Ukrainalaiset siviilit tuhoavat urakalla tankkeja – molotovi toimii

Monet ovat naureskelleet, että siviilien polttopulloilla ei ole mitään merkitystä suuren ja mahtavan puna-armeijan tuhoamisen kannalta. Tämä kuulostaa sotaoloja tuntemattomalle henkilölle naurettavalta. Miten siviilit muka voisivat tuhota panssarivaunuja?

Ukrainalaiset siviilit ovat tuhonneet useita panssarivaunuja, ei kolonnia, mutta pienempiä joukkoja yhdestä viiteen panssarivaunuun. Homma etenee seuraavasti:

Ilmaan laitetaan drone, joka kuvaa saapuvaa vaunua tai vaunuja. Sen jälkeen annetaan maassa olevalle polttopulloyksikölle sijainti. Esimerkiksi yksi panssarivaunu on tulossa Mäkikäkkyräntietä pohjoiseen ja on parin minuutin päästä Huttusentien risteyksessä.

Nyt tärkein: siviiliyksikölle tärkein tieto on se, että onko panssarivaunun “luukut” auki. Tämä tarkoittaa sitä, että jos panssarivaunun johtajalla on vaunun kattoluukut auki ja vaunun johtaja pönöttää varajohtajan kanssa puoli vartaloa ulos vaunusta, niin tässä on heikko kohta.

Panssarivaunua voidaan ajaa siis “luukut” kiinni, mutta se on vaikeaa ja vaunua ajetaankin niin pitkään luukut auki kuin mahdollista.

Kun tietyssä sijainnissa oleva yksikkö on saanut tiedon tästä, että panssarivaunun luukut ovat auki, ja se saapuu tiettyyn positioon, niin alkaa molotovin coctailien pommitus. Riittää, että yksi molotovi lentää vaunun sisään, se on sitä myöten selvää tavaraa. Kaikki sisällä olevat sotilaat saavat paniikin ja pyrkivät pakenemaan vaunusta. Mutta sepä ei enää onnistuu, kun vaununjohtajajat sätkivät luukulla kuoleman tuskissaan. Useimmiten koko vaunun miehistö palaa vaunuun.

Ne, jotka pyrkivät ulos vaunusta, heidät on helppo ampua.

SLAVA UKRAINE, ELÄKÖÖN UKRAINA

Subscribe
Notify of
guest
74 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lallukka

Jaa. Trabant on muuten hiano auto. Sillä kulkoo kaikki.

Nahkurin orsille

Hyvä hyvä! Helvettiä kohti vaan Vladimir Suuren rauhanturvajoukot!

Suomi Finland

Vanha Suomen syöjä twitterissä 27.1: “The world discusses one thing: war or peace. There is an evacuation of diplomats from Kyiv. We need to help them leave Ukraine. The West does not want to fight, and neither do we. But they can’t, but we can. We won’t, but we can. They will retreat, because. afraid, do not want to lose a well-fed life. These days the fate of the world is being decided.”

Mää

Markettidronet käy jo tuohon hommaan. Venäjältä tulee Bendolinot täynnä porukkaa lisävuoroja harkitaan Suomalaisia ei juuri enää tule tyhjentyykö koko Venäjä tänne tuskin kaikki kaksoiskansalaisia turvapaikkaako hakevat vai vihertäviä miehiä kenpä tietää kun rajan yli tuli parituhatta niin nii kauhee haloo samamäärä tulee laillisia reittejä jo päivässä tosi outoa.

Voivoisentään

Katopas, ei oo Sergeillä enää kiire minnekkään. Toisaalta, sotilaan työnkuvaan kuuluu kuoleminen joten ihan hyvää duuniahan noi tuol tekee.

h44

Ei kannata ajaa luukut auki….

Assassin

Tulee mieleen Raatteentie. Näin kärjistäen. Vaikea sanoa, miten Ukrainan sankarilliset sotilaat pärjäävät, mutta kovasti laittavat hanttiin. Maastohan on melko tasaista. Eli ei ole ns suojaa. Suomellahan on maastoetu. Ei ole helppoa tulla tänne, jos sikseen tulisi, ilman hirvittäviä tappioita. Ja tietävät sen. Joka tapauksessa, oma arvioini on, että joko se syrjäytytetään, tai sitten tulee käsittämätön katastrofi. Eli otetaan ahdingossa, sekä nurkkaan ajettuna totaalinen sota käyttöön. Jotain samaa tässä on nyt, kuin Hitlerin lopussa. Oli eristäytynyt ja ihan sekaisin. Toivotaan, että joku Venäjällä tekisi tästä lopun.

