Maailman globalistisin valtio Venjä sotii pientä kansallisvaltiota vastaan

Ukrainan sodan puolustajat, eli putinistit ovat monesti sitä mieltä, että Venäjä taistelee jotakin käsittämätöntä globalismia vastaan. Tässä jätetään täysin huomiotta se, että juuri Venäjä on maailman globalistisin valtio ja sen sotatoimet Ukrainaa vastaan ovat todellista globalismia, sanan merkityksessä puhtaimmillaan.

Venäjä ei ole mikään valtio, jossa kansa on yhtenäinen valkoihoinen länsimaalaisen näköinen ihmisryhmä, vaan Venäjä on maailman suurin liittovaltio, johon kuuluu kymmeniä täysin erilaisia etnisiä ryhmiä. Venäjän federaatio itsessään koostuu useista kymmenistä alueista, joista muutamat ovat itsenäisiä tasavaltoja. Esimerkiksi Yakutia, Komi ja Karjalan tasavallat ovat siinä mielessä itsenäisiä, että niillä on oma perustuslaki ja ne voivat toimia melko “itsenäisesti”. Vain ulkopolitiikka on yhtenäinen. Sitten on olemassa autonomisia alueita ja alueita, jotka ovat ei-niin-kovin itsenäisiä.

Näistä monet valtiot voisivat olla ihan hyvin itsenäisiä jo yksin etnisyytensä perusteella. Uralin tällä puolen ihmiset näyttävät länkkäreiltä, mutta Uralin tuolla puolen on useita etnisiä kansoja, jotka muistuttavat ulkonäöltään mongoleja ja kiinalaisia. Siperialaiset kansat taas nekin ovat omia etnisiä ryhmiä. Yakuutit kuuluvat turkkilaisiin kansoihin.

Eli kun puhutaan siitä globalismista, niin eikö tämä juuri täytä globalismin määritelmän puhtaimmillaan; liittovaltio, joka koostuu kymmenien valtioiden ja satojen etnisyyksien ryhmistä. Näillä etnisillä ryhmillä ei ole mitään muuta yhteistä nimittäjää kuin se, että ne kuuluvat Venäjän liittovaltioon. Mongolikansoilla, turkkilaiskansoilla ja vaikkapa Pietarissa ja Moskovassa asuvilla ihmisillä ei ole mitään yhteistä “nationalismia”.

Globalismi näkyy Ukrainan sodassa mm. siten, että tämä liittovaltio satoinen etnisyyksineen on käymässä sotaa Ukrainan hyvinkin yhtenäistä kansaa vastaan. Tietty Ukrainassakin on omat vähemmistönsä, mutta verrattuna Venäjään – ei kannata edes verrata.

Venäjän sotavoimissa huudetaan naamat punaisina niin allahu akbaria (video alla tsetseenisotilaista kirkumassa):

 

kuin mongolikansojen, mitä siellä nyt satutaan ylistämään. Alla vangittu burjaattikansoihin kuuluva sotilas. Näyttääkö länkkäriltä? Näyttääkö tsetseenit länkkäreiltä?

 

Moni saattaa muistaa miltä Neuvostoliitto näytti. Ne ajat ovat tulossa takaisin kun Pietarissa sai ryypätä ja nussia sukkapaketilla viikon. Neuvostosimulaattori, jossa mummot hamstraavat sokeria.

 

Liettuassa laitettiin pystyyn suurkeräys, jossa ihmiset lahjoittivat maastoautoja Ukrainaan. Kuvassa Liettuasta Ukrainaan matkalla oleva karavaani, jossa kymmeniä maastoautoja. Jokainen auto on vielä erikseen lastattu ruualla, vaatteilla ja muulla tarpeellisella, jota voidaan käyttää ukrainalaisten avuksi.

 

Sitten vähän romua. Ryssän kolonna tuhottiin viimeistä miestä myöten ja raskas kalusto joutui lunastukseen. Zetan arvo romahti.

