Ukrainalaiset nuorukaiset iso apu vihollista vastaan

Ukrainalaiset taistelevat urheasti vihollista vastaan. Yksi asia mikä pitää nostaa etusivulle, ovat teinipojat, joista on tullut aivan valtava apu sivliiliväestölle.

Sota on yllättävää. Ukrainassa nuorista 13-18-vuotiaista pojista on noussut siviiliväestön suuri apu. Pojat ajavat autoillaan henkensä kaupalla jakamassa ruokaa vanhuksille ja muille siviileille, jotka eivät voi liikkua kodeistaan. Joissakin kylissä nuorukaiset ovat konkreettisesti ohjanneet vanhuksia, sairaita, lapsia ja naisia turvaan vihollisen pommituksen alta. Monissa kylissä pojat ovat pitäneet yksinkertaisesti vanhukset hengissä omalla alotteellusuudellaan.

Nuorukaisten alotteellisuudellaan ova olleet siinä määrin merkittävää, että sitä ei voi edes verrata. Kaikki ukrainanaiset sotilaat ovat antaneetkin nuorisolle paljon valtaa, sillä heihin voi luottaa.

Viittaan esimerkiksi Harkovaan, jossa viisi nuorukaista iältään 15-16 -vuotta, sai muutamalla autolla turvaan kymmenen siviiliä ja heidät saatiin kuin ihmeen kaupalla ainakin hetkeksi turvaan.

En laita tähän linkkejä alaikäisten toimista siksi, että nuorukaisia ei pidä laittaa tulituksen kohteeksi.

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
83 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
JuhoL

En tiedä, mikä mahtaa olla Ukrainan kansalliseläin, mutta noi ryssien raadot näyttää aivan siltä kuin jokin peto olis niitä lounastanu.

Suomi Finland

Ei noiden kuolema juuri tunnu pahalta. Ryssät ovat ampuneet siviilejä henkilöautoihinsa. On vain oikeus ja kohtuus, että kohtaavat itsekin tappioita.

Haastattelu

Tässä eilinen ja erittäin mielenkiintoinen haastattelu Ukrainan varapääministerin kanssa, englanniksi. Näkyy koko maailmassa:

https://www.svtplay.se/30-minuter

Pashka”ystäviä”

Göteborg on ollut Sankt Petersburgin ystävä-ja yhteistyökaupunki. Göteborg sanoo nyt irti sen ystävyyden.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/goteborg-sager-upp-partnerskapet-med-sankt-petersburg

Näin pitää menetellä kaikkien venäläisten ystäväkaupunkien kanssa.

pah

“noi ryssien raadot näyttää aivan siltä kuin jokin peto olis niitä lounastanu.”

Jos pitäisi veikata niin olettaisin että ei siellä muita “petoja” ole kuin kaikki nämä muut roistoretkellä olevat ryssät, jotka ovat tietenkin henkensä pitimeksi nälissään kalunneet tovereittensa jäätyneitä ruumiita.

Veikkaan että noissa ryssäpiireissä ylimpien vastuu-upseereiden vakiokohtalona on joutua elävältä syödyksi jos eksyvät nälkäisten rivimiesten lähelle eikä hommat ole luistanut. Noin siinä sit käy kun kaluston huolto on laiminlyöty, huolto ei pelaa eikä mitään muutakaan ruokaa ole. Vähien pussiruokien viimeiset päiväyksetkin oli kuulema vuosituhannen vaihteesta.

Nepa

Kyllä kulkukoirille, ketuille, pikkujyrsijöille ja haaskalinnuille liha kelpaa. Nopeasti luonto hoitaa irtolihat “parempiin suihin”. Olisko mahdollista, että ammuksen osumasta seurannut räjähdys olisi repinyt lihat noista jampoista?

Lounas

Pääsyllinen on Vladimir Putin ja hänen fasistinen diktatuurinsa ja aivopesunsa.

Grillad Ryss

Hyvää ruokaa kulkukoirille, ketuille jne. Voittaa kyllä Sertinappulat.

Jallu

Suomessa oli myös sodan aikana sotilaspoikajärjestö, joka osallistui hyvinkin suurella ponnistuksella sotaan. Olivat niin innokkaita, että piti todella tuntemattoman sotilaan mukaan köyttää puihin kiinni. Hienoa toiminta Ukrainalaisilta sotilaspojilta.

ihmettelevä

Tik tokissa näkyy, kuinka valmis on nyky-suomalainen, vai miksi niitä nyt pitäisi kutsua kun kysytään, että olisitko valmis menemään puolustamaan Suomea. Nauravat ja sanovat, että mitä helvettiä mä siellä tekisin. En ikinä.

