Ukraina jatkaa puolustustaan – Venäjä lahtaa siviiliväestöä

Ukrainalainen äijä vetää tupakan tuhotun vihollisen yksikön jälkeen. Luhanskissa, joten vähiin jää tietyn suomalaisen ryssän kätyrin tilat.
Ukraina jatkaa väsymätöntä taistelua vihollista vastaan. Pojista vaariin ovat miehet rintamalla tai missä tahansa, jotta suuri ja mahtava saadaan takaisin rajan taakse. Venäläiset ovat kokeneet todella mittavia sotilastappioita.

Ukrainan puolustustahto on osoittanut sen, että tuo maa kuuluu todellakin itsenäisiin kansakuntiin. Sen teki Suomi talvisodassa, ja nyt sen tekee Ukraina. Ukrainan puolustustahto on kova, mutta siinä samalla piilee suuri vaara. Nimittäin venäläisjoukot eivät tällä hetkellä taistele varsinaisesti armeija armeijaa vastaan vaan venäläiset pommittavat siviiliväestöä. On helppo sotia siviiliväestöä – naisia, lapsia ja vanhuksia – vastaan.

Suuren ja mahtavan armeija taktiikka on se, että pyritään saamaan siviiliväestöön pakokauhu ja sitä myöten romahtamaan Ukrainan puolustustahto. Vihollinen pommittaa esimerkiksi rajan takaa Venäjältä Harkovan kaupungin siviilien asuinalueita. Ukraina on tässä tilanteessa todella vaikea puolustautua, sillä jos se vastaisi iskuihin pommittamalla vihollisen linjojen taakse, niin se voitaisiin tulkita Venäjälle ikään kuin hyökkäyssodaksi. Joka itsessään taas nostaisi venäläisten ”sotamoraalia”.

Ei vähiten ihmiset, mutta täysin mihinkään liittymättömät eläimet ovat saaneet osumaa vihollisen iskuista. Voi vain kuvitella, että millaiseen ahdinkoon kaikki metsän eläimet, kotikissat ja koirat, lehmät ja muut eläimet ovat joutuneet suuren ja mahtavan valloitusyrityksessä.

Voi koiraparkaa.

 

Siviiliväestöä evakuoidaan täysin pommitetusta pikkukylästä lähellä Venäjän rajaa.

 

Mariupolissa on kovaa taistelua. Kuvat saa isommaksi klikkaamalla kuvaa.

 

 

Toisaalla rajan pinnassa Sumyn alueella ukrainalaiset testasivat mitä vihollinen tykkää brittiläisistä panssarisingoista. Vihollinen grillaantui. Monet ovat kyselleet, että miksi filmeissä ei näy kaatuneita vihollisia, niin siihen on hyvä selitys. Raadot pyritään hautaamaan nopeasti, sillä kun kevät on tulossa, ja kentällä lojuisi ruumiita, niin siitä lähtisi myös monet sota-alueilla jylläävät taudit liikkeelle. Eli kun joku vihollisen yksikkö tuhotaan, niin takaa tulee ns. farkkupataljoona, joka hautaa ruumiit.

 

Siviilit ihmettelevät vihollisen tuhottua, vielä savuavaa kolonnaa.

 

Siviilit yrittävät selviytyä Mariupolissa.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
107 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pah

Kaikki tuo ”omaa slaavilaista veljeskansaa” kohtaan osoitettu veljellinen siviilien terroripommitus on silkkaa valtioterrorismia, joka on siunatattu Venäjän ortodoksisen kirkon toimesta. Voinette kuvitella minkälainen suhde tuon uskontokunnan jäsenillä tulee jatkossa olemaan moista terrori-uskontoa kohtaan?

Samaan aikaan lännessä pähkäillään miten tämän tyyppisiin valtioterroristeihin ja terroristien tukijoihin tulisi suhtautua? Kun näitä tämän tyyppisen terrorin ja muun rikollisuuden hyötyjiä ja hännystelijöitä ruvetaan kurittamaan niin olisi oikeus ja kohtuus että mittapuuksi valittaisiin Kanadassa mieltään osoittavien rekkakuskien kohtelu. Taloudellisten rangaisuksien tulisi olla tuntuvia ja niitä tulisi käyttää lyhentämättöminä terrorin uhrien hyväksi. Sotakorvauksiin ym.

pah

Onko niin, että Venäjän kaltainen roistovaltio saa aloittaa sodan, tappaa siviilejä ja tuhota terroripommituksilla kokonaisia kaupunkeja joutumatta mihinkään vastuuseen?

Roistovaltion sijaan EU on ottamassa isoa lainaa sodan tuhojen kattamiseksi. Siitäkin huolimatta että Venäjän keskuspankilta on takavarikoitu 400 miljardia dollaria.

Ukraina arvioi hiljan sodan tuhojen olleen tähän mennessä 10 miljardia USD, joten takavarikoiduilla varoilla tuo rikollinen terroristivaltio voisi taloudellisessa mielessä jatkaa terroripommituksiaan. Sota- ja ihmisoikeusrikosten juridiset muut vastuut käsitellään tapauskohtaisestei myöhemmin Natsioikeudenkäyntien tapaan.