 

Ukrainalainen sotilas riemuitsee täysosumasta. Kaunista katseltavaa.

 

Mutta, jotkut kaupungit on kuitenkin lakaistu kartalta. Mariupolin kaupungista 80-90 % on tuhottu täysin ja vaikea kuvitella, että rakennetaanko kaupunki enää uudestaan. Siviiliväestö maksaa kovan hinnan sodasta.

 

Loppuun vielä ukrainalainen selfie.

Subscribe
Notify of
guest
72 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Isä Pilvinen

Niiden kansallislaulussakin lauletaan

“Se on suuri ja mahtava Neuvostoliitto
pienien kansojen hautausmaa”

Mutta Putler metsästää natseja, onko hän silloin kuten nykyiset vihreät jotka näkevät natseja kaikkialla? Toisaalta kokoomuksenkin ensimmäinen pormestariehdokas Helsinkiin näki natseja ikkunansa alla joten hänkin on Putinin sielunsisar?

Ärräpää

Koko tämä natsivouhotus on ihan alusta alkaen ollut ryssän narratiivia. Sama kaava joka kerta: pahat natsit suorittaa kansanmurhaa milloin missäkin. Koko eurooppa on kaikki nämä vuodet toistellut papukaijan tavoin tätä ryssän paskaa jopa itsemurhaan asti. Todellisuudessa ilman Hitleriä koko Eurooppa olisi tuomittu kommunismiin. Sekö olis ollu hyvä? Eurooppa on niin kauan ryssän talutusnuorassa, kun tästä natsimöröstä pidetään kiinni.

Putte saanut häärätä 20v.

”On pakko katsoa peiliin: Olimmeko mukavuudenhaluisia typeryksiä, kun emme puuttuneet ajoissa siihen, mitä Venäjällä tapahtuu? OLIMME❗️Missä olivat mielenosoitukset ja pakotteet silloin, kun Putinia vastustanut oppositio vähitellen tukahdutettiin? NIIN, MISSÄ❓EI MISSÄÄN❗️

Ja missä vaiheessa Suomen valtiojohdon olisi pitänyt nähdä, että Putin on uhka paitsi omille kansalaisilleen ja arvostelijoilleen, myös muille valtioille?” VIIMEISTÄÄN 2007 MUTTA MIELUITEN JO 2003❗️https://yle.fi/uutiset/3-12350778

GULAG

Tuhansia Mariupolilaisia on kidnapattu Venäjälle ja kuskattu kaukaisiin kaupunkeihin eli hornantuuttiin tyyliin Siperia. Ryssä voi näköjään tehdä vapaasti ihan mitä vaan eikä kukaan puutu asiaan.

https://www.expressen.se/nyheter/anklagelsen-ukrainare-deporteras-till-ryssland/

Minä

Olisikin loogista, että kyydittävät, koska haluavat alueen olevan etnisesti venäläinen, jotta sitä olisi helpompi hallita. Haluavat luoda Krimiltä Venäjälle maayhteyden ja siksi aikovat pitää tuon rannikkoalueen hallussaan. Voivat perusteluinakin käyttää väittämää. että alue on venäläinen. Helpompaa järjestää “luotettava” kansanäänestyskin, jos ei ole ukrainalaisia sotkemassa asioita.

Tuon rannikkoalueen, Krimiltä Venäjälle, haltuunotto on varmaan ollut yksi tärkeimpiä tavoiteita Putinilla.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Mää

Väestönsiirrot oli tuttua Stalinismia käytetään varmaankin pakkotyövoimana ja lopulta ihmiskilpinä ettei kylää vallata takaisin.

Runtiti-pou

Kaiken lisäksi Venäjä on täysillä mukana kv. finanssisysteemeissä ja sen taloutta pyörittävät 300 juutalaista miljardööriä (tunnetun israelilaisen lehden mukaan). Luototusjärjestelmässä Venäjä hyväksyy kehitysmaan osan. Vienti koostuu pääasiassa raaka-aineista.

