Video + gallup: Onko ”kämy-skene” kuollut?

Tuli vastaan tällainen Fennomania-nimisen tubettajan lyhyt filmi, jonka mukaan ”kämy-skene” on kuollut. (Ääh mikä nimi, kämy-skene, tekis mieli repiä hiukset päästä.) Mutta mitä mieltä raati on, onko Fennomania oikeassa? Onko kämy-skene kuollut ja jäljellä on vain hörhöt?

Onko perinteinen "kämy-skene" kuollut?

View Results

Loading ... Loading ...
KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.