Minä

Tuo mitä kerrot venäjän tekevän, sitä samaa on tehnyt ja tekee jenkit. Koska olet järkevä ihminen niin tietysti tuomitset myös heidän touhut, eiks nii. En edes mainitse mitä Ukraina on tehnyt.

Rullattu

Kokeilet tehdä ryssän retket oikeutetuksi usan tekemillä, jotka ei mitenkään liity koko juttuun.
Olet niitä putinin aivopestyjä trolleja jotka suoltaa ryssän aatetta pitkin nettiä.
Onko ylpeä olo?
Jossain olikin juttua kaltaisistasi.
Olette kuin vihreät tai paremminkin kun vaikkapa rasmuslaiset, kun tuli ilmi että 3 maailman tulijat oli yliedustettuja raiskaustilastoissa, rasmuslaiset keksi puolustukseksi sanoa että raiskaa ne Suomalaisetkin.

Minä

Pilaan nyt varmaan iltasi mut tiedoksi vaan että jenkit todellakin liittyy koko juttuun.

Minä

USA:ko hyökkäsi Ukrainaan?

USA ja muut länsimaat ovat pyrkineet vaikuttamaan Ukrainaan, mutta niin ovat monet muutkin, ja kaikkein eniten Venäjä.

Onko mielestäsi Venäjällä jokin yksinoikeus Ukrainaan vaikuttamisessa?

Mielestäsi ukrainalaisilta ei tarvitse kysyä mitään?

Ukrainalaisilla on oikeus päättää itse omista asioistaan, eikä Venäjällä ole mitään oikeuksia Ukrainan suhteen. Ukrainalaisten tahto näkyy käytännössä siten, että ukrainalaiset tekevät kaikkensa torjuakseen venäläisten väkivaltaisen ja raa’an hyökkäyksen.

Venäjämielisten ajatuksissa ukrainalaisilla ei ole oikeutta valita, keiden kanssa toimivat. Venäjämielisten ajatuksissa ukrainalaisten tulee ajatella Venäjän tahtoa ja turvallisuutta, ei omaa turvallisuuttaan.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Juuri näin

Joo, eiköhän se ole oikeutttua estää oman kansan joukkomurha. Sitähän sinne mentiin tekemään.

Mutta lähtö oli väärä. Ei lähdetty sotilailla, lähdettiin vartiojoukoilla. Ja siksi tappiot ovat mitä ovat.

Rullattu

Eli mitä, siis ryssien meno oli auttaminen, sitäkö kokeilit esittää?
Ryssä hyökkäsi itsenäisen maan kimppuun tappaen lapsia, naisia ja vanhuksia, mikä oikeutus ryssillä siihen on, ei mikään.
Joka putinisti ryssän puolustaja pitäsi lähettää Ukrainaan katsomaan mitä se ryssä siellä tekee, jos vaikka silmät aukeaisi.
Joka ryssä pitäsi hävittää euroopasta kokonaan.

Risto Koponen

Minua kiinnostaa miljoona kertaa enemmän Putinin tekemät rikokset kuin jenkkien rikokset. USA, Iso-Britannia tai USA:n hyökkäyksen kohteet EIVÄT OLE SUOMEN RAJANAAPUREITA. Putinin Venäjä joka nyt barbaarisesti hyökkää Ukrainassa VALITETTAVASTI ON MEIDÄN RAJANAAPURIMME. Sitä paitsi Ukrainan sodasta kärsii eurooppalaiset ihmiset

Minä

Eli olet taas näitä tekopyhiä ressukoita, teikäläisille on turha sanoa mitään.

Jake

Nyt ei kyl ressukan kannattais ressukoida muita.

Minä

Niinpä, älä siis ressukoi

Kalevi

Uskomatonta kusipäisyyttä uskoa jenkkien uutistoimistojen valheet noin helpolla. Pyydätkö anteeksi jos käykin ilmi, että olit väärässä, vai onko ryssäviha täyttä parantumatonta psykoosia?

Jortonki

Onko teillä kaalikeittoa siellä leningradissa. Jaa on? Syö sitten äläkä kirjoittele tyhmiä.

Minä

En syö kaalia. Maistuukos sulle hyvin hurrien kyrpä?

Myötähäpeä tääl moi

Siinä rohkea internetsoturi uhoaa kaljapäissään, kelan maksamilla kaljoilla. Avaa uus vaan, ei sul oo huomennakaan duunipäivä. Voit rauhassa parannella jokapäiväistä krapulaasi tilaamalla matupizzaa ja vetämällä taas Jonin, Ranen, Hartsan ja Anun kaa uudet megalärvit ja uhota netissä lisää. Vitun Spede.

Minä

En tiedä, en ole tavannut. En oikein tiedä itkeä vai nauraa sille kuinka helposti uskotte valtamedia valheet. En ole kertaakaan puolustanut venäjää. Asiat ei vaan ole todellakaan niin kuin valtamedia yrittää tyrkyttää, luulis että jokainen isänmaallinen olisi sen huomannut jo vuosia sitten kun esim matuista on jauhettu vaikka mitä paskaa, tai jätetty kertomatta. Tätäkin sivustoa olen lukenut päivittäin vaikka kuinka pitkään juuri siksi että saisi oikeata tietoa asioista joista muut vaikenee. Surullista on että isänmaalliset on jakautunut nyt ainakin kahteen eri kastiin, jonkun vitun Ukrainan ja Venäjän takia. Täysin todellista tietoa ei saa mistään mutta vähiten valtamediasta. Hölmöä kääntyä toisiamme vastaan muiden valheiden takia.