Qroquius Kad

Ehkäpä nuo Tiktok-jonnet eivät edusta koko Suomen kansan nuorisoa, vaan sen huonointa ainesta;
yksinhuoltajaäitien isättömiä äpäriä, joille ei ole koskaan pidetty mitään kuria.

Ainakin veli Jopposilla on luja luottamus Suomen junnuihin, ja hän on ammattisotilas.

Slarva Ukraine

Jotenkin ruumiita aina katsellessa iskee jännä primitiivinen rigos mortis tonne kuudestilaukeavan kohdille. En tiedä onko se ok vai osana gro magnonin perimää.

MattiS

Hupinsa kullakin, mutta ehkei tuota kannata kaikille huudella..

Qroquius Kad

Ehkäpä se on freudlilaisten elämän- ja kuolemanviettien yhteistyötä:
kuoleman näkeminen tuottaa tarpeen uusintaa elämää.

Anonyym

Sehän samaa kuin itäafrikkalaisissa hautajaisissa AIDSin alkuvuosiin saakka. Peijaisiin kuuluivat öiset orgiat.

Qroquius Kad

Eikös 18-vuotiaiden pitäisi olla jo asepalveluksessa?

ajatteleva

Ei alle 18-vuotiaille myydä edes tulitikkuja Suomessa.

Qroquius Kad

Ei puhuttukaan Suomesta, vaan Ukrainasta.

pöh

Vaikka olisi kuinka venäjää vastaan ja Ukrainan puolella, niin en silti oikeen ymmärrä miten nautitaan ruumiiden kuvista?
Me täällä läppärin takana jotain ruumiiden kuvia katsellaan niin ei siinä ole mitään sankarillista, oli kenen ruumis vaan.
Sota propagandassa se on sitä ollut aina, mutta näin nettiaikana mennyt vähän homma yli.
Mutta jokainen tyylillään..

JuhoL

No joo. Itse pidin vähän yllättävänä, että Verkkouutiset teki kuvan kera jutun ryssistä, jotka jäi jumittuneeseen hissiin kuolemaan: https://www.verkkouutiset.fi/no-exit-nama-venajan-sotilaat-jatettiin-jumiin-hissiin

Suomi Finland

En ole nähnyt missään sanottavan, mitä noille sotilaille tapahtui. Voihan olla, että antautuivat.

Minä

Vahvistaa realismia. On hyvä nähdä myös mitä sota on. Ei se ole pelkkää panssareilla ajamista ja kivääreillä paukuttelua. Realismia on myös se, että ukrainalaisia on menehtynyt paljon noiden kuvissa näkyvien touhuista, joten ei ole syytä sääliäkään. Sikäli voisi tietysti sääliä, että eivät ne itse keksineet lähteä tuolle retkelle Ukrainaan, vaan Putin heidät sinne lähetti. He ovat Putinin uhreja.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Venäläiset karkoitettava!

Ruotsissa on jo ehdotettu venäjän kansalaisten karkottamista, ehdottajana Moderaattien entinen puolustusministeri:

https://kvartal.se/artiklar/tidigare-forsvarsministern-utvisa-alla-ryska-medborgare/

Mitä enemmän venäläisiä maassa, sitä suurempi vaara että heitä tullaan ”pelastamaan” jollakin verukkeella.

Anonyym

Se vaara etenkin Venäjänpassilaisissa on. Etenkin kun jokin osa heistä ainakin nyt on sodan kannalla.

Bling Bling

Kannatettava ja asiallinen linjaus.

ajatteleva

Taas Paavo loistava kommentti tai vastaus.

Suomi Finland

Tankkimiehistä voi tulla pulaa. Kuka enää haluaa tuollaiseen kuolemanloukkuun? Massiivinen teräshirviö voi vaikuttaa tuhoutumattomalta, mutta nämä kuvat kertovat toisenlaista tarinaa.

