Kommentointi pysyy auki, mutta venäjämieliset kommentit moderoidaan

Kommenttien moderoinnista on tullut paljon kritiikkiä, että onko Pt-media alkanut sensuroimaan. Vastaus on, ei ole. Pt-media ei voi sensuroida yhtään mitään, sillä en ole mikään virallinen valtiollinen toimija vaan ihan yksityinen kusinen bloggari, jolla ei ole mitään valtuuksia sensuroida yhtään mitään.

Pyöritän ihan itse yksikseni tätä mediaa ja sitä myöten myös päätän, että mitä täällä julkaistaan. Artikkelien kommentointi ei ole mikään kansalaisoikeus, jota minun pitää tarjota, ja jossa saisi tuutata eetteriin kaikki mielipiteet laidasta laitaan.

Kommentointi on hyvin vapaata, missään muussa mediassa tuskin saa kommentoida näin vapaasti. MUTTA, yksi asia kuitenkin on varmaa: suomalaiset putinistit ja venäjämieliset henkilöt eivät voi käyttää Pt-mediaa alustana, jossa jaetaan venäläismielistä “vaihtoehtosisältöä” Venäjästä.

Joskus 70-luvulla kun suomettuminen oli pahimmillaan, niin suomalaiset komukat olisivat myyneet Suomen vaikka ilmaiseksi Neuvostoliiton alaisuuteen. Nykypäivänä näitä komukoita ei enää ole, mutta tilalle on tullut putinistit. Näiden toimijoiden positio on myös muuttunut melko radikaalisti. Kun ennen neukkumieliset komukat tulivat jostain vasemmalta, niin nyt näitä Kremlin pikku puudeleita pyörii melko oikealla. Vähän aikaa sitten saatiin putinisteille ihan oma puoluekin.

Aika usein on saanut lukea vähän sieltä sun täältä, että tulispa Venäjä ja valtaisi Suomen. Loppuu homojen hilluminen ja muu monikulttuurisuus. Tulis takaisin se oikea moraalisuus. Noh, Venäjä on maailman monikulttuurisin maa ja siellä homoilla on esimerkiksi Moskovassa sellaiset määrät pornokerhoja, että Euroopassa ei edes yhteensä ole niin paljon. Moskovassa on Euroopan suurin moskeijakin ja eniten muslimeja. Että se siitä Venäjän “konservatiivisyydestä” ja “aitojen moraalisten arvojen” ylläpitäjänä.

Niin ikään Venäjällä ei ole mitään yhtenäistä “isänmaallisuutta”. Maa on maailman suurin valtio pinta-alaltaan ja koostuu kymmenistä pienemmistä etnisyyksistä; on suomensukuisia ja kaukoidässä monenlaista pientä etnistä mongolivähemmistöä. Näiden etnisyyksien “isänmaallisuus” johtuu siitä, että Venäjän keskusvalta sortaa niitä eikä siellä uskalleta ehdotella omaa valtiota, koska siitä seuraisi pelkästään etninen puhdistus eli kansanmurha.

 

Mutta takaisin asiaan, venäjämielisille on olemassa paljon parempia alustoja, joissa asiasta voi keskustella hyvin vapaasti. Siellä voi kertoa, että miten Venäjä on suuri ja mahtava maa, jossa moottoritieto ovat leveitä ja viljasato parempaa. Ei ole työttömyyttä, mutta viulunsoittoa kyllä on.

Muuten, Operaatiokeskuksen Youtube-kanava joutui putinistien hampaisiin ja he tekivät siitä massailmiantoja Youtubelle, joka sitten poisti pastorin kanavan. Pastori meni arvostelemaan putinisteja eikä myöskään anna käyttää kanavaansa putinistien alustana. Tästä putinistit suivaantuivat ja järjestivät kostoksi sitten Telegram-ryhmässä ilmiantokampanjan.

Tännekin tehdään välillä ihan ilmiselviä kampanjoita, saattaa tulla tunnissa valtava määrä putinistien tavaraa, joiden poistelemiseen menee toinen tunti.

Subscribe
Notify of
guest
113 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vesku
Vesku
5.3.2022 16:58

Uus sana sensuurille, moderoidaan.

mikki
mikki
5.3.2022 18:20
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

no,itellä muutama tuttu karjalan puolelta..ihan normi arkea viettävät,eikä tietoa sodasta…no,heillä käyny munkki,kun ei ketään armeijaikäistä enää..mut laitetaanko seuraava rahalähetys ruplina muualle vai euroina paavon tilille

Suomi Finland
Suomi Finland
5.3.2022 18:21
Vastaa...  mikki

Ruplat ovat pelkkää vessapaperia.

Risto Jääskeläinen
5.3.2022 21:43
Vastaa...  Suomi Finland

Kuuluu sanoa: Ruplalla pyyhkii hyvin. Näin ei syyllisty johonkin putinistisen lain rikkomiseen.

Sens Uroi
Sens Uroi
5.3.2022 19:47
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

https://www.kielitoimistonsanakirja.fi/#/sensuroida

Kohta 2.

Ei sen enempää Venäjän kuin Ukrainaan puolesta.

Kukavaan
Kukavaan
5.3.2022 20:51
Vastaa...  Vesku

Sanan “moderointi” käytöllä vältetään sanan “sensuuri” itselleen keräämät huonot mielikuvat. Lopputulos on kumminkin sama. Elämme nyt moderoinnin aikakautta. Tulevaisuudessa “moderoinnin” tilalle tullee jokin toinen sana.

Onhan niitä muitakin sanoja. Juuri nyt on käynnissä “erikoisoperaatio”. Ensimäisessä maailmansodassa saksankieliset sotilaat käyttivät vohkimisen, omaan käyttöön varastamisen sijasta kaunomaalailevaa sanaa “besorgen” eli he huolehtivat toisten omaisuudesta. Toisessa maailmansodassa käytettiinkin sitten sanaa “organisoida”.

