Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
h44

Tätä sietäisi Päckmännien ja muiden ryssän kätyrien miettiä.

Kyllä meidän isi teidän palkkasoturit aina voittaa.

Sirpa-Tuula

TÄMÄ ON RASISMIA! Kun muslimimies tekee samaa niin joutuu vankilaan!!!!!!

Suomi Finland

Sirpa-Tuula on rasismin kovassa ytimessä.

Huru-ukko

Vai ytimen ympärillä? Ydin sisäistettynä?

NahkurinOrsille

Onko Sirpa-Tuula kylmissään vai kenties etsimässä kurpalle silliä ?

Neuvokaapas expertit

Siinä ei tyttö hymyile kun muslimien tulee ja ottaa väkisin halailtavakseen. Putoopi housut äkkiä.

Suomi Finland

Ukrainan kansa ei pelkästään selviydy voittajana tästä pikku konfliktinomaisesta rauhanturvaoperaatiosta, vaan antaa suurelle ja mahtavalle kunnolla turpaan.

Voi rauhanturvaajaparkoja, kun joutuvat kuolemaan täysin epäpätevien johtajiensa takia ihan sodan kaltaisissa olosuhteissa.

pah

Jep! Sodan aloittajan kuuluu saada pataansa. Sääliksi käy tykinruoaksi joutuva rahvas molemmin puolin. On tämä vaan surkea tilanne ja aina vaan pahemmaksi menee.

Ryssiä riittää eikä loppua näy. Tämä voi kestää kuukausia, vuosia ja jopa vuosikymmeniä. Nyt vaan odotellaan millon hyökkäyksen- ja siviilien raukkamaisten terroripommitusten kohteeksi joutunut altavastaajamaa aloittaa itse vastaavat kostotoimet syvällä hyökkääjän omalla maalla. Siellä olisi näet runsaasti ihan samalla tavalla tuhottavaksi joutavia kyliä ja kaupunkeja, suuriakin semmoisia, ja sopii epäillä, että sitten kun sama summittainen siviilikohteiden tuhoaminen ja terrori viedään hyökkääjien omalle maalle niin saas nähdä lähteekö terroristiryssiltä sotimishalut ja natsius nahkasta.

https://is.gd/JqEtap

Risto Koponen

Kauan eläköön VAPAA JA ITSENÄINEN UKRAINA. UKRAINE OVER ALL. LONG LIVE VICTORY. Eläköön VOITTO

Sherlokki suvakko

Niimpä niin, Pelosi kun kailotti Slava Ugraina, niin tuntui kyllä melkoisen tekopyhältä lässytykseltä. Hyvä on merten takaa huudella, mutta jos tulee omalle kohdalle, niin paskavana vaan jää karkuunjuoksijalta. Käsi ylös, ketä haluaa lähteä puolustaan rakasta isänmaatamme? Näillä sivuillakin on jo jokku lähdös käpykaartiin. Pavesta en tiedä, on jo valmiiks ottanut jo hajuravon..

Qroquius Kad

Pelkäänpä pahoin, ettet olisi päässyt:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2a3ee2ed-1e54-4225-b50f-f0cd96001855

Ei sinne huolita ketä tahansa, vaan pitää olla todistettavaa sotilallista osaamista mieluiten kokemuksen kera ja oikea asenne;
”silmien välliin Ryssää” ei ole sellainen.

Sherlokki suvakko

Ei mullekkaan ikäni puolesta asetta anneta, lahjoitin kiväärini pois jo 80 luvulla kun luulin, että maailma rauhoituu neuvostoliiton hajottua. Kyllä maata voi puolustaa muutenkin. Esim kuljjettaa kapuloita kotimultiin ja paketteja (kranuja) tms rintamalle.

BTW

Huono kaukonäkö on jos on likinäköinen ja silloin käytetään miinuslaseja.

Aikki

Oletko ottanut injektiot .

