Kehitysmaista tulleet sotapakolaiset ahdistuvat kun ukrainalaisia toivotetaan tervetulleiksi

Yleisradioyhtiö Yle töräytti eetteriin uutisen, joka mietitytti pitkään. Jutussa kehitysmaista tulleet sotapakolaiset pääsivät kertomaan kuinka on kurjaa, kun urkainalaisia toivotellaan nyt tervetulleiksi.

Artikkelissa kerrotaan Somaliasta Suomeen tulleesta sotapakolaisesta Yasin Omerista, joka on hakenut Suomesta turvapaikkaa, mutta sitä ei ole vielä saanut.

Artikkelista ei selviä, että millä perusteella Omer on Suomessa, mutta seitsemän vuotta on raittia kulutettu ja merkonomin paperit saatu. Omerilla on kuitenkin ongelma:

– Tuntuu tosi pahalta, kun sosiaalinen media ja eurooppalainen media toivottavat ukrainalaiset tervetulleiksi. Olen ollut seitsemän vuotta Suomessa turvapaikanhakijana, eikä kukaan ole sanonut vielä tervetuloa, Omer kertoo Ylen artikkelissa.

Omer epäilee, että häntä ei ole toivoteltu tervetulleeksi, koska ihmisoikeudet eivät ole kaikille samoja ja ukrainalaiset taas tervetulleeksi, koska ovat eurooppalaisia valkoihoisia.

 

On melko käsittämätöntä, että mediat kirjoittelevat tällaista soopaa, tuollainen on kirjaimellisesti puhdasta paskaa. Muistellaanpa syksyä 2015. Ympäri Eurooppaa pidettiin valtavia mielenosoituskulkueita, joihin osallistui miljoonia ihmisiä toivottamaan kehitysmaista läpsyttelevät miehet tervetulleiksi.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

 

Keskisyksyllä 2015 oli jopa kokonaisia viikonloppuja, jossa kaikkien Länsi-Euroopan kaupungit pikku kyliä myöten ihmiset kerääntyivät toreille huutamaan naamat punaisina “refugees welcome”. Kylttejä heiluteltiin ja maailmaa halattiin.

Helsingissä kerääntyi yhteen manifestiin useita tuhansia ihmisiä, eikä tähän mennessä yhteenkään Ukrainan puolesta pidettävään tilaisuuteen ole osallistunut niin paljon ihmisiä. Tukholmassa oli monta kuukautta jatkuva “kestomiekkari”, jossa muutama sata aktivistia vaati kaikkia maailman rajoja auki. Pariisissa, Lontoossa, Berliinissä jne. oli yhteensä miljoona ihmistä huutamassa tervetuloa.

Mihin ihmeeseen siis perustuvat nyt nämä väitteet, että ukrainalaisia toivotellaan jotenkin enemmän tervetulleiksi kuin kehitysmaista läpsytteleviä miehiä?

 

Ylen artikkelissa kerrotaan toisestakin turvapaikanhakijasta, jolla on vaikeaa, kun ukrainalaisia toivotellaan tervetulleiksi. Afganistanista Suomeen vuonna 2014 läpsytellyt Nesar Ferdaws kertoo, että ukrainalaisia pitää auttaa, mutta ei pidä unohtaa muita turvapaikanhakijoita.

Ferdawsille on käynyt vähän onnettomasti. Mies siis tuli Afganistanista Suomeen pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta. Sitten kävi niin, että mies lähti perheineen Afganistaniin lomalle. Eikä siinä vielä kaikki, loma Afganistanissa venyi sen verran pitkäksi, että Suomessa myönnetty oleskelulupa meni umpeen. Korona takia tuli vaikeuksia ja sitten tuli viime kesä ja talebanit.

Mies pääsi kuitenkin lapsineen amerikkalaisten lentokoneessa Qatariin ja eri vaiheiden kautta takaisin Suomeen. Ferdaws kertaa nyt, Afganistanissa vietetyn lomansa jälkeen, Suomeen palanneena:

– Mielestäni kaikkia eri kansallisuuksia pitäisi kohdella samalla tavalla. Ihminen on ihminen, heissä ei ole eroavaisuuksia.