VMP
VMP
7.3.2022 10:55
Vastaa...  Vesku

Menehän nyt kumartamaan putkosen kuvaa ja haaveilemaan venäjän vapautus joukoista suomeenkin. Putkonen on myös virulogian jumala älä unohda kiittää häntä siitäkin. Pelkästään Putkosen olemus karkoittaa synnit ihmisistä, hän on ihmisyyden korkein ilmestys. Onneksi putkonen kertoo totuudet tyhmille, vain viisammat pystyvät elämään ilman tuota tyhmien vapauttajaa.

Basso Balalaikka
Basso Balalaikka
5.3.2022 17:05

saako sentään kommentoida sarkastisesti suuren erikoissotilasoperaation rauhanturvaajien eriskummallisista touhuista kuten rauhan turvaamisesta ohjuksien ostoskeskuksiin ampumisella jne.

Islam on syöpä
Islam on syöpä
5.3.2022 17:25
Vastaa...  Basso Balalaikka

Täysin normaalia toimintaa ollut siitä lähtien, kun rauhaa ruvettiin turvaamaan tuliaseilla.

Tapio
Tapio
5.3.2022 17:05

Niin ja Moskovassa on myös ilmeisesti maailman ainoa mustalaisteatteri. Se on ihan sopivasti siinä raviradan kupeella. Näyttää olevan konsertti käynnissä.

Henry B
Henry B
5.3.2022 17:08

Itse paavo kuitenkin jakaa disinformaatiota.

Puolueeton
Puolueeton
5.3.2022 17:19
Vastaa...  Henry B

Paavo meinasikin jo lopettaa Pt-median ja innostuin vähän tukemaan jatkoa. Jos Pt-media muistuttaa liikaa valtamediaa, niin loppu on todella edessä. Moderointi kyllä on paikallaan, mutta se tulisi tehdä asilattomuuden perusteella eikä rajoittaa sanan vapautta.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.3.2022 18:09
Vastaa...  Puolueeton

Minun nähdäkseni P.T.Kangas moderoi juuri niin.
Mikäli olet eri mieltä, tottapa voit perustella asiallisesti näkemyksesi?

Timppis
Timppis
5.3.2022 20:07
Vastaa...  Qroquius Kad

Ihan sama slobot tappaa toisiaan en nakkaa paskaakaakaan .vedä voltti tai hyppää pituutta.

Mustamakkara
Mustamakkara
5.3.2022 20:19
Vastaa...  Timppis

Ne on seuraavaksi meidän kimpussa. Siksi on helvetin tärkeää, että ne pysäytetään. Mielellään ennen kuin meitä pommitetaan.

MattiS
MattiS
6.3.2022 14:11
Vastaa...  Mustamakkara

Jep, mitä pahemmin Venäjä saa Ukrainassa turpiinsa, sitä vähemmän sillä on sotahaluja lähitulevaisuudessa.

Puuso
Puuso
6.3.2022 18:47
Vastaa...  Mustamakkara

Ne? Joe Bidenin pommit kai yleensä on kaikkien itsenäisesti ajattelevien isoin uhka?

VMP
VMP
7.3.2022 10:56
Vastaa...  Henry B

Menehän nyt kumartamaan putkosen kuvaa ja haaveilemaan venäjän vapautus joukoista suomeenkin. Putkonen on myös virulogian jumala älä unohda kiittää häntä siitäkin. Pelkästään Putkosen olemus karkoittaa synnit ihmisistä, hän on ihmisyyden korkein ilmestys. Onneksi putkonen kertoo totuudet tyhmille, vain viisammat pystyvät elämään ilman tuota tyhmien vapauttajaa.

Huru-ukko
Huru-ukko
5.3.2022 17:24

Onhan niille put trolleille ihan omatkin sivut. anus putkosen luhanskin sanomat!!

Mustamakkara
Mustamakkara
5.3.2022 17:47
Vastaa...  Huru-ukko

Uusi putkenavaaja vessoihin.

Joka Donbassin putkospoika

Kodin putkimies nostaa varman oikeusjutun, koska tuohan menisi kuin kuumille kiville.

let`s go Brandon
let`s go Brandon
5.3.2022 21:00
Vastaa...  Huru-ukko

Vittu, että se “silmiin katsoja” Putkonen on sekasin. Tunti turpaan ja lujaa. En olisi uskonut Januksen olevan ihan oikea myyrä, mutta ryssän lipoja pahimmasta päästä. Putinin imuri.

MattiS
MattiS
6.3.2022 14:13
Vastaa...  let`s go Brandon

Yllättävän paljon alapeukkuja tulee jos Putkosta arvostelee.. Putinistit liikkeellä.

Bling Bling
Bling Bling
7.3.2022 09:05
Vastaa...  let`s go Brandon

Jos et ole aiemmin tiennyt – ei siis mikään uskonasia – Putkosen olevan maanpetturi ja myyrä, on kyllä syytä katsoa peiliinkin, sillä asia on ollut jo niin pitkään yleisessä tiedossa, että jokaisen suomalaisen, joka häneen törmää netissä, tulisi tämä tietää.

Mutta virheiden paras puoli on se, että niistä voi oppia. Nyt tiedät asioiden tolan todenmukaisemmin ja osaat varautua tulevaisuudessakin siihen, että olmit, limanuljaskat ja muut selkärangattomat sekä loiset ja parasiitit saattavat olla jotain aivan muuta kuin mitä päällepäin esittävät.