Kaitsu

Venäjän kansa saa kiittää tuota suurmieheksi halajavaa ja alemmuuskompleksista kärsivää pallohukka putinia kaikesta siitä kurjuudesta, minkä tuo turhaakin turhempi sota tuo mukanaan.

Putleri on ryssinyt maansa tulevaisuuden ainakin viideksikymmeneksi vuotta eteenpäin.
Tätä hölmön tömäystä ei maailma unohda koskaan.

TJL

Putkosen lavastuksia.

Jallu

Kuva kertoo kaiken. Olikohan partalapsilla yhtään vastaavaa kuvaa, vaikka Eva Biuaudet heidän vuoksi vuolaasti kyyneleitä vuodattikin. Putleri on ryssinyt maansa tulevaisuuden vuosiksi, jos ei kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Sieltä voi olla aikamoinen tunku ihan tavallisia venäläisiäkin länteen, kun kotimaan olot menee Korean tasolle, enkä tarkoita Etelä-Koreaa. Ukrainalaiset palaavat aikoinaan kotiinsa ja rakentaa maan uudelleen. Se on varma se.

Bulbasaur

Muslimit hukutti kakaransa, tiesivät propagandan toimivan ja siitäkös euroopan lysti alkoi.

Bulbasaur

Siinä mies halaa lasta melkein yhtä suurella rakkaudella kun ryssä halaa Oltermannijuustoa, joka nyt jää vain muistoissansa elämään. Tästälähtien syödään kaarnaa ja kiviä.

Joppos123

Ukrainalaiset miehet taistelevat maansa ja läheistensä puolesta, siksi ryssä saa pataansa ja kunnolla.
Samaan aikaan afrikan-ja arabimaiden kädelliset jättävät kaiken, varsinkin naiset ja lapset ja luikkivat Eurooppaan perseilemään.
Ai ei muka kulttuureissa ja kansoissa ole eroa?
Neekerit ja kähtävät ovat pelkuriraukkoja.
Saas nähdä jos putler saa oikeasti holattua niitä Ukrainaan niin jääkö ne tapettaviksi (toivottavasti) vai luikkivatko ne länkkärisuvakkien hameiden alle karkuun.

Suomi Finland

Ukrainalaispakolaisia on raiskattu Saksassa vastaanottokeskuksessa.

Syylliset ovat, yllätys yllätys, juuri niitä partalapsosia, jotka ovat nyt käärmeissään, kun heitä ei ole toivotettu tervetulleiksi.

Juha Sipilä

Shokissa ollaan.

Anonyymi

Vai ei toivotettu tervetulleiksi; koko Eurooppa, Suomi mukaanliettuna tuntui olevan rähmällään! ”Refugees welcome”-kyltit heiluivat joka puolella ja tulijat t.s. nuoret miehet astelivat heitä varten tehdyissä kunniakujissa kuin nuorison idolit ainakin. Oli konserttia ja jos jonkinlaista mielenosoitusta, joissa kansakunnan vihervasemmistolaiset päättäjät kävivät itseään kuvauttamassa. Kaikki oli niin ihanaa, kunnes viimein tuli aika riisua naamiot…

Vituttaa

Onhan tuo ryssältä vitun julmaa, melkein toivon että se pieni viiksimies olisi onnistunut 40-luvulla, vitun roosevelt, stalinin ihailija.

Qroquius Kad

Parempi lopputulos olisi ollut, että USA olisi katsonut sivusta kun Wehrmacht&Waffen-SS ja Puna-armeija olisivat jauhaneet toisensa murskaksi.
Sen jälkeen olisi tehty maihinnousu joskus 1940-luvun loppupuoliskolla ja vapautettu Eurooppa hitlerismistä sekä Venäjä stalinimista.

Aikki

Oletko käpykaartilaisen jälkeläinen , hehän käänsivät selkänsä Venäjälle, kun Neuvostoliitto hajosi.