Ukrainalla hyvä päivä sotilaallisesti, mutta vihollinen ampuu ohjuksilla siviilejä

Vapaaehtoinen ukrainalainen nainen rintamalla.

Ukrainalla hyvä päivä sotilaallisesti, mutta vihollinen ampuu ohjuksilla siviilejä

Ukrainalla on ollut hyvä päivä sotilaallisesti Kiovan luoteis-länsipuolella, jossa useilla vastahyökkäyksillä on saatu työnnettyä vihollista taaksepäin ja tuhottua viimeistä miestä myöten useita vihollisyksiköitä.

Alla videonpätkää Irpinistä, jossa vihollisen panssarikolonna tuhottiin täydellisesti. Useita panssarivaunuja lunastuskuntoon ja miehiä siirtyi tuonpuoleisiin urakkatahdilla.

 

Toisaalta samaan aikaan vihollinen on ampunut useisiin kaupunkeihin ohjuksia siviilien asuinalueille. Satoja siviilejä on kuollut ja tuhansia joutunut kodittomiksi, sillä kokonaisia isoja kerrostaloasuinalueita on pommitettu maan tasalle.

Alla aiemmin illalla Tsernihivissä tapahtunut ohjusisku, jossa vihollien kohdisti ohjuksensa suoraan keskelle asuinaluetta. 33 ihmisen kerrotaan kuolleen. HUOM!! Filmi sisältää kovanpuoleista materiaalia. Mutta samalla se kuvaa sitä, mitä nyt tapahtuu. Kannattaa huomata sekin, että vihollinen ampuu näitä ohjuksia rajan takaa joko Valko-Venäjältä tai Venäjältä.

 

Alla lisää tuhoja, joissa vihollinen on ihan puhtaan tahallisesti keskittänyt tykkitulta ja ohjuksia päin siviiliväestöä.

 

Toisaalta siviilit ovat myös antaneet itse takaisin. Siviiliväestö tuikkasi tuleen vihollisen tien reunaan hylkäämän panssarikolonnan. Melko käsittämätöntä. Ryssä ajeli panssareilla muutaman sata kilometriä, sitten loppui diesel, panssarit hylättiin ja porukka lähti lompsimaan takaisin Venäjälle. Jättipotti kuitenkin. Kuvastaa hyvin vihollisen moraalia ja taistelutahtoa. Panssarit oli sentään parkeerattu nätisti tien viereen.

 

Kuvassa ehkä tämän hetkinen realistisin kartta tapahtumien kulusta.

Subscribe
Notify of
guest
60 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pah

Ei suinkaan tuommoinen raukkamainen siviilien terroripommitus, – ryöstely, rosvoaminen mitään varsinaista sotaa ole?

Kaikki tuo on pikemminkin mielipuolista valtioterrorismia. Kaiken kukkuraksi “omaa kansaa” kohtaan.

Venäjän ortodoksinen kirkko ainakin pyhittää sotarikollisten ihmisyyttä loukkaavan terrorismin ja Venäjän johdon siviileihin kohdistetun terroripommituksen.

Miten niihin terroristeihin ja terroristien tukijoihin pitikään suhtautua?
Aika ristiriitaista vai mitä?

Kaapo

Todellista ja säälittävää raukkareppanoiden toimintaa murhata siviiliväestöä. Ryssä totaaliseen kauppasulkuun!!! Antaa vaikka energian ja bensan hinnan nousta, mutta ei enää senttiäkään rahaa siviilien murhaamiseen.

Menee yli ymmärryksen

-Zelensky on juutalainen mutta Puu jaakaa natseja ja varsinkin Zeetä?
-Monet öky-oligarkit ovat juutalaisia, esim. jalkapalloäijä ja molemmat Punavuoret (auf Deutsch) sekä Tim…..
-Onko tässä kyse hyvistä juutalaisista ja pahoista venäläisistä Ashkenazy- juutalaisista jotka ovat itseasiassa natseja ja jopa satanisteja?

Voisiko joku selittää?

tie ja totuus ja elämä

Suurin osa nyky-juutalaisista on tosiaan näitä käännynnäisiä kasaari- ja ashkenazy-juutalaisia. Heidän pyhät kirjansa ovat Talmud ja Kabbala. Talmud on suullista perimätietoa, joka on kerätty kirjaksi. Kabbala on kuin musta raamattu, eli okkultistinen kirja.
Oikeat Raamatun juutalaiset ovat selkeä vähemmistö. Heidän pyhä kirjansa on Toora, eli Vanha testamentti. He yhä odottavat messiasta, eivätkä tajua, että Jeesus oli tämä messias.
Jokainen voi itse päätellä, että kumpaan ryhmään kuuluvat omistavat kaiken maailmassa ja ovat sotia käynnistämässä omien etujensa ja ahneutensa vuoksi.