Varma Voitto Ikuinen
Varma Voitto Ikuinen
5.3.2022 17:30

Pt-media rehellisesti ilmoittaa kantansa aiheisiin. venäjällä on omat
mediat, kehukoot siellä suuria ideoitaan ja vapauttaan ilmaista mielensä.

let`s go Brandon
let`s go Brandon
5.3.2022 21:04

Vaikka Paavo erehtyykin joskus, niin hänen infonsa on mahdollisimman totuudenmukaista. Ihminen Paavokin on ja parhaasta päästä. Turha puhua paskaa Paavosta, vaikka itsekin joskus olen käynyt kuumana tietämättömyydestä. Slava Paavo.

Suomi Finland
Suomi Finland
5.3.2022 17:41

Oli taas valeuutinen. Ei Venäjällä ole viulunsoittoa. Eikä muuten ole Mullovaakaan.

Venäjällä läskit lentää ihan kirjaimellisesti. Yksi läski oli pidätettynä. Toivottavasti ukrainalaiset malttavat mielensä, eivätkä listi läskiä, vaikka varmaan läski oli pommitellut siviilejä. Ehkä koneesta loppui työntövoima kesken, kun ihrat haittasi menoa, eikä läski saanut konettaan vauhtiin. Helppo maali ohjukselle.

let`s go Brandon
let`s go Brandon
5.3.2022 21:11
Vastaa...  Suomi Finland

Sitä olen ihmetellyt, että miksi Ukrainan joukot eivät täräytä sitä saatanan convoita palamaan napalmilla tai fosforipommeilla. Saatana, paikallaan oleva maali, joka odottaa sitä, mikä sille olisi jo pitänyt suoda. Muutama hävittäjä ja valmis olisi, vai onko niin, että Ukrainalla ei enää ole hävittäjiä tai ko. pommeja? – Ukraina oppi Raatteentiestä jotain, muttei kai sitten tarpeeksi. Nyt olisi paikka antaa palaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
5.3.2022 22:32
Vastaa...  let`s go Brandon

Paavollahan oli tuosta yhdessä aiemmassa jutussa ihan järkeenkäyvä teoria.

Big l
Big l
5.3.2022 17:46

100% samoilla linjoilla paavon kanssa. Etenkin venäjän hyökkäyksen toivominen on ihan vitun sairasta. Monikulttuurin lieveilmiöt ja hinttarit on mitätön päänvaiva kun ilma on täynnä lyijyä ja ilmahälytys soi taukoamatta. Heti kun toi sota alkoi tajusin että ei vittu! Toi sekopää ottaa kohteeksi suomen jos joku ei päästä siitä ilmoja pihalle. Siinä kun perheellisenä miehenä rupes kelaan kelle sukulaiselle ja mihin maahan lähetän perheen turvaan ja mihin kaivan poterot ja mistä hommaan riittävästi mutkia…alko tuleen väkisin mieleen juuri noi älykääpiöt huuteluineen ja se mitä tapahtuu jos joku idiootti mulle edes herjalla fantasioitaan laukoo

Saastamaski
Saastamaski
5.3.2022 17:47

Olenkin pannut merkille, että PT-media ei taida olla perillä NWO-kuvioista ja siksi ilmeisesti ei siedetä ihan kaikkea aivoja kiusaavaa vääränlaista informaatiota.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.3.2022 18:16
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Etkö vieläkään, vaikka olen niistä niin moneen kertaan itse itseäni kerraten kertonut?
Koitetaanpa vielä:

NWO on salaisuus, johon ovat vihittyjä vain juutalaiset, vapaamuurarit, vankimuurarit, ehdonalaismuurarit, illuminaatit, juurikkaannaatit, liaanit ja aivan erityisesti reptiliaanit, Se Hullu Rumppi, kemikaalivanojen vetäjät, homokaasuttajat, mahdollisesti ehkä myös wiccat vaikka en niistä tytöistä sellaista haluaisi uskoa mutta erittäin vahvasti epäilen kyllä saatananpalvojia!

Suomi Finland
Suomi Finland
5.3.2022 19:08
Vastaa...  Qroquius Kad

Oli se NWO sitten vaikka mitä, niin se kuulostaa houkuttelevammalta kuin Putlerin CCCP.

Timppis
Timppis
5.3.2022 20:11
Vastaa...  Suomi Finland

Se cccp on eu.

Wittgenstein
Wittgenstein
6.3.2022 08:23
Vastaa...  Qroquius Kad

Lista on muuten täysin paikkansa pitävä, mutta siitä jäivät pois Tapio Rautavaara ja Kipparikvartetti, jotka molemmat, levyttivät ja toistuvasti julkisesti esittivät NWO:n salaista kansallishymniä “Kevät toi muurarin”.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
5.3.2022 17:51

Saako bonuksen jos kehuu Ukrainaa?

Mustamakkara
Mustamakkara
5.3.2022 17:57
Vastaa...  Nestori Lundahl

Jos ei ole taka-ajatuksia?

Tyrsky
Tyrsky
5.3.2022 17:55

“suomalaiset putinistit ja venäjämieliset henkilöt eivät voi käyttää Pt-mediaa alustana, jossa jaetaan venäläismielistä ”vaihtoehtosisältöä” ”

Tuostahan se Pate minuakin syytti. Ihan sama miten yritin laittaa faktaa pöytään. Jostakin syystä sekin on olevinaan venäläismielisyyttä, putinismia ja hörhöilyä, kun näyttää

  • Putinin kytköksistä juutalaisiin.
  • miten juutalaisilla on pitkä historia Venäjän kanssa (aivan kuten Pate mainitsi Venäjän pitkän historian turkkilaisten kanssa).
  • miten jotkin yhteiskunnan sallimat järjestöt toimivat ja ovat toimineet peitellysti, ja niin muodoin edistäneet vallan toisten tahojen etuja enemmän kuin yhteiskunnan. Monesti näillä toimijoilla on ulkomaisia kytköksiä. Sanotaan suoraan: sanaa vapaamuurari ei tuossa yhteydessä saa Pt-mediassa edes käyttää.
Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.3.2022 18:19
Vastaa...  Tyrsky

Ei muuten pidä paikkaansa.
Täällä PT-mediassa on useaan kertaan mitä kriittisimmissä merkityksissä lausuttu julki kaikki Maailman Viholliset!

