Auto väkijoukkoon Belgiassa – kuusi kuollut

Autoilija ajoi varhain aamulla juhlivaan väkijoukkoon Belgiassa. Kuuden kerrotaan kuolleen ja toistakymmentä ihmistä on loukkaantunut.

Tapahtuma alkoi noin viiden aikaan aamulla kun La Louvièren kaupungissa oli menoillaan karnevaalijuhlat. Kaduilla oli paljon ihmisiä. Kyseessä oli kyläläisten perinteinen juhla.

Yhtäkkiä katua saapui auto, jonka kerrotaan kiihdyttäneen kohti väkijoukkoa. Kuusi ihmistä kuoli, yksi heistä on lapsi. Kymmenen loukkaantui vakavasti ja vajaan kolmen kymmenen kerrotaan saaneen lievempiä vammoja.

Autosta otettiin kiinni kaksi miestä, vuonna 1988 ja 1990 syntyneet. Viranomaisten mukaan mikään ei viittaa terrorismiin, mutta toisaalta mitään järjellistä motiivia ei ole tullut esille.

Tapahtumapaikka Google mapsilla:

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.