Minä

Valtamedian juttuja tulee väkisinkin joskus luettua, en tosin muista kauanko on siitä kun olisin viimeksi jonkun uutisen valtamediasta uskonut. Viestissäsi annat ymmärtää että on ok jos joku uskoo valtamediaa, missään nimessä kuiten minä en saa niitä lukea? En kirjoita en, uskokaa mitä haluatte.

Minä

En ole myöskään väittänyt että sinä uskoisin valtamediaa. Minun puolesta pitäkää tunkkinne (kommentoitinne). En häiritse enää.

Minä

Kerrot lukeneesi tätäkin mediaa jo pitkään, mutta silti käytät toisen käyttämää nimimerkkiä surutta.

Isänmaallisuus tarkoittaa myös, että pitää lähtökohtana sitä, että suomalaisilla on oikeus itse valita tiensä ja itsenäisyyden puolustaminen hyökkäykseltä ei ole pelkästään oikeus, se on velvollisuus.

Se tarkoittaa myös sitä, että kunnioittaa ukrainalaisten oikeutta päättää omista asioistaan. He eivät ilmiselvästi ole halunneet venäläisten vaikutusta, eivätkä taivu sen sotilallisiin pakotuspyrkimyksiin.

Mitä länsimaat tai ketkä tahansa ovat pyrkineet vaikuttamaan Ukrainaan, on ukrainalaisten ja heidän välinen asiansa. Ne muut eivät ole hyökänneet, vaikka ovatkin pyrkineet vaikuttamaan.

Minä

Kyllä vain. Meinaat siis tuolla höpötyksellä et saman nimisiäkään ihmisiä ei voi tai saa olla.

Minä

Venäjä on panostanut Ukrainaan vaikuttamiseen kaikkein eniten. Aiemmin lähinnä lahjuksin ym. Sittemmin miehittivät Ukrainan Krimin ja loivat itäiseen Ukrainaan konfliktin, joka on niin vahvasti venäläisten kontrolloima ja aseistama, että se on itse asiassa venäläisten miehitys itäisessä Ukrainassa. Sitten valittavat kamalasti, kun Ukraina yrittää saada oman maa-alueensa omaan kontrolliinsa.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Jortonki

Joo 🙂 Ei niillä edes ole kaalia.

Jake

Selannu tänään twitterin syvää päätyä pari tuntia, ni ei oikee jaksa nauraa noille enää. Tunnin jaksoin hihitellä, sit rupes säälittään ne.

Minä

Et vartmaan arvaa, että Putkosmedia kaibvaa esille vaikka kivenkoloista kaikki mahdolliset mielipiteet, jotka sopivat venäläisten tarkoituksiin ja venäläisten sotatoimien oikeutukseen. Innokkaampaa propagandistia on vaikea löytää. Onhan Putkonen mielikuvitusvaltio-Donetskin ministeriön palveluksessa toimistoineen.

Minä

Miksi MV-lehti ei ole julkaissut sellaisten venäläisten merkittävien vaikuttajien sanomisia, jotka tuomitsevat Putinin hyökkäyspolitiikan?

Minä

Hyvä nimim. ”Minä”, käytät minun vuosia käyttämääni nimimerkkiä. Olisi kohtuullista, jos lopettaisit sen ja keksisisit uuden.

Anti-Russix

Et niin, koska et tiedä mitä Ukraina on tehnyt.

Ilmari

Ei lainaa olla ottamassa sodan tuhojen korjaamiseksi, vaan puolustusvalmiuden parantamiseksi.

Parempaa kansaa

Ööö… ukrainalaiset eivät ole slaaveja. Tukin siviili-mies on yllättäen sotilaspuku päällä. Se on vissiin niitä kilttejä siviilejä.

APUA LÄHDÖSSÄ!

AVUSTUSLÄHETYS UKRAINAAN LÄHTEE NYT LAUANTAINA TUKHOLMASTA!

Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448, “Ukraina”

Katso kuva!

F7855D60-4715-4341-A804-06E2D71DE405.jpeg
terhomatti.hämeenkor

Kyllä kerron, että ” Ukrainan vihollinen on myös Suomen vihollinen”!

pertsa

Poistin tästä yhden ryssän trollin viestin.

Last edited 2 vuotta sitten by Paavo Tajukangas
Suomi Finland

Milläs tuota satelliittikuvaa pääsee katsomaan?

pertsa

Ihan DNAn mokkulalla ja Acerin läppärillä itse suoritin kyseisen tiedustelutehtävän.

Suomi Finland

No entä ohjelmisto ja kenties internet- sivusto?

Läppäri/internetyhteys ei vielä kovin pitkälle auta asiassa.