He ovat:

juutalaiset, vapaamuurarit, vankimuurarit, ehdonalaismuurarit, illuminaatit, juurikkaannaatit, liaanit ja aivan erityisesti reptiliaanit, Se Hullu Rumppi, kemikaalivanojen vetäjät, homokaasuttajat, mahdollisesti ehkä myös wiccat vaikka en niistä tytöistä sellaista haluaisi uskoa mutta erittäin vahvasti epäilen kyllä saatananpalvojia!

Timppis
Timppis
5.3.2022 20:12
Vastaa...  Qroquius Kad

Niin ja kaius harhauttaja

Suomi Finland
Suomi Finland
5.3.2022 22:38
Vastaa...  Qroquius Kad

Tuota luetteloa tarvitaan aika usein. Pitäisi olla joku automaattilisäystoiminto kommenttiin sille.

Wittgenstein
Wittgenstein
6.3.2022 08:24
Vastaa...  Qroquius Kad

Lista on muuten täysin paikkansa pitävä, mutta siitä jäivät pois Tapio Rautavaara ja Kipparikvartetti, jotka molemmat, levyttivät ja toistuvasti julkisesti esittivät NWO:n salaista kansallishymniä ”Kevät toi muurarin”.

pöh
pöh
5.3.2022 17:56

Itse olen kiinnostunut vain totuudesta tai sen etsimisestä, en ole mikään mielinen.
Venäjävastaiseksi tullut kyllä tuosta täysin järjettömästä siviilien pommittamisesta.
Kaikki venäläiset ei ole kuitenkaan sama kuin putin.

Kane
Kane
6.3.2022 00:54
Vastaa...  pöh

Kaikki ryssät on samaa paskaa. Muutama ydinpommi hoitaisi ongelman helposti.

Bling Bling
Bling Bling
5.3.2022 17:59

Pate on tässä talossa isäntä ja muut vieraita, muistakaa se tullessanne kylään.

minä
minä
6.3.2022 05:24
Vastaa...  Bling Bling

Voipi laittaa ovet kiinni sitten.

Tyrsky
Tyrsky
5.3.2022 18:06

“yksityinen kusinen bloggari”
Sitten ei kannata leikkiä uutissivustoa, tai minkään sortin totuuden torvea.

Mikäli kuitenkin haluat edes jonkinlaista uskottavuutta, älä ala syyttelemään venäjämielisyydestä tai putinismista sellaisia jotka eivät sitä todellakaan ole. Lisäksi voi todeta, että on naurettavaa samanaikaisesti sanoa toisen esittämää ‘vaihtoehtototuudeksi’ ja estää tätä dokumentoimasta näkemyksiänsä. Tietenkin alusta on sinun ja sen mukaan mennään, mutta kaiketi on tarkoitus saada tuota uskottavuutta myös johdonmukaisuudella.

Johdonmukaisuutta ei nimittäin ole tuo ‘Minä päätän (ja jyrään)’ yhdistettynä niihin yleviin julkilausumiin, joissa sanottiin kuinka täällä on sana vapaa. Myönnän silti, että jos itse olisin mode, en myöskään sietäisi Venäjän propadandaa.

Huru-ukko
Huru-ukko
5.3.2022 18:24
Vastaa...  Tyrsky

Miksi et åerusta omaa blogia? Saisit ihan itse päättää mitä sanot ja miten. Täässä sinulle nimikin valmiiksi: Tyrskyluodon toisinajattelija Maija:)

Jake
Jake
6.3.2022 00:44
Vastaa...  Tyrsky

Jos et halua että syytetään putinismista, älä jaa putinistien juttuja. Luulis tyhmänkin tajuavan.

pöh
pöh
5.3.2022 18:06

Julian Asange sanoi muuten joskus aikoja sitten, että lähes kaikki sodat viime vuosikymmeninä on alkanut median lietsomina, ja halutessaan media voisi niitä myös estää.

Tyrsky
Tyrsky
5.3.2022 18:26

“Venäjä on maailman monikulttuurisin maa ja siellä homoilla on esimerkiksi Moskovassa sellaiset määrät pornokerhoja”

Katsopa mitä linkissä lukee. Sitten avaa kyseinen linkki.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-2847643/Berlin-liberal-hotbed-homosexuality-mecca-cross-dressers-transsexuals-male-female-surgery-performed-Nazis-came-power-new-book-reveals.html

Riekkumisen jälkeen Berliiniin tuli toisenlainen meininki. Arvaatko?

Olisiko syytä etsiä muitakin historiallisia yhtymäkohtia, vai onko heti putinismia ja teikäläisten humooria mukaillen ‘manaattihubaa’?

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
5.3.2022 18:29

Yhden ajatuksen aivopesusivusto

Screenshot_2022-03-04-17-42-39-476_com.android.chrome.jpg
Kukavaan
Kukavaan
5.3.2022 23:55

Gretasta jää historiaan kuva kiukkuisena irvistelevänä teininä.

Missä Greta?
Missä Greta?
6.3.2022 00:36
Vastaa...  Kukavaan

Greta ei ole sanonut sanaakaan vaikka Venäjän panssarivaunut lykkäävät kauheaa sankkaa savua 24/7.

niiin niin
niiin niin
5.3.2022 18:35

Tästä tuli Iltasanomien tasoinen puolitotuudentorvi.
Katellaan jos tulisi jotain ydinosaamisalueelta.