Qroquius Kad

Missään nimessä ei voi pitää paikkaansa, että Venäjä hyväksyisi jonkun alisteisen aseman kun kerran juutalaisia on mukana!

Ainoa mahdollisuus sellaiseen on, että juutalaisia harhautetaan liaaneilla tai manaateilla, kenties erilaisia vapauksia nauttivilla ja niistä nauttivilla muurareilla;
mistäpä sen tietää, etteikö osa olisi jopa harhautettavissa homokaasulla joko pistorasioista tai lentokoneiden kemikaalivanoja vetämällä?!

Miten meitä riepotellaan?! Kuka voi tietää?!
Lue UMV:n seuraava numero!!

juha

steriloivia sähkövaloja.

Big l

Mielummin kuuntelen matti nykäsen yllätysten yötä viikon putkeen yötäpäivää kun luon putinin kullia imevän anus putkosen paska sössötyksiä umv lehdestä

Runtiti-pou

Ja millähän perusteella kommentti edustaisi jotenkin UMV:n linjaa? Näköjään ei tosiaan tämänkään lehden linjaa

Big l

Lue. Umv soopa on lähinnä että ukrainalaiset ne siellä pommittaa sairaaloitaan ja tappaa siviiliväestöään. Putinia ja venäläisiä ihan itkettää brutaalit ukrainalaiset jotka omia lapsiaan tappaa yms sontaa.

Runtiti-pou

Kysyinkin, millä perusteella kommenttini olisi UMV-osastoa

pah

Juurikin noin. Hyvä analyysi ja johtopäätös Paavolta. Näitä ryssien ja örkkiarmeijan holtittoman hulluuden jälkiä katsellessa ei voi kuin ihmetellä mitä järkeä kaikessa tuossa summittaisessa tuhoamisessa oli ja on?

Näyttää siltä että jopa kristillistä ilosanomaa levittävä Joulupukki on päässyt örkkejä matkivien kaulakirurgien matkaan.

No yhtäkaikki, kyllähän nuo kaikki alluha-akbaarejaan hoilaavat kaulakirurgiörkitkin lyijyä tottelevat siinä missä muutkin, – niitä ei kai vain paranisi päästää liian lähelle?

Siunakkoon humanitaarista suurvalta ruotsia ja ruotsalaisia miten nerokasta olikaan haalia oma maa täyteen vastaavia kaulakirurgiörkkejä. Ja mikä hulluinta, ei edes Natojäsenyys kiinnosta!?!

Joppos123

Ja taas on yksi putenlutkuttaja heittämässä alapeukkua. Painu nyt vittuun tai ammu itsesi.
Ihme tyyppi. Fanittaa sotarikollista ja lastentappajaa.
Aikanaan me löydämme sinut. Siitä voit olla varma.
Jos kirjoittelet ryssälästä , niinkuin teet niin ei haittaa.
Kyllä me sinut kaivetaan esiin ja tapetaan. Ei ole uhkaus vaan lupaus.

Saastamaski

Tosi söpöt voimafantasiat. On vissiin tullut taas juotua vähän vahvempaa muumilimpparia.

Särmääjä

Kremlin puolesta siellä taistellaan ei minkään Venäjän kansan

Qroquius Kad

Kremlin pakottamina siellä taistellaan, ei sen puolesta.
Eikä taistellakaan, vaan pyritään pois rinntamalta.

Rullattu

Isoin osa ryssästä ei kyllä pakolla sodi, vaan tuntevat ilso siitä että saavat lahdat lapsia, naisia ja vanhuksia.
Kun jopa Suomessa olevista ryssäteineistä isoin osa on putinin takana, niin aika helppoa vetää kyllä yhtenäinen kanta ilman yleistämistä, ryssä on ryssä sama onko nainen, lapsi, vanhus tai taisteluikäinen.
Samanlaisia kyselyitä on tehty muuallakin euroopassa samoilla tuloksilla.

