Uussuomalainen raiskasi kehitysvammaisen naisen, tuomittiin pieneen vankeuteen

Uussuomalaisella vuonna 2000 syntyneellä Mohamed Ibrahim Hassanilla pullotti puntissa pahan puoleisesti heinäkuun helteillä 2019. Sille piti tekemän jotakin.

Tällä kertaa uhriksi joutui kehitysvammainen nainen, jolla oli vakavia sairauksia ja hän oli lapsen tasolla kehityksessä. Nainen pystyi kuitenkin asumaan yksin. Hassan sai jollakin verukkeella naisen avaamaan oven ja mies tunkeutui naisen asuntoon.

Tapahtumien kulku on härskin puoleinen. Nainen ja tämän isä olivat sopineet yhteisestä uimareissusta. Isä odotteli tytärtään toisaalla, kun tämä meni vaihtamaan uimavaatteet. Hassan pääsi tässä yhteydessä tunkeutumaan naisen asuntoon.

Kun Hassan pääsi asuntoon niin hän raiskasi naisen kahteen otteeseen noin puolen tunnin aikana, jonka jälkeen poistui asunnosta. Nainen ei pystynyt huutamaan apua vammaisuutensa vuoksi. Ainoa puolustus mitä nainen kykeni tekemään oli jonkinlainen kiemurtelu.

Isä odotteli tytärtään, ja kun tätä ei kuulunut, hän meni sisälle rappuun ja asuntoon, jossa tyttö makasi huoneiston lattialla kauhusta peloissaan. Isä oli nähnyt rapussa asunnosta poistuvan raiskaajan, ulkomaalaisen miehen, joka osoittautui raiskaajaksi.

Esitutkinnassa Hassania kohtaan tärkein todiste oli DNA-hitti, joka löytyi myös poliisin rekisteristä. Mies myös tunnusti yhdynnän, mutta väitti sen tapahtuneen naisen aloitteesta. Käräjäoikeus katsoi, että teko täytti törkeän raiskauksen tunnusmerkistön, ottaen huomioon naisen vammaisuuden ja avuttomuuden. Käräjäoikeus tuomitsikin Hassanin 2 v ja 4 kk ehdottomaan vankeuteen.

Asiasta valitettiin hoviin ja Turun hovioikeus vahvisti käräjäoikeuden tuomion.

Kannattaa muuten huomata pari juttua. Hassan ei ole ollut koko aikana jutun takia vangittuna eikä edes pidätettynä (!). Tämä jo itsessään on aivan käsittämätöntä. Kyseessä oli rikos, josta on odotettavissa vähintään kaksi vuotta vankeutta, joten Hassan olisi pitänyt vangita automaattisesti. Hassan lähtee lusimaan vasta nyt kun Hovioikeuden tuomio tulee lainvoimaiseksi.

Lisäksi ensikertalaisena Hassan istuu tuomiosta puolet, eli vuoden ja kaksi kuukautta.

Naisen tila on huonontunut merkittävästi raiskauksen jälkeen.

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh
pöh
13.3.2022 01:31

Nimestä päätellen afrikan sarvesta lähtösin tämäkin.
Uskomaton on kyllä Suomen “oikeuslaitos” täysin vieraan kehitysvammaisen kotiin tunkeutuu ja raiskaa, ja “tuomio” tommonen.
Vähintään 10-vuotta linnaa ilman mitään vähennyksiä pitäisi olla. Ja sen jälkeen hepistä kiinni lentokoneeseen joka lentää sen afrikansarven ohi.

epäkorrekti
epäkorrekti
13.3.2022 09:39
Vastaa...  pöh

Tuollainen kemupeto pitäisi ehkä heittää matkaselliin ja ovi äkkiä kiinni.

Pena
Pena
13.3.2022 02:23

Jussi Halla-aho, kirjoitti muuten todella osuvasti, mikä ero on Ukrainan- ja sitten noilla muilla saapuvilla maahanmuuttajilla. Eli, Ukrainasta saapuu oikeasti naisia ja lapsia, jälkimmäisestä vain 17 vuotiaaksi väittäviä aikuisia miehiä, joiden mielestä puuro on pahaa. Yllättäen eräät tahot pahastuivat kommenteista. Ukrainassa myös miehet jäävät puolustamaan maata.