Sam Colt

Nuo bisnesmiehet ovat rahansa saaneet Jeltsinin ja Putinin myötävaikutuksella.
Silkkaa populismia lupailut tapporahasta.

Jarmo

Raatteentietä pitkinhän Suomeen hyökkäsi Ukrainalainen 44. divisioona.

Tämä on katastrofi. Terv

No näinhän se oli. Osana Neuvostoliittoa. Mutta nyt tappelevat diktaattoria vastaan, joka kuvittelee, että koko länsi haluaa tuhota kaiken elämän Venäjällä. Mikä on päinvastoin. Minä uskon Ukrainan kansalaisia. Jotka eivät halunneet sotaa. Sen sijaan en usko 2015 tulleita muslimeja, jotka olivat alaikäisiä. Ja nussivat alaikäisinä avustusjärjestöjen työntekijöitä, sekä tekivät lapsia niiden kanssa. Se siitä alaikäisyydestä. Nyt tulevat OIKEAT turvapaikanhakijat. Naiset lapsineen. Ibrahim siellä ostarilla kyttäämässä pikkutyttöjä . Hyi helvetti. Pointti on on, että tästäkin löydettiin rasismia täällä hyödyllisten idioottien maassa.

let`s go Brandon

Ja silloinkin ryssän pyssy ohimolla. Olihan siinä “vähän” pesty aivojakin. Ja sitä paitsi ei hyökkää enää, ainakaan se sama porukka.

Mää

Onhan siellä valtavat Stalinin puolustuslinjat Kiovan länsipuolella varmaa osin käyttökelpoisia ehkä väärä suunta

Washbrush

Turhaan tulitikkuja tuhlaavat. Pari litraa napalmia riittää voitelemaan tankin räjähdyskuntoon. Senjälkeen kipinä riittää.

JuhoL

Kunpa ukrainalaisilla olisi käytössään runsaasti kranaattirevolvereita (esim. 40mm M32A1). Niillä vois äänettömästi tuhota kaikki kevyesti panssaroidut ryssien ajoneuvot.

Joku raja sentään

En ymmärrä tätä tappamisen ihannoimista ja sillä mässäilyä. Ihmisiä ovat sotilaat molemmilla puolilla. Jonkun poikia, isiä ja veljiä.
Miksi pitää laittaa kuvia kuolleista ihmisistä? Sairasta.

Mustamakkara

Kyse on puhtaasti siitä, että tämä hyökkäys on niin suuri vääryys, että sille ei ole minkäänlaista, ei sitten pienintäkään oikeutusta. Ja nuo isät, veljet ja pojat ovat tulleet tappamaan niin ukrainalaisia sotilaita kuin siviilejäkin. Jos heitä ei päästetä päiviltä, niin Ukrainan perii hukka.

Jos olisi mikä muu maa tahansa… mutta kun se on ryssä, joka tännekin on yrittänyt, niin ei muuta kuin tulta silmille vaan ja isät, veljet ja pojat hautaan. En kyllä toivo heidän kituvan, vaan pääsevän helposti päiviltä.

Last edited 2 vuotta sitten by Mustamakkara
Mustamakkara

Riippuu siitä, onko tehty kuten Saksa teki Neuvostoliitolle. Mutta eihän Suomi ole tehnyt niin, eikä tule koskaan tekemään. Eikä Suomen velvollisuus ole luovuttaa millekään Venäjälle maa-alueitaan. Siirtäisivät vaan itse vittuun sen Pietarinsa.

Eli roistoja ne ryssät oli silloin ja niin ne on nytkin.

Väittelyä

Niin. Siitähän ollaan kiistelty. Ok Hitler hyökkäsi. Jos Hitler ei olisi hyökännyt, oliskoi Neuvostoliitto hyökännyt? Armeija oli ryhmitetty hyökkäykseen. Siis Stalinin armeija? Yhtään puolustamatta Hitleriä.

Väittelyä

Siis olisiko.

Qroquius Kad

Se tiedetään, että Puna-armeija oli Wehrmachtia vastassa hyökkäysryhmityksessä, mikä aiheutti valtavat tappiot Saksan hyökättyä.