Miten ihmeessä tässä tapauksessa voidaan vedota johonkin rasismiin tai edes vihjailla joistakin toteutumattomista ihmisoikeuksista. Ferdawsilla oli oleskelulupa Suomeen. Sen kun olisi ollut. Mutta mies matkusti kotimaahansa, eli sinne, josta oli lähtenyt pakolaisena. Meni Suomen oleskelulupakin umpeen.

 

Itsekin olen muutellut moneen maahan. Koskaa kukaan ei ole ollut toivottamassa tervetulleeksi. Mutta Omer hei, voin ottaa sinut hetkeksi syliin ja paijata päätäsi. Se ehkä helpottaa.

Subscribe
Notify of
guest
59 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Joo kyllä niitä valepakolaisia siis turvapaikkajärjestelmää hyväksikäyttäviä huijareita on toivoteltu tervetulleeksi ihan tarpeeksi, itse toivottaisin heille jo hyvää kotimatkaa sen verran paljon päätyvät rikosuutisiin joka viikko.

Kaapo

Somppu Omarilta unohtuu tärkeä asia: Turvapaikkaa haetaan suojelun perusteella!!! Jos syytä turvapaikan saamiseen ei ole; turvapaikkaa ei tule. Maassa loisitut vuodet ei asiaan vaikuta!!! Sompulla on merkonomin paperit taskussa, niin nyt voit mennä turvalliseen maahan töihin ja elää siellä töitä tehden. Ukrainassa nuoret miehet jäi taistelemaan maansa puolesta. Lapset ja naiset lähti tilapäisesti turvaan. Heitä me haluamme auttaa emme sinun kaltaisia loisia ja pelkureita.

Kaapo

Miksi Pasilan viher-femakko toimittelija ei selvittänyt jutussaan tärkeintä kysymystä: Miten on mahdollista, että Omer on edelleen Suomessa??? Negoja on tullut jo monta kertaa, kaveri pitäisi olla poistettu maasta jo vuosia sitten. Miksi kaveria ei ole viety suljettuun ja vartioituun pidätyskeskukseen odottamaan maasta poistamista?

Pena Ali Imppi

Sama juttu Ruotsissa: tiedetään ketkä ovat poistolistalla mutta ack! se on tervaista hommaa. Sitten on vielä kymmeniä tuhansia, ehkä 100.000, piilopaikoissaan lymyämässä. Heistä eivät viranomaiset tiedä mitään, voivat vain arvailla.

Omer ehkä toimittaa tärkeää pimpintäyttäjän virkaa joten hän on ikäänkuin terveydenhoitoalalla?

Rutinoff

Pakolaisiin suhtautumisessa on paljon samaa kuin uuden auton valinnassa.

Suurin osa minkään automerkin yksilöistä ei hajoa koskaan tien päällä mutta silti pidetään täysin ymmärrettävänä että ostaja pyrkii valitsemaan vähävikaisen automerkin mikäli hänellä on siihen varaa.

Valtsu

Mutta moniko valitsee somalialaisen auton?

Tulee oikeita pakolaisia

Sompun avautuminen kertoo myös siitä, että hän on ymmärtänyt tervetulon toivotukset antaneen tahot, joilla ei ole toimivan yhteiskunnan hyväksi niukasti annettavaa (katso kuvat). Ymmärrän mielipahan, mutta en hyväksy. Lähtömaansa on ollut vuosikausia turvallinen, onhan siellä käyneet lomailemassa ja silvottavana. Oikea pakolainen palaa aina kotiinsa, ei jää toisten nurkkiin loisimaan.

DEFUND v-YLE:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9574

1000 ja 1 panoyötä

Turhapaikanhakijoille Pohjola on vain huvittelu-, rötöstely- ja panokeskus josta on pakko lähtea välillä kotimaahan lomalle lepäämään ja keräämään uusia huvittelu-, rötöstely- ja panovoimia.