Luusalmi
Luusalmi
5.3.2022 19:06

No jokaisella on omat näkökulmansa, faktoja ei silti voi ohittaa.. Venäjä on hyökännyt Ukrainaan ja se on väärin, mutta Nato on hyökännyt yli 200 sotaan tappaen miljoonia miljoonia ja miljoonia siviileitä vähääkään välittämättä mutta ei ole koskaan puolustautunut.. Nato on yhtäkuin terrorismi järjestö joka saa toimiä täysin häikäilemättömästi ympäri maapalloa ilman minkäänlaisia moitteita.. pari esimerkkiä, Irak, Afganistan, Libya, yhdestäkään ei ole tullut mitään pakotteita vaan päin vastoin, länsi tiputtaa selkään..

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
5.3.2022 22:54
Vastaa...  Luusalmi

Usan Hyökkäykset eivät liity Ukrainaan mitenkään. Tuon on whataboutismia ja se tarkoittaa käytännössä sitä ettet halua puhua itse asiassa. Kaikki tietää ettei suvakit halua puhua mamujen raiskauksista ja kun keskustelu menee niihin alkaa hokeminen “kyllähän suomalasetkin..” Ja koska Ukrainan tilanne voi olla edessä Suomessakin herää kysymys, miksi kukaan suomalainen ihminen haluaisi lakaista Putinin sotaretken Ukrainaan maton alle.

Sotaa ei pidä sietää
Sotaa ei pidä sietää
6.3.2022 13:12
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Väärin! Tuo ei ollut whataboutismia vaan huomioita median ja poliitikkojen kaksoistandardeista. Itsekin ihmettelen tyyppejä, jotka vastustaa Venäjän toimia kovalla kiihkolla, mutta Naton vastaavat teot ei heitä tunnu haittaavan. Olisivat jopa valmiita liittymään siihen.

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
5.3.2022 19:07

Tsemppiä, Pate ! Hyvin hoidat palstaasi, vaikka paljon saat paskaa silmillesi:-)))

Joku raja sentään
Joku raja sentään
5.3.2022 19:13

Putin on suuruudenhullu. Sota on per..estä. Siviilien tappaminen on väärin. Mutta ihmiset eivät näköjään kykene ajattelemaan omilla aivoillaan, vaan uskotaan aina mitä media totuutena kertoo, Ja kiva olla samaa mieltä enemmistön kanssa, vaikka se sama mieli olisikin ihan huttua.
Ihmeellistä ulkokultaisuutta tämä Ukrainan hypetys. Missä oli apu ja rahan ja tavaran keräykset silloin, kun Irakissa tapettiin satoja tuhansia siviilejä. Vain siksi että USA ja Nato julisti, että siellä on kemiallisia aseita. Eipä ollut. Miksi ei autettu Jugoslaviaa, kun Nato pommitti kaupunkeja paskaksi ja tuhansia syyttömiä kuoli? Entäpä Libya? Gaddafi oli kuulemma diktaattori. Tämä diktaattori lahjoitti miljardeja Afrikan kehittämiseen. Libyassa oli sähkö ilmaista kaikille. Valtio maksoi naimisiin meneville…

Suomi Finland
Suomi Finland
5.3.2022 19:32

“Gaddafi oli kuulemma diktaattori.”

Gaddafin käskystä räjäytettiin mm matkustajakone.

let`s go Brandon
let`s go Brandon
5.3.2022 23:22
Vastaa...  Suomi Finland

Kuulemma.

Muammar Katainen
Muammar Katainen
6.3.2022 00:41
Vastaa...  let`s go Brandon

Libyahan myönsi sen.

let`s go Brandon
let`s go Brandon
5.3.2022 23:21

Kysy samaa meidän rauhan Nobelistiltä.

nyrkillä ja dynämiitillä
nyrkillä ja dynämiitillä
5.3.2022 19:17

Minusta Eu n rauhan tavoittelu muistuttaa tätä **rauhan yhdistystä ***

Härski Hartikaisen Rauhanyhdistys – aatteet muuttuvat, logiikat eivät

https://www.youtube.com/watch?v=P2wzLr7H820

Joku raja sentään
Joku raja sentään
5.3.2022 19:18

häät ja puolet ensiasunnosta. Gadddafi oli saamassa rauhanpalkinnon toimistaan Afrikan kehittämiseksi. Sitten Gaddafi ilmoitti lopettavansa öljykaupan dollarilla ja siirtyvänsä kulta-denaarin käyttöön. Iso virhe! Ei aikaakaan, kun mediassa Gaddafi leimattiin diktaattoriksi ja pian jo Nato pommitti koko maan paskaksi. Missä oli ihmisten sympatiat silloin? No ei missään, koska media valehteli ja valehtelee yhä omistajiensa lukuun. USA/Nato yhä vaan vie sitä demokratiaa aina sinne missä on paljon öljyä, kaasua, litiumia jne. Demokratia tarkoittaa tässä sitä, että tapetaan “diktaattori”, tuhotaan koko maa ja viedään luonnonvarat. Ja jumalauta en ole mikään putinisti, vaan omilla aivoilla ajatteleva tavallinen suomalainen perheenisä ja duunari.

Tapiola
Tapiola
5.3.2022 19:53

Hyvin koottu kommetti

Kukavaan
Kukavaan
5.3.2022 20:35

“Operaatiokeskuksen Youtube-kanava joutui putinistien hampaisiin ja he tekivät siitä massailmiantoja Youtubelle, joka sitten poisti pastorin kanavan.”

Olipa YouTube-kanavan sisältö mitä tahansa, aina löytyy tahoja, jotka yrittävät vaientaa kanavan “ilmiannoilla”. Kenties myös YouTuben omat algoritmit tutkivat sisältöjä tavoitteenaan kanavien poistaminen. Johtopäätös. Suosion kasvaessa kanava kuin kanava poistetaan ennemmin tai myöhemmin.

YouTube soveltunee parhaiten toiminnan alkuvaiheeseen ennen väistämätöntä poistetuksi tulemista.

nonAQ
nonAQ
5.3.2022 20:36

Jos Paavo vaivautusi tutustumaan edes lähihistoriaan 2014 alkaen ymmärtäisi tapahtumia hiukan paremmin.