AJhirsimäki

Äläs nyt kun äsken toimittaja Kuronen juuri kertoi pommi-iskusta kerrostaloon jonka yhdestä huoneistosta löytyi kerrossänky, tuoli ja pöytä jossa tehdään läksyjä. Mutta onneksi siellä ei ollut ketään. Ollaan kyllä niin heikoilla jäillä näiden totuusmeedioiden kanssa ettei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

jjeps

Niin ”Totuus” määrittelee kuitenkin sen missä ja kumpaa vedetään höplästä toimittelija Kurosta siellä jossain jossa korvat soi vai sinua joka et usko kurosen korvien sointiin.

Tuon osuman saanneen rakennuksen vieressä oli ukrainalaisten sotilaiden majoitustilat joten tuskin kukaan siviili viereisessä isommassa rakennuksessa juurikaan oleskelee. Se on kuitenkin varmaa ettei hutiampumalla vihollinen kuole!

Yleisellä tasolla totuutta löytyy aina teksteistä, se sopiiko se kukin omaan maailman kuvaan on jokaisen itse päätettävä!

Bling Bling

Kuva on otettu Luhanskin alueella, ei välttämättä Luhanskin kaupungissa. Ja ”papparaisella” voi olla jo niin monta lovea rynkynperässä, että pertsalla joutuisi laskutaito koetokselle niitä ihmetellessä.

Last edited 2 vuotta sitten by Bling Bling
Suomi Finland

Ukrainalaiset ei tosiaan unohda tätä karhunpalvelusta. Eikä kyllä Eurooppakaan.

Aikaa myöten Vladimir julman ydinohjukset happanevat siiloihinsa. Kärjet varmaan kestää isältä pojalle, mutta ne ohjukset ei välttämättä.

Venäjästä on hyvää vauhtia tulossa Pohjois-Korea. Joka kyllä sekin pystyy kieltämättä tehokkaasti uhkailemalla saada tahtonsa läpi.

Karu totuus..

Kuinkas kauan luulet, että sen jälkeen kun/jos maa on pommitettu paskaksi ja ihmiset tapettu sekä ryssitetty koko maa kestää enää mitkään pakotteet? viikko? vuosi? ja varmasti jo parin kuukauden sisällä aletaan itkeä ja vaatia pakotteiden purkamista.

Jortonki

Jotkut voivat olla sisukkaita, ehkä et sinä? Viimeinen alkuperäisistä Eestin Metsäveljistä saatiin kiinni ja tapettiin 37 vuoden taistelun jälkeen. Uudet Metsäveljet, jotka ryhtyivät sissisotaan vasta kommunismin jälkeen, olivat vielä toiminnassa kun neuvostoliito hajosi.

Suomi Finland

En oikein jaksa vastata, kun on suuri vaara, että vastaus poistuu alkuperäisen ketjun mukana. Sen verran kuitenkin, ettei ole kovinkaan kunniakasta katsoa sivusta, kun putler tappaa rosvojoukkonsa kanssa naisia ja lapsia ja vanhuksia.

Näin Voi Auttaa:

Eläinsuojeluyhdistys (toiminut kohta 18 vuotta) jossa olen mukana vie tällä viikolla kissan-ja koiran kuljetuskoreja, koiran-ja kissanruokaa, ensiapumateriaalia, tukevia kenkä, lämpimiä sukkia, lämpimiä takkeja ja huopia Romanian ja Ukrainan rajalle ja siitä edelleen Ukrainaan JOTTA ihmiset voisivat paeta ja ottaa eläimensä mukaan. Myös muut kotieläimet tarvitsevat apua. Yksi satsi on jo viety ja avustustavaraa kerätään kahdessa pisteessä, Tukholmassa ja Malmössä.

MYÖS RAHALLISTA APUA TARVITAAN, Pankkisiirto/Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448. Merkitse ”UKRAINA”

Suomi Finland

Noitten kuvien ja jo muun aiemmin näkemieni materiaalin perusteella sanoisin, että rauhanturvaaminen on helvetin vaarallista touhua. Sehän on melkein kuin sotimista.

Särmääjä

Ukrainassa on jo ennen sotaa ollut valloillaan mm. polio joka voi levitä uudestaan laajemmalle pakolaisten mukana, vaikka se piti olla kerran jo hävitetty Euroopasta.

Luusalmi

Kyllä sopii kysyä Kiovan natseilta miksi pitävät siviileitä kilpenä eivätkä päästä lähtemään suojaan, tähän tuskin saadaan vastausta mutta silloin sopiikin kysyä et miksi nyt yhtäkkiä natsi onkin niin hieno asia?
Itse jos olisin siviiliä tuolla minulle henkilökohtaisesti olis ihan sama saisinko sitä turvaa Valko-venäjältä tai Puolasta tai vaikka Venäjältä, tarkeintä olisi et lapset, vanhukset ja naiset pääsisi suojaan, mut jonkun asian takia näin ei tapahdu vaan natsit haluaa pitää ihmiskilpeä, varmaankin sen takia et kuvittelee ettei Venäjä sitten tee mitään, mut kyllä noi natsit käydään lopetetaan, ei varmaan tänää eikä huomenna mutta varmasti ennen kuin Venäjä Ukrainasta poistuu..

