Lauma uussuomalaisia käräjille suuresta rikosryppäästä

Milan Jaff.
Uussuomalaisia on taas haastettu käräjille sellainen määrä, että ei paremmasta väliä. Rikosnimikkeinäkin on suurin piirtein kaikki rikoslaissa mainitut rikokset. Pääpuuhapetterinä toimii gangstaräppäri Milan Jaff.

Kyseessä on uussuomalaisten gangsterien ehkä tähän asti mittavin oikeudenkäyntirypäs, jossa erilaisia rikoksia on parisenkymmentä. On pahoinpitelyjä, laittomia uhkauksia, tapon yrityksiä, varkauksia, ampuma-aserikoksia, törkeää ryöstöä, törkeää vapaudenriistoa, huumausainerikosta jne. Rikokset painottuvat väkivalta- ja huumepuolelle.

Syytettyjen penkillä istuu 15 uussuomalaista ja asianomistajina 26 henkilöä, joista osa suomalaisia.

Jutusta on vangittuna kolme gangsteria. Milan Jaff, jolle syyttäjä vaatii 8 vuoden ehdotonta vankeutta, Mahdi Mohamud, jolle vaaditaan 7 vuoden ehdotonta vankeutta ja Ardar Husein, jolle vaaditaan 2 vuoden ehdotonta vankeutta.

Muille syytetyille syyttäjä vaatii muutamalle sakkoa, muutamalle alle vuoden ja muutamalle yli vuoden vankeutta.

Itse rikokset ovat hyvin laaja-alaisia ja eikä niissä ole mitään yhtenäistä “johtolinjaa”. Esimerkiksi yksi rikos on sellainen, jossa Jaff ja Mahdi suunnittelivat hyökkäävänsä Helsingissä ravintola Kaivohuoneelle, kun siellä oli esiintymässä Yutu Brown (oikealta nimeltään Yusuf Arab) niminen räppäri. Porukan suunnitelmissa oli hyökätä ennen soundcheckiä Yutu Brownin päälle ja puukottaa tätä sekä muita paikalla olleita räppibändin jäseniä. Porukka käytti itsestään nimeä Kurdish mafia.

Poliisi pääsi tästä jutusta selville puhelinkuuntelun ja muun seurannan avulla.

Yksi rikos on sellainen, että Jaff ja Mahdi olivat ampuneet 22″ pistoolilla Helsingissä sijaitsevaa omakotitaloa kohti. Ainakin 10 laukausta ammuttiin ja osa luodeista osui talon ikkunoihin. Pienikaliiberinen ase ei kuitenkaan aiheuttanut sinänsä hengenvaaraa. Tässäkin rikoksessa oli tarkoitus uhitella aiemmin mainitulle räppärille, jota suunniteltiin murhattavan Kaivohuoneella.

Ruotsissa tällaisten rikosten yhteydessä syyttäjä vaatii aina myös karkottamista, mutta Suomessa tämä asia hoidetaan eri tavalla.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Bonzoi
Bonzoi
7.3.2022 15:47

Odotamme mielenkiinnolla kuinka suuret korvaukset nämä saavat Suomen valtiolta kun vapautuvat kaikista syytteistä.

Ahneet ahmeet
Ahneet ahmeet
7.3.2022 16:43
Vastaa...  Bonzoi

Demla hoitaa rakkaat lempipojat turvaan.

Huru-ukko
Huru-ukko
7.3.2022 17:05
Vastaa...  Ahneet ahmeet

Eiköpä nämä saa paljousalennukset tuplana mitä kotimaiset konnat. Ja olosuhdelisä alennuksissa. Toista se on nämä kotoiset mopopojat, kovennettua, mitäs kuuluuivat mopokerhoon. Tai jonkun natsipellelauman tuomiot, kovennettua kiellettyyn järjestöön kuulumisesta vaikkain se kiellettiin vasta myöhemmin.
Muuten vaan kyselen: Mistähän noi taustahyllyllä olevat pytyt ja pokaalit pn pöllitty?

Päivä vain ja hetki kerra
Päivä vain ja hetki kerra
7.3.2022 17:59
Vastaa...  Huru-ukko

Taitaa olla niin, että syytetyt ovat olleet alle 21 -vuotiaita rikokset tehdessään, joten he istuvat kolmasosan tuomioista, jos ei ole tuoreita aiempia tuomioita. Tutkinta-ajan istumiset huomioon ottaen vapautunevat suurinpiirtein heti kohta vaikka syyttäjän vaatimukset menisivät läpi.

Suomi Finland
Suomi Finland
7.3.2022 16:10

Venäjä voi uhata Suomea sotilaallisesti ennen kun nuo vapautuvat. Mahtaa olla kivaa kaltereiden takana, kun pommit alkavat putoilemaan.

Milanin selli tulee olemaan epäsensitiivinen, turvaton tila.

Sitä saa, mitä tilaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
7.3.2022 16:47
Vastaa...  Suomi Finland

Tuo ei kyllä välttämättä yllättäisi.

basso balalaikka
basso balalaikka
7.3.2022 17:00

voisikohan nämä siirtyä vaikka Mariupoliin, koska venäjän mukaan siellä ei ole sotaa, vaan epänatsitus ja aseistariisunta, tuloksenahan on melkein paratiisi, jonsei sinne jää nazzeja eikä ritsaa isompia aseita?

Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
7.3.2022 18:02

Kämy-kyselyyn viitaten: tätähän meillä haluttiin ja tällaista kanssa saatiin… Näiden maahantuloa kun vastusti, niin natsin leima oli heti otsassa. Kiitos ja kumarrus valtamedialle.

Jake
Jake
7.3.2022 23:35

Tietääks kukaan onko toi jaff tullu alaikäsenä ja millä statuksella on suomessa? Meinaan vaan että saadaanko sitä potkittua vittuun suomesta.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
8.3.2022 11:53
Vastaa...  Jake

Jaffa-Milla on oikein Paperittomien Paperiton:

Omien sanojensa mukaan on syntynyt vuonna 2000 Irakissa ja saapuneensa Suomeen 16-vuotiaana yksin Irakin Kurdistanista oleskeltuaan ensin ainakin Bulgariassa ja Tanskassa.

https://yle.fi/uutiset/3-12280722

Asiassa ollaan vain hänen omien sanojensa varassa, koska kemumatun jokainen sana on otettava Puhtaana Totuutena ja kaikki tarkistukset ovat rasismia, kuten tuolloin sisägangsteri Petturi Urpo meille eduskunnassa julisti.

Joten täällä on ja pysyy, aamen!

sims ala bim
sims ala bim
8.3.2022 15:51

Miktä tämmönen MilanJaff täällä tekee, alinta paskasakkia!?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
8.3.2022 21:19
Vastaa...  sims ala bim

Tyydyttää suomalaisten vaginallisten ja peniksellisten naisten kyltymätöntä ympärileikatun himoa.

Mustikanpurija
Mustikanpurija
9.3.2022 20:36

Nämä poikaset ovat selvästi traagisesti sairaita, eiku mielisairaalaan, piikkiä tarpeeksi perseeseen ja määräämättömäksi ajaksi hoitoon.

juuso
juuso
21.4.2022 14:11

Kiva nähdä kun nämä uusSuomalaiset istuvat vankilassa ja MC miehet niitä halailee

juuso
juuso
21.4.2022 14:13

Niin ja näitähän syntyy kun kurdi isänsä ollut lammaspaimenena yksin ilman naista viikkotolkulla