Toisaalta meillä tilanne on sikäli erilainen, että meillä varmaan on eri aselajien yhteistoiminta suunniteltu paljon pitemmälle ja paremmin kuin naapureilla. Ne suojaavat sitten toinen toisiaan. Mutta kun tuon javelinin voi laukaista jopa 4 kilometrin päästä, niin ei niitä menetyksiä voi välttää. Riippuu sitten vain siitä, että tuhoutuuko vain kourallinen vaunuista vai pystyykö vihollinen napsimaan niitä nopeasti useita kenenkään pystymättä estämään.

Kun panssarivaunu tuhoutuu, niin siinä menee koko miehistö kerralla.

Helikopterit näyttävät myös olevan epäsensitiivisiä, turvattomia tiloja.

Sherlokki suvakko

Talvisodassa rykmentin motissa olevat panssari miehet lauloivat lämpimikseen suosittua laulua “kolme urhoollista panssari miestä”. Olivat korkeasti kunnioitettua väkeä, mutta huonosti kävi.

Vesa Mustonen

Vieläköhän Venäjällä lukitaan vaunun luukut ulkoa taisteluun lähtiessä?

Last edited 2 vuotta sitten by Vesa Mustonen
Stratofääristi

Tankit ja jalkaväki pelaavat aina yhteen: tankit suojaavat tulivoimallaan jalkaväkeä vihollisen pesäkkeiltä, jalkaväki suojaa tankkeja lähitaistelulta, jossa ne ovat haavoittuvaisimpia.

Tuorein strategia tuntuu tosin olevan ajaminen niin pitkälle kuin löpöä riittää, jonka jälkeen miehistö voi sopivasti toimittaa jalkaväen tehtävää.

Jävelin

Javelin on Jävelin hyvä!

X

Pikkujätkiä ei kannata suututtaa, ne kun rupeaa keppostelemaan niin pinna palaa varmasti. Tulee kivee takaraivoon ja kiinni ei saa. Lisäksi ovat varsin uteliaita, työntävät nenänsä joka paikkaan.

Qroquius Kad

Ehkeivät kuitenkaan juokse luotia nopeammin?

Luota, älä suututa?

Jos Ukrainassa 15v pikkujätkät hankkivat ajokokemusta sotatantereella, voisiko Suomessakin tuota ikärajaa miettiä uudestaan?

Useassa Yhdysvaltojen osavaltiossa ikäraja on 16v. Miksi meillä, jossa autoilu varsinkin maaseudulla on yhtä pakollista, tapetaan teinejä mopoautoilla?

Anonyym

Puavo on ollut poikkeusyksilö jo nuoresta pitäen… Kyllähän me sen jo uskomme. Suurin osa rippikouluikäisistä ei liikenteessä aikuisen veroisesti pärjää.

Fatwantarkistaja

Traktorilla saa tietääkseni vieläkin ajaa 15-vuotiaana. Kompromissina voisi rajoittaa auton nopeutta. Sitten 18-vuotiaana nappaisi sirun pois ja sulla on pääsy moottoritielle.

Allu

Puola lähtis mielellään mukaan mutta ei saa lupaa Joe Bideniltä se saatanan seniili nuija vittuun virasta heti !!

pah

Nooh. Turha sitä uinuvaa seniiliä vanhusta on syyttää. Hän ei päätä mistään mitään ja on muutenkin pihalla kaikesta kuin lumiukko. Siellä on ihan eri ihmiset jotka oikeasti päättävät mitä tehdään.

Näin ollen NATOA sen enempää kuin “USA:n myöntämiä “turvatakuita”, (samanlaisia takuutuksia mitkä Ukrainaakin rohkaisi nykyiseen tilanteeseen), – en kannata, en, vaikka ymmärrän kyllä näitä meidän epätoivoisia Natokiimaisia kannattajiakin:

Jokaisen täyspäisen aikuisen pitäisi kuitenkin viimeistään nyt ymmärää miten kohtalokasta on luottaa Natoon ja Amerikkalaisten ystävien kanssa tehtyihin sopimuksiin. “Now, everyone will know that being enemy with America can be dangerous but to be a friend is fatal.”

pah

Jos Ukrainan maantieteellisesti kriittisellä sijainnilla oli Venäjän raukkamaisen hyökkäyksen kannalta ratkaiseva merkitys niin herää kysymys, miten kriittinen on meidän oma maantieteellinen sijainti?

https://www.youtube.com/watch?v=ZqBzJMEJqZ8&t=642s
Tiedustelueversti vastaa kysymyksiin Venäjästä | 3.12.2018