Mustamakkara

Minulle on jäänyt hieman epäselväksi, että mitä natseja nyt on liikekannalla. Jotenkin tuo Putinin touhu on tässä se, joka natsahtaa aika pahasti. Putin muka pelastaa maailmaa natseilta, vaikka koko maailma pitäisi pelastaa Putinilta.

Joppos123

Ryssällä hoono soomi. Ryömi koloosi vatkaamaan itseäsi kun kaverisi pommittelee lastensairaaloita.
Sotilaita vastaan teistä ei ole mihinkään muuhun kuin kuolemaan. Natsiputlerisi saa vielä novitshokkalsarit tai kuulan päähän ennenkuin tämä savotta on ohi.

VMP

On ne venäläiset sankareita. Eikö olisi helpompi pelastaa samalla kaikki lapset muutamalla ydinpommilla joka kaupunkiin, vai onko ryssän kyrpä niin lasten perään, että isistä on vaan päästävä eroon?
Miksi muuten historian kirjoissa venäjällä on kunniamaininta maailman isoimman naisten ja lasten joukkoraiskauksen suorittajina ja ne juhlivat sitä kutsuen voitonpäiväksi? Jos venäjä saa kaikkien lasten isät tapettua niin onko luvassa uudet venäläiset superorgiat? Onko venäläinen voitto aina lapsen raiskaus ja äidin tappo, onko ryssä ikinä tehnyt mitään muuta naapuri maassaan? No historian mukaan ei, olisiko kuunatsit saaneet kyytiä jos sinne olisivat päässet? Vai väitätkö nyt, että tässä on venäjän historian ensimmäinen rehellinen sota Hei haloo uskotko oikeasti tota paskaa mitä kirjoitat?

Ohmygod

Putinistien tarjous Ukrainan siviilien ”turvakäytäväksi” Venäjälle on niin härski, että sitä ei ilkeäisi mustalainenkaan.
Ukrainalaiset naiset ja lapset saatuaan tsaari alkaisi käydä niitten hengellä kauppaa.

Jortonki

Janus tosissaan on puoli-mustalainen. Mutta olen elämäni aikana tavannut yhden työtätekevän mustalaisen, joten ei mustalaisia voi kaikesta syyttää.

pah

Natseja siellä täällä näkevillä Putinistillä faktat vähän hakusessa?

Soviet and Nazi German troops a joint parade in Brest-Litovsk, Poland, on September 22, 1939 – YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=9IFmBQS8FDc

The Dramatic History of the Stalingrad Statue of Mother Russia
https://youtu.be/hFzvPpsBQPQ?t=508

Fatwantarkistaja

Puuttinilla on aikakone, on se vähän prkleen etevä äijä. Miksi pommitukset sitten uutisoidaan vasta nyt? Puuttinihan tappaa natseja menneisyydessä, mitä se meille enää kuuluu.

Puuttini koukkaa samalla reissulla tappamassa punakhmerit, kun on sankaritöihin kerran ryhtynyt.

Mistähän se saa tankkeihinsa varaosia, kai sillä joku portaali on kaiken aikaa levällään.

Ilmari

Ei kai nyt kukaan lähde evakkoon siihen maahan, joka juuri on hyökännyt !Vähän sama kuin Suomesta olisi lähetetty sotalapset Neuvostoliittoon eikä Ruotsiin.

Huru-ukko

Venäjä lahtaa siviiliväestöäNo se tekee sen minkä parahaiten osaa. Aina ja kaikissa sotilaallissa erikoisoperaatioissaan. Joita muualla kutsutaan sodaksi.
Talvisota, lapinsota ym. ja niihin liittyvät siviilien tappamiset.

No 1.

Asiasta toiseen: Voisitko Pate julkaista, tai ainakin linkittää Jiri Kerosen mainion blogitekstin Janus Putkosesta nyt kun noiden putinistien silmät alkavat (ehkä) aukeamaan. Keronen antaa varmasi luvan.

https://jirikeronen.com/2022/03/02/janus-putkonen-suomalaisen-putinismin-kasvot/

Tsekkasin eilen linkkeineen ja hyväksi havaitsin

Слава Україні!

Twitteristä

”Terveisiä Ylilaudalla majaileville äärioikeistolaisille ja fasisteille tältä varisverkostolaiselta nyymiltä! Olette kiikarin alla.”

Shit just got real.

On se Jirre vaan alfa.

Hurja-täti

Huutista vassarin voimafantasioille.
Näissä on aina sama kaava: ”Teitä tarkkaillaan”, ”olette tiedossa” jne.
Käytännössä eivät sekakäytöltään ja laiskuudeltaan tee oikeasti mitään – korkeintaan spammitaan persu-kommenttia uusiin viestiketjuihin ja päälle vielä itketään fasismia, jos/kun ylläpito siivoaa ne pois häirintänä.
Vasemmistotransut nousupäissään toisinaan innostuvat aloittamaan ”transnaiset ovat oikeita naisia” kommentoinnin ja saavat vastausvyörynä: ”Homo sinä olet” viestejä.
Siinä se on 99,5% vasemmiston ”kiikaroinnista”.