Nyt on aika työntää ne rikolliset, laittomat ja muut yhteiskuntaan sopeutumattomat exotiikkaläpsyt takaisin kotikoloihinsa, nyt kun oikeitakin pakolaisia on tulossa yllinkyllin. Ruotsiin lasketan tulevan 31.6 mennessä runsaat 200.000 ukrainalaista.

Refugees go home marssi

No miten laitat ne ongelmat kotiinsa? Kaikki tietää, mikä rasite ne ovat esim ruotsissa ja suurenevassa määrin Suomessa. Silti entiset ministerit yms, jotka sallivat paskan vyöryvän Suomeen, ovat niin gallupjohdossa että. Kyllä täällä marssitaan ” meillä on unelmaa ” jne , mutta kun pitäisi protestoida päinvastaista, niin hiljaista on.

Moonman

Tuo refugees welcome-messuaminen polkaistiin käyntiin isolla soros-rahalla ja yritysten tuella ja lobbaamisella, jotta punaniskaisinkin rasisti tajuaisi mikä on päivän sana, eli turha taistella vastaan.
Ihmisiä piti valmisteltavan, jottei syntyisi mitään kohua ja vastarintaa. Ukrainalaisten tulo taas ei ole mikään ylhäältä masinoitu prosessi, vaan he pakenevat kiirellä henkensä edestä, omilla rahoillaan. Ukrainalaisista ei saa hyvesingnalointi-pisteitä, koska he ovat vääränvärisiä. Sen takia ei näy nuoria tyttölöitä welcome-kylttien kanssa kaduilla

sims ala bim

Nyt todella on se tilanne, että naisia saapuu. Naiset eivät ole kiinnostuneita ja innostuneita tilanteesta täällä nyt. Pakkohan ne on ottaa , ajattelevat monet, eksoottisuus puuttuu.( siis etnisyys, neekeriys ja kukkiva tölli.

Moonman

Naiset suhtautuvat ukrainalais-naisiin kylmästi ja välinpitämättömästi, mutta sitä ei voi sanoa suoraan vaan pitää käyttää kiertonarratiiveja, kuten “epäreilua kun rikastajia ei toivotettu yhtä tervetulleeksi 2015” jne. Mutta jos tulijat olisivatkin nyt aasialais-naisia jotka vikittelisivät suomalaisia miehiä niin suvaitsevaiset kihisisivät raivosta.

Jaakko Kansalainen

Vai ei Omar tunne olevansa tervetullut kun ei kukkamerta, taputuksia ja runsaita “Elököön- huutoja tullut kun tänne elätiksi pääsi. Olisit vaan Oomari ihan hissukseen valittamatta niitten kelan lappujen kans..

Kaapo

Eihän omarin ole pakko tätä vmäistä rasistista maata katsella yhtään pidempään. Pakkaa somppu ”kimpsusi ja kampsusi” ja mene nopeasti sellaiseen maahan jossa sinulle kumarretaan ja kannetaan rahaa sekä neitsyeitä jalkojesi juureen.

Anonyymi

Onpa huonosti kohdeltu; annettu laittomasti maassa olevalle ilmainen elatus, koulutus ja maahanmuuttoviraston, tulkkien ja asianajajien palvelut. Ei ole ihan halpaa lystiä kalliiden elinkustannusten maassa. Kun Suomesta vapaaehtoisesti lähtevä saa vielä rahatukon mukaansa, niin nyt viimeistään ne merkkilenkkarit osoittamaan sitä omaa maata kohti! Ja samalla päättäjät muuttamaan lakeja niin, ettei tällaista yhteiskunnan kuppaamista enää tapahtuisi!

Qroquius Kad

Ei täältä yksikään kemumatu lähde minnekään eikä lakeja muuteta niin kauan kuin te äänestätte nykyiset naamat uudestaan valtaan tai jätätte äänestämättä.

metsämies

Mikähän huomionosoitus näille sitten olisi riittävä? Suomen ylintä valtiojohtoa myöten on toivotettu tervetulleeksi. Kävihän silloinen pääministeri Sipilä heitä oikein vastaanottokeskuksessa tervehtimässä ja tarjosi oman kotinsakin käyttöönsä. En toistaiseksi ole nähnyt Marinin tekevän samaa ukrainalaisten kohdalla.

