Kehitysmaista tulleet miehet yrittävät etuilla Ukrainan pakolaiskuljetuksissa

Aggressiiviset kehitysmaista tulleet miehet yrittävät etuilla Ukrainasta Puolaan lähtevissä junissa naisten ja lasten edelle. Useita tilanteita, joissa etuilijoiden kanssa on tullut kovaakin sanaharkkaa.

Turvapaikka-aktivistit ovat täyttäneet sosiaalisen median väitteillä, että ukrainalaiset ja puolalaiset poliisit rasisteeraavat afrikaanoja. Heitä ei päästetä Ukrainasta Puolaan lähteviin pakolaisjuniin koska ovat värillisiä.

Useissa asemilla kuvatuista filmeistä selviää kuitenkin toinen todellisuus. Aggressiiviset afrikaanomiehet yrittävät päästä juniin naisten ja lasten ohi jonossa. Alla filminpätkä on kuvattu Kiovan rautatieasemalla, jossa kovaääniset afrikaanot ja lähi-itäläiset yrittävät väkisin tunkea itsensä junaan, johon otetaan vain naisia ja lapsia. Muutama lähi-idän näköinen mies taitaa jopa päästä junaan.

 

Junan ovella oleva nainen yrittää saada junaan naisia ja lapsia, mutta afrikaanot tunkevat itsensä väkisin eteen. Missä tässä näkyy se rasismi? Lisäksi näkyy ihan selvästi kun vihainen ukrainalaismies läksyttää afrikaanoja, että tämä juna on vain pakolaisille, eli naisille ja lapsille.

 

Ukrainassa on jonkin verran afrikkalaisia ja lähi-itäläisiä tulijoita muutamasta syystä; on pitkäaikaisia ihan tavallisia maahanmuuttajia töissä tai opiskelemassa Ukrainassa ja sitten on jonkin verran (mitään lukumääriä ei voida sanoa, koska sellaisia ei ole) viime syksyn jäljiltä Puola-Valko-Venäjän välisen rajakriisin jäljiltä olevia miehiä, joita Valko-Venäjä kuskasi Ukrainan puolelle. Lisäksi on joitakin tietoja, että Valko-Venäjällä on edelleen näitä viime syksyn miehiä, joita nyt kuskataan Ukrainaan.

Varsinkin viimeksi mainittu ryhmä yrittää nyt sitten näiden pakolaiskuljetusten siivellä päästä Puolaan ja edelleen Eurooppaan.

Ukrainalaiset ja puolalaiset tekevät tässä asiassa tiivistä yhteistyötä ja kaikki ei-pakolaiset pyritään poimimaan pois oikeasta pakolaisten virrasta. Tämä aiheuttaa sitten niitä rasistiväitteitä.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jallu

Rasisti ja natsikorttihan se aina vedetään esiin. Jopa Putin itsekin käyttää Ukrainan valtiojohdosta natsi-ja fasistinimitystä. Onpa Suomessakin perinteiset suvakit olleet aika hiljaa. Johtuu varmaan siitä, että nyt pakolaiset ovat 95% lapsia, naisia, vanhuksia. Olisikohan tavattu yhtään niitä partalapsia, joita saapui silloin 2015 ihan runsain mitoin.

Gyntter

Missäs on suvakkien / siiderivalaiden pelastukolonnat? Nyt voisi lähteä omalla autolla ja/tai vuokratulla bussilla pelastamaan/hakemaan kultamunia valkoisten veronmaksajien kustantaman loppuelämän sponssin piiriin esim. Harkovasta, Mariupolista ja muistakin kaupungeista. Kyytiin tulijoita olisi ja varmaan pääsi jo ekalla taukopaikalla nauttimaan “tummasta namista”. Hätäisimmät voisi käydä namiin kiinni heti kun kultamunat on saatu auton kyytiin.

Gin Melon

No kun YLE ei KERRO siiderivalaille että noita ois nyt taas tarjouksessa. Se oli helpompaa kun olivat rajalla huutamassa, mutta tämä näyttää jopa YLEn standardien mukaan pahalta. Ei tuota saa näyttää missään, voivat ihmiset yhtäkkiä tykätä pahaa muslimimiehistä.