Twitterissä pääosin taputtelevat toisiaan selkään Djimmu-sedän hoonosoomi-twiittien ympärillä ja jotkut eduskunta-avustajatanelit mesoavat eri suuntiin paljastaen tyypillisesti, etteivät edes tiedä asioista kunnolla mitään.

Joppos123

Siinä vaiheessa kun nämä anus pötköset ja bätmänit käyvät ryssälle taakaksi tai pitää siivota jälkiä niin yleensä ryssä tappaa ne. Näin kävi aikoinaan myös ryssälään loikanneille kommareille.
Ei ryssä luota maansa pettäneisiin paskoihin.
Mahtaako seuraava suunta ennen niskalaukausta olla Myanmar vai P-K missä yrittää luoda uraa ”totuuden torvena”.
Säälittäviä paska-äpäriä.

Mustamakkara

Kas. Molemmat jäbät käyneet painamassa alapeukkua.

Fatwantarkistaja

Sotavangeiksi saamiaan lentäjiä houkuttelivat puna-armeijan puolelle muistaakseni. Olivat ihmetelleet, etteikö punasuomalaisista voi kouluttaa vakoojia. Ei voi, kun ne ovat jo kerran maansa pettäneet, tekevät sen uudestaan. Muistini on hataralla pohjalla, mutta idea on suunnilleen tuo. Eiköhän Putkonen ymmärrä asian, siksi huutaa, raivoaa, solvaa suomalaisia jne. Pelkää raukka, ei se kypärä pelasta, eikä luotiliivi.

Make's perfect sense

Kiitokset itsellesi suomalaisten taistelutahdonnostatusvalmisteluista!

Paavo, tuo ryssän sotataktiikka on ollut jo WWII lähtien että ammutaan valloitettava alue kaukaa tykistöllä ja raketeilla paskax. Näin toimittiin esimerkiksi Grosnyin valtauksessa tsetseeniassa. Siviiliruumiita tulee ihan hirveästi mutta omat tappiot jäävät vähäisiksi. Kuten siviiliuhrien määristä voi nyt päätellä venäjä ei lähtenyt liikkeelle tuolla kaupunki maan tasalle meiningillä, mutta on varmasti siirtymässä siihen sitä mukaa kuin kaupunkeja saadaan evakuoitua/tyhjennettyä siviileistä.

Tuo sota tulee valitettavasti päättymään Ukrainan luovutukseen. Kuitenkin ryssä lopulta häviää sodan ja lähtee vähin äänin, JOS ukrainalaiset hajasijoittavat saamansa IT- ja pst-ohjukset lähivuosien ajan sissisodankäyntiin

Make's perfect sense

Vertailun vuoksi tuo Grosnyn valtaus pommituksilla meni wikipedian mukaan seuraavasti

Venäläisiä kuoli 368 ja haavoittui
3469. Tseseenisotilaita kuoli 700+ (venäläisten propaganda-arvion mukaan 1500–2000), MUTTA sivilejä kuoli 5000–8000 ja YK julisti kaupungin olevan maailman tuhotuin kaupunki.

Summa summarum: ryssä on toistaiseksi kainostellut summittaista tuhoamista, mutta häviää kuten Afganistanissa jos valtava ohjusmäärä jää käytettäväksi sissisodankäyntiin.

Bling Bling

Ukrainan tilanteessa on kuitenkin se pieni ero Tšetšeniaan, että Ukraina on koko maailman tietoisuudessa, ”lähellä” ja (useiden näkemysten mukaan) Ukraina on osa Eurooppaa ja maailmanpoliittisesti osa länttä.

Some-aikakaudella informaatio ja propaganda on jokaisen saavutettavissa koko ajan, kun taas Tšetšenia oli jossain maailman laitamilla joku tuppukylä, joka ei kiinnostanut ketään eikä merkinnyt kenellekään mitään.

Tämä voi olla Ukrainan siviilien pelastus, sillä Venäjän sotarikokset – alkaen provosoimattomasta ja oikeudettomasta hyökkäyksestä – tulevat nyt koko maailman tietoon reaaliajassa ja koko maailma myös niihin yhteisenä rintamana vastaa. Japanikin lähetti juuri massiivisen apupaketin ja jenkit nosti avun 13,6 mrd $:n.

Mutta siviiliuhreja tulee, oli niin tai näin.

Qroquius Kad

Jaa?
Rankimpien arvioiden mukaan Tšetšenian sodissa sai surmansa yhteensä noin 160 000 siviiliä.

Vuoden 2010 väestönlaskennan mukaan Tšetšenian asukasluku oli 1 268 989 ja toissavuonna noin 1,4 miljoonaa, joten eivät ne tšetšeenit vaikuta sukupuuttoon kuolleen Ryssän pommituksissa?

Joppos123

Groznyn pommituksissa mielenkiintoisinta oli se, että Putin ei säästänyt edes kapungin keskustassa asuneita venäläisiä vaan pommitti myös heidät jauhelihaksi.
Putte on sosiopaatti, ihan sama sille keitä se tappaa.