Jos näillä olisi yhtään häpyä, niin lähtisivät jo vähin äänin takaisin kotimaihinsa, viemästä resursseja oikeilta pakolaisilta.

Nih

Yle:n jutussa, somali Yasin Omer kitisee mikisi hän, raavas mies ei ole saanut oleskelulupaa, kun sitä vastoin Ukrainasta paeneet naiset ja lapset sen saavat vuodeksi.

“Olen kotoisin Afrikasta. Ukrainalaiset toivotetaan tervetulleiksi varmaan siksi, koska he ovat eurooppalaisia ja valkoihoisia, hän sanoo. Omerin mukaan hänen tuttujaan on mennyt takaisin Somaliaan ja saanut siellä surmansa, eli palaaminen ei olisi turvallista”
Ja siltikin tehdään lomamatkoja valtion kustannuksella somaliaan.

Kertoo paljon näiden läpsyttelijöiden järjenjuoksusta ja röyhkeydestä. Jos asia olisi minusta kiinni, Omar olisi ollut jo vuosia sitten takaisin somaliassa.

Suvisuvack

Ei noin hyvät pojat. Inhimillisyys ja ymmärrys oltava. Tässä hyvä ihminen Moktar puolustaa hädänalaisia. Persujen syytä.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17352385/mohamed-ali-kirjoittaa-facebookissa-etta-haastaa-halla-ahon#comment-113316713

kukamitähä

Jumankekka, syitä löytyy siis saman tyypin nillittämänä tuhansia viestejä Jussista. Mahtaa olla Moktarilla kova peppukipu ja päänsärky päällä 24/7/365
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17350445/maahanmuuttovastaisuus-muuttuu-maahanmuuttomyonteisyydeksi—takinkaanto-alkoi
Olikohan tuolla hattuhepulla oma vuohi ojassa?

bacon

Se on multinikki monella rekatulla profiililla mokuttamassa, myös TheRat on yksi suoli24 maksama mokutushahmonsa. Nämä pyrkivät muuttamaan maailmaa aamusta iltaan istuen koneellaan ja naputellessaan palstalle, eläkkeellä on aikaa piffiläisillä. On naamat nurinpäin kun ei tulekaan parrakasta kaveria nyt paijattavaksi
https://keskustelu.suomi24.fi/t/12716102/tom-packalen-ravaytti#comment-113381622

Anonyymi

Laittaa miettimään, miksi kaikki palautusuhan alla pelkäävät henkensä puolesta? Onko kenties tehty jotakin sellaista, josta joutuisi vankilaan, toisen suvun tai klaanin tappamaksi, siis ylipäänsä jotakin rikollista? Todennäköisesti kysymys on vain näistä tarinoista, joita maahanmuuttoviranomaisille on opetettu kertomaan ja joilla irtoaa oleskelulupa vuodesta toiseen. Moneen otteeseen on viime aikoinakin todettu, että suomalaiset ovat liian sinisilmäisiä ja naiiveja.

sims ala bim

Tatu Vanhanen oli niin oikeassa kuin vain olla voi.

Bulldozer

Naisia, lapsia ja vanhuksia Ukrainasta. Miehet jäivät ottamaan vastuuta maastaan. Eivät valita puurosta, ovat kiitollisia vähästäkin, ovat luonteeltaan työteliäitä ja tavoite on päästä takaisin kotimaahan kunhan sota loppuu.

Miehiä lähi-idästä ja ahrikasta, naiset, lapset ja vahukset jätettiin ottamaan vastuuta maastaan. Valittavat puurosta ja kaikesta muustakin, ovat luonteeltaan työtä vieroksuvia ja tavoite on elinikäinen paikka sossun luukulla.

Ihan samanlaisia?

Last edited 2 vuotta sitten by Bulldozer
Faktus Palmu

Ei, kun katsokaas ON VAAN NIIN OMAN MAAN MAUSTEITA IKÄVÄ!!!!!!! Siksi raiskataan, murhataan, valehdellaan ja varastetaan. Eikä todellakaan ilman oman maan mausteita ruveta mitään töitä tekemään ja veroja maksamaan!!!!! Se on RASISMIA!