Matti Hyyryläinen

Neuvostoliiton hyökkiessä Suomeen NLään kuului mitä lie 100 kansallisuutta..mieli teki saada alistettua se nro 101..mutta noway..Stalin totesi että miksi pistää siili taskuun jos voi olla pistämättä..piti meitä vittumaisina hallittavina..miten loukkaava asenne suomalaisia kohtaan..nyt Venäjän pommittaessa Ukrainaa käytössä on jonkin verran vähemmän eri kansallisuuksia mutta globalistin määritelmä täyttyy..Venäjä on imperialistinen ja globalistinen siinä missä USAkin..venäläiset ovat vaan laiskempia,pelkäävämpiä ja kaikinpuolin saamattomampia tapauksia ja etenevät lähinnä maata pitkin ylivoimalla naapurin kimppuun..kun meri tai lauma aasialaisia tulee vastaan loppuu into..suomalaisten valloitusalistukset sisältävät vain yhden kansan..saamelaiset me pakotimme poistumaan kohti pohjoista.

Minä

Ei saamelaisia pakotettu kohti pohjoista, eikä mitään valloitussotia käyty. Saamelaiset muuttivat kohti pohjoista, kun ilmasto lämpeni ja heidän elinkeinolleen sopiva ilmasto siirtyi pohjoisemmaksi. Suomalaiset puolestaan siirtyivät kohti pohjoista, kun oli heille sopivaa ilmastoa siellä.

Allu

Moskovassa on euroopan suurin moskeija jos työ että tiiä !!

Legion

Hei Paavo!

Nyt sinun täytyy hieman rauhoittua. Venäjä on ei ole Globalistinen.
Tämän sanoo mr. Putin myös puheissaan, joita olet varmasti nähnyt.
Se, että Venäjä on maantieteellisesti suuri ja monietninen kansa, ei tee siitä Globalistista.

Globalisaation idea on valloittaa maailma ja saada kaikki osaksi sen epäpyhää sanaa. Venäjä ei ole valloittamassa mitään, ei edes Ukrainaa. Suomi on Globalismin uhri ja suurin osa Euroopan maista.

Globalismi poistaa itsenäisyyden ja johtaa yhteen maailman hallitukseen.

Joppos123

Sluprs ja puten molo tuli suusta ulos. Oletko jo rasvannut perseesi?

Minä

Jos sanoilla pelataan, niin ei ole Putinlandia globalistinen siinä mielessä kuin mitä sana tarkoittaa nykyään, mutta on kuitenkin erityisen imperialistinen.

Pitää olla sinisilmäinen aika perusteellisesti, jos uskoo siihen mitä Putin sanoo. Venäjä valloittaisi koko Euroopan, jos vain pystyisi.

Sherlokki suvakko

“Maiden kerääjä” tsaari putiini nimenomaan ON omanlaisensa globalisti omassa gategorisessa mielessään. Venäjä venäjä venäjä, sanoi muistaakseni Ilkka aikoinaan, eli r on r vaikka voissa jne jne. Hei, tulga gaiggi äiti venäjän siibein suojiin. mine suoja sine elämä. Hyi saatana ja samat sanat lännen cancel blm antifa ym runkuille!

Rullattu

Vai ei ryssä ole mitään valtaamassa, voi jeesus sentään mitä mahorkkaulostusta.

Mustamakkara

Putinia ei usko kukaan. Valhe toisensa jälkeen tulee suusta.

Venäjän ja ryssien valta on pahin asia maailmassa. Kaikki muut ongelmat tulevat vasta sen jälkeen.

Pienten puolella

Eikös se juuri sodi pienten valtioiden puolella (Donetsk ja Luhansk)?

Minä

Nuo ovat Ukrainan läänejä, eivät pieniä valtioita. Ollakseen valtio, tulee saada tunnustus muualtakin kuin ne valloittaneelta Venäjältä. Ne ovat Venäjän hallitsemia valloituksia, mielikuvitusvaltioita.

Kyseessä on siis valloitusten suojeleminen ja lisävalloitusten hankkiminen.

