Suuri ja mahtava jatkaa siviilien tappamista

Päivän mittaan on taas tullut melko kovia kuvia ja filmejä kuinka venäläiset ampuvat siviilejä. Harkovassa ainakin 20 siviiliä kuoli yhdessä ohjusiskussa, jossa ohjus suojaa hakeutuvien ihmisten joukkoon.

Siviilejä on ammuttu jo ihan sodan alusta alkaen. Alla filmillä venäläinen tankki ampuu autolla kotiin palaavan vanhuspariskunnan.

 

Toisaalla Mariupolissa ukrainalaiset saivat tuhottua useita venäläisen osastoja, jotka yrittivät tunkeutua kaupunkiin. Tässä yksi. HUOM! kovaa kuvamateriaalia.

 

Alla filmillä ukrainalaisten tuhoama venäläinen panssarivaunuyksikkö. Eliminointi tehtii Bayraktar-dronella. HUOM! Tässäkin kovaa materiaalia.

 

Koko maailma odotti henkeä pidätellen, että suuri ja mahtava kävelee paraatimarssia Ukrainaan. Kaikkiallahan kerrottiin, että Venäjän armeija oli huippuunsa hiottu moderni sotakone. Ennen sotaa armeija oli vielä hionut taitojaan Valko-Venäjän kanssa sotaharjoituksissa.

Nyt ollaan saatu nähdä millainen on  suuri ja mahtava armeija. Se hyökkää urhoollisesti päin siviilejä; pommittaa siviilien asuinalueita, sairaaloita ja muita siviilikohteita. Toisaalla venäläiset suorittavat taitavia väistöliikkeitä ja jättävät vihollisen hidastukseksi, esteeksi, kolonnittain panssarivaunuja, raskasta kalustoa ja muuta kalustoa. Raskaat aseet jätetään ukrainalaisten jalkoihin kun venäläiset sotilaat taidokkaasti poistuvat takavasemmalle.

Subscribe
Notify of
guest
62 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Paavo?! Olihan noilla videoilla hyviä ryssiä. Eivät kaikki ryssät ole pahoja. Osa on jo hyviä ja pahoistakin tulee hyviä.

ryssänmaan suuri epäonnistuminen herättää kysymyksen. Ovatko ydinaseetkaan siinä kunnossa, että niitä voi käyttää? Josko ne on jätetty huoltoa vaille ja jos laukaisua yritetään, niin rakettimoottori vaan tussahtaa.

putlerin peliverkkarit loppuu kesken. Niitä saattaa olla jo melkoinen määrä revittynä.

Suomi Finland

Nyt meni myös sekin putlerin juttu naurettavaksi, kun se yritti vierittää Kurskin uppoamista USA:n syyksi. ryssät ryssivät ja siinä touhussa mikä tahansa muu paitsi onnistuminen on mahdollista.

Huru-ukko

Ja putin on myös huumorimiehii: En lähetä Ukrainaan varusmiehiä. No ei kai lähetä kun ne on jo siellä

Juuri näin

Niin se alitajunta prosessoi asioita…

Rami

Joo, niin huonosti Putinilla menee, että ilmoitti eilen, ettei operaatiossa tarvita varusmiehiä, eikä nostoväkeä!
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e57f6bcb-bfe1-4757-8f7b-003e323ca871

Qroquius Kad

Eikö sinulle tullut Virossa vastaan sikäläinen termi ”vene võrk”?
Kaikki Ryssän naapurithan tietävät maan meiningin.

Kuole Mockba

Ei niil oo ydinpommia, lähin sitä muistuttava ase on pommittaa ukrainan ydinvoimala. Ryssillä ei oo MITÄÄN! Roudaavat nytkin junilla sinne jätskiautoja, ruohonleikkureita ja jotain T-Fordeja mitä ladoistansa on löytynyt urheaa armeijaansa kyyditsemään. Aito suurvalta ois voinu voittaa koko matsin menettämättä yhtäkään sotilasta, olisivat vaan istuneet nojatuoleissaan ja droneilla murhanneet 80% ukrainalaisista. Muttakun ryssillä ei OLE materiaalia, ne on ahneuksissaan myyty/varastettu aikoja sitten. Tää on Venäjän tuho tää farssi.

Make's perfect sense

On ihan hyvä että venäläisiä kuolee paljon itse aloittamassaan hyökkäyssodassa. Ukrainaan on viety yli 17000 pst-ohjusta, joten voidaan olettaa että romua ja raatoja tulee vielä paljon. Kun Ukraina pian antautuu, niin toivottavasti osaavst jakaa loput ohjukset sissisotaa varten. IT-ohjusten kanssa noiden pitäisi riittää tuottamaan romua enemmän kuin afganistanilaiset aikanaan.

