Rasismivastustelijoilla ja putinisteilla yhteinen vihan kohde: ukrainalaiset

Ukrainan pakolaiset ovat rasisminvastustelijoille kyllä sellainen piikki ihossa, että siitä ei päästä yli. Ukrainalaisten pakolaisten auttaminen on monen rasisminvastustajan mielestä äitelää tekopyhyyttä.

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa on kymmeniä päivityksiä, joissa rasismivastustelijat ovat kirjaimellisesti vittuuntuneita siitä miten monet maat auttavat ukrainalaisia pakolaisia. Äitelän empatian alle on hukkunut vanha periaate ihmisarvon jakamattomuudesta, kertoo eräs aktivisti.

Edelleen aktivisti panikoi, että suomalaisten myötätunto ukrainalaisia kohtaan on surullista katsottavaa. Hän tarkoittaa sitä, että suomalaisten sympatian piiriin pääsee vain jos on oikean värinen ja asuu lähellä Suomea.

– Suomalaiset jakavat kapea-alaisen rasistisen näkemyksen ihmisarvosta muiden eurooppalaisten kanssa.

Yleisesti rasismivastustelijoiden mielestä ukrainalaisten auttaminen on tekopyhää sössötystä, koska eurooppalaisia ei kiinnosta afgaanojen, somalien, palestiinalaisten, jemeniläisten ym. auttaminen. Eikä tule sellaista boikottikampanjaa israelilaisille tuotteille kuten on tullut Venäjää kohtaan.

Eräs aktivisti kirjoittaa, että ukrainalaisten auttaminen on kuvottavaa.

”Ukrainalaisten auttaminen on kuvottavaa” – Rasisminvastusteluryhmä Rasmus

 

Aktivisti kirjoittaa samaa tarinaa kuten muutkin:

– Nyt ollaan avosylin myös ottamassa ukrainalaiset pakolaiset vastaan, ovathan he oikeaa rotua ja uskontoa!!! Saa tulla vaikka ovista ja ikkunoista ympäri Eurooppaa. En vihaa Ukrainaa mutta vihaan tätä inhottavaa ja vastenmielistä kaksinaismoralismia.

Eräs värillinen aktivisti huokuu vihaa ja inhoa suomalaisia kohtaan:

– On kummallista, että pystymme nyt yhtäkkiä auttamaan Suomessa joitakin ihmisiä heidän valkoisen ihonvärinsä takia. Ja toisia emme autoa, koska olemme syvästi sitä mieltä, että kyseiset ihmiset eivät ansaitse sitä heidän ihonvärinsä takia.

 

Yleisesti ottaen rasismivastustelijoiden viha ukrainalaisia kohtaan on samaa luokkaa kuin putinisteilla. Heillä on vain eri motiivit.

Subscribe
Notify of
guest
56 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Rasmukset eivät tunnu huomaavan, että he itse todistavat olevansa rasisteja ja misogyynejä:
heille ei pakolaiseksi kelpaa muu kuin ympärileikatun mustan makkaran kantaja.

Defund v-YLE

Meillä on nyt kaksi pako- hommaa. Myönnän, että on ikävä jaoettelu, mutta
näytöt puhuvat puolestaan, on

  • PakoLAISIA Lapsia, naisia ja vanhuksia
  • niitä, joiden status poikkeaa edellisestä vain vokaalin verran.
ernesti_loosonen

Pakolåisia lol

MotÖrhead

PakolÖisia.

Bertil Grönwall

Asiahan on niin että meillä ei ole mitään OIKEITA, AITOJA sotapakolaisia vastaan. Se ei ole tämän vaikeampaa. Sama pätee heihin jotka tulivat aikaisemmin, aika on näyttänyt ketkä heistä olivat aitoja ja ketkä eivät. Aidot eivät rikostilastoissamme näy. Prosentuaalisesti heitä oli häiritsevän pieni määrä.. Ja nytkin kun Ukrainaista pakenee ihmisiä niin heidän joukossaan on valehtelijoita, ja arvatkaapas kolme kertaa keitä ne TAAS ovat..? Ovat ihan itse maineensa ansainneet, se ei ole rasismia eikä syrjintää.