Ei venäläiset ajattele että “Suomi” tai “Ruotsi” tai “Ahvenanmaa” taikka muu. Me ollaan luoteinen operaatiosuunta. Läntisen sotilaspiirin luoteinen operaatiosuunta. Heillä on kaksi operaatiosuuntaa. Toinen on läntinen suunta, mikä on Puolan ja Baltian suunta. Toinen on luoteinen suunta, joka on Suomen, Ruotsin ja Norjan suunta. Ihan selvästi näkee sen että kun puhutaan meidän olevan puolueettomia tai liittoutumattomia tai mitä tahansa… JATKUU..

pah

..Niin ei venäläinen niin enää ajattele. ”

“Meidät nähdään uhkana. Eli me muodostetaan ihan samaa uhkaa kuin Norja ja Ruotsi Pietarin suuntaan. Koska ongelmahan on se että Venäjä on käytännössä Murmansk, Leningrad (Pietari), käytän edelleen sitä nimeä koska viihdyn siellä kaupungissa. Ja Moskova. Se kolmio on Venäjä. Ja kaksi sen kolmion kolmesta pisteestä sijaitsee meidän (Suomen) rajan takana välittömästi. Murmansk ja Leningrad (Pietari). Ja muistatte sen miten me jouduttiin talvisotaan. Koska venäläiset eivät uskoneet että me pystytään hoitamaan meidän oma tontti. ”

“Nyt he näkevät että se uhka tulee meidän kautta. Ja me ollaan osa sitä uhkaa.. JATKUU..

pah

..”Nyt he näkevät että se uhka tulee meidän kautta. Ja me ollaan osa sitä uhkaa. Eli uskomus siitä että jos me (suomalaiset) ollaan kauhean kiltisti ja hiljaa niin kukaan ei tule tänne. Niin se ei vaan valitettavasti pidä paikkansa.”


Veikkaan että jos Ukrainaa ei nyt uskalleta auttaa ja se pääsee luhistumaan ryssän siviileihin kohdistaman terroripommitusten myötä, luhistuu sen jälkeen joka tapuksessa kaikki itä-euroopan uudet Natomaat ja sen jälkeen hoitavat Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Alaskan ja sitä rataa.. Me olemme kaikki kuin 30-40-luvun Natsien piirittämät ja henkisessä yliotteessaan pitämät juutalaiset. Emme uskalla tehdä mitään vaan odotamme kiltisti omaa lahtausvuoroamme.

Suomi Finland

Naton rauhankumppani on nimenomaan rauhankumppani. Ei sodankumppani. Rauhankumppaneilla ei ole sodan ajan Naton maksimaalista tukea ja rauhankumppanien tulisi tajuta tämä.

Ukrainalaiset olivat tehneet laulun, jossa laulettiin Venäjän sotalaiva, painukaa vittuun. Suomessa voitaisiin tehdä laulu Juuri nyt ei ole oikea aika.

ajatteleva

Polvilles tai mä sanon n-sanoille.

Nih

Putleri sanoo ettei Ukrainssa ole varusmiehiä tai reserviläisiä, ovatko nuo itkua vääntävät vangitut sotilaat sitten putlerin valiojoukkoa ja ammattisotilaita, se selittäsikin ryssien huonon sotamenestyksen.

Daavidin poika

Ei aja enää kuvien konnat Ukrainalaisia äitejä, ja lapsia maanpakoon. Ei tuhoa nämä konnat enää ihmisten koteja, eikä oppilaitoksia, päiväkoteja.

Kivan näköstä

Siinä Sergei ja Andrei chillaavat, ei oo enää kiire minnekkään. Olikohan viimeinen ajatus se että elämässä olisi voinut ehkä valita toisinkin vai suuri ylpeys ja suunnaton kunnia siitä että saa olla ojassa ruskistettuna jauhelihamöykkynä, linnunruokana ja kulkukoirien herkkuna, suuren johtajansa puolesta?

Qroquius Kad

Eipä taidettu Sergeiltä ja Andreilta kysyä, haluatteko lähteä käskettyyn suuntaan.
Vaihtoehto ei ollut pari kuukautta mukavaa hotellivankilaa vaan liikuteltava krematorio.

NahkurinOrsille

Javelin se tuntuu olevan varsin toimiva peli ryssän rautaa vastaan. Noita vaan reilusti lisää, ja Stingereitä myös.

Ohmygod

Ukrainalaisista esiintyy vain presidentti.
Luulisi että siellä on varsinaista ammattimaistakin sodanjohtoa median eteen.