Qroquius Kad

Missään nimessä ei pidä unohtaa vapaamuurareita, illuminaatteja, nauriinnaatteja, reptiliaaneja, tarzaninliaaneja, homokaasuttajia, saatanapalvojia, Sitä Hullua Rumppia, kemikaalivanojen vetäjiä eikä varsinkaan wiccoja!
Ne pahuksen tytöt ovat tietysti tämän kaiken aiheuttaneetkin loitsuillaan!

Kolmas kivi

Siellä on kuulemma käyty tunnelisotiakin.

Elefantti pöydälle

Kuuluisa venäläinen pianistikin on, Vladimir Ashkenazy.

Ashke-nazy… siis tuo ”nazy” viittaa natseihin?

Kuuluuko Zelensky Ashkenazyihin ja siksi on Putinin vihaama?

Mistä Putinin natsijutut tulevat jos ei tästä?

Qroquius Kad

Kenties tsaari Vladimirin oman pääparkansa synkistä sisälmyksistä?

Gyntter

Kieltämättä minäkin olen pohtinut onko kalottilakit miten hyötymässä tilanteesta ja voisiko olla niin, että Ukrainan kansa uhrataan, jotta ao. joukon tavoitteet hoidetaan ja miljardeja siirtyy heille. Monia ukrainalaisia ei kiinnostanut kalottilakkisten tilanne WWII:ssa, joten kostetaanko tässä siitä? Jossakin vaiheessa johtojenggi lähtee maan pakoon ja tuhottu maa jää paikallisille kristillistä uskoa tunnustaville.

Lahkosta riippumatta, lahkot pitää aina yhtä eikä muiden kohtalo kiinnosta pätkääkään… (Suomessa esim. l:stat)

Edelleen kuitenkin ajattelen, että tilanne on Ukrainalaisille taysin katastrofaalinen on taustalla mitä tahansa!

Qroquius Kad

Ei tässä sen omituisempaa, kuin että tsaari Vladimir IV Suurin on menettänyt todellisuudentajunsa.
Kyse on enää vain siitä, kuinka pahasti;
saattaako hän määrätä ydiniskun tai hyökkäyksen NATO-maahan.

Hyvin todennäköistä on, että sellainen käsky jäisi hänen vimeiseksi toimekseen ennen valtakauden pysyvää keskeyttämistä.

Gyntter

Joo kyllä Puutiainen sekosi, mutta sitä vähän pohdin vetäisikö kalottilakit porukalla Puutiaista huulesta ja Puutiainen otti syötin. Moni rahaklaanin firma tekee miljardeja tiliä tällä sodalla. Mahdollisesti Venäjä, joka ei ollut länsimaailman raharikkaiden ohjattavissa saadaan kontrolliin ja rahat sieltä “oikealle porukalle”. Toisaalta jos eivät saa Venäjän taloutta toimimaan omiin taskuikinsa, niin se ei ole tuomassa kilpailua Eurooppaan piiiiiitkän aikaan. Pitkät pakotteet pitävät siitä huolen.

Tämä voi olla sekaista hourailua, mutta mikä tahansa “virallinen totuus” pistää aina miettimään muitakin vaihtehtoja…

Qroquius Kad

No niitähän riittää, aloittaen vaikka saatananpalvojista jatkaen illuminaatteihin, vapaamuurareihin, reptiliaaneihin…

Lallukka

Täytyy olla huono sihti, jos tulee vahinkolaakeja nuin. Tuskin tuonlainen vihollinen osuisi edes ladonseinään norsuhaulikolla. Mitähän hörhöjä sielllä on taas ampumassa, kun pitäisi osua viholliseen, niin osutaankin päin vittua, eli kudit menee minne ja sattuu?

Huru-ukko

Ampuvat kuin ruåtsin matugangstat, sinnepäin. Oma vika jos osut olemaan siinä oaukun kohdilla?