VMP
VMP
7.3.2022 11:05
Vastaa...  nonAQ

Menehän nyt kumartamaan putkosen kuvaa ja haaveilemaan venäjän vapautus joukoista suomeenkin. Putkonen on myös virulogian jumala älä unohda kiittää häntä siitäkin. Pelkästään Putkosen olemus karkoittaa synnit ihmisistä, hän on ihmisyyden korkein ilmestys. Onneksi putkonen kertoo totuudet tyhmille, vain viisammat pystyvät elämään ilman tuota tyhmien vapauttajaa.

Valta Kuuluu Kremlille
Valta Kuuluu Kremlille
5.3.2022 20:55

Vielä ei ole näköjään Pietarin tehtaan rahahanat tyrehtyneet lopullisesti. Siinä onkin itku ja hammasten kiristys, kun ryssä tavoilleen ominaisesti unohtaa Tiltun viimeisen tilinauhan, tämän kovasta uurastuksesta huolimatta.

Pettureita ei kunnioita kukaan, ei omat, eikä vihollinen. Melkein säälittää nämä muutamasta satasesta itsensä myyvät Anukset ja Anot.

9c79f26c84781cec.jpg
timo
timo
5.3.2022 21:32

Venäjä on muuten levittänyt jo vuosia mediassaan suomalaisvihamielistä propagandaa saamaan tapaan kuin Ukrainan natseista. Suunnilleen että suomalaiset tappavat ja syövät täällä asuvia venäläislapsia ja että Suomen viranomaiset kaappaavat venäläislapsia yms. mikä indigoi sitä että Putin suunnittelee Suomeen hyökkäämistä tai ainakin haluaa pitää sen portin auki. Mitään järkeä ei muuten olisi lietsoa vihaa suomalaisia kohtaan noin älyttömällä propagandalla.

Puuso
Puuso
6.3.2022 18:54
Vastaa...  timo

Ja paskat, en ole kuullut mistään lietsonnasta keneltäkään venäläiseltä tutultani (nyt varmaan meni monelta yöunet ainakin viikoksi). Venäjällä uutisoidaan niistä tapauksista, joissa venäläisiltä epäreilusti otetaan huostaan lapset Suomessa. Ja en tiedä mitä indigointi tarkoittaa, varmaan liittyy keisarien ja kuninkaallisten purppuranvärisiin vaatteisiin?

timo
timo
6.3.2022 19:56
Vastaa...  Puuso

Jos ne tunnistaisi propagandan se olisi huonoa propagandaa eikä toimisi.
Propaganda toimii parhaiten, kun emme tunnista sitä.
Putintrollin mielestä Suomen laki on epäreilu? Ja epäreilu vain ja ainoastaan venäläisiä kohtaan?

VMP
VMP
7.3.2022 11:16
Vastaa...  Puuso

Eikö putkonen ole kertonut 🙁 ? Venäläiset tuttusi on vissiin työkavereitasi? Siellä on ollut jo vuosia käynnissä uusi historian kirjoitus ja kaikenlainen suomalaisten yhdistäminen paskaan. Tietysti voit kiistää kuten kunnon venäläisten toveri sen tekeekin. Vai onko noihin venäjän luomiin vaihtoehtohistoriohin joku suurempi syy esim. rokotteet tai juutalaiset 🙂 ?

Vihavainen toteaa seuraavaa:

“Ikäviä merkkejä on havaittavissa. On helppo todeta, että internetissä on venäläisellä puolella viime aikoina yhä enemmän levinnyt jonkinlainen merkillinen, arkaainen ja anakronistinen suomalaisviha, jota hatarat historiatiedot ja niihin liittyvät erilaisten ”dosenttien” purkaukset ruokkivat.”

Risto Koponen
Risto Koponen
5.3.2022 21:37

Suomea puhuville vanhemmille Suomessa syntyneenä SUOMALAISENA KANNATAN PT-median linjaa. Ei kansallismielisen kanavan tulekaan olla mikään ryssän desanttien tietotoimisto. Itsekin aiemmin sinisilmäisesti ymmärsin asiaa liikaa Venäjän ja Herra Toveri Putinin näkökulmasta. Ymmärrys loppui sillä nanosekunnilla kun isä aurinkoinen Putin ilmoitti ettei Ukrainalla ole olemassa olon oikeutta. Kiitos vielä kerran Paavolle että on meidän SUOMALAISTEN PUOLELLA eikä mikään Venäjän desanttien tietotoimisto

make
5.3.2022 22:17

Kiitos Paavo erinomaisesta kriisiuutisoinnista Ukrainaan liittyen. Juuri oikeaa kriittisyyttä. Putinia sokeasti tukevat desantti B ja Donbassin Putkonen ovat paatuneita häikäilemättömiä psykopaatteja. Itsekin olen kymmeniä tunteja seurannut heidän striimejään, koska haluan kuulla eri näkemyksiä. Nyt naamiot on riisuttu, ja onhan dos Bäckman aikoinaan ylpeänä poseerannut yhteiskuvissa Syyrian Bašar al-Assadin kanssa ylistäen Venäjän toimia Syyrian hirvittävässä pitkäkestoisessa sodassa. Toisaalta Janus Putkosen historiaan kuuluu myös taistelu rintamilla, hän on sotilas, ei pelkkä toimittaja. Monia ns isänmaallisia kyseiset herrat ovat vedättäneet lipevillä mutta täysin valheellisilla puheillaan. Äärimmäisen vaarallisia kavereita, ehkä osana kriisin kärjistymiseen täysimittaiseksi sodaksi.