MattiS

Sekin ero näissä on että toiset lähtevät takaisin kotimaahansa kun konflikti on ohitse, eräät sitten eivät lähde, vaan jäävät loisimaan, raiskailenaan ja perseilemään loppuiäksi.

Johan Steel

Joko siellä on suunniteltu peli-iltoja ja piirileikkejä sotaa pakeneville?

BLM

Rasismi on nyt hyvesignalointia!

Ohmygod

En ole lukenut Rasmuskirjoittelua.

Ei siitä Rasmuksesta kannata Paavon tai muidenkaan tuohtua. Kusipäitä tai ehkä pietarilaisten trollien sepustuksia. Jääköön arvoonsa kuten ämveet jne.

Minä

Rasmuslaisten touhut sopivat täsmälleen KGB:n ja tietysti myös Putinin ylläpitämään länsimaiden rappeuttamispyrkimykseen.

https://www.youtube.com/watch?v=TDeHCxdBGd0

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
PEKKA RÄSÄNEN

Ukrainan miehet ja naiset näyttävät maailmalle mitä on rakkaus Isänmaata kohtaan ja
taistelutahto.
Sieltä ei lähdetty pakoon kuten lähtivät geelitukkaiset paskahousut omasta maastaan ja tulivat meille loisimaan.

pöh

En vihaa Ukrainaa mutta vihaan tätä inhottavaa ja vastenmielistä kaksinaismoralismia.”
heh heh ei näe sitä sitten itsessään?
Ukrainassa on ihan oikea sota, he eivät pakene toiselle puolen maapalloa, he eivät odota loppuelämän ilmaista ylläpitoa, vaan mitä ilmeisimmin haluavat palata kotiin heti kun mahdollista. Siellä myös sotaikäiset miehet jäi maahan taistelemaan ja auttamaan, niiden värillisten kohdalla sotaikäiset miehet pakenee ja naiset lapsineen jää sinne.

Jortonki

”Siellä myös sotaikäiset miehet jäi maahan taistelemaan ja auttamaan, niiden värillisten kohdalla sotaikäiset miehet pakenee ja naiset lapsineen jää sinne”

Hyvin todettu. Ensimmäinen hiekkanee… tai muu geelitukkaa puolusteleva kommentti, please.

Jerry Cotton

En tajua tästä yhtään mitään. Mistä tuo ”tieto” on ammennettu. Juuri Israeliahan on punikkien toimesta vaadittu boikottiin. En ole nähnyt, että ukrainalaisia olisi vastustettu missään.

Jotenkin unohtuu, että siellä taistelevat itä- ja länsi-ukraina toisiaan vastaan. Itä pyysi noin teknisesti Venäjää apuun, kun länsi oli pommittanut sitä 8 vuotta. Ukrainalaiset ovat eläneet siellä rauhassa iät ajat. Vain pomot ovat vaihtuneet viimeisen 8 vuoden aikana sellaisiksi, että sota on jatkunut koko ajan. Jos ottaa Putinin mukaan laskuihin, niin siinä tapauksessa toisena osapuolena on Zelensky ja Nato. Naton historian ja länsiukrainan toiminnan huomioon ottaen pelkkä Putinin demonisointi on hyvin yksisilmäistä. Miksi Biden esti Zelenskyä neuvottelemasta? Miksi Zelensky ei neuvottele vieläkään?

Last edited 2 vuotta sitten by Jerry Cotton
Rullattu

Jos on elänyt silmät auki ja pitkän elämän, niin voi kyllä helvetin hyvin kutsua putinia diktaattoriksi, psykopaatiksi ja raakimpiin kuuluvaksi sotarikolliseksi maapallon historiassa.
Aina se menee näin, kun ryssä hyökkää jonnekkin. alkaa kaltaistesi putinistien ulina usasta. natosta, olette kyllä täysin kopioita rasmuslaisista.

Jerry Cotton

Eli olen Putinisti, kun näen vikaa myös muissa. Zelenskystä leivotaan suorastaan sankaria, vaikka pommitteli omaa kansaansa, kuten edeltäjänsä. Kukahan tässä oli elänyt silmät auki tai kiinni?