Mohammed Oregaano
Mohammed Oregaano
13.3.2022 06:45
Vastaa...  Pena

Joo, oli jo toinen pakolaiseksi tekeytynyt kovasti selittelemässä että puurovalitus oli siksi että oli oman maan mausteita niin ikävä.

Norppa
Norppa
13.3.2022 10:36
Vastaa...  Pena

Aivan oikein, etenkin apupormestari Nasima Razmyar pahoitti kovasti mielensä, kun Puola esti heikäläisten tulon valkovenäjältä, mutta otti Ukrainalaiset avosylin vastaan. Kyllä täytyy olla kaalissa vikaa, jos ei tajua syytä, minkä takia näin tapahtui.

Antakaa Pillunne
Antakaa Pillunne
13.3.2022 14:41
Vastaa...  Norppa

Sieltä oli joo taas tulossa parikymmentätuhatta pormestaria, ihme ettei kelvannut.

Lallukka
Lallukka
13.3.2022 12:43
Vastaa...  Pena

Paitsi hallis on liar.

Samuel Alho
Samuel Alho
13.3.2022 04:10

Mariupoli kohta vapautettu je sen jälkeen nokka kohti Moskovaa joka vallataan 2-päivässä. Eikö näin Paavo. Kohti voittoa!

pah
pah
13.3.2022 06:12
Vastaa...  Samuel Alho

Natsi-ideologiaan nojaava Z-swastikaa käyttävä sikamainen terroristihyökkääjä on taas ottanut ennennäkemättömän pahasti pataansa.

Harvat nippanappa hengissä selvinneet ryssän kyrsäkkeet ovat kuulema ryömineet verissäpäin ja peräsuolet lotkottaen kohti itää.

Operation FiaZkokataZtrof
Operation FiaZkokataZtrof
13.3.2022 06:49
Vastaa...  pah

Nyt on hirteen menossa ne äijät jotka Putlerille valehtelivat että Ukraina valloitetaan parissa tunnissa nyrkkiä heiluttelemalla ja ilman minkäänlaista vastarintaa. Tällä infolla Putler sitten rupes rupeilee ja spräädäilee ja nyt on sen verran jämäkkä jöötti housuissa että hirvittää.. turpaan tuli tuhat-nolla, ja koko maa/kansa ottaa nyt osumaa vitun helvetisti ja saatanan kauan. Jonkun täytyy maksaa!!!! Ensin tapetaan ukrainan mummot ja sitten omat valehtelijat.

Tuomiopäivä
Tuomiopäivä
13.3.2022 09:16

Kuvitelkaa että Suomi hyökkäisi Ruotsiin?! Tai päinvastoin. Ei kuullosta vuodelta 2022. Maailmassa on edelleenkin paljon vialla kun kuka tahansa kieroutunut kusipää voi tunkeutua naapurimaahansa ja tuhota sen. Eikä kukaan uskalla pistää stoppia kusipäälle koska tulee WW3. Ja senhän kusipää tietää, kusipää ei ole tyhmä vaan kiero ja hänellä on suuria reikiä ARVOPOHJASSA.
Hän puolestaan pitää kaikkia muita tyhminä- koko maailmaa- ja luulee että hänen valheisiinsa uskotaan. Tai sitten ne ovat pelkkää pilkantekoa. Se taas osoittaa pohjatonta röyhkeyttä ja täydellistä empatian puutetta.

https://www.expressen.se/tv/nyheter/forre-presidenten-det-ar-putins-tre-misstag/

Vihreä Kansanedustaja
Vihreä Kansanedustaja
13.3.2022 05:04

Suomalainen oikeuskäytäntö suojiksia koskien on helläkätinen mutta ymmärrettävistä syistä: Asiassa on otettu huomioon raiskaajan alentunut kynnys pakkoseksiin sekä kulttuuritausta missä uskontokin näyttelee lieventävää roolia.

Ei voida tuomita eikä mitata samoin kriteerein henkilöä afrikan sarvesta ja suomen takapajulasta, tottakai epäillyn syyllisen kohtelukin pitää olla kohteliasta.