Kaitsu

Kehitysmaiden loisijat pelkää nyt menettävänsä sen ansaitsemattoman kunniakansalais asemansa, jonka onnistuivat hankkimaan silloin 2015 syksyn aikana.
Silloinhan nämä ns pakolaiset nostettiin kansakunnan kaapin päälle ja moisia piti kaikkien palvoman uusina kuninkaina ja siitä näille loisille on jäänyt käsitya siitä, että tässähän nyt ollaan vallan jotakin kummallisia olentoja.

Nyt kun sitten Ukrainasta tuleekin ihan oikeita pakolaisia, jotka ovatkin naisia ja lapsia, niin siinä viidakon läskipäät ja aavikon kamelikuskit on ruvennu pelkään oman täyshoito asemansa karahtamista kiville, kun ihmiset rupee tajuaa, mitä röntiäisiä on tähän asti hyysätty ja palkaksi hyysättäviltä saatu paskaa niskaan.

Faktus Palmu

Pistetään veto pystyyn. Kuinka kauan menee kunnes saamme lukea uutisia että Ukrainalaiset naiset ja lapset ovat irrottaneet suomalaismiesten päitä, sekä joukkoraiskanneet suomalaisia pikkupoikia oikein urakalla niin että oikeuslaitos hukkuu työmääräänsä. Pelkään nyt jo lähteä Turkuun kun siellä voi olla Ukrainalainen nainen lapsineen puukottamassa minua torilla selkään…Lenkille en enää mene Ukrainalaisten ja lasten raiskattavaksi, ihan tarjottimella.. Kauankohan siihen menee että näistä täysin normaaleista pakolaiskäyttäytymisistä saamme lukea?

En ihmettelisi

Minäpä luulen, että nämä silakat yms, kääntävät asian niin, että alkavat mustamaalaamaan kantismiehiä natseiksi, jotka raiskaavat, ovat hirvittäviä rasistijuntteja, jotka marssivat saappaat kopisten pitkin katuja. Yms. Se on varma se. Luultavasti palkkaavat tulkkeja, jotka kääntävät paskapuheitaan ukrainalaisille.

sims ala bim

Osaahan nekin laskea, että apu voi loppua heiltä ennen pitkää, jos sossu menee pankrottiin ja suomi samalla.

Pena

Edelleen Jussi Halla-aho kirjoitti osuvan vertauskuvan Ukrainan- ja näiden toisten eroista. Ukrainasta tulee pakolaisina oikeasti naisia ja lapsia, koska miehet jäävät puolustamaan maata. Muualta noita 17 vuotiaaksi väittäviä “puuro on pahaa” kenraaleja.

Eversti

Halla-aho nyt aina kirjoittelee vain tuollaisia itsestäänselviä asioita. Nyt on kadonnut maan alle kaikenlaisten marinien ja purrien kanssa, ilmeisesti odottamaan lausuntoa jostain muualta jota voi sitten toistella.

Faktus Palmu

Niinpä, arabien “pakolaisuus” näyttää oikeaan pakolaisuuteen verrattuna aikamoiselta farssilta JOPA arabien (ja mustien) silmissä, mikä on harvinaista ottaen huomioon että heillä ei ole minkäänlaista moraalia tai edes geeniä joka mahdollistaisi huono omatunnon omasta tekemisistään. Joten taas sitä mennään, syyllistetään muita. Hämätään ja puhutaan muista paskaa. Vedetään lisää rasistikortteja. Ihan mitävaan kunhan KUKAAN VAAN EI SANOISI ÄÄNEEN sen minkä KAIKKI TIETÄVÄT muslimien “pakolaisuudesta”. 2015 99.99% olivat valehtelijoita. Nyt 0.01% valehtelijoita, ja he ovat ukrainalaisiksi pakolaisiksi tekeytyneitä arabeja ja mustia. Jälleen kerran sama jengi fuulaa.

h44

Ongelma tuntuu olevan se että ne jotka 2015 eivät olleet avosylin ottamassa vastaan Eurooppaan vyöryvää mullilaumaa, tekevät nyt vapaaehtoistyötä ukrainalaisten auttamiseksi. Tämä korpeaa varsinkin niitä jotka 2015 olivat into piukassa rajalla vastassa ottamassa nuorukaisia vastaan.