Venäjällä demokratia on mitä on, mutta mihin unohdit ukrainan? Sananvapaus on se tärkein asia demokratiassa. Venäjällä on vain yksi mielipide, mutta niin näyttää olevan täälläkin ja jatkuvasti on oikeudenkäyntejä. Yksihän kuoli vankilaan. En kyllä kehtaisi tällä taustalla arvostella Venäjää.

Rullattu

Neukku menetti minun ”kauniisti” kirjoitushalut sillä kun hyökkäsi Ukrainaan missä on tappanut jo yhteensä vähintään 2000 naista, lasta ja vanhusta.
Vai voi ryssää arvostella, et helvetti voi olla tosissasi.
Ai venäjällä on demokratia, älä nyt alennu lapsen tasolle.
Et oikein ole seurannut miten siellä ihmisiä kohdellaan.
Kiinnostasi erittäin kovasti tietää ajatuksesi ryssistä kun aikoinaan Suomeen hyökkäsivät, ilmeisesti olivat silloinkin maamme pelastajia,lähes kuin jiisuksia.

Jerry Cotton

Rullatulle: mitenkäs ne Zelenskyn tappamat? Entä Syyria? Libya? Putin on pahis, mutta en kyllä tajua vain yhden henkilön demonisointia. Naton sotaretket eivät ole aiheuttaneet mitään boikotteja, vaikka siellä on mennyt enemmänkin väkeä.

Tänne hyökkäsi Neuvostoliitto ja kommunistit. Sama sakki johtaa nyt Suomea. Venäläisiä en vihaa, kuten en ukrainalaisiakaan. Poliitikot tässä ovat se ongelma niin meillä kuin noissa maissa.

Jerry Cotton

Kaikki puhuvat tällä hetkellä Natosta

Jortonki

Joo. Oot putinisti. Toivottavasti kärsit.

Jerry Cotton

Selitäpä sitten miten? Nuo vihjailut kuulostavat jotenkin vainoharhaisilta, koska en edelleenkään kannata Putinia, mutta en kyllä Suomeakaan. Molemmat ovat demokratian irvikuvia ja se on seurausta sananvapauden tilasta. Tilanne on sama kuin Pakistan arvostelisi Saudi-Arabiaa. Suosittelen lukemaan mediaa vähän laajemmin suomen ulkopuolelta, niin näette, miten vinoutunut uutisointi on ukrainasta.

Noin yleisesti Suomessa on hyvin kapea väli uutisoinnissa. Nykyään tietää jo, mitä täällä ei tulla uutisoimaan. Jos tuon välin ulkopuolelta sanoo jonkin faktan, mikä ei ole venäjää vastaan, niin ihmettelen miten se tekee putinistiksi?

Jerry Cotton

Eikös tässä puhuta Ukrainasta? Itse alan olla kypsä tähän Marin-landiaan ja lähtöhousut on jo jalassa. Länsi- tai itä-naapureihin en suostu astumaan jalallanikaan, jos joku sellaista epäilee.

Faktaa...

Arvostettu proffessorin sinebrykoff nebardi missourin yliopiston parapsykologian jaokselta osaa kertoa meille kuinka mielen aaveet tartuttavat tälläisen varjoajatuksen putinismista ihminen alkaa ikään kuin kuvitella kaikkia putinisteiksi jotka puhuvat venäjän juttuja ja kertovat faktoina ylipääsemätöntä paskaa, mutta tosiasiallisesti tästä ei ole mistään putinismista kysymys vaan silkasta yksinkertaisesta papukaijojen korvien ja omansuun välillä olevasta suodatin viallisesta käytävästä jossa jää kaiku päälle toistamaan fakta lähteestä luettua ”tietoa”, mutta sinä paavohan luet jo oman kommentti kenttäsi ääliöitä ja tiedätkin tämän, lukisit välillä vaikka kolmentähden jallua korkattuna..