Tiedetään myös, että Saksalla oli valmiina yksityiskohtainen maihinnoususuunnitelma Britanniaan (Operaatio “Seelöwe”), joka lykättiin elokuussa 1940 “määräämättömään tulevaisuuteen” jota ei koskaan tullut.

Stalin myös tiesi Hitlerin hyökkäävän joskus, mutta Talvisodan paljastettua Puna-armeijan heikkouden se ei saanut tapahtua vielä!

Siksi Saksan hyökkäys tuli Stalinille hirvittävänä yllätyksenä;
sekä sotilastiedustelu GRU että NKVD:n ulkomaantiedustelu tiesivät hyökkäyksen kellonajankin – mutta sitä ei uskallettu kertoa!

Stalin olisi todennäköisesti hyökännyt, jos Saksa olisi lähtenyt maihinnousuyritykseen Britteihin.

Väittelyä

Niin. On totta, että Hitlerin hyökkäys tuli yllätyksenä. Ja suuret tappiot tulivat Stalinille sekä puna- armeijalle heti alkuunsa massiivisesta tykistö keskityksestä, sekä ilmavoimien ( lue stukat ) , pommituksista. 3 miljoonaa miestä hyökkäsivät Neuvostoliittoon. Ylivoimaisesti koulutettuja tähän päiväänkin mennessä , ylivoimaisesti parhaimpia sotilaita. Mikä on myös tunnustettu esim USA: n sotilas yms koulutuksissa. Esim sotamarsalkka Rommelin doktriinit ovat nykyäänkin esimerkkeinä. Ja tässä ei ole mitään natsi juttua sitten.

Väittelyä

Siis westpointissa.

Kukavaan

“Siksi Saksan hyökkäys tuli Stalinille hirvittävänä yllätyksenä;…”

Niinpä. Vuonna 1941 saksalaisia upseereita oli vieraina Moskovassa vappuparaatia seuraamassa. Ihan niinkuin kavereina vaan. 🙂

arvioitsija

Hyvä sana ravitsee puhujansa, mutta pahantekijä janoaa väkivaltaa.

Qroquius Kad

Se pahantekijä tekee nyt sitä väkivaltaa parast’aikaa Ukrainassa.
Siinä eivät hyvät sanat enää auta ketään, kun rauta, veri ja paska lentävät vaakasuorassa.

Näin on

Ai jaa. Pitäisikö sensuroida? Sen sijaan teille ryssä faneille oli fanittavaa, esim Syyria yms? Ryssä tappaa siviilejä. Sekä luo sekasortoa. Lopputulema on, että ryssä kuolee. Tai ryssä tappaa kaikki.

Kane

Ehkä pikkuryssien eli ukrainalaisten olisi kannattanut noudattaa minskin sopimusta, edes sitä toista. Nyt isoveliryssät suuttui niille.

Kari Siipola

Minskin sopimuksessa venäjä lupasi olla hyökkäämättä ukrainaan vastineeksi ukraina lupasi luopua neuvostoliiton ydin aseista… eli venäjä on pettänyt sopimuksen…

Minä

Lupasivat pyhästi, että rajat ovat koskemattomia, eikä Venäjä koskaan käytä voimaa Ukrainaa kohtaan. Takuumiehinä olivat USA ja Britannia, joilla olisi sen perusteella oikeus mennä Ukrainaan sotimaan sopimuksenrikkojaa vastaan.

ihmettelevä

Mites se meni se sanonta, että ryssä on ryssä, vaikka … ?

Minä

Eikä sodasta pitäisi kertoa sen luonteen mukaisesti? Pitäisikö piilotella sodan arkea ja näyttää kuvia, jotka eivät sisällä mitään ikävää?

Daavidin poika

Kuva antaa otsikolle todellisen varmuuden, ja arvon. Yksi kuva kertoo paljon.

Raakaa Lihaa

Joo halitaan kaikki, ja katsellaan kukkien kuvia! Ei mitään negatiivista missään ikinä, ollaan kaikki ihanalla pumpulipilvellä ja RAKASTETAAN toisiamme JEEE !!!!!! Nyt se tyhmä pää irti pensaasta, sota on hirveetä ja sodassa kuolee ihmisiä. Se on tarpeellista gasellilauman nähdä kun leijonat nappaavat gaselleja, se OPETTAA. Andrei 19 vee menettää lastentappohalunsa aika äkkiä kun katselee ystävänsä Sergein 18 vee korppuna palavaa ruumista ukrainalaisessa ojassa. Äsken oli kivaa, nyt ei niinkään. Tuo pumpulipilvellä elämän läpi smurffailu on naurettavaa.