Tietysti on arvostettava miesten tahtoa ja rohkeutta, mutta ison tykistöyksikön tuhoaminen ei onnistu yhdeltä sinkomieheltä. Juuri se tykistö raunioittaa Ukrainan kaupunkeja.

Särmääjä

Tuhottua kalustoa? Tossa on kyllä pelkästään ruumiita ja yks karrelle palanu kroppa.

Fjodorov

Juu sytytti vaan tupakkinsa väärin ja kävi noin. Mahorkka pamahti. Kalusto on 100% kunnossa. Näitä aina välillä sattuu.

Qroquius Kad

Kun oikein tarkoin katsot alimmaista kuvaa, saatat nähdä kropan taustalla tuhotun taisteluvaunun.

Särmääjä

Joo on siellä varmasti kiviäkin taustalla, mutta noissa on kuvattu pelkästään ruumiita vaikka puhutaan kalustosta ja Paavokin jossain sano että koittaa näitten raatojen kuvia vähän välttää kalustokuvissaan. No nyt ollaankin iloksemme saatu raatogalleria ja vieläpä kolmesta eri kulmasta kuvatut palaneet jämät. Kai ainakin best goren fanit ja isis tämmösistä nauttii.

PSn äänestäjä

PUTIN TUO PALKKASOTUREITA SYYRIASTA, KARJALASTA VIEDYT ALOKKAAT ON TAPETTU

  1. Stalin teki virheen, kun hyökkäsi tsaarinaikaista ystävää Suomea vastaan 1939
  2. Tsaarin Suomessa oli ymmärrystä venäläiselle kulttuurille
  3. Evakot pelastuivat Suomeen stalinsotien jälkeen

  4. UusStalin Putin teki virheen, kun siirsi Suomen vihamielisten maiden joukkoon

  5. Evakoilla ei putinsodan jälkeen olisi Suomea pelastuspaikkana

  6. Karjalalaiset alokkaat vietiin Ukrainaan levittämään putinismia, ne loppuivat kesken

  7. Putin hakee tappajia Syyriasta, Pentagon ilmoittaa Pentagon officials saying Russia is trying to recruit foreign fighters, particularly from Syria

  8. Suomi Natoon, Viro antaa tukensa jo nyt, toivottavasti Ruotsi liittyy samalla tai loput EU-maat yhdellä kertaa

Jari

Nato ei ole estänyt afrikkalaisten ja arabien tuloa euroopaan
Ja sitäpaitsi ruotsi on jo menetetty http://affes.wordpress.com

PSn äänestäjä

Joo, siis meillä on ihmisiä, joiden kanssa ei voi toimia poliittisesti vaan jotka ovat väittelemässä jokaisesta yksityiskohdasta. Valitettavasti niitä tulee helposti myös kansanliikkeisiin kuten PS ja sitten ne katoavat historian hämärään Nyt ratkaistaan putinismia joka on muuttamassa Venäjän eli vanhan keskusjohtomme tsaarin ajalta pVenäjäksi eli aseilla koossapidetyksi köyhäläksi, PutinVenäjäksi, vrt. pKorea. Saattaa olla, että Ruotsin sosdemit eivät ole kypsyneet vielä Natoon ja odottavat että Suomen armeija puolustaa heitä, mutta kyllä sielläkin pelko on herännyt https://www.suomenuutiset.fi/ruotsidemokraatit-kaantymassa-nato-jasenyyden-kannalle-tiukka-paikka-demareille/

Qroquius Kad

Millähän tavalla puolustusliitto NATO olisi estänyt siviilien liikkumista?
Kansanmurhalla kenties?
Kas kun ei saman tien syytetä NATOa siitä, ettei se estä katuryöstöjä ja rattijuopumuksia.

ihmettelevä

Noin 80% Suomessa asuvista ryssistä äänestää Putia ja pitää häntä Venäjän sankarina. Kannatus on ryssän maalla vielä kovempaa. Miettikää sitä.

ajatteleva

Kaikki ryssät pitää häätää sinne omaan onnelaan, eikä yhtään ottaa tänne. Kaikkiko? Kaikki. Ryssä vihaa suomalaisia ja nauraa meille vitun tsuhnille vielä päälle. Ovat ottamassa maamme heti kun Putin vaan käskee. Mitä vittua ne taas tänne muuten tunkee? Luottaako joku vieläkin ryssään??