Ihan normaalia

Kun tulipatteri viedään kerrostalojen leikkipuistoon niin aivan varmasti tulee osumia kerostaloihin. Niin minäkin tekisin. Laittaisin vaan isompia ammuksia jotta patterit poistuisi kerralla.

utelias

Yksi tykistön toimintamalli on ampua hajontaa. Se saattaa olla tuhoisaa.

pöh

Mahorkka ja venäjämielinen on aika hölmöjä sanoja tässä sodassa.
Monet ukrainalaiset tai heidän vanhempansa on kotoisin venäjältä ja äidinkielenään venäjää puhuu 1/3 Ukrainan väestöstä.
Todella isolla osalla on sukua ja tuttuja molemmissa maissa.
Vähän sama kuin Helsinki hyökkäisi Porvooseen, yhtä järkevää.

odessan ex-mies

Jaaha neropatti, mistäs luulet tässä sodassa pitkälti olevan kyse niinkuin vaikka sieltä 2014 lähtien raapaisemalla, ettei tarvi historiaa edes sen kauempaa analysoida?

tie ja totuus ja elämä

Tässä sodassa on kyse öljystä ja maakaasusta. Sekä siitä että NATO lupasi kylmän sodan päättyessä olla laajenematta itään. Muistakaa myös että Putinkin on vapaamuurari ja käynyt Klaus Scwabin nuorten johtajien koulutuksen.

Suomi Finland

Ei tainnut olla mikään allekirjoitettu virallinen lupaus. Venäjä itse kunnioittaa sopimuksia sen verran valikoiden, että heillä ei ole oikeutta vedota mihinkään sopimukseen. Viro, Latvia ja Liettua tiesivät, mikä mies Putin on ja vetivät ainoan johtopäätöksen: nato. Muuten nuo maat saattaisivat jo olla jälleen osa Venäjää.

Suomettuneet huuhkajat eivät tajunneet, että heitä viedään kuin litran mittaa ja kehuivat kilvan Putleria. Onneksi nuoremmat poliitikot eivät ole mädäntyneet suomettumisen aikana, niin heillä on nyt kyky tehdä oikeita ratkaisuja Suomen turvallisuuden varmistamiseksi.

Ja sehän ei edes tarkoita sitä, että emme missään tapauksessa joudu sotaan. Meillä on silloin naton tuki puolustautumiseen.

Menetetty mahdollisuus

Itse asiassa juuri sitä virhettä ei pitäisi tehdä. Meitä ei puolustaisi kukaan ja me saataisiin ohjus-patteri niskamme. Puolustuksemme olisi tuhottu 40 minuutissa. Minä puolusta itsenäistä ja puolueetonta Suomea. En NATO tai EU Suomea.

JOS me ei leikittäisi ja nuoleskeltais NATO:a ja amerikkkalaisia niin me voitais olla puolueettomia kuten Urkin aikana. Ja miettikää mikä liiketaloudellinen mahdollisuus se olisi. Kun Venäjä olis boikoteissa niin Suomen kautta kulkeva rahti- ja rahaliikenne rikastuttaisi meitä tavattoamasti. Ja kaikki olisivat vaan kiitollisia että joku toimii kauppakumppanina. Näinhän aikoinaan Sveitsi itsensä lihotti, Saksan kaupalla sodan aikana. Eikä kukaan moittinut.

Qroquius Kad

Viro saa suoraa sotilaallista tukea NATOlta jäsenmaana.
Latvia saa suoraa sotilaallista tukea NATOlta jäsenmaana.
Liettua saa suoraa sotilaallista tukea NATOlta jäsenmaana.
Puola, Unkari ja kaikki NATO–maat savat liittolaisiltaan suoraa sotilaallista tukea juuri nyt ja vastaisuudessa.

Ja eräät yrittävät tämän kaiken jälkeen uskotella, että NATO haluaisi Suomen jäsenekseen vain jättääkseen sen yksin pulaan Venäjän hyökättyä ja romuttaisi näin olemassaolonsa.

Spede olisi saanut näistä monta jaksoa sarjaan “Naisen logiikka”.

Natoon heti kun passaa

Suomen ja Ruotsin pitää mennä Natoon yhdessä ja tilanteessa jossa Venäjä on heikoimmillaan, esim. kun Venäjän sisäiset ongelmat pahenevat. Mutta ei pidä silti norkata sopivaa hetkeä liian kauan.

Mikä olisi Ukrainan tilanne nyt jos Ukraina olisi ollut Natomaa. Miettikääpä sitä.

Jortonki

Matematiikka on opettavaista.

Ukrainan ja v(ttu)- venäjien raja on n. 3300 km, ynnä sitten tuhat-pari lisää rintamaa jotka on avattu Krimiltä… sanotaan 5000 km rintamaa. 200 000 hyökkääjästä (osa takajoukkoja) riittää siten alle 40 joka kilometrille rintamaa. Kun ne on edenneet 40 kilometriä, on yhdellä ryssällä hoidettavanaan neliökilometrin valloitettu pläntti.