Krimikin Venäjä valloitti. Valitsi vaan sopivan hetken vuosia aiemmin tehdyn suunnitelman toteuttamiseksi. On sitten vaan syötetty venäläismielistä tarinaa Krimin anastuksen oikeuttamiseen. tietty osa ihmisistä uskoo tarinat, koska heidän mielestään Venäjä on aina oikeassa ja puhuu aina totta.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Sam Colt

Krim oli asutettu venäläisillä jo neuvostoaikaan. Kun Gorba raittiusmiehenä lopetti siellä viinirypäleen viljelyn, koko aluetta tarvittiin vain laivastotukikohta Sevastopolin takamaana.

Nähtiin venäläinen asutuspolitiikka siinäkin, että Stalin halusi Karjalan tyhjänä.
Ryssä haluaa kaiken valmiina, varmasti himoaa Suomen valmiiksi rakennettuja kaupunkeja.

Luznikin “konsertin” jälkeen olis Putlerille ilo pitää juhlat Tampereen uudessa areenassa.

Supa-Ukko

Sarkasmi on vaikea laji… 😉

Ja muistakaa Kreml on aina käyttänyt ns taktista totuutta vaikuttamiskeinona. Musikat ovat tottuneet siihen jo Iivana Julman ajoista asti. Ei mitään uutta auringon alla sen suhteen.

Joppos123

Onko lampaat jo nussittu.
Vitun ryssä. Teidät tapetaan. UKRAINA tappaa teidät. Vitun vajakki.

Joppos123

Jokainen tapettu ryssä on ilon aihe. Teidät teurastetaan Ukrainaan ja hyvä niin. Ei löydy uusia teurastettavia meille.
Olette te ryssät aika umpipaskoja. Ei teistä ole mihinkään, umpipaskoja.

Joppos123

Onko sulla mitään käryä kuinka paljon sinun kaltaisia vihataan?
Jos astelet vastaan niin tarjoan etummaisen ja takimmaisen.

Minä

Kun ei älli riitä omalle asialle, koetetaan sitä edistää nyrkeillä.

Sitähän se Putinkin nyt tekee Ukrainassa. Eivät tosin nyrkit riittäneet.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Supa-Ukko

En nyt ole satavarma tarkoittiko (kollega) Joppos123 kommentillaan sinua. Mielestäni kirjoituksesi on osuva ja asiallinen. Kertoo Kremlin aikomuksista selkeästi.

Trenttu

Jopo toimii kun Putin pommeillaan. Kohdistuisi nyt asiat kirjoittajaan ja asiaan niin ei tarvii arvailla. Hölmöä.

Moonman

Vaikuttaisi siltä että ryssä käyttää vallattujen alueiden (esim tsetsenia) mongoloideja ja muslimeja helootteina, jolloin ei tarvitse tapattaa massoittain “oikeita venäläisiä”. Ketä moskovassa muka kiinnostaa kuinka monta burjaattia, kalmukkia tai tsetseenia pääsee hengestään ukrainassa?

Länsimaiden hallitukset taas ajattelevat päinvastoin: rikastajien henki ja oikedet menevät kantaväestön ja aivan kaiken edelle. Ne ovat tärkeämpiä kuin valtion turvallisuus ja olemassaolo: lukasenkon hybridihyökkäyksestä puolaan on kuukausia, mutta täällä ei ole tehty mitään vastaavan tilanteen estämiseksi. Vihreät kuvittelevat että tulijat seisovat itärajalla jossain siistissä jonossa odottamassa juhlapaikkapäätöstä kun ryssän sotilaat työntävät heitä eteenpäin kivääreillä

Ohmygod

Putin käyttää hyväkseen tsetseenien puuttuvaa kansakoulusivistystä: kun juopolle musulle antaa rynnäkkökiväärin, hänen itsetuntonsa nousee taivaaseen ja halu heti päästä käyttämään. Allah kyllä siunaa kaiken pahanteon.