Silti tuo sodan alku oli antiikin kreikasta nykypäivään tuotu kopio Meloksen dialoogista,
jossa iso naapuri(Ateena/ esittää uhkavastimuksen ja pienempi(Melos/Ukraina) vaatii oikeutta (pysyä puolueettomana / oikeutta liittyä NATO:oon). Ja huonostihan siinä pienelle lopulta kävi/käy.

Qroquius Kad

Ei olle antiikin Kreikan tarustossa.
Ollaan Ukrainan sodassa vuonna 2022 jälkeen kristillisen ajanlaskun aloittamisen.

Piste

Ryssät ovat hyviä kunhan pysyvat omassa maassaan. Piste.

Suomi Finland

Ei ryssien tarvitse pysyä kotimaassaan. Heidän tulisi vain pidättäytyä sellaisten matkailuautojen käyttämisestä, millä nyt on lähdetty ajelemaan luvatta vieraaseen maahan.

Mieluiten ryssät voisivat myös lomailla ulkomailla koko perheen voimin, eikä lähteä miesporukoissa liikkeelle. Joukossa tyhmyys tiivistyy.

Jarkko

Hyvää työtä tänäänkin. Toivottavasti olet ottanut rokotteesi.

Minä

Eikä kannata ottaakaan rokotetta. Plandemia on jo ohi, eikä uusin versio omicron ole kuin lievä lunssa.

Suomi Finland

Itselle ei tullut kolmesta rokotteesta minkäänlaista haittavaikutusta. Eikä korona iskenyt kertaakaan ainakaan oireellisena.

Ainakin hetkeksi voidaan korona unohtaa. Aiheena se ei enää juurikaan kiinnosta. Pahimmat uhkat vältettiin.

T

Omalla kohdalla Ukraina on vienyt lopunkin kiinnostuksen koronasta

Raksaäijä

Nyt alat olemaan asian äärellä…
Koronarajoitukset alkoivat monessa länsimaassa olemaan sen verta viheliäisellä tasolla, että kapinointia alkoi olemaan ”vähän joka puolella”…

Onneksi Idän Taikakääpiö keksi ”iha ite ja ilman apua” aloittaa sodan, eikä kenenkään tarvinnut siinä auttaa ? Eihän?
(Kamala H. Munchenissa 20.2.2022: ”Ukrainan kuuluisi liittyä natoon”…. Budapestin sopimus…Alueen historia…)
Ratkaisevaa on kuitenkin se, että viimeinen vastuu on Idän Taikakääpiöllä.

Vaikeinta tässä mediamyllyssä on pysyä rauhallisena ja etsiä syitä sekä seurauksia, niin se oli myös koronahuuman aikana.
Tässäkin rähinässä on vikaa sekä sysissä, että sepissä. Asiat vaan ryssitään joskus tähän pisteeseen…

”Toisten meistä kuuluu tietää ja loppujen totella annettua narratiivia”

Qroquius Kad

Ei tarvitse siirtyä putinismiin.

Pientä lenssua

Sitä se kait on. Vaimolla todettiin viimeviikolla ja minä tärisen influenssassa tällä viikolla. Pari 500:sta panadolia ja pari rommitotia niin elämä on siedettävää. Ei tää nyt normiflunssasta poikkea. Ainakaan näin astmaatikolla.

pöh

Itellä se korona oli viime syksynä.
Alkuun hajuaiastit sekottu ihmeellisesti, ensin pari päivää aivan kauhea haju nenässä koko ajan, ja sitte hävis hajuaisti kokonaan reiluksi viikoksi.
Muuten oli pari päivää koko kropan särkyä ja pelkkää nukkumista pari viikkoa. Sen jäleen ollu puolvuotta ihan kuoleman väsynny, mutta unta ei vaan saa välillä millään.
En ole ottanu rokotteita enkä edelleenkää käytä edes särkylääkkeitä.


Sota hommaan sen verran että nyt se kai Ukrainan presidentti alkaa vähän kääntymään kun ymmärtää ettei nato tule sotilaallisesti apuun.
Venäjä kyllä varmaan ei tykkää jos Puola lahjoittaa hävittäjiä kuten tänään uutisoitiin.

Qroquius Kad

Zelenskiy tietää erittäin hyvin, ettei NATOlla ole missään vaiheessa ollut aikomustakaan osallistua suoriin sotatoimiin Venäjää vastaan, koska siitä seuraisi III maailmansota.

Samasta syystä hänen ”lupauksensa”, ettei Ukraina hakisi NATOn jäsenyyttä on jallitusta:
näennäinen ele Venäjän suuntaan, vaikka kaikki asianosaiset tietävät, ettei Ukraina ole eikä ole oleva NATO-kelpoinen.