Sens Uroi

Hyvä kommentti. Nimenomaan. En ymmärrä, miksi pitää demonisoida ihmisiä, joilla ei välttämättä ole syytä tapahtumiin. Monella on valinta antaako tulla teloitetuksi, vai yrittääkö itse tappaa. Se on vaikea valinta. Vähintä mitä siinä tilanteessa voi odottaa on kunnioitus vastapuolta kohtaan ellei sitten kyse ole todellista barbaareista, jotka massaavat kuolemalla.

Suomi Finland

Tässä täytyy nyt henkisesti alkaa valmistautumaan siihen, että me olemme seuraavia. Luuletko, että valmistautuminen tapahtuu parhaiten niin, että katsellaan romanttisia komedioita?

Ensin täytyy hankkia taistelutahtoa ja sitä saamme kun näemme, että punakone on varsin haavoittuvainen. Jos sotaan joutuu, niin on varmasti parempi, että on nähnyt ruumiita edes kuvista, kuin että näkee niitä ensimmäistä kertaa rintamalla.

Mistäs tiedät, vaikka kukaan ei edes mitenkään erityisesti nauttisi venäläisten tappioista iloitsemalla siinä mielessä kuin ajattelet. Kenties kyse on siitä, että suomalaisia putinisteja vituttaa, kun näkevät kuolleita venäläisiä ja niitä vituttaa vielä enemmän, kuin huomaavat, että kaikki eivät olekaan paniikissa suuren johtajan rauhanturvaamisesta, vaan päinvastoin.

Bling Bling

Minä ymmärrän sitä hyvinkin. Ja pienenä, mutta ratkaisevan tärkeänä huomiona totean, että sodassa vihollisen sotilaat eivät tosiaankaan ole jonkun poikia, isiä tai veljiä. He ovat vihollisia, jotka haluavat tappaa sinut ja perheesi, murhata kansasi ja viedä maasi. Siitä, ovatko he ihmisiä, voidaan ehkä keskustella.

Tosielämässä ei ole sateenkaaria ja yksisarvisia. Tai no, ehkä sateenkaaria, mutta ei ainakaan yksisarvisia.

let`s go Brandon

Ammutaanhan sitä hevosiakin.

let`s go Brandon

Niin, kuka sen Molotovin cocktailin keksi? Paavo, ole mies äläkä hiiri.

Rullattu

Sanoppa sinä, onko sillä paskan väliä kuka sen on keksinyt.
Pääasia on että se griillaa hyvin ryssiä.

let`s go Brandon

Herra on hyvä itse ja lukasee Nobelin palkinnonkin saaneesta A.I.Virtasesta.

let`s go Brandon

Mikään ei ole halveksittavampaa, kuin kuoleen miehen kunnian varastaminen. Vai mitä? Tiesin, että tähän kysymykseen joku tietämätön tarttuu ja mokaa itsensä. Yleissivistystä, yleissivistystä.

Kukavaan

“…Ilmaan laitetaan drone, joka kuvaa…”

Seuraava askel on, että drone tipauttaa räjähteen luukusta sisään.

Ehkäpä lennokeille löytyy kaikenlaista käyttöä tiedustelun lisäksi.

Tekoälyn halvetessa ja kehittyessä drone voi paitsi paikantaa kohteensa myös hyökätä sen kimppuun. Voi toimittaa perille räjähteitä, voi ampua pienikaliberista tähdättyä tulta ja voi jopa katkoa antenneja ja levittää mustaa tököttiä tähystysaukkoihin. Panssarin toiminta vaikeutuu, kun miehistöllä ei ole näkymää ulos.

Dronet voivat muuttaa sodankäyntiä. Niitä on jo kehitetty taktiseen tiedusteluun. Puhdistettavan rakennuksen sisään voidaan lähettää ensin drone. Ei tarvitse uhrata sotilaita. Dronen ei tarvitse välttämättä olla suuri. Pieni koko, huomaamattomuus ja kyky toimia parvena on etu.

