Kaksi nuorukaista vangittiin Ängelholmin keskiviikkoisesta suurtuhopoltosta

Kaksi nuorukaista vangittiin Ängelholmissa keskiviikkoyönä sytytetystä suuresta tuhopoltosta todennäköisin syin epäiltynä. Tuli tuhosi viisi rakennusta kivijalkaa myöten kaupungin sairaala-alueella.

Kyseessä on Ängelholmin sairaala-alueella sijaitseva rakennuskompleksi, jossa sijaitsee useita vanhustentaloja, päiväkoteja ja muita toimintoja. Kaiken kaikkiaan viisi rakennusta paloi maan tasalle.

Palosta saatiin hälytys joskus neljän jälkeen yöllä ja ilmoitusten mukaan vanhustentalot olivat tulessa. 40 vanhusta jouduttiin evakuoimaan, kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut. Vanhustentalon lisäksi samassa kiinteistöryppäässä sijaitsevat päiväkodit tuhoutuivat täysin.

Poliisi otti jo heti aamulla kiinni 20-vuotiaan nuorukaisen ja myöhemmin 18-vuotiaan epäiltynä tuhopoltosta. Toinen on tunnustanut teon ja nuorukaiset on nyt vangittu.

Mitään motiivia teolle ei ole tullut esille, tosin paikallislehti Helsingborg Dagbladetin mukaan vanhemmalla pojalla on ollut pahoja psyykkisiä ongelmia, joka saattaa selittää motiivia.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.