Nyt sieltä tulee nuoria naisia rääkyvine lapsineen, ei sellaisia voi piukea vanhapiika edes kotiinsa ottaa. Pitkin hampain on pakko autella.

Ehkä myös 2015 tulleet ovat huomanneet että nyt ei ole niitä jotka vastustaisivat pakolaisten maahan tuloa. On myös hyvin mahdollista että YLE on kaivamalla kaivanut esiin ne jotka kokevat tilanteen ikäväksi.

YLE syyllistämistä Taas

Kukaan ei ole toivottanut minua tervetulleeksi

Ukrainasta paenneilla on mahdollisuus saada nopeasti oleskelulupa tilapäisen suojelun perusteella. Se on hämmentänyt osaa Suomeen aiemmin tulleista turvapaikanhakijoista.

YLE Jättää kokonaan kertomatta mistä se suhtautumisero johtuu

olisiko tämän lähi idän mamujen
omissa sieluissa jotain vikaa
jos ruotsin mamut göötteborissa olisivat ukrainalaisia olisiko meno saman laista
tuskin

mites pedofilia raiskaus tila

entäs islamistinen terrorismi uhka euroopassa vuoden 2015 jälkeen
tietyn asian sivu tuotteena

ehkä nämä muut mamut ovat aiheuttaneet negatiivisen suhtautumisen ihan itse omalla toiminnallaan
ja sen yle lakaisee maton alle taas tässä syyllistäminen jutussa
suomalaiset te olette vain rasisteja

YLE LLÄ ON POKKAA

on aika hävytöntä että YLE käyttää tähän rasismi paskansa
ukrainan sotaa keppihevosena

Eikö tuo mies tai YLE tajua että se kielteinen turvapaikka hakemus
JOHTUU suomen lain säädännön mukaan

yksi Ylen Tavoite näissä jutuissa on se vihreiden akenda
jokaiselelle esim somalille suomessa oleskelu luvat vaikka kielteinen päätös

miettikää ja siihenkin he YLE käyttävät toisia UKRAINAN VALKOISIA sota pakolaisia härskisti hyväkseen journalismissaan

YLE LLÄ ON POKKAA

Ylen unelma

kielteisen turvapaikka päätöksen saaneet laittomasti maassa olevat
lähi idän mamu miehet

pahoinpitelevät ja raiskaavat katkerina tulevaisuudessa

ukrainan sotapakolaisia suomessa henki hieveriin

siis tuon ylen jutun perustella se on ihan varteenotettava visio
tai siihen toiminaan yle näitä lähi idän juppeja provosoi sata lasissa

YLE LLÄ ON POKKAA

Yksi ylen unelma yli muiden

ääri islamistinen terroristi isku suomessa pakolaiskeskukseen

ukrainan sotapakolaisia lapsia ja naisia vastaan

koska allah on hyvin vihainen suomen rasistiselle mikrille
ja pakolais lain säädännölle
ja valkoisille vääräuskoisille
sota
pakoisille lähi alueellamme

jotka voisivat tulla suomeen vapaasti ilman sotaakin
mutta
eivät ole tulleet

yle huutaa oikeasti
kuolema ukrainalle
eläköön allah

YLE LLÄ ON POKKAA

eniten Ihetytää kuinka vaikeaa ylen journalisteille on hahmottaa
realismia ja asia kokonaisuuksia

syy seuraus suhteet poistetaan aivo toiminasta kokonaan YLESSÄ
ilmeisesti poliittisella vasuri väkivallalla uhkailemalla tai potkuilla

Pirtsakka

Mutta sehän on sitten selvää putinismia?