Kukavaan

Tuli mieleen noista maahantunkeutuvan joukon pitkistä kolonnista, että tiet olisi suotavaa rakentaa helposti katkaistaviksi. Tierummuista voi olla jotain apua. Silloissahan on jo räjähdyspanoksia varten onkalot tehty valmiiksi. Teiden katkaisusta on hyötyä, kun sivustat ovat kulkukelvottomia, vaikeakulkuisia tai omien hallittavissa. Tietysti on tehtävä suunnitelmat tuhoamisprosessista, kuka räjäyttää, missä räjähteitä säilytetään odottamassa käyttöä.

Qroquius Kad

Droonit olivat huomattavassa osassa parin vuoden takaisessa Kaukasuksen sodassa:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Vuoden_2020_Armenian%E2%80%93Azerbaid%C5%BEanin_sota

Azerbaidžanin asevoimat käyttivät paljolti samoja turkkilaisia Bayraktar-drooneja kuin Ukrainassa nyt.
Turkki oli muutenkin azerien avoin liittolainen jo ennen sotaa, ja onpa sodassa arveltu mukana olleen jopa Turkin asevoimien droonilennättäjiä:

https://yle.fi/uutiset/3-11654087

Siinäpä katsaukksia tulevaisuuden sotiin, jotka osittain ovat jo tykönämme ja ovat vastakin halusimme tai emme.
Voimme joko varustautua tulevaan tai panna pään pensaaseen, ja ikteä sitten kun siihen pystyssä olevaan pyllyyn porataan isommalla kuin reikään mahtuisi.

Trampas
Trampas

Pidä tunkkis.

Kukavaan

“…suomessa ryssävihaa lietsotaan ihan järjettömyyksiin media huutaa.”

Hyvä huomio. Edullisempaa olisi olla neutraali.

Minä

Pidät tätä samanlaisena kuin yksisilmäisen Putkosen ämvee-lehteä?

ihmettelevä

Putkonen sairas valehtelija. Iljan aikaan luin useinkin “rivien välistä” hyviäkin juttuja, joita muut mediat kaihtoivat. Nyt tää Putkosen jutut ovat kaikki samaa Putinin lipomista ja täyttä paskaa. Ainoastaan Levelin “huh-huh” jäbät uskovat näitä.

Nih

Iso päänahka, Uranalinen tarkka-ampuja päästi päiviltä ryssän 7. maahanlaskudivisioonan komentajan ja kenraalin ja jonka myös ryssät itse vahvistavat.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/91dfafb1-3a44-4857-a40e-a61e608611af

Ohmygod

Siitä pitäisi antaa poikkeusluvalla olympialainen pronssimitali.
Hopeisen saa Shoigusta ja kultaisen pääpirusta.

Muuten – kuvan tulkitsin niin, että siinä on leikkuuimurin pyöränlaakeri kuumentunut ja palaa. Remonttimiehillä ei kiirettä korjaukseen.

Suomi Finland

“Raakalaismaisia siviileitä.”

En kyllä muista koskaan nähneeni missään kahden sanan yhdistelmää, jonka luettua meinaa tulla kahvit näppäimistölle.

Jo on aikoihin eletty.

Twitterissä oli venäläisen taisteluhelikopterin pudotus ohjuksella. Kyllä Putin on keittänyt itselleen kunnon sopan ja maanmiehilleen, tietenkin tavallisille miehille, lihamyllyn ja polttorovion.

Nato ei varmasti ole täydellinen turva hyökkäykseltä. Mutta kun kalustoa tuhotaan tuohon tahtiin, on Venäjällä täysi työ valmistaa uutta tilalle. Meillä on siis aikaa valmistautua ja sitten saamme myös apua.

Suomi Finland

Muuten: venäläiset voisivat välttyä joutumasta raakalaismaisten siviilien uhreiksi yksinkertaisella keinolla: vetäytymällä Ukrainasta. Mutta jos Venäjän johtajat itse eivät piittaa sotilaistaan, niin miksi meidän pitäisi?

pah

Juuri noin, ja jos naapureiden vieraanvaraisuutta ei osata arvostaa niin pakkoko sinne ylipäätään oli tunkea pyssyineen ja paukkuineen?

Venäläisillä on ihmeellinen uskomus siitä kuinka heillä on tehtävä pelastaa Eurooppa. He ovat omaksuneet roolin jonka mukaan heidän tehtävä on pelastaa Eurooppa ja yhdistää slaavilaisia kansoja.

