Suuri ja mahtava jatkaa siviilien tappamista

Päivän mittaan on taas tullut melko kovia kuvia ja filmejä kuinka venäläiset ampuvat siviilejä. Harkovassa ainakin 20 siviiliä kuoli yhdessä ohjusiskussa, jossa ohjus suojaa hakeutuvien ihmisten joukkoon.

Siviilejä on ammuttu jo ihan sodan alusta alkaen. Alla filmillä venäläinen tankki ampuu autolla kotiin palaavan vanhuspariskunnan.

 

Toisaalla Mariupolissa ukrainalaiset saivat tuhottua useita venäläisen osastoja, jotka yrittivät tunkeutua kaupunkiin. Tässä yksi. HUOM! kovaa kuvamateriaalia.

 

Alla filmillä ukrainalaisten tuhoama venäläinen panssarivaunuyksikkö. Eliminointi tehtii Bayraktar-dronella. HUOM! Tässäkin kovaa materiaalia.

 

Koko maailma odotti henkeä pidätellen, että suuri ja mahtava kävelee paraatimarssia Ukrainaan. Kaikkiallahan kerrottiin, että Venäjän armeija oli huippuunsa hiottu moderni sotakone. Ennen sotaa armeija oli vielä hionut taitojaan Valko-Venäjän kanssa sotaharjoituksissa.

Nyt ollaan saatu nähdä millainen on  suuri ja mahtava armeija. Se hyökkää urhoollisesti päin siviilejä; pommittaa siviilien asuinalueita, sairaaloita ja muita siviilikohteita. Toisaalla venäläiset suorittavat taitavia väistöliikkeitä ja jättävät vihollisen hidastukseksi, esteeksi, kolonnittain panssarivaunuja, raskasta kalustoa ja muuta kalustoa. Raskaat aseet jätetään ukrainalaisten jalkoihin kun venäläiset sotilaat taidokkaasti poistuvat takavasemmalle.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.