Asiasta kukkaruukkuun

Oletko Paavo oikeasti pikkukuvassa?

En valita, teksti sai naaman. Jos näen joskus baarissa tarjoan IV-oluen tai kolme!

PSn äänestäjä

Kiovan tie 5. sotapäivä
Oletko Paavo nähnyt tämän tuhotun venäläisten Vostok Itä -saattueen,
siellä on räjähtämätön kranaatti, johon toimittaja törmää
https://www.youtube.com/watch?v=bwLs_342h8s
CNN’s Matthew Chance reports from the aftermath of a battle at a bridge outside Kyiv, Ukraine, as the Russian invasion of the country enters its fifth day.

Bless

Tarkoitat kai kuolleita ukrainalaisia.

ajatteleva

Mut Paavo, ei ryssät välitä edes omista raadoistaan. Ryssä on valkoinen n-sana, aina. Suomalaisethan hautasivat niitä hajun takia esim. Raatteeen tiellä, Summassa ja Tolvajärvellä. Ei tosin talvella, mutta kesällä -40 ja -41 raatojen löyhkä oli kuulemma melkoinen. Ryssä on valkoinen barbaari, oikeasti. – Tolvajärvellä ja muuallakin nahkiaiskanta tuplaantui.

Muumi-o

Ei niitten tarviste olla kuolleita ennen hautausta, haisee ne elävinäkin. Kuoppaan vaan.

Suomi Finland

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9541ab17-3d92-4869-b047-b0d55c63c03e

Tuo valtamedian juttu kannattaa lukea. Siinä on pääosassa mies. Mutta millainen mies? Siitä ei sen enempää, jottei Paavo poista viestiä.

Qroquius Kad

Hänen kaltaisensa. Heitä on ikävä kyllä viideosa Suomen kansasta.

Fatwantarkistaja

Elon voisi antaa Puuttinille lahjaksi. Lähettää neuvottelemaan ja kertoo sen olevan vakooja. 25 vuotta Siperiassa rakentamassa lintupönttöjä opettaa ajattelemaan uudestaan.

Suomi Finland

Tuohon lainaamaani juttuun liittyen voisin tehdä pikku gallupin.

Mikä tulisi olla Euroopan linka suhteessa Venäjään, kun Venäjällä on jokin tarve, jonka se haluaa välttämättä täyttää?

Euroopan vastaus on Venäjälle:

1) Ei Vladimir — yläpeukku
2) Kyllä Vladimir — alapeukku

Suomi Finland

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008670424.html

Kun Putin kuulee, mitä oikeasti on meneillään, tulee varmaan ensimmäisenä mieleen monelle muullekin tuttu ajatus: ‘kaikki pitää tehdä itse’.

Sanoisin, että rakennan itselleni mieluummin sen talon kuin lähden tekemään banzaihyökkäystä päin ukrainalaisten asemia.

Qroquius Kad

Tuossa linkissä arveltiin, ettei Putlerilla olisi kunnollista tilannekuvaa. Mutta onhan hänellä:

https://www.youtube.com/watch?v=s4UM2IkfB0o

Minkäpä sille voi, ettei se miellytä häntä.

Suomi Finland

No niinpä näyttää. Hermot alkaa murentua.

Muumi-o

Kun Putler vaatii saada nähdä kuvia armeijastaan ja asearsenaalistaan niin Putler tulee olemaan aika pöllämystynyt kun olettamansa satamiljoonaa kuvaa atleettisista nuorista miehistä ja huipputeknologisista avaruuspommeista sijaan hänelle näytetään yksi polaroidkuva jossa alkoholisoitunut mutta hurjistunut ja motivoitunut partainen tsetseenimummo puukko kädessä ja aseet ovat kottikärryllinen vanhoja perunoita. Totuus lämähtää naamaan kuin sukallinen kaurapuuroa.

h44

Hyi saatana. Palaneita, paistuneita ja korpin nokkimia ruumiita pitkin poikin. Eikö siellä kuulu tapoihion kerätä ruumiita yhteen monttuun ennen kuin taudit alkavat levitä?

Qroquius Kad

Kuuluu sielläkin:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1278979#p1278979

Tuo on lähettäjän mukaan yksi lukuisista ryssien joukkohautakuvista.

timo

Ei ole vihollisia. On vain kavereita ja kivapuhetta. Hallituksen virallinen linja.