Sakari Rajamäki

Putinisteilta usein kuulee, että media on uutisoinut väärin Ukrainasta, mutta paljon harvemmin mitä on uutisoitu väärin. Tähän ei lasketa väitettyjä propaganda kuvia haavottuista siviileistä. Ne on aika merkitsettömiä asioita isossa kuvassa, koska kaikki tietää, että Ukrainassa on haavoittunut ja kuollut paljon myös siiviileitä

Jerry Cotton

Suomessa on menossa aika kova nato-operaatio. Mutta ihmekös tuo, kun Ylen tähti-toimittajakin saa natolta palkkaa. Luen enimmäkseen jenkkimediaa, jossa ei ole tarvetta sille. Noin yleisesti: jos suomen valtamedia valehtelee maahanmuutosta, islamista, hiilidioksidista jne, niin miksi se olisi oikeassa Ukrainasta? Uutisointi menee siinäkin vahvasti propagandan puolelle.

Putin kortti tuntuu olevan täällä tasan samanlainen kuin natsi-kortti.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Elät siis itse itsesi luomassa kuplassa😂

Jortonki

Minulla oli koira, Cotton-terrieri, jonka nimi oli Jerry Cotton. Häpäiset hänen muistoaan nimimerkilläsi.

Rullattu

Piti nyt käyttää rakasta kahvituntia tähän kirjoitukseen vastatessa.
Minäkään en valtamediaa seuraa vaan lifelähetyksiä monesta paikkaa suoraan Ukrainasta, onko minun silmät ja korvat sitten valtamediaa?

Ohmygod

Minusta tuntuu, että ”Jerry Cotton” haluaa vain huvitella kanssamme.
Ei kukaan voi olla n o i n pöljä.
Jo Mauno Koivisto aikoinaan sanoi, että ei aina pidä provosoitua, vaikka provosoidaan.

Huolestunut

Niin tunnistaa kanssa Natonistia melko helposti. Mikähän vitun juttu tää on että otatte kantaa voimakkaasti jommallekummalle osapuolelle tässä sodassa? Kaikkihan ne ryssiä on ja tapelkoon keskenään vaikka tappiin asti!!!!
Ryssä hyökkäsi toisia ryssiä ja thäts it, kannataiskohan nyt miettiä ennemmin sitä mitä tapahtuu jos Putte oikein innostuu.
Zelensky on hullu niin kuin Putinkin, mutta kun ei historia ole opettanut mitään,ei ei ei.
Pääasia että sota pysyy siellä eikä laajennu muualle!

Qroquius Kad

Sota laajentuu sataprosenttisen varmasti Venäjän NATOon kuulumattomiin naapurimaihin ennemmin tai myöhemmin, ellei Vladolf Putleria pysäytetä Ukrainassa.
Siinä luulisi olevan riittävästi syytä suomalaiselle vastustaa tuhatvuotista vihollista Ryssää.

Sam Colt

Mistä Zelenskyn pitäisi neuvotella ja kenen kanssa?
Antautumisestako?
Kaikissa entisissä neuvostomaissa on vieläkin vahva venäläisvähemmistö, koska Moskova halusi miehittää kaikki tärkeät paikat venäläisillä. CCCP:n hajotessa russat jäivät paikalleen ja nyt niistä on uhka.

Takaisin aavikolle

Suomella on rajalliset resurssit. Se paskasakki, mikä tänne tuli ja on tullut alkaen 90 luvun alusta sekä erityisesti 2015, voivat lähteä kotimaihinsa. Ja tilalle otetaan 30 000 naista ja lasta Ukrainasta. Vähintään. Ne lähtevät itse sitten kotiinsa, kunhan paikat on korjattuna. Se kemutaakka mikä täällä on, ei tajua itse häipyä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ei käy kiimaisille hyvesingaloiville siiderivalaille.” Ja ne tekee törkeen hyvää safkaa.”

RusoposkinenInkkari

Tässä suomi24 trollin hyvesignalointi, maahanmuuttoa lisää vaatien heppu on huutanut Isis-vaimoja Suomeen ja yleensäkin monikulttuurisuutta hinguten. Nyt agressiivisesti väittää jokaista ryssien kätyreiksi ja pullistelee munattomana
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17350445/maahanmuuttovastaisuus-muuttuu-maahanmuuttomyonteisyydeksi—takinkaanto-alkoi
Kun nyt Ukrainan tilanteen vuoksi hyväksytään pakolaiset, se on Moktarin mielestä takinkääntöä.