Särmääjä

Elintasomatut huomaa itsekin kuinka marginaalisen suvakkiporukan hyväksynnän heidän surffaaminen saa ja se on nähtävissä hyvin varsinkin Puolassa. Kannattaa tehdä matuille entistä paremmim selväksi että lähtisivät jo vittuun täältä hyväkskäyttämästä meitä, sillä kaikki tila ja apu tarvitaan nyt pakolaisille.

Qroquius Kad

Eivät ne kemumatut täältä minnekään lähde, enne kuin ne pannaan lähtemään.
Ei niitä nettikirjoittelu tai naamanvääntely mitään hetkauta.

Vip kansalaiset

Juu. Kun on ollut groomingia, joukkoraiskaamisia, elävältä polttamista, pään irtileikkaamisia, joukolla hengiltä potkimista, kunniamurhia, kela huijauksia, ryöstöjä, jengitappoja, jengimurhia, jengi sitä sun tätä, sekä sun muuta ihanuutta, niin silti ollaan niin stnan suvaitsevaisia sekä hyödyllisiä idiootteja. Ja raha. Niin se raha. Lisää vaan rahaa niille. Sehän se ratkaisee sen ongelman, mikä on, etteivät ne tulleet tänne integroitumaan. Räppiä kehiin. Tama on minu kaupunki.

Washbrush

Vihreiden puheenjohtajille Ohisalo/Suomela on nyt tärkeä, kykyjään vastaava poliittinen virka: Toivottaa jokainen somalipakolainen henkilökohtaisesti tervetulleeksi.
Varmasti raiskaus- ja ahdistelutapaukset loppuisivat, kuin seinään.

Faktus Palmu

Jos olet Suomessa chillannut ilmaiseksi SEITSEMÄN vuotta eikä vieläkään ole “turvapaikkaa” ja kullanarvoista Suomen passia käteen lätkäisty, niin eiköhän se ole niin että sinulla ei todellakaan ole mitään perusteita täällä olemiseen ja sillä ei ole jumalauta MITÄÄN tekemistä ihonvärisi tai MEIDÄN “rasismimme” kanssa. Meni niin että SINÄ et onnistunut valehtelemaan niin hyvin että maahanmuuttoviranomaiset menivät vipuun. SINÄ mokasit. Ja nyt sinun pitää lähteä täältä pois koska sinä et tänne kuulumattomana kulueränä todellakaan OLE tervetullut. Mene kotimaahasi kitisemään, kusipää.

Faktus Palmu

YLE voisi paskan ja viherpropagandan sijaan jaella Ukrainalaisille naisille lapsille informaatiota siitä että varovat muslimimiehiä sillä he mielellään raiskaavat ja hyvin mielellään pahoinpitelevät naisia sekä ovat kovin halukkaita varastamaan naisilta tavaraa, sekä faktaa että muslimilapset ovat muita lapsia kohtaan hyvin rasistisia ja väkivaltaisia.

metsämies

Toivottavasti niillä vastaanottokeskuksia pyörittävillä suvakeilla on sen verran järkeä päässä, etteivät majoita naisia ja lapsia samoihin vastaanottokeskuksiin näiden villi-ihmisten kanssa. Joku länsiukrainalainen kyläkin tuntuisi turvallisemmalta vaihtoehdolta kuin eläminen jossain vok-kommuunissa näiden moraaliltaan kyseenalaisten, naista omaisuutenaan ja käyttötavarana pitävien, seksuaalirikollisten, pedofiilien yms. kanssa.

Takaisin aavikolle

Olen niin vittuuntunut näiden jatkuvaan uhriutumisiin, vaatimuksiin sekä rikoksiin. Puhumattakaan, mikä stnan kuluerä ne ovat. Kiittämättömiä ylimielisiä pyllistelijä mulqvisteja, joiden pitäisi häipyä niihin prkl:n muslimi maihin, missä ovat tervetulleita.

Antti Kaikkinen

Jos et pidä tästä, niin olet rasisti. Ja rasistiksi leimautuminen on universumin kamalin asia. Parasta olla hiljaa vaan ja antaa muslimien tehdä maallemme ja kansallemme mitä huvittaa, meidän kustannuksellamme. Juu, ainakaan ei sit olla rasisteja ja voidaan nukkua yömme hyvin.