Qroquius Kad

Mistä lähde näille täysille hyökkäyksille?

pöh

En tiedä mutta veikkaisin että niitä panssareita ym hylätään sinne kun joillekin sotilaille/varusmiehille selviää, että hei eihän tää olekaan mikään harjoitus?
Ajelevat siellä tietämättä missä ovat huolettomana ”harjoituksessa”, ja sitten alkaakin kuolee ukkoa ympärillä..

Give piece a change

”Liittyen Natoon, olen menettänyt innostustani tähän innostukseni pitemmän aikaa sitten, sen jälkeen kun tuli selväksi, että Nato ei ole valmis hyväksymään Ukrainaa. Liittouma pelkää konfrontaatiota Venäjän kanssa. Emme ole koskaan halunneet olla maa, joka rukoilisi jotain polvillaan, emmekä aio olla sellainen maa, enkä minä sellainen presidentti”, Zelenski sanoi.
Mitä. Nytkö tämä mannekiini jo luovutti. Olisin halunnut nähdä tämän shown lopun kun alkaa kunnolla rytisemään.

Kuole Mockba

Kaksi kertaa tankin tykillä suoraan corollaan. ROHKEITA VENÄLÄISIÄ. ULJASTA SANKARIKANSAA!!!!

NATO is the only God

Kai sä huomasit sen vanhuspariskunnan? Joka lensi ikkunasta ulos?

Kuole Mockba

Sotarikos näkyi hyvin kyllä, kokonaisuudessaan ja pelkurimaisuudessaan. Olisi kovin sääli jos tuon tankin miehistö palaisi kuoliaaksi, kauan, karmaisevista kivuista kirkuen. Ihmisjätettä.

Kemppi Pirhonen

No painahan tuota alkuperäistä twiittaajan nimeä niin sillä on videokuvaa auton sisältä ja voit katella mitä mummeli ja pappa tuumailee iskun jälkeen

Junkkari

Tätä ryssien sotakalustoa ja sotaretkeä seuratessa tulee väkisinkin mieleen tarina venäläisestä perseensuristimesta

tie ja totuus ja elämä

Ja Jumala tarjoaa tänäänkin pelastusta Jeesuksessa. Ilmaiseksi, ilman mitään omia tekoja ja suorittamaista, yksin armosta.

Saatana

Painu sinä helvettiin.

Qroquius Kad

Missä se jumala oli, kun tuo vanha pariskunta murhattiin?
Missä se Jeesus on, kun häntä rukoilevia ukrainalaisia murhataan joka päivä?

tie ja totuus ja elämä

Maailman pahuus ja väkivalta on ihmisen oma valinta. Kristitylle elämä on Kristus ja kuolema on voitto.

tie ja totuus ja elämä

Uskonnot kehottavat tappamaan vääräuskoiset ja uskontojen nimissä tapetaan paljon ihmisiä. Jeesus sanoo: ”Niinkuin tahdotte ihmisten teille tekevän: tehkää te myös samoin heille”.
Kristinuskon ydin löytyy tästä rakkauden kaksoiskäskystä: ”rakasta Jumalaa enemmän kuin mitään muuta, ja lähimmäistä niinkuin itseäsi”.

Qroquius Kad

Miten tämä totetutuu nyt Ukrainassa?

Joku raja sentään

Siinäpä se. Ei toteudu, koska ihmiset ovat ahneita, ylpeitä, väkivaltaisia, herjaajia jne. Ihmisten omia valintoja nämä sodat. Valitettvasti syyttömät joutuvat kärsimään. Ei ihmisen omat valinnat ole kenenkään muun vika, kuin sen joka ko. valinnat tekee.
Jokainen vastaa tekemisistään ja tekemättä jättämisistään lopulta Jumalan edessä.

Qroquius Kad

Minkä jumalan?
Maailmassa on arviolta noin 10 000 uskontoa, joiden opit ovat keskenään ristiriitaisia.

Miten joku niistä voisi olla se Ainoa Oikea?

Kuole Mockba

Putlerin BLUFFI on katsottu. Toivottavasti sillä on yksi patruuna edes varalla itselleen.

NahkurinOrsille

Putte saattoi suuren ja mahtavan Venäjän sellaiseksi naurunalaiseksi hylkiöksi, että on kyllä todella lampaita täynnä oleva kansa, jos Putte ei pian roiku yksinaruisessa kiikussa kaikkien ihailtavana.

pah

Toveri on toverille toveri. Kiitos punaviherkommunistien ajaman sensuurin, imperialistisessa roistovaltiossaan elävät ryssät eivät ole vieläkään voineet tutustua omaan hirviömäiseen historiaansa joka olisi auttanut heitä ja meitä muita ajautumasta uudestaan ja uudestaan samanlaisiin rikoksiin ihmisyyttä vastaan.