Minä

Globalismi-sanalla tarkoitetaan lähinnä maailmanhallintoa ja sitä, että koko maailma on isojen yritysten sekä superrikkaiden vapaa leikkikenttä, jota he myös hallitsevat.

Venäjä on imperialistinen, erityisen imperialistinen. Nykyinen Venäjä on alkujaan Moskovan suuriruhtinaskunta, siis pläntti maata Moskovassa ja vähän sen ympärillä. Kaikki loput on alistettu Moskovan vallan alle sotimalla, siis pakolla, ei vapaaehtoisesti, ei edes muodollisesti.

Minä

Ne läntisten osien vaaleat venäläiset ovat suurelta osin alkujaan suomalaisia, jotka sulautuivat slaaveihin, kun ne liikkuivat suomalaisten sikäläisille alueille. Ei sotimalla, vaan kaikessa sovussa asettuivat suomalaisten sekaan. Itä-Karjalassa oli pitkään suomalaisten heimojen, mm. karjalaisten, enemmistö, joka vähitellen on sulanut pois. Ilman Stalinin puhdistuksia olisi Itä-karjalassa esim. karjalaisia nykyisin lähemmäs pari miljoonaa, mutta ei ole kuin juuri ja juuri satatuhatta tai sitä luokkaa.

Nämä perustivat yhdessä Novgorodin, jonka myöhemmin Moskovan suuriruhtinaskunta valloitti ja alisti valtansa alle, kuten koko nykyisen Venäjän.

Minä

Putin tykkää historiallisista perusteista vaatiessaan maa-alueita. Suomi voisi vaatia kaikkia suomalaisten heimojen alueita ja monet muutkin voisivat vaatia alueitaan omaan hallintaansa. Historiallisin perustein Putinille, Venäjälle, ei kuulu kuin Moskovan suuriruhtinaskunta, jonka Putin varmaan rehtinä miehenä hyväksyy, sillä onhan se historiallista oikeudenmukaisuutta.

Trenttu

Tavallaan kuten NATO ja eu. Puolustaa alistuneita ja vie rahat.

Rullattu

Natossa on monta, monta ja monta maata.
Yksikään maa ei ole kitsoinut natoa, jos edes hitunen olis totta tuossa kirjoituksessasi krittiikiä tulisi ovista ja ikkunoista, mutta kun ei.
Joten totta ei ole muuta kun tuo että, eu joka imee mehut ja rahat Suomesta.

Islam on syöpä

Nyt meni Paavolla USA ja Venäjä sekaisin. Toki Venäjältä löytyy useampi kansallisuus, mutta USA on kaikkien kansallisuuksien ja kulttuurien paskatunkio.

Mää

Tuonnekin paskatunkiolle on jostainsyystä tunkua ja Venäjän ihannemaasta toiseensuuntaan hym..kummassahan asuisin mieluummin?

sellaista

PIENI TIEDOITE KAIKILLE LUKIJOILLE JA SOTILASTIEDUSTELULLE!

Itä Suomen alueella,pohjoiseen Imatralta liikkuu tumma auto BMW X3 vuosimalli 21-22, reknr 001, aluetunnus 92,jonka kuljettajan tuntomerkit, tumma tukka, ikä 25-
35 vuotta, ajeli huoltoaseman ympäri ja tarkasteli paikkoja noin 3 minuutin ajan ,ennenkuin poistui.

Miksi hän herätti kummastusta?
Auton kotipaikka on Krimin Sevastopol.
Rekkarin numerot 001 kertoo omistajan kuuluvan venäläiseen mafiaan.
Miksi tulla Krimiltä saakka katselemaan bensaaseman parkkipaikkoja.

Näinä aikoina tälläiset tyypit tulisi tarkastaa ja kysellä mitä jallu luuraa!

Johan Steel

Tiedustelu selvittää nyt ennakkoon missä mahdollista tankata panssarit jotta Ukrainassa tapahtunut polttoainepula ei pääsisi toistumaan.