Kun koko Ukraina on vallattu, niin jokaisella jäljellejääneellä iivanalla on vahdattavanaan 3-5 neliökilometriä sissisotaa, jossa vastassa on 400 ukrainalaista per yksi ryssä.

Tässä ei taida olla suuren menestyksen aineistoa, yrittää 0.2 milj miehellä valloittaa 45 milj. kansakunta joista 23 milj. miehiä, ja aika monta kovaa muijaa.

Jortonki

Jatkanpa vielä (viestinpituusleikkuri iski)… talvisodassa ryssä sentään yritti 0.5 milj. miehellä valloittaa 3.8 milj. kansakuntaa.

Jallu

Aika raakaa touhua ryssältä. Syyriassa saivat melko vapaasti touhuta samalla tavalla ja ei ollut pelkoa vastatoimista. Onneksi Ukraina panee kovasti hanttiin ja vastapuolen krematoriautot saavat työtä yllin kyllin. Tuo panssarivaunujen polttaminen on vähän älytöntä. Eikö ne voisi ottaa sotasaalina omaan käyttöön, vai eikö riitä kuskeja. Maksaakohan se Putin näiden polttohaudattujen sotilaiden omaisille sen suuren korvauksen, jos ruumiista ei ole tietoakaan. Taitaa Putin päästä halvalla.

Qroquius Kad

Sota on julmaa ja ratsuväki raakaa.
Tykistö tappaa, jalkaväki ryöstää ruumiit.

X

Sielläkin on tietty tämä vihreä siirtymä, naftan hinta pilvissä.

pah

“Tuo panssarivaunujen polttaminen on vähän älytöntä. Eikö ne voisi ottaa sotasaalina omaan käyttöön, vai eikö riitä kuskeja.”

Kaikki teillä kulkeva sotakalusto kuluttaa järjettömän määrän poltto-ainetta.. Jos pitäisivät huolen ettei huolto pääse perille niin aika nopeasti sieltä saisi poltto-ainetta vailla olevaa mutta muuten toimivaa kalustoa vastahyökkäykseen.

Ei käy kateeksi Venäläisiä kun joutuvat selkä seinää vasten ja lopulta kovat sotakorvaukset lankeaa maksuun.

Suomi Finland

Mahorkka jää kaupan hyllylle. Eikä auta vaikka Venäjä vetäytyisi. Aina kun lukee made in Russia, niin ostamatta jää. Pätee vielä seuraavat 30 vuotta. Tätä ei unohdeta, eikä anneta anteeksi.

Ja jos tänne yrittävät, niin tulta munille.

Suomi Finland

Ryssää pahempaa ei ole maailmassa. Siellähän on niitä sink holeja. Tarvitaan iso reikä johon koko maa voi upota. Ei tule ikävä.

Last edited 2 vuotta sitten by Suomi Finland
No 1.

Kiitos Paavo kun postailet ja teet näitä koosteita!

Ukraina taistelee urhollisesti huonosti motivoitunutta ryssää vastaan. Lienee useampi mahorkanpolttaja lopettanut käryyttämisen iäksi. Ja hyvä niin.

Слава Україні!

pah

Tämä Paavon / Pt-media tuubi tuntuu olevan ainoa vielä auki oleva kanava missä ajatuksia voi vaihtaa, siis ilman että niitä omia kirjoituksia shadowbannataan.

Pera Pervo

Puuttini ja vihervassarit käyttävät varmaan molemmat halpismallin natsitutkaa. Tai ainaki huollot on jääny väliin.

Kun shiiat&sunnit poltteli toistensa moskeijoita ja yhdessä synagogia, ni suvakit tulkitsivat sen tutkan väärän hälytyksen vuoksi virheellisesti varmaksi merkiksi äärioikeiston noususta, vaikka kyse olikin vain tavallisesta kotoutumisesta.

Ukrainan rukoushuoneitten paloalttiudesta en tiedä, mutta denatsifiointi kuulostaa terminä hauskalta. Esittelen toiminnan lyhyesti: Perinteinen natsitutka muistuttaa kaivonkatsojien taikavarpua ja moderni metallinpaljastinta. Sitten venäläiset vain hajaantuvat ryhmittäin haravoimaan Ukrainan aroja odottaen varvun taipumista tai tutkan piipitystä. On siinä musikalla ihmettelemistä!