Irmeli

Kaikki toi kärsimys ihmisille on hirveetä. Mutta myös eläimet kärsii, koirat, kissat, pikkulemmikit kanit ym. monet on jouduttu vaan jättämään. Sitten maatiloilla karja, hevoset, lampaat, kanat ym. Moni on ottanut koiran mukaansa ja kissojakin näkyy. Ukrainassa on varmaan myös kulkukoiria ja kissoja joiden kohtalo on julma. Vielä julmempi on lemmikillä joka hylätään yksin. Eräs tuttava sanoi että et kai koiria/eläimiä sääli, kun ihmiset etenkin lapset kärsii ja kuolee luoteihin ja pommeihin. Äitinä tottakai olen kauhuissani lasten kohtalosta, muttei se estä suremasta myös eläinten kohtaloa. Eläimet ovat täysin puolustuskyvyttömiä, kuten aseettomat sivilit.

Jurtsi

Näitä juttujahan ne silloin aikoinaankin oli kun lähdettiin suursuomea tekemään.
Ei muuta kuin karjala Petsamo ja suursuomi takaisin.

Jortonki

Tästähän on tehty jo etukäteen laulukin: Agit-Prop – Natalia – YouTube

On vieras hävittänyt armaan maas
Vain koirat raunioita samoaa, oi Ukraina!

Soi yössä rakentajain laulut jo
He palaavat ja silloin vapaa on taas Ukraina!”

KYLLÄ se toivoo

Entäs tämä saman porukan klassikko:

https://m.youtube.com/watch?v=kAl2-H8svew

Jortonki

Panit paremmaksi 🙂

Daavidin poika

Muistakaa Suomalaiset. Nämä saatanan Ryssät teki saman viattomien ihmisten lahtaus operaation Unkarissa 1956. Ryssät ampui viattomia lapsiperheitä vain siksi, että saavuttaisi oman ryssä etunsa euroopassa. Tämä Ukrainan miehitys yritys on täysi ”kopio” mitä tapahtui Unkarissa 1956.

PSn äänestäjä

Ukrainalaisten tuhoama venäläissaattue Harkovan tiellä
https://www.youtube.com/watch?v=h4ojYsNMzkk
Russian military convoy destroyed by Ukrainian forces near Kharkiv

PSn äänestäjä

Tuhottu venäläinen saattue Mykolaivissa
https://www.youtube.com/watch?v=Bta17imUea8
Ukraine’s Air Force, along with units of the army and territorial defense, destroyed a large Russian military convoy near the city of Bashtanka in Ukraine’s southern Mykolaiv region

Auttamaan

Käsittämätön määrä romua yhdessä letkassa. Miten tuo on onnistunut? Olisi kiinnostava ymmärtää millä tuo on mahdollista. On niin totaalituhottuja kulkineita…

PSn äänestäjä

Tuhottu venäläinen hävittäjä Mykolaivissa
https://www.youtube.com/watch?v=A-H7WT4T9t8
Russian aircraft allegedly shot down near Mykolaiv city, Ukraine.

Risto Koponen

Suomalaisena näen mahdollisuuden että tälläkin sodan ukkospilvellä voi olla hopeinen reunus. Kun kutsumaton vieras saapuu kylään niin oma talonväki unohtaa kaiken keskinäisen kissanhännänvedon. ULKOINEN UHKA YHDISTÄÄ TALONVÄEN TOIMIMAAN YHDESSÄ. Näin on historiassa aina ENNENKIN KÄYNYT. Talvisotaan unohtui sen aikaisen suomaisen sukupolven jako lahtareihin ja punikkeihin kun oli kommunismin Perkele ulko-oveen kolkuttamassa

Bling Bling

Monelta kannalta Ukrainan sota on kuin lottovoitto Suomelle, niin kornilta kuin se kuulostaakin. Asia voidaan tiivistää siten, että nyt Suomi ehtii valmistautua tulevaan; pitkän yltäkylläisyyden ajan turruttama kansa – ja erityisesti poliitikot – saavat muistutuksen todellisuudesta ennen tulevien kriisien syntymistä ja se vaikuttaa läpi yhteiskuntamme korjaten sitä, minkä yksisarviset ja sateenkaaret ovat rikkoneet sokeudessaan.

Last edited 2 vuotta sitten by Bling Bling
sims ala bim

Venäläiset desantit eli partisaanit olivat suuriakin sankareita viime sodassa, kun surmasivat siviilejä suomessa.

Huuhhuh

Pt-media on ylivoimaisesti suurin valemedia.

Jortonki

Sehän on vähänkuin Silja Linen tunnuslause: Tuskaa Paatista.

Sananmuunnos pitää virkeänä.

Fazardi

Mene sinä töihin siitä ulisemasta, ansaitse äänesi.

Fractura Ouroboros

Tuossa on kova mies, Herra Sota itse!

Jortonki

Yup. Et lähtisi keskustelemaan nakkikioskin jonotusjärjestelyistä hänen kanssaan.

Onneksi meidän puolella, pilkkomassa ryssiä.

Fractura Ouroboros

On kyllä perkeleen karun näköinen äijä tuo tupakkimies.

Rytmihäiriön ”Laitapuolen hyökkääjä” tuli ihan mieleen.

Ei mikään kiiltokuvapoika…silmissä tappajan katse.

