Uutta kirjaa kirjahyllyyn: Hege Storhaug – Islam 11. vitsaus

Uutta kirjaa kirjahyllyyn: Hege Storhaug – Islam 11. vitsaus

Tämä kirja piti tilata jo monta vuotta sitten, mutta on vaan jäänyt. Nyt vihdoin sain sen tilattua ja laatikkoon. Hege Storhaug kertoo kirjassaan islamista, voiko se muuntua länsimaiseen yhteiskuntaan ja millaiset ovat sen vaikutukset länsimaiseen yhteiskuntaan.

Kun kirja ilmestyi ensimmäisen kerran Norjassa 2015, niin se oli siellä best seller. Suomeksi sen on kääntänyt Timo Helin ja kustantajana Kiuas kustannus. Ensimmäiset sivut olivat jo sen verran mielenkiintoisia, että varmasti takuuluettavaa. Teen kirjan luettuani pienen koosteen.

Sattumalta sain vaihtaa muutaman sanan Storhaugin kanssa Helsingissä talvella 2019, kun kirjan suomenkielisen laitoksen julkaisutilaisuus pidettiin Itäkeskuksen kirjastossa. Mihinkään syvällisiin keskusteluihin siinä ei päässyt, mutta jotain kuitenkin.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.