Pah

Jos olet ns. “kehari” ja omaat parhaimmillaankin täkäläisittäin vaikeasti kehitysvammaisen normi-ihmisen älykkyysosamäärän 40-70 ÄO niin ihan mahdotontahan moista murjaani-idiootteja syrjivää syrjintää ja rasismia on ymmärtää 😁

Liian haastavaa. No. Onneksi Rasmuksessa ja punavihreissä piireistä löytyy samanhenkisiä neroja viljalti ja siellä näille syrjityille osaajille on aina tilaa.

Luusalmi

En ihmettelisi vaikka olisi lännen suunnitelma tämä et Ukrainan kautta saadaan pakolaisia Puolaan kun Puola ei ole ollut kauhee halukas näitä ottamaan.. Länsi alkaa oleen läpi mätä, tosin nii toi itäki..

Qroquius Kad

Katsos kun nämä ovat PAKOLAISIA, eivätkä nuoria arabi-, afro ja afganistimiehiä tulossa tekemään väestönvaihtoa ryöstämällä, raiskaamalla ja terrorisoimalla.
Nämä ovat naisia, lapsia ja vanhuksia, jotka pakenevat sodan tieltä.

Ei luulisi olevan vaikea ymmärtää eroa, mutta näkeehän sen, että joillekin on.

Olemme lepsutelleet

Eihän 18-60 vuotiaat miehet saa poistua Ukrainasta vaan joutuvat armeijaan vai eikö se määräys koske kokomaailman kunniakansalaisia kemuteroja?

Sundsvallissa oligarkit Veripaska ja Vekselivuori omistavat huipputärkeän alumiinitehtaan:

https://www.svtplay.se/video/34457660/ekonomibyran/ekonomibyran-sasong-5-putins-miljardarer?info=visa

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!

Gyntter

JA kukoistava & äääärinmäisen tuottoisa kaarnaveneteollisuus!

Allah Akbar

Näinhän se menee aina hätätilanteessa: MUSLIMIMIEHET ENSIN !
Ei ihmiskunta tarvitse naisia eikä lapsia mihinkään! Ihmiskunnan jatkuvuuden kannalta on tärkeintä suojella NAISTENHAKKAAJIA JA LASTENRAISKAAJIA!

Suomi Finland

Suojaväri. Tuo sana saa taas uusia ulottuvuuksia.

Ainoa tilanne, missä voisi nähdä rasismia on, jos värillisiä naisia ja oikeita lapsia ei päästettäisi juniin.

Naiset ja lapset ensin. Kehitysmaalaisten on niin kovin vaikea uskoa tätä hyvin yksinkertaista periaatetta.

Tästä tilanteesta on seurauksena kuitenkin kauaskantoisia ihmisoikeussäädösten uudelleen säätämistä. Koska nyt ongelmana ei ole se, että ei päästä maahan sisään, vaan ettei päästä sieltä ulos, niin jatkossa kehitysmaalaisille täytyy säätää uusi taikasana, jolla sekin onnistuu. Tietysti ilman henkilöpapereita ja oletuksena on, että kehitysmaalainen on aina joko 0- 16 tai >60 vuotias.

Ilmari

Kun sanoo asylum, pääsee maahan kuka tahansa. Vastaavasti lähtiessä pitää sanoa mulysa

JuhoL

Täytyy kyllä ihailla noiden neekereiden ja arabien itsetuntoa: ovatpa he missä päin ja millaisessa tilanteessa tahansa, niin “fuck you” ja “imma kill you” vain lentelevät ilmoille.

Taustalla on toki kultuurilliset syyt, sillä noissa kulttuureissa omaa asiaa perustellaan olemalla kovaääninen ja vihainen. Sivistysmaissa sellaista käytöstä pidetään mielen heikkoutena.

jorma

Onpa yllättävää. Noista kun kuulisi joskus jotain positiivisia uutisiakin. Esim. sellaisen, että vastaisivat isolla poppoolla maansa johtajan (esim. Irak) kutsuhuutoon tulla jälleenrakentamaan maata. Mutta ei.