KKi
KKi
13.3.2022 05:21

Näinhän se on. Raiskaaminen on ähläävälle sählämille, kuten puikulapääpystyapinalle lajinomaista käytöstä. Tässäkin tapauksessa puikulapääapina on toiminut kuten puikulapääapinat lajinatpimivat.
Puikulapääapinan sen enempää kuin ähläävän sähläminkään syyttäminen raiskauksesta on syyttäisi kissaa hiiren metsästyksestä taikka koiraa haukkumisesta.

pah
pah
13.3.2022 08:45
Vastaa...  KKi

Toivottavasti tämä ei kuulusta vihapuheelta mutta näyttää kovasti siltä että ryssien ählämihenkisillä puikulapää-apinoilla tuntuu olevan hyvin pitkälti samanlainen lajinomainen tarve ryssiä kaikki asiat päin helvettiä, vieläpä missä ja milloin vain, tavalla tai toisella ja aina hinnalla millä hyvänsä? No. Eivät kai hekään sille mitään voi että heidän on kertakaikkiaan ihan pakko päästä säännöllisin ajoin naapurin kimppuun sotimaan ja terroripommittamaan siviilien koteja ja siinä sivussa työntämään se kusipäisesti mölöttävä ryssän turpansa vaikka väkisin naapurin tontille.

Pasi T
Pasi T
13.3.2022 18:31
Vastaa...  KKi

Olet valitettavan oikeassa tuossa analyysiissä.

Mutta mikä ihme mahtaa olla syynä siihen, että “refugees welcome” ynnämuut turvapaikkaturisteihin täysin kritiikittömästi suhtautuvat tahot ovat yli 90% feministejä ?

Samat henkilöt, jotka ovat olleet huolissaan länsimaisesta patriarkaatista ja toksisesta maskuliinisuudesta, toivottavat tervetulleeksi lähi-idän asukit, joiden mielestä nainen on miestä alempiarvoisempi ?

epäkorrekti
epäkorrekti
13.3.2022 14:07

Moinen peruukkioikeus on alanvaihdoksen tarpeessa.

Pekka Routa
Pekka Routa
13.3.2022 16:45

Suomen kesä on lyhyt mutta runsasmatuinen.

Vasemmistoliitto-Vihreät
Vasemmistoliitto-Vihreät
13.3.2022 06:43

KYLLÄ SUOMALAISETKIN RAISKAAVAT KEHITYSVAMMAISIA!!!!!!!!!
KEHITYSVAMMAISTEN RAISKAUSTEN ILMOITUSKYNNYS ON MADALTUNUT!!!!!!!!!!!!
TÄMÄ RASISTINEN ISLAMOFOBINEN VALEUUTINEN ON VIHAPUHETTA!!!!!!!!!

Joppos123
Joppos123
13.3.2022 09:17

Syntymäaika 1.1.2000 kertoo jo kaiken tarpeellisen. Kyseinen paska on vuonna 2015 sotaa ja vainoa pakoon Suomeen svedustaniasta läpsytellyt kusipää.
Paperinsa hävittäneille taparikollisille ja sotilaskarkureille annettiin kaikille syntymäajaksi sama 1.1.2000.
Nyt suvakit vastustavat kynsinhampain Ukrainan lasten ja naisten vastaanottoa kun se on kuulemma rasistista.
Näitä raiskareita ja tappajia halutaan lisää ettei värinä vaan loppuisi. Suvakeilla pöksyt märkänä mutta oikeille sotapakolaisille halutaan jyrkkä ei.
Luokittelen suvakit maanpettureiksi ja sairaiksi psykopaateiksi.

Gallup
Gallup
13.3.2022 14:50
Vastaa...  Joppos123

Odotamme innolla rikostilastoja parin vuoden päästä niin voimme verrata kuinka helvetin rikollisia nämä nyt tänne saapuneet naiset ja lapset ovat. Tulemme varmasti yllättymään siitä hurjasta varkauksien, raiskausten, tukihuijausten sekä murhien määrästä joita nämä tulevat tekemään. Puhumattakaan siitä paheksunnan määrästä joita nämä naiset ja lapset aiheuttavat maleksiessaan ostokeskuksissa ja kaupungilla.