Kuten olemme huomanneet, Venäjän johto on tullut siihen tulokseen että parhaiten tuo Euroopan ja Slaavilaisten veljeskansojen “pelastus” tapahtuu mielipuolisen valtioterrorismin avulla, eli hyökkäilemällä helvetillisellä ylivoimalla siviilien, naisten, lasten ja vanhusten kimppuun heidän nukkuessaan kaikessa rauhassa kodeissaan. Euroopan ja Slaavilaisten veljeskansojen “pelastus” viimeistellään raukkamaisella siviilien terroripommituksilla ja ryöstelylyillä?

Suomi Finland

Kansanedustaja: Ukraina ampui “maanpetturin”
Näin käy maanpettureille. Vihollisen kanssa veljeily päättyy huonosti. Ja suvulle jää ikuinen häpeä. No. Aina voi muuttaa ryssänmaalle.

Nih

Vastaavaa tapahtuisi jokaisessa hyökkäyksen kohteeksi joutuneessa maassa, pettureita ei sallita ja pelote pitää olla vahva.

ihmettelevä

Ei Ruotsissa.

Qroquius Kad

Kansainvälisen oikeuden selkeä kanta on, ettei siviilien pidä sekaantua sotimiseen, piste.
Taistelutoimiin osallistuvalla siviilillä ei ole sotilaan oikeussuojaa esim. sotavangiksi joutuessaan, vaan kohdellaan laittomana taistelijana.

Tilanne muuttuu heti, jos jokaisella siviilillä on yhteinen tunnus, vaikkapa käsivarsinauha.
Kun jokaisella on samanlainen, ja se tiedetään taistelevan joukon tunnukseksi, se antaa sotilaan statuksen. – Kv. oikeus tosin edellyttää sotilaalta yleisesti tiedetyn tunnuksen lisäksi henkilötodistusta, josta ilmenee kantajansa asema taistelevassa joukossa.

Sivistysvaltiota vastaan sodittaessa pitäisi kyllä tunnuksenkin riittää.

Ryssä vain ei ole sivistysvaltio…

ihmettelevä

Mikä on kansainvälinen oikeus sodassa? Vaikkapa Arabi ja keenerimaissa? Entä P-Korea tai Kiina? Ryssistä ei tarvitse kysyä, se on niillä geeneissä.

Mustamakkara

Havaintona on, että jotkut täälläkin kirjoitelleet nimimerkit ovat pesunkestäviä putinisteja ja jos nimimerkit eivät ole flase flagejä, niin siellä ne läpändeeraavat mvlehden kommettiosiossa.

Mustamakkara

Ryssän valtion lentokone on bongattu lentämässä kohti USA:ta.

let`s go Brandon

Sillä on varmasti hyvä tulevaisuus, meinaan jos on pahat mielessä. Voi se olla eksynytkin tai sitten menevät hakemaan turvapaikkaa.

Vesa Mustonen

eikö ne karkotettuja diplomaatteja hakenu?

...

Suomessa voi toimintaa harjoitella jo etukäteen Putinin huorien kanssa.
Esim.vihreiden stalinistien ja muiden Putinia toimillaan tukevien maanpettureiden kanssa.
Osumatarkkuus ei ole nin tärkeää kun vaikkapa vihreän stalinistin kulkuneuvoon tähtää mutta paranee kyllä siinä harjoitellessa että on sitten kohdallaan kun tarve tulee – kiitos heidän ja heidän toimiensa.

Qroquius Kad

Tuo lörpöttelijä on se yksinhuoltajaäidin peräkammarinpoika, joka yrittää tuoda noita samoja voimafantasioitaan kaikkialle äidin ollessa työvuorossa.
Yrjöperskeles ei noita julkaise, Professori julkaisee mutta poistaa aika pian.

Kyseessä on juuri sellainen lapsellisten väkivaltafantasioiden suoltaja, jota ei tarvita mihinkään.

let`s go Brandon

Mikä on enkelihippi?

Mustamakkara

Painajaismainen päivä Venäjän ilmavoimille. Ne tippuu nyt kuin kärpäset.

sims ala bim

Miten Suomessa pärjätään muovipullojen aikakaudella. Siinä olisi keksijälle agendaa!

Joukovaari

Puolustukseen tehkää lämpökaivoja tuulimyllyjä aurinkvoimaa .Rahat pois hyökkääjiltä.