Jurvanen

Tosi kaameaa porukkaa noi arabimuslimit.

Särmääjä

Matuista on aina vaan pelkkää haittaa missä ikinä niitä sattuu oleman ihmisten kiusana. Harmi kun niitä on nyt tuollakin.

seant

Friatider on jututettu yhtä mustaa kongolaista siirtotyöläistä hän kertoo “He jopa kertoivat meille, että he antaisivat meille aseita, jotta voimme taistella Ukrainan puolesta – Jos taistelemme Ukrainan puolesta, kuolemme ensin, koska olemme mustia. Kun he näkevät meidät, he luulevat, että olemme Natosta ja sanovat, että heidän on ensin tapettava meidät.”
Myös transut on vaikeuksissa, sillä siellä heillä on vielä alkuperäinen henkilötunnus, joten he eivät pääse maasta, vaan heidän on mentävä taistelemaan.
https://www.mynewsgh.com/ukraine-transgender-women-weep-as-authorities-classify-them-as-men-who-must-stay-and-fight/
Noin pitkällä tähtäyksellä, kun naiseksi muuttuminen on ilmoitusasia, niin kuka sitten puolustaa maata, kun sodan tullen kaikki on naisia?

Ilmari

Kongolaisten pit taistella yöllä niin vihollinen ei erota heitä.

pöh

Kannattasi läpsyttelijöiden yrittää käyttäytyä, voi noissa sotaoloissa röyhkeys käydä kalliiksi.
Tietysti ovat paniikissa kun “pakenivat sotaa” ja joutuivatkin ihan oikean sodan keskelle.
Eihän nuo ymmärrä että naiset ja lapset ensin, kun jättivät omatkin naiset ja lapset sinne “vaaralliseen” kotimaahan..

basso balalaikka

tätäkös se sukupuolen vapaa valinta tarkoittaa, ja se, että ikä on vain numero: Afrikaano, joka on nauttinut korkeasta elintasosta Ukrainan sisällä. keksaisee hetikohta putlerin paukkuja kuultuaan, että Hei moinähän olenkin 5 vuotias tyttölapsi, joten eikun jonoon etuilemaan. josko saisi päivähoitopaikan ja lapsilisät Puolassa tai muussa maassa.

Miksei nämä kuukerit mene valko-venäjää tai venäjää rikastamaan ???

Peksi

Ne ei vaan koskaan yllätä nuo..ainakaan positiivisesti

rellinen

Minkähänlaista sivariryssää sieltä pietarista nyt suomeen köröttelee alegrolla. Speznaseja, fsb:n erikoisjoukkoja, armeijankommandoja vaiko “turisteja”?

Qroquius Kad

Tässä tapauksessa saattaisi olla poikkeuksellisesti parasta, että sieltä tulisi “vain” afganisteja ja muita geelitukkia, eikä ainakaan Spetsnazeia siviileissä.

Ilmari

Kaikilla on viisumit ja he jatkavat muualle Eurooppaan.

veli pirinen

Ei pidä ollenkaan väheksyä kulttuurilähettiläiden hätää. Laadukkaille räppäreille on kova kysyntä pohjoismaissa. Eu arvot ei kyllä missään määrin toteudu jos nyt aletaan auttamaan hengenvaarassa olevia ihmisiä.

Bonzoi

Odotamme innolla miten valtamedia kääntää tämänkin valkoisten rasistien syyksi.

K J

Moniosaajat ovat aika kettuuntuneita, kun jossain on ihan oikea maailmaa koskettava sota, eikä pelkkä klaanien välinen kahakka jossain kehitysmaan perähikiällä.

Eivät näytä mitenkään ymmärtävän, että tämä SOTA on paljon suuremmassa mittakaavassa oleva OIKEA euroopappalainen kriisi, mihin pörssikurssit reagoivat.

Tietenkin he haluavat viisumeita eri Euroopan maihin, mutta kappas keppis. Pakolaisina on naisia ja lapsia, eikä discorahaa tungetakaan taskuja täyteen.

On se niin väärin, perkele! Pahaa puuroa perkele!