Allu

Desantti Johan Bäckman ja se saatanan mustalaanen Putkonen linnaan Neuvostoliiton vakoilijat perkeles !

pah

Kaikki aavistaa jo miten tässä käy! Ryssän henkinen selkäranka on napsahtanut poikki. Ryssät on lyöty! Pakokauhu valtaa alaa!!

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi kertoo maan asevoimien täydentäneen arsenaaliaan ottamalla käyttöön venäläisten taistelukentille jättämää kalustoa ja ampumatarvikkeita.

Tuhansien venäläissotilaiden kerrotaan hylänneen ajoneuvonsa ja poistuneen taistelukentältä. Edessämme on jatkuvasti eskaloituvat tilanne jossa kaikki vastuulliset Venäläiset rivimiehet jättävät yksinkertaisesti rikospaikkansa miehittäjä-armeijan rikollisissa riveistä ja pakenevat juoksujalkaa tuosta toinen toistaan törkeämpiin sotarikoksiin syyllistyvästä miehittäjäryssän miehittäjä-armeijasta.

Venäjän rikollinen terroristi-armeija on romahtamispisteessä sisältäpäin.

Hamburger Hill

Mikäs sen tyylikkäämpää kuin marssia valmiina voittajana maahan ja tulla tapetuksi omalla aseellaan. Venäjän armeija 2022 on kyllä noloa katsottavaa. Täyttä sketsiä.

pah

comment image
Venäjän armeija on jumissa Ukrainalaisessa hississä ja odottaa että joku tulisi auttamaan. Päästämään pojat pois.

Ei saisi nauraa mutta jokainen voi kuvitella mitä Kremlissä tästä jatkuvasti pahenevasta tilanteesta ajatellaan. Kaikki tajuavat että Ukraina lyö ryssän terrorismiin syyllistyneen rikollisen rosvokoplan ja Kiovan sotajoukot ovat pian tulossa rajan yli miehittäjän omalle maalle eikä Venäjän oma pakoon juokseva ja enenevässä määrin puoltaan vaihtanut hissistä vapautettu armeija laita tikkua ristiin estääkseen sen etenemistä.

Ennustan että kesään mennessä ainoat rauhanneuvottelut koskevat enää Venäjän omaa ehdoitta antautumista (kapitulaatiota) eli hyökkääjän omaa täydellistä alistumista.

Brutal Truth

Tos ois ihan laadukasta tosi-tv matskua. Ryssähissi. Seurataan ryssien seikkailuja muutama viikko kun ensin on henkinen hätä sitten on kakkahätä ja sitten alkaa keskinäinen kinastelu. Sit tulee nälkä ja jano, nautitaan pissaa ja paskaa. Sit alkaa kuoleminen ja kannibalismi, ja me nauretaan kippurassa. Sit kun on enää yksi jäljellä joka noita muita popsii vaikka pari vuotta niin raotetaan ovea sen verran että saadaan sinne vähän kassua ja nauretaan kun se tukehtuu. Minä maksaisin tästä ilosta mielelläni 50e/kk.

pah

Former US general: ”Ukraine is going to win this” | DW News
https://www.youtube.com/watch?v=5sD7Caw_vfI

Lännen asettamat taloudelliset pakotteet järkyttävistä sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan syytettyä Putinin hallintoa sekä hänen rikollisesta hallinnosta hyötyneitä Oligarkkeja ja vastaavia yhteistyökumppaneita vastaan alkaa muistuttamaan taloudelliselta tuhovoimaltaan TOS 1 aseita jotka repivät uhreiltaa suolet ja keuhkot ulos kehosta.

Venäläiset oligarkit ja muut ryssät saavat tuntea nahoissaan ryssänä olemisensa.

Last edited 2 vuotta sitten by pah
Anti-Russix

Sota on kauheeta juu, varsinkin kun toinen osapuoli pelaa likaista peliä. Venäläiset ansaitsevat kohtalonsa. Muuri koko maan ympärille vaan niin luteet ja torakat saavat siellä viihtyä keskenään. Saavat tappaa toisiaan minkä ehtivät.

Runtiti-pou

Ei ole, jos kannattaa joukkomurhia

Eu suojelee kaikkia

Mistä sinä tai me se ASIA voidaan tietää oikeasti

joku venäläinen eläkeläinen nyt 100 vuotias koko elämänsä kärsinyt
vainottu köyhä hampaaton

taistellut suomen
SS JOUKOISSA Venäjää vastaan 1944

SIIHEN Paradoksiín ASIAAN TUSKIN KUKAAN

PYSTYY SUHTAUTUMAAN NEUTRAALISTI

JA kertomaan KUKA ON PAHA

Jarkko

Paavo taas totuuden ja hyvyyden asialla 😀

Joke

Olipa Ruotsin kannalta loistojuttu tämä Ukrainan sota, nythän Ruotsikin alkaa tuntua jo paratiisilta ja matujengiläiset rakastettavilta isänmaanystäviltä, heheheh. Katsokaa nyt itseänne!

tjl

”Ukrainalainen äijä vetää tupakan tuhotun vihollisen yksikön jälkeen. Luhanskissa, joten vähiin jää tietyn suomalaisen ryssän kätyrin tilat.”
Tarkoittanet tällä erästä Anus Putkosta.