Lallukka

Voi kun 2015 tänne eu-uskovaisten poliitikkojenme kiimaisesti otetut silloin ns. matut olisivatkin olleet ukrainasta niin ei olis vituttanna nuon paljolti tuollohin.
Mutta mikä on maamme kantokyky ja jne. NYT ottaa enää kutaan kun ikuisiiksi eläteiksi ovat pakolais statuksensa asemesta aina päätyneet lähes kaikkityynni (2015 lauma mm.)?
Ainakin tuo 2015 jengi ei suostunut lähtemään kulumallakaan täältä räntäsateiden luvatusta maasta kun ilmainen lihapata tuotiin joka-uamu ikenien välittömään läheisyyteen höyryämään.
Oisko ukraina poikkeus ja tuleeko sieltä niitä muitakin kuin kikkeliväkeä nääs? Huippumallimimmei?

Qroquius Kad

Eikö se ole muka jo selvinyt, että sieltä tulee naisia, lapsia ja vanhuksia eikä nuoria, aggressiivisia miehiä vaatimaan heille heidän rahoja?

Ukrainan pakolaisista on palannut jo 167 000;
neljä viidestä on miehiä, jotka saattoivat perheensä turvaan ja palasivat puolustamaan isänmaataan.

Irmeli

Empähän usko että nämä Ukrainalaiset naiset ja lapset valittaa joka asiasta ja tee rikoksia. Ja että heitä saa pelätä kotikaduillaan, kuten Lähi-itäläisiä ja Afrikkalaisia äijälaumoja. Miksi ihmeessä tänne pitää valua jostain Afrikasta tai Lähi-idästä siellä on naapurit jonnekka voi mennä, on sama brutaali (tänne sopimaton) kulttuuri ja uskonto sopivat sinne omille alueilleen paremmin, eikä tarvi täällä valittaa joka asiasta,tämä ei ole heidän kotimaa, vaan meidän suomalaisten. Nyt meille tulee oikeita pakolaisia, naisia ja lapsia joiden miehet puolustaa maataan, eivät luiki karkuun kuten eräät, jättäen naiset ja lapset törkeesti sodan jalkoihin……Rasmusämmien valitus on musiikkia korville….

KKi

Juu, enkä usko Oululaisten sosiaalitätien joutuvan tekemään tiktokhuumoria. 😀

sisnänsä näiden rasmuslaisten ernabodströmien ja tianokinenien into saada geeltukkaa mustalla makkaralla on ihan ymmärrettävää.
Saahan geelitukista diskoseuraa vähän vaatimattomammallakin viehätysvoimalla ja samalla saa vittuilla VHM:lle.

Siiderivalaalle ja matupatjalle aika optimaalinen tilanne.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tutustu kalergisuunnitelmaan

Moonman

No siellä nyt on ihan oikea sota, ja tulijat ovat oikeasti niitä naisia ja lapsia. Mutta kuten normaali ihminen ymmärtää tuon todellisen pakolaisuuden luonteen, niin rasmuslainen ymmärtää sen jotenkin niin, että valkoiset ihmiset eivät voi olla oikeita pakolaisia.
En minäkään halua tänne miljoonaa slaavia, mutta ne on helpompi hyväksyä koska tietää etteivät ne perusta grooming-ja gangstarap-jengejä ja ala saalistaa nuoria tyttöjä rautatieasemalla.

realisti

Suvakkojen kuvotus johtuu lähinnä siitä, että tulijat eivät ole elätettäväksi tulleita nuoria miehiä.

Vanha video vastaanottokeskuksesta, jota voisi äkkiä luulla Kummeli-sketsiksi:

https://www.youtube.com/watch?v=22WiuqacFVI

ahkeria ovat

En minä niitä vihaa. niitä on ollut kautta aikojen työkavereita ja on niitä nytkin täälä. Mutta olen sitä mieltä että itse keittivät soppansa ja nyt maksavat siitä. Vähän samoilla linjoilla on heput täälä Suomessa. Toisaalta, eivät oikein uskalla puhua suoraan kun pelkäävät että joku kuuntelee. Ehkä Neuvostoliitto vielä kummittelee mielessä.