K J

Oli eräässä valtamedian nettisivulla joskus, kun “afganistanilainen” partalapsonen kertoi, kuinka hänet oltiin pidetty väkisin vokissa monta tuhatta viikkoa vaikka hän oli kertonut tulevansa sotaakäyvästä maasta, missä asuu 83 miljoonaa ihmistä (Afganistanissa asuu puolet siitä ja tämä valehteli Iranista olevan) ja ettei kukaan ollut ymmärtänyt, että välillä pitää vähän narrata hyväuskoisia pohjoismaalaisia.

Tämä oli muistaakseni 2016-2018. No se oli YLE muttei sitä läydy enää. Toisessa tietokoneessa on kuvankaappaus, mutten jaksa säätää,

Näin ne jotkut harvat ovat jääneet kiinni ja tämä kyseinen humanoidi oli tullut Ruotsin kautta Suomeen. Toivon että on lähettänyt takaisin Ruotsiin / Tanskaan, paitsi Tanska tarkistaa tarkasti nämä.

Kirjoitin muistaakseni juuri tänne asiasta.

K J

Eli avaruusaivokirurgi valahteli olevansa afganistanilainen, mutta Migri kertoi humanoidille, ettei näiden ydinsotaa käyvässä maassa, eli Afganistanissa asu kuin puolet Iranin asukasluvusta.

Nyt kun luin nämä kommentit, oli monella sama tieto – että eivät osaa puhua sitä kieltä vaikka on huijari etnografi / luulevat Migrin uskovan kaiken / päästäkseen ankkuroitumaan länsimaihin.

Patokangas

Tässä on ero. Ukrainalaiset naiset ja lapset ovat pakolaisia. Muslimimiehet eivät ole.

Mustikanpurija

Kun ei osaa ja halua puhua totta, saa ihmetellä omaa kohtaloaan. Ei turvapaikkaa myönnetä valheiden perusteella.

Antti Kaikkinen

Länsimaissa on tähän asti myönnetty turvapaikkoja valheiden perusteella noin 80 miljoonaa sitten vuoden 1975. Ja tuo on alakanttiin. Aito pakolainen, muslimi, on ultraharvinaisuus.

timo

Islamistit käyttää kaikkea mahdollista ja jopa muiden maiden sotia islamisaation ja islamin levittämiseen. Härskiä mutta ihan perusjihadia.

timo

Nykyajan hybridisotaa. Esim. Venäjä on kopioinut tämän uhrin esittämisen ja asioiden päälaelleen kääntämisen jihadisteilta jotka on tehneet sitä yli viimeiset tuhat vuotta.

Last edited 2 vuotta sitten by timo
timo

Mitäköhän Suomen tai EUn poliittiset päätökset kuuluu muille?
Jokainen maa ja kansakunta tekee kuten itse parhaaksi näkee.
Aivan naurettavaa sössötystä. Taitaa ongelma olla ukrainalaisten ihonväri ja vääräuskoisuus?

Marsubaari

“Tilapäinen suojelu” on täydellinen suvakkiveto: henkilö(t) palautetaan takaisin, kun “tilapäisyys” loppuu. Näin kohdellaan todellisia pakolaisia.

Turvapaikkahakemuksesta, loputtomasta oikeusmyllystä ja kunniakansalaisuudesta pääsevät nauttimaan vain unelmaloiset.

sims ala bim

Siiderivalaat ovat moneen kertaa toivotelleet, itse sanoisin: “tervemenoa, äläkä enää palaa!”

sims ala bim

UKRAINAN SOTA ON VIHREIDEN LOTTOVOITTO: Tulee lisää pakolaisia ( jotka kyllä itsekin hyväksyn , somput ja neekerit kotiin , samoin kaikki syyrakit). Toinen asia on, että sotatoimialueella ei lennetä kovin paljon, eli ilmasto säästyy, tätä eivät ituhipit vaan huomaa!