Ohmygod

Tietysti, mutta ei sisäministerimme voi kuvitellakaan sellaista kataluutta…

luke

Miten voi olla Krimiltä vuotaako pakotteet .Yöllä pari suurta lentokonetta tosi matalalla mökkini yli en kerro vihulaisille mihin suuntaan.

Nih

Eiköhän venäläisten mielipide ala kääntyä kun järsivät kuivaa ryssänlimppua ja putleri patsatelee väkisin järjestetyssä “kansanjuhlassa2 12 000 euron toppatakissaan kansalle.

Din Poh

Oliko tuo RPO Shmel harmaapartaisen tsetseenin olalla?

Oloneuvos

Kyllä on keskustelun taso romahtanut sodan syttyessä. No eikait se auta kun pitää pää kylmänä.

pöh

paavo, yks kysymus onks sota leviimässä eurooppaas
aika monitääällä on huolissan

Qroquius Kad

Sota on jo Euroopassa.
Se tuli tänne Ryssän hyökättyä Ukrainaan.

Tapio

Neuvostoliitolla/Venäjällä on näitä rajakiistoja ollut lähes jokaisen rajanaapurinsa kanssa. Härskimmästä päästä on Suomelta “ostettu” Jäniskosken voimalaitoksen alue. Maksut kuitattiin Saksalaisten saatavista eli ei mistään.

On Venäjä toki joutunut antamaan periksikin kuten Ussurjoen saaret. 2008 ratifioitiin sopimus Venäjäjän ja Kiinan välillä saarista Kiinan eduksi. Venäjän puolelta allekirjoittana oli Sergei Lavrov. Mikähän mahtoi olla syynä sopimiseen, olikohan se voima vai sen puute?

BlackWater

Ja tällä pienellä kansallisvaltiolla on riveissään USA:n “harmaata” sotilasjoukkoa sekä BlackWaterin sotilaita. Nykyiseltä nimeltään BlackWaterhan on Academy.

Vladimir

Pitäskö meidänkin koota pataljoona auttamaan Ukrainaa voittamaan sota. Puolan kautta pääsee rajan yli. Kaikki mukaan nyr. Lautakka Tallinnaan ja autolla pääsee sitten perille. Ei tarvi viisumia.

Mustamakkara

Venäjä onkin ryssänmafian taskussa, joka on paljon pahempi.

Kymmenen ryssää saa kuukaudessa aikaan paljon pahempaa jälkeä kuin miljardi juutalaista 13,7 miljardissa vuodessa.

Kommaripaskaa

Putinistit, elämässään epäonnistuneita alisuorittaja ressukoita. Kommareitten kakaroita jotka luulevat että jos kommunismi olisi vallitseva maailmanjärjestys niin heillä olisi paljon mukavammat ja rikkaammat oltavat kuin mitä demokratia on heille ilmaiseksi tarjonnut. Tyypillistä “kaikki pelaa” porukkaa, samaa jengiä jotka lapsena aina valittiin joukkeisiin viimeisinä. Naurettavaa porukkaa. Turhaa porukkaa. Vittuakos te täällä huutelette, muuttakaa venäjälle, maanpäälliseen paratiisiinne.

pöh

Mä pahaa pelkään et kohta ollaa sodassa itekin
https://www.youtube.com/watch?v=vxwpNrVHpaw

pah

Jep! Näyttää siltä että jonkun sortin Pandoran lipas on taas kerran aukaistu ja ottaen huomioon ihmisten typeryys ja aseiden teho, on syytä pelätä ettei ihmiskunta tällä kertaa selviä.

Avatusta lippaasta pääsivät valloilleen ihmiskuntaa vaivaavat kiroukset. Nykyään sanonta Pandoran lipas edustaa ajatusta suurten onnettomuuksien lähdettä, joka näyttää arvokkaalta, mutta osoittautuukin kiroukseksi.

Pandoran lipas on kreikkalaisessa mytologiassa esiintyvä esine, joka liittyy Pandoran myyttiin Hesiodoksen kirjassa Työt ja päivät.