Suomi Finland
Suomi Finland
5.3.2022 22:47
Vastaa...  make

Vaarallisia tai ei. Molemmat puhuu sellaista paskaa, että oksat pois, mutta ei kai Bäckman kuvittele, että Suomessa joku niitä juttuja uskoo. Nehän on tarkoitettu suomalaisten mustamaalaamiseksi ryssänmaalla. Putkonen taas tekee itsestään ihan pelkän pellen mvlehden jutuilla ja videoillaan. Tuo tänne linkattu Perikato- tyyppinen esiintymisepisodi oli täysin naurettavaa sontaa.

Aake
Aake
5.3.2022 22:57

Oikein!
Vielä kun MV-lehti heitettäisiin murkut.org:ista pois. Ja Bäckman, Putkonen ja molari vittuun muusta somesta ja youtubesta.

Wittgenstein
Wittgenstein
6.3.2022 08:30
Vastaa...  Aake

Yup, Hyvin joutaisi Janus “Otto Ville Kuusinen” Putkosen FSB Uutiset / Putinin Posti” siirtymään julkaistavaksi ainoastaan Vaalimaalta itään

pah
pah
7.3.2022 11:25
Vastaa...  Aake

Muuten hyvä mutta kun murkuissa ei ole enää yhtään mitään, kansalainenkin meni paskaksi ****ien sivuksi, en ymmärrä miksi helvetissä niiden piti se sivusto ottaa, ennen oli asiallinen. Nyt sitä samaa paskaa kuin kaikki ne muutkin murkun linkit eli täysin hyödytön linkki sivu.

Tiivistettenä: ne kaikkien siellä olevien jutut on nykyään umv:een tasoa uppoaa paskaa pehmeämmän pään omistaviin, muiden naamalta se sentään valuu pois..

Arttu
Arttu
5.3.2022 23:04

Ainoa, mikä tämän lopetus, enpäs lopetta -homman selittää on se, että Paavolle ilmestyi “sponsori”, jonka ehtona oli KAIKEN venäjämielisen kommentoinnin poistaminen. Nyt tulee mukavasti kruunuja tilille joka kuukausi, kunhan vain muistaa myydä sielunsa kuukauden jokaisena päivänä. Häpeä!

Puuso
Puuso
6.3.2022 18:56
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Tiedät varmasti PALJON enemmän kuin joku joka asuu siellä. Tai joku jolla on ystäviä sekä siellä että Venäjällä (kuten minä).

Johan bäckmän
Johan bäckmän
7.3.2022 11:30
Vastaa...  Puuso

Poikani polvistu eteeni ja nauti herrasi tiedon siemenet sen jälkeen levitä niitä ympäri internettiä niin jonakin päivänä sinäkin saat venäjän mahtipassin.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
7.3.2022 12:02
Vastaa...  Puuso

Hän myöntää omin sanoin olevansa Ryssän trolli.

Mustamakkara
Mustamakkara
6.3.2022 00:43
Vastaa...  Arttu

Kukaan ei halua edes lukea mitään venäjämielistä. Venäjämielisyys on seinähullua.

Mitäs venäjämieliset sitten tekee, kun Putin kääntää tykit tänne? Liukenee ryssien puolelle?

pah
pah
7.3.2022 11:27
Vastaa...  Arttu

Menes kumartamaan vaihteeksi vaikka sitä nykyistä kansalaisen päälikköä.

Jorma
Jorma
5.3.2022 23:06

Paljostako Paavo möit sielusi ulkopuoliselle maksajalle tästä “moderoinnista”?

Niin..
Niin..
7.3.2022 11:37
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Hän tarkoittaa sitä, että olisiko sulla ehkä niin paljon rahaa, että se pystyisi menemään jonnekkin luetunymmärtämis kurssille. Jotkut paavo ei ihan oikeasti ymmärrä kuin selkosuomea tämä tapaus on niitä. Ei varmasti ymmärtänyt tuota sun tekstiä, viimeistään tuohon kuudenteen kappaleeseen töksähti kun ei venäjä kuva nyt vaan on saatu jostain telkkarista tai sitten näistä vaihtoehtomedioista, suomensukuiset kansathan sieltä on käytännössä murhattu ja venäjä tekee eripuolilla maataan edelleen noita tuhoamisia/venäläistämistä/raiskausta/miksi sitä haluaakaan sanoa. Tuohon noiden kylän viereen laitetaan nyt nämä 2000 venäläistä ukkoa ilman naista ja katotaan mitä ne on noille alkuasukkaille tehnyt kahdenvuoden päästä..

Perttu
Perttu
5.3.2022 23:08

Testi

Jortikka
Jortikka
5.3.2022 23:10

testi

jjn
jjn
5.3.2022 23:26

Tässä yksi hyvä idea tankkien vastaiseen taisteluun. Jos tankki ajaa luukut kiinni, sieltä katsellaan ulos pienten lasi-ikkunoiden sekä mahdollisesti kameroiden kautta. Kuskilla on siinä edessään sellainen pieni ikkuna ja tankin johtajalla siinä tornissa mahdollisesti joka suuntaan useampia.

Jos tankki liikkuu hitaasti kadulla, eikä sillä ole muita tankkeja tai jalkaväkeä suojanaan, tankin päälle voi hypätä ja maalata spray-pullolla ne pienet ikkunat ja mahdolliset kameroiden linssit umpeen.

Sen jälkeen miehistön on pakko avata luukut nähdäkseen ulos, jolloin sisään tai tankin päälle voi heittää polttopullon. Levittäkää viestiä eteenpäin.

Mustamakkara
Mustamakkara
6.3.2022 00:25
Vastaa...  jjn

Niillähän voi olla pikkuiset tuulilasinpyyhkijät ja pissapojassa tärpättiä?

Suosittelen ennemmin polttopullon heittämistä ikkunoihin.