Jortonki

Natsi-epäillyillelle pitää tehdä perinteinen Natsitesti. Heitetään lampeen, jos kelluu on Natsi (tapetaan), ja jos uppoaa ja hukkuu, on syytön. Aloitetaan Putainista.

Pena

Nyt sai sitten venäläiset ydinvoimalan tuleen. Ei hyvältä näytä.

X
Minä

Jatkaako Putin Stalinin tapoja ukrainalaisten kohtelemisessa? Stalin tapatti nälkään ja muilla tavoin kai oliko 7 vai 10 miljoonaa, joten Putin saattaa olla vasta alussa.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Valkoinen hetero

Pitääkö paikkansa , että ukrainan aseelliset joukot ovat tappaneet 14000 Donpassin asukasta vuodesta 2014? Tämä olisi syy minkä takia hyökkäys tuli.Ei tuota ainakaan läpimädästä valtamediasta löydy.

Särmääjä

Itä-Ukrainan sodassa on molempien puolien tappiot yhteenlaskettuna kuollu noin 14 000 siviiliä ja sotilasta vuosien 2014-2021 aikana.

Qroquius Kad

Saattaa se olla pahakin, joskin “Hanlonin partaveitsi” -periaatteen mukaan ei koskaan pidä selittää pahuudella sellaista, minkä voi panna myös tyhmyyden piikkiin.

X
Nih

Yhden taistelijan olalla näkyi tuttu kertasinko.Lisää pansaaritorjunta kalusto niin ainakin ryssän ajelut panssarien suojissa loppuu lyhyeen. Vielä kun tuota ryssän tykistöä saisi tuhottua niin puntit alkaisi tasoittua hieman.

Pissant

Tulee vääjäämättä mieleen että tämä kaikki johtuu siitä että Putin on saanut lääkäriltään parantumaton perse/kyrpäsyöpä-diagnoosin ja päätti katkerana viimeisenä temppunaan räväyttää nimensä historian kirjoihin ennenkuin joutuu verisiin paskavaippoihin kitumaan. Säälittävä näätä, kaiken lisäks vitun ruma mies. Muistatteko lapsina kun oli aina se yks ärsyttävä pikku kusipää joka sai olla mukana pelaamassa vain koska pallo oli sen? Se oli Putin.

Big l

Pahoittelut karkeasta kielenkäytöstä. Vittu putin on mielisairas kusipää paska joka pitäis kiduttaa hengiltä sellaisilla tavoilla joita ei voi sanoin kuvata eikä tervepäinen ihminen kykene edes kuvitteleen. Tollanen tuho yhden mielenvikaisen kusipään oman haluamisen vuoksi. Kaikki kunnia ukrainalle. Ei palannu iivanat lomalta työmaalle, eikä todellakan kannata. Täällä tuetaan ukrainaa

Big l

Putin on täys terroristi kuten myös jokainen ryssä joka ukrainaan ny lähti lahti touhuihin. Toi on invaasio ja hävitys. Ei sota.

tie ja totuus ja elämä

Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia. Ne jotka sodat aloittavat ja niillä entisestään rikastuvat, eivät itse ole koskaan sotimassa. Sodassa nuoret syyttömät miehet (ja naiset) tappavat toisiaan näiden rikkaiden psykopaattien käskystä.
Sotien voittajat kirjoittavat historian. Ja tuo historia on usein täynnä valhetta ja peittelyä.

Särmääjä

Varo juonipaljastuksia! Käsikirjoituksen mukaan tää ydinvoimalaisku on nyt laukaseva tekijä joka saa Valko-Venäjän liittymään sotaan mukaan virallisesti.

kanander

Raakaa ja järjetöntä tuo Venäjän sodankäynti. Siviilejä tapetaan ja jopa ydinvoimalaa pommitetaan. Parkisonin tautia poteva vanhus tutisee bunkkerissaan Moskovassa. Hyi hitto!

Särmääjä

Jenkit ja neukut/Venäjä on harrastanu tota aina Lähi-idässä. Nyt se vaan näyttäytyy Euroopassa.

Särmääjä

Tai onhan Nato pommittanu tietysti Kosovoa Euroopassa.

Bling Bling

Jos kongressi hyväksyy pyydetyn kolmen A-10 laivueen lähettämisen Ukrainan ilmavoimille, tulee ryssän kolonnista romurautaa alta aikayksikön. A-10 on fantastinen kone juuri tähän sotaan ja tätä vihollista vastaan.

utelias

Hallooo! Onks siellä ryssänhelvetissä kylmä?

Allu

Biden cheese brain on ulapalla Ukrainan tapahtumista vaihtoon paappa !!