Soviet and Nazi German troops a joint parade in Brest-Litovsk, Poland, on September 22, 1939
https://www.youtube.com/watch?v=9IFmBQS8FDc

The Dramatic History of the Stalingrad Statue of Mother Russia
https://www.youtube.com/watch?v=hFzvPpsBQPQ

Last edited 2 vuotta sitten by pah
Runtiti-pou

Mitä hirveää tuossa thteisessä paraatissa on?

Jallu

Aika tarkasti tuo tankki ampui. Saa varmasti Putinilta ensimmäisen luokan siviilien ampujan kunniamerkin ja siviiliampujan veteraanitunnuksen. Mikäpä niitä on sitten esitellessä natseista ja fasisteista saadussa voitonparaatissa. Paraati järjestetään tietysti monta kertaa vuodessa, jotta asia ei unohtuisi.

Johan Pomppas

Mutta mitä tuumaa Venäjän armeijan johto kun Putler meinaa palkata syyrialaisia kaupunkisotaan. Taitaa käydä kunnian päälle.

Qroquius Kad

Ovathan he nielleet Wagner-yhtiön palkkasoturitkin.

Moonman

Ukkoa voi heittää loputtomasti lihamyllyyn, kunhan ne ovat kuvien perusteella jostain kauko-idän mongoloidi-tasavalloista. Ääneen sanomaton totuus nyt kuitenkin putlerin imperiumissakin on, että on venäläisiä ja ”venäläisiä”.

Minä

Eipä ole Putin iloinen. Menee vähän päin ahteria tuo touhu, kun ukrainalaiset eivät ole ymmärtäneet hyväksyä Putinin heille varaamaa roolia, vaan tekevät mitä itse tahtovat.

Loivanen

Hillitysti. Kyllä venäläiset ottavat tästä opiksi ja ovat jo ottaneet. Heillä ollut taktiikkana heittä ensin kehiin muuta kun ylivoimainen sota voima. Lopussa tullaan suurella ylivoimalla ja jytinällä. Ei välitetä uhreista tehdään mitä sodassa tehdään ja vähän enenmänkin. Pääosassa on ylivoima ja jytinä. Sissi sodassa ja sen torjunnassa heillä kyllä on puutteita paljon

Loivanen

Älkää uskoko kaikkea sota propagandaa. Se on paljonkin väritettyä kamaa. Puolin ja toisin. Kunten suomen valtalehdet ovat tehneet corona utisoinnissa ja muutenkin. Nauttikaa keväästä ja varautukaa järkevästi. Mustelkaa armeija taitojanne ja kerratkaa. Maastossa liikkumalla nuotion tekoa märillä puilla tulitikuilla. Ulkoilkaa vesisateessa.

Nyymi

Sama paska kalusto molemmilla. Sotapropagandaa tulee tuutin täydeltä molemmilta osapuolilta. Ota ny tästä selvää että kuka ampu ketä noilla videoilla. Ja oon kyllä pettyny tähän ”kovaan” materiaaliin, eihän siinä ollu mitään.

Sam Colt

Putinia ei saada milloinkaan vastuuseen tekemisistään.
Sitten kun hän huomaa, että omatkaan eivät kannata ja pikku vihollinen alkaa olla niskan päällä, hän määrää ammuttavaksi ydinohjuksia. Haagiin tai hirsipuuhun hän ei alistu.
.
Taktiikka on sama kuin huumerosvolla, joka ei välitä poliisin käskystä, vaan uhmaa ja pakottaa poliisin vastatuleen.

Riippuu sitten siitä, tottelevatko ydinpommiyksiköitten johtajat vai eivät.

Karmaa perheillenne

Lentokoneilla ohjuksia kerrostaloihin, tankkien tykeillä mummoja ja pappoja autoissaan.. Ei ole sanoja kuvailemaan kuinka alas voi ihminen vajota. Kuolema ei ole rangaistuksena riittävä.

Jurtsi

Niin ja se raskaana oleva nainen lapsineen takapenkillä.
Aika yksipuolista propagandaa on.

JuhoL

Ilta-Sanomien mukaan ”Venäjän joukoille on tarjoiltu jopa 12 vuotta sitten vanhaksi menneitä taistelumuonia.” Onko kukaan yllättynyt? Tshetshenian sodan aikana ryssien sotamenuun kuului pilaantunutta säilykepuuroa! 😛

legionsofsatan6666

laita se korkki kiinni… saattaa toi psykoosi loppua

Timppis

Onhan se mukavaa kun muuallakin kuin ruottissa porukka pääsee hengestään.mutta onko kyse rispektistä vai mistä