Puuso
Puuso
6.3.2022 18:57
Vastaa...  jjn

Ette te tule tarvitsemaan mitään tankkien vastaisia taktiikoita kun olette perse paljaana vastaanottamassa ihan omia jalkaisin liikkuvia poliiseja, “lääkäreitä” ja virkamiehiä.

Voitto
Voitto
6.3.2022 07:01

Paavolla ei taida olla mitään käsitystä tämän Ukrainan kriisin lähtöasetelmista 2000 luvun alussa.

Johan bäckmän
Johan bäckmän
7.3.2022 11:42
Vastaa...  Voitto

Onneksi olet lukenut umveetä ja kepulaisten kertomuksia, niissä on totuus kuten minun suuren Johanin jalkovälissä poikane ime totuuden siemenet minusta ja olet nouseva mahtiin suureen, pystyt kirjoittamaan suuria totuuksia internettiin ja olet oleva horjumaton uskossasi.

tappi
tappi
6.3.2022 07:46

Hyvä paavo,juuri näin.

Jallu
Jallu
6.3.2022 11:06

Ainakaan minun kommentteja ei ole koskaan tällä alustalla sensuroitu, vaikka ne ovat olleet hyvinkin Putinin vastaisia ja ymmärrän sen. Mutta, jos jollain on jotain myönteistä sanottavaa Putinista, niin mielellään kuuntelisin sen, muta taitaa sanat olla aika vähissä.

Puuso
Puuso
6.3.2022 18:58
Vastaa...  Jallu

Et siis ymmärtänyt että nimenomaan putinin vastaiset kommentit päästetään läpi?

Lallukka
Lallukka
6.3.2022 12:36

Ei aleta vihaamaan kutaan.

ZzZ
ZzZ
6.3.2022 13:07

Murkut.org voisi poistaa mv:n feedistään. Mv:llä ei oikein ole mitään annettavaa tässä maailmantilanteessa 🙁

DeeQ
DeeQ
6.3.2022 14:51

Olen erittäin venäjämielinen ja minusta venäjä tekee oikein harjoittaessaan hyökkäyssotaansa vaikka ei se näytä onnistuvan ryssän yleisestä paskuudesta johtuen.

Joppos123
Joppos123
6.3.2022 16:40

Suomen putlervosuilla on ankeat ajat. Putte tullee tapetuksi omiensa toimesta. Ei tavallinen Venäläinenkään halua loppuikäänsä syödä ruohoa vain siksi, että putlerilla vippaa päästä ja tapattaa kansaansa ihan surutta.
Kovin tuntuu puten rauhanturvaajien taistelumoraali katoavan kun huomaavat tulleensa kusetetuiksi.
Sotajoukko on lamautettu kun 20 prosenttia sen vahvuudesta on tuhottu. Vielä on siihen matkaa mutta alku ollut hyvä. Jos tällä tahdilla mennään ja aseistukseen saadaan koko ajan vahvistusta niin kahden viikon päästä ollaan ryssän osalta tappioluvuissa 40 000 ja se olisi juurikin se 20 prossaa.
Hyvin Ukrainalaiset taistelee.

juhaII
juhaII
6.3.2022 18:06

Kovasti todistat rajoittuneisuutesi ja näin olet samanlainen paska-media kuin valtamediakin. Ruotsin esimerkillisessä onnelassa et uskalla edes pitää suomenkielistä sivustoa, joka olisi aitoa vapaata sanaa. Siellähän kohta kielletään ruotsidemolraatit ja karattiin tämän kimppuun kun Venäjän ja Ukrainan sota alkoi.

“putinistin” käyttö on halpamaista niistä, jotka näkevät Suomen geopolitiikan aivan samoin kuin presidentti J. K. Paasikivi päätteli Suomen aseman olevan silloisen Neuvostoliiton rajanaapurina. Ellet tiedä mitä tuo tarkoittaa niin älä ainakaan ota siitä selvää. Räykytä ja ohjaa Suomea ja suomalaisten mielipiteitä ulkopoliittisista kysymyksistä “Uumajan lohkolta jumalan asemassa olevien sossu naisten selän takana, jotka eivät ole koskaan väärässä.

Johan bäckmän
Johan bäckmän
7.3.2022 11:55
Vastaa...  juhaII

Poikani minusta imit siemenet hyvin ja olet kasvattanut puutarhasi kukoistukseen. Nyt on aika ottaa päivän rautaisaanos tosi-mediaa…

Jos kuitenkin kiellät imeneesi suuren Johanin tiedonvaltikkaa tai näiden muiden ääliöden faktoja nielleesi, niin voin suositella esim. tälläistä: https://www.google.com/search?q=yhteishaku+2022 jos otat neuvosta vaariin niin voi vielä olla mahdollisuus.

Ja tiedoksi: Paavon historian tuntemus on taatusti parempi kuin sinun yhdeltä nettisivulta lukemasi ja peruskoulun 8?luokkaan asti oppimasi.

Puuso
Puuso
6.3.2022 18:45

Voiko kysyä, mitä (anteeksi kielenkäyttöni) helkkaria tarkoittaa “venäjämielinen”? En ole ikinä kuullut kenenkään selittävän tätä sanaa, sitä vain viskellään kuin jotain sotakirvestä. Voiko ihminen olla “suomimielinen”? Entä molempia yhtä aikaa? Jos venäjä on mielessä tämänhetkisten tapahtumien vuoksi, esimerkiksi sen takia että sodan ajatus pelottaa, onko “venäjämielinen”?

Jerry Cotton
Jerry Cotton
6.3.2022 21:27

Ainakin oma kommentti meni sensuuriin tänään klo 0506. Nykyään putinistiksi pääsee ilmeisesti kovin kevyin perustein, nähtävästi jo sillä, että kyseenalaistaa tiettyjä asioita. Valtamediassa Putinisteja ovat ne, jotka eivät vastusta Venäjää. Itse suhtaudun vain epäillen…