Virtasen Anselmi

Putin on nimenomaisesti ilmoittanut, että Venäjän tavoitteena on multipolaarinen maailmanjärjestys. Eikä siis yksinapainen maailma kuten globalisteilla (WEF).
Yksinapaisen maailmanjärjestyksen muodostaminen edellyttää kansallisvaltioiden kanselointia joko mädättämällä (länsimaat) tai tuhoamalla (esim. monet arabivaltiot).
Venäjällä tuollaista mädättämistä ei juurikaan esiinny. Toisin kuin esim. USAssa ja länsieuroopan maissa, joissa esim. kansallismieliset ihmiset ovat käytännössä lainsuojattomia.
Paavolla menee sekaisin Venäjä ja Neuvostoliitto? NL kommunistisena supervaltana pyrki levittämään vaikutusvaltaansa kattamaan koko maailman. Ne ajat on kuitenkin menneet ja Venäjä on nyt eri maata. Jos Suomi siirtyisi Venäjän valtapiiriin, ei asiat täällä ainakaan huonommaksi voisi muuttua.

Joppos123

Jokainen tapettu tai vaunuunsa palanut ryssä on ilonaihe. Kuollut ryssä on ainoa hyvä ryssä ja hyvin tuntuu Ukrainalaiset niitä ali-ihmisiä tappavan.

Olavi Koskela

Mulle riittää eurokommunismin kaatuminen. Kitos Putin, Ukraina ja Korona jos kaadatte eurokommunismin ja internatsit. Kaiken maailman yhteisvastuut . Yhden ison maksajan ero riittää eurokommunismin kaatamiseen. YK melkein kaatui kun USA jätti puoli vuotta maksamatta jäsenmaksut.

No 1.

Hyvä artikkeli taas. Näin se menee, etniset venäläiset loistavat poissaolollaan. Monenlaista matua rivissiä, dagestanilaisia ilmeisesti erityisen paljon värvättynä.

Paavo rules. Tämä on fakta.

Runtiti-pou

Puheet venäläisten murhaamisesta ovat satua. Senjälkeen, kun Putin irrotti alueet Ukrainasta, siellä alkoi ukrainalaisten murhaaminen.

Juuri katsoin vanhasta saksalaisesta uuutisfilmistä, kuinka saksalaiset löysivät pian Katynin löydettyään Vinnitsasta taas yhden suuren ukrainalaisten joukkohaudan. Stalinin alaiset (sensuroitu) salaisessa palvelussa olivat murhanneet massoittain ukrainalaisia. Heitä ja puolalaisia ja baltteja ym. oli murhattu siotien välillä ja taas yli 500 000 sodan ensi päivinä. Lisäksi oli ne massiiviset nälänhädät, joilla ukrainalaisia murhattiin ja joilla heistä kitkettiin kansallista ajattelua. Taas tänään ovat Venäjän johtajat ukrainalisia murhaamassa.

Runtiti-pou

Kostavat varmaan vielä Chelmnitskin kapinaakin, kuten eräs Israelin edustaja totesi Demjanjukin ”oikeudenkäynnin” yhteydessä. Apropoo Demnajnjuk: monia ukrainalaisia isänmaanystäviä on luovutettu Neuvostoliittoon tapettaviksi väärillä syytöksillä jopa Yhdysvalloista .

Miksi ukrainalaisten ym. joukkohaudat eiuvät ole nostattaneet samaa kuohua kuin Katyn? Miksi vain yksi joukkohautapaikka Katynissä on niin iso asia?

Qroquius Kad

Ukrainalaiset olivat tuolloin neuvostoliittolaisia, toisin kuin Katynin puolalaiset.
Sisäinen asia siis.

PaavoPesusieni

RyssäRyssäRyssäRyssäRyssäRyssä hillitty kieli ei toteudu jutussa RyssäRyssäPaha Psykoosin takia. Paavo on Pelkuri. Massapsykoosit tulila Paavolla. Uskottavuus vaihtoehtomediana vakavasti vaakalaudalla.