Ukraina teki valtavan iskun Khersonin kaupungissa – romun määrällä metalliteollisuus tekee lusikoita seuraavat 10 vuotta

Ukrainan joukot tekivät valtavan iskun Khersonissa, jossa vihollisen joukkoja tuhottiin tenniskenttäsäännöillä 6-0. Kymmeniä autoja ja satoja vihollisen sotilaita saatettiin Pärnäsen korjaamolle ja ruumisauto huutaa hoosiannaa.

Vihollinen oli sijoittanut Etelä-Ukrainalainan Khersonin kaupunkiin joukko-osaston paikalliselle lentokentälle. Tarkoituksena on ollut tietenkin se, että satamakaupungin kautta aletaan varustamaan ja huoltamaan vihollisen joukkoja.

Ei mennyt kuin Strömsöössä. Jälki vetää hiljaiseksi.

 

Vaikka tilanne Etelä-Ukrainassa on siviilien kannalta todella huono, niin tämä isku kertoo siitä, periksi ei annetta milliäkään.

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.