Jallu

Tässä toteutuu samantyyppisesti että valkoihoinen ei voi koskaan on olla rasismin kohteena. Nyt toteutuu se että valkoihoiset eivät voi olla pakolaisia. Pahin virhe on vielä se, että he ovat pääasiassa lapsia, naisia, vanhuksia. Sehän ei sovi suvakkitantoille ollenkaan. Ainoat oikeat pakolaiset ovat sotilaskarkureita, geelitukkaisiaNuoria miehiä ja partalapsia.

Huuhhuh

Mene nyt hoitoon. Hulluhan sä olet.

Nih

Näissä kahjoissa on paljon bolsevistisiä punakommunisteja, maanpettureita ja lännen vihaajia. Stalin, tuo joukkomurhaaja on heidän idolinsa ja kertoo tämän porukan sairaan mielensä ”ajatuksen” juoksusta. Ryssien Ukrainan valloittamisyritys on tuonut nämä viimeisetkin salaliittokahjot esiin koloistaan puolustamaan hullun putlerin suunnitelmaa valloittaa venäjän lähinaapurit. Tuolla kun lueskelee joitain keskustelupalstoja, siellä yhdistyy heidän sairaissa mielissä lännen salaliitto venäjää kohtaan ja Ukraina on siinä keskiössä ”uhkaamassa” venäjän olemassaoloa. Voi jeesus että on ryssien propaganda mennyt perille ja löytänyt kannattajansa näistä mielisairaista, jotka vetävät mukaansa myös ne onnettomat tietämättömät, joiden ainut totuus on ryssien ohjaama MV, joka on täynnä sitä samaa sonta

Bronson

Suomeenhan tuli noin 12.000 muslimi”pakolaista” jotka lähtivät täältä pois kun eivät saaneetkaan ilmaisia taloja ja ansitsemaansa kunnioitusta. Lähtivät ”pakoon” maihin joissa ”pakolaisia” arvostetaan ja kestitään. Nyt voidaan laskea kuinka monta Ukrainalaista pakolaista lähtee pois koska ilmaiset tavarat ja kämpät sekä turvallinen pommiton elämä ei riitä vaan pitäisi saada luksusta. Montako? Vittu, ei yksikään. SIINÄ ERO. Herätkää jo saatanan suvakki-idiootit maailmanparannushorroksestanne, TE OLETTE ONGELMAN YDIN. TEIDÄN TAKIANNE NAISILTA IRTOAA PÄITÄ. TEIDÄN!!!!!! Hävettää kaikkien suvakkien puolesta, älykkyytenne alhainen määrä ja tilanteenlukutaidon täydellinen puute on meiltä kaikilta muilta pois. Teille voi talvella myydä lunta ja kesäbiitsillä hiekkaa.

Joku roti

Nyt sitten kaikille Ukrainalaisille naisille ja lapsille pitää laulaa se Oululainen anti-raiskauslaulu jo lentokentällä ja satamassa että ymmärtävät pysyvänsä naistemme pilluista erossa!!! Pitää myös laittaa BROSCHYYRI käteen Ukrainalaisille naisille ja lapsille että Suomessa ei sitten puukoteta naisia selkään torilla!!!!!

Joku roti

2015 – tässä musliminaiset ja lapset Suomessa pommeja paossa

https://www.youtube.com/watch?v=tbgnjUbalag

Jurtsi

Todennäköisesti suvakeilla leikkaa sen verran että pää olkapää peppu leikit ei taida onnistua ukrainalaismiesten kanssa kun ei ole edes tuloss

Jurtsi

Eli olisi liian läpinäkyvää suvakki sekoilu nono videoineen.

Juhani Koivunen

Turha arvostella Rasmusta, jos itse käyttäytyy samalla tavalla. #sensuuri.

Last edited 2 vuotta sitten by Juhani Koivunen