Jallu
Jallu
13.3.2022 10:40

Tässä ei taidettu mainita, että linnatuomion lisäksi Hassanille määrättiin 5000 euron korvaukset uhrille ja sekös miehenkuvatusta vituttaa. Ihmettelin, että Iltalehdessäkin mainittiin miesoletetun nimi, mutta kuvaa ei sentään oltu laitettu.

Joppos123
Joppos123
13.3.2022 10:46
Vastaa...  Jallu

Hassankehari ei koskaan tule maksamaan tuota viittä tonnia vaan veronmaksajat eli sinä ja minä. Me siis elätämme nuo madot ja maksamme heidän rikoksistaan, ihan vitun kliffaa.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
13.3.2022 11:01
Vastaa...  Joppos123

Mun tietääkseni sinä ja minä eli valtionkonttori ei enää korvaa sekään, jos tuomittu on pa. Eli uhri ei saa senttiäkään, ellei ukko joskus hairahdu työelämään.

Moonman
Moonman
13.3.2022 12:58

Ei taida olla pelkoa töihin pääsystä. Naurettavien tuomioiden lisäksi v*tuttaa juurikin tuo että nämä voivat käytännössä rötöstellä miten huvittaa koska ei ole mitään menetettävää. Vankilassa kääntyminen ei haittaa, korvaukset eivät haittaa koska mitään ei pysty ikinä maksamaan. Sitten taas jos esim. Naisen isä leikkaa munat raiskaajalta, niin heti 8 vuotta linnaa, asunto ja työ menee, eikä töitä enää sen jälkeen kannata tehdä koska korvausvaatimukset.

Joppos123
Joppos123
13.3.2022 15:48
Vastaa...  Moonman

Ne munat kannattaa silti leikata ja mielellään niin ettei jää kiinni.

Tapio
Tapio
13.3.2022 11:12

Eikös tekijään sovelleta nuorena henkilönä tehtyä rikostuomiota jolloin istutaan vain kolmannes ja sitten kirsikkana kakun päälle ns värivähennys. Eivät laita etukäteen poseen, ettei tarvitse maksaa koppikorvauksia jos on liian kauan kopitettuna.

pöh
pöh
13.3.2022 11:43

Oikeus on tuominnut vuonna 1.1.2000 syntyneen Mohamed Ibrahim Hassanin”

Omassa työssä joskus jouduin henkilötodistuksia tarkastamaan, lähes kaikilla silloin lapsilla oli syntymäaika 1.1 ja vaikka olivat selvästi eri ikäisiä niin syntymävuosikin sama.
On kyllä outoa että tämmönen käytäntö Suomessa hyväksytään, vaikka yhdellä naisella neljä eri ikäistä lasta, niin kaikki merkataan syntyneeksi täsmälleen samana päivänä.

Breivik oli alisuorittaja
Breivik oli alisuorittaja
13.3.2022 12:33

Mistähän löytyisi sen henkilön nimi joka on vastuussa että tuo ali-ihminen on edelleen vapaalla?Myös sen henkilön nimi olisi mukava joka on vastuussa että ali-ihminen on yleensäkään maahan päästetty.
Jonkun nimihän papereissa pitää olla..

Ihan muuten vaan kyselen.

Gallup
Gallup
13.3.2022 14:52

Se on äitiyslomalla nyt.

Suomi FInland
Suomi FInland
13.3.2022 12:35
Lallukka
Lallukka
13.3.2022 12:43

Kehitysvammainen raiskaa heikomman osapuolen. On ne ja.

Erkki Nimimimerkki
Erkki Nimimimerkki
13.3.2022 12:48

Meillä tiettävästi on Kastraatiolautakunta tällaisia tapauksia varten. Suomen laki sallii tahdonvastatisen kuohitsemisen, jos ihminen on seksuaalivietiltään vaaralinen.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
13.3.2022 13:43

Ei ole eikä salli.
Kastraatiolaki kumottiin 1968.

Antakaa Pillunne
Antakaa Pillunne
13.3.2022 14:39

Oli kotimaan mausteita ikävä, ymmärrettäväähän tuo.

Din Poh
Din Poh
15.3.2022 15:32

Ja ikänsä puolesta nuori Mohammed (PBUH) istuu (jos istuu) tuomionsa nuoriso-osastolla/-vankilassa.