Poliisi tutkii epäiltyä murhan yritystä Turussa

Lounais-Suomen poliisi esittää vangittavaksi noin kolmekymppistä miestä Turussa viikonloppuna tapahtuneesta murhan yrityksestä. Murhan yrityksen kohteena oli tehtävällä ollut poliisipartio.

Epäilty murhan yritys tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Turun Orikedolla.

Poliisipartio hälytettiin tehtävälle ottamaan kiinni mies, jota epäiltiin tietoliikenteen häirinnästä. Mies oli lyhyen ajan sisään soittanut hätänumeroon kymmeniä kertoja eikä ohjeistuksesta huolimatta suostunut lopettamaan soittelua.

Partion saapuessa paikalle epäilty vastusti voimakkaasti kiinniottoa ja uhkaili partiota. Hän yritti saada väkivalloin toisen konstaapelin aseen haltuunsa. Poliisit saivat tilanteen rauhoitettua, eikä kukaan loukkaantunut välikohtauksessa.

Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä. Poliisi ei tutkinnallisista syistä tiedota asiasta tällä hetkellä enempää.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.