Kuvagalleria venäläisestä tuhotusta kalustosta

Kalustotappiot ovat venäläisillä kyllä sitä luokkaa, että kohta loppuu. Joidenkin sotilasarvioiden mukaan 90 % kalustosta olisi viety Ukrainaan tai rajan pintaan.

Alla kuvakollaasi tuhotusta ja/ tai hylätystä kalustosta. Venäläiset ovat tehneet kalustonhylkäyksestä tässä sodassa eräänlaista taidetta. Kuvia pääsee katsomaan suurempana kokona klikkaamalla yhtä kuvaa.

 

 

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.