Auto väkijoukkoon Belgiassa – kuusi kuollut

Autoilija ajoi varhain aamulla juhlivaan väkijoukkoon Belgiassa. Kuuden kerrotaan kuolleen ja toistakymmentä ihmistä on loukkaantunut.

Tapahtuma alkoi noin viiden aikaan aamulla kun La Louvièren kaupungissa oli menoillaan karnevaalijuhlat. Kaduilla oli paljon ihmisiä. Kyseessä oli kyläläisten perinteinen juhla.

Yhtäkkiä katua saapui auto, jonka kerrotaan kiihdyttäneen kohti väkijoukkoa. Kuusi ihmistä kuoli, yksi heistä on lapsi. Kymmenen loukkaantui vakavasti ja vajaan kolmen kymmenen kerrotaan saaneen lievempiä vammoja.

Autosta otettiin kiinni kaksi miestä, vuonna 1988 ja 1990 syntyneet. Viranomaisten mukaan mikään ei viittaa terrorismiin, mutta toisaalta mitään järjellistä motiivia ei ole tullut esille.

Tapahtumapaikka Google mapsilla:

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kansallismielinen

Moniosaajat autoilemassa.

pah

“Autosta otettiin kiinni kaksi miestä, vuonna 1988 ja 1990 syntyneet. Viranomaisten mukaan mikään ei viittaa terrorismiin, mutta toisaalta mitään järjellistä motiivia ei ole tullut esille.”

Koraania tuskin voi miksikään “järjelliseksi teokseksi” tai motiiviksi kutsua?

Jos tämän tyyppisiä kulttuurinrikastussessioita tarjoavien moniosaajien ÄO:t kilpailevat kauttaaltaan keskimäärin kengännumerolukujen kanssa niin miten ihmeessä moisista sankareista voisi ikinä mitään “järjellistä” motiivia moisille sessioille edes teoriassa löytyä?

Siviilien sekaan soluttautuneiden kaulakirurgien soisi pitäytyvän oman alansa työkaluissa.

Kaapo

Ei mikään viittaa terrorismiin, uskokaa nyt perkele. Kuskit olivat uskovaisia! He huusivat kovaan ääneen ”jumala on suuri”. Nuorukaiset olivat juuri palaamassa rukoushuoneelta (siis se sellainen, jossa on torni ja äijä ”jollottaa” tornista älämölö-kielellä rukouskutsua monesti päivässä) kun auto karkasi (vääräuskoisten pyhäpäivänä rietastelevien) väkijoukkoon.

pah

Eurooppalaiseen kulttuurinrikikastukseen ja kaulakirurgiaan erikoistuneet islamistit voisivat ottaa mallia taqiyyaa taitavasti suoltavasta Venäjän sotilasjohdosta ja ruveta samalla tavalla syyttämään näitä lahtaamistaan väisteleviä vääräuskoisia “natseja” terrorismivastaisuudesta ja islamofobiasta.

Hyökkääjien harjoittama terrorismi on tavallaan karkuun juoksevien vääräuskoisten natsien oma vika. Mitäs pelkäävät hyökkäileviä terroristeja ja ovat aina niin häiritsevän epäileviä ja venäläisvastaisia.

https://www.verkkouutiset.fi/dmitri-medvedev-syyttaa-puolan-johtajia-venalaisvastaisuudesta/

Kaputt

MatalaIQ-EQ- kuskeja, TOIVOTTAVASTI eivät ole kantiksia.
Belgia on kemuttunein EU-maa joten kaputt mikä kaputt.

Moktar

Taas on pojilla Kärkkäisen taikapeili käytössä ja öyhötys pää punaisena sen kuin vaan kiihtyy. Maahanmuuttovastaisen persun on vallan helppo nillittää tekijäksi mamua, vastoin parempaa tietoa.
Ei kannattaisi huudella pää punaisen ennen kuin tipahtaa kuin lumet katolta puoluetoimiston oven eteen ja aamukahvit jää puuhamieheltä ajallaan keittämättä lapiohommien takia. Niin tai näin, te pojat lienette ää
Mestarinne lumoissa ettette vaan huomaa junan menneen jo ja jäitte Pöljän seisakkeelle pubi- Petterin kanssa tuijottamaan. Ottakaa oppia minusta ja menkää vaikka ulos lenkille, on kovin kaunis ilma ja elämä on sittenkin hyvää ja lopuksi tahdon palauttaa mieliinne luonnonlain: Ei vanha niksuta, vanha osaa kirjoittaa. 😉
https://keskustelu.suomi24.fi/t/16251194/mg-seijaah-ja-rat#comment-10111

Burzum

@Moktar
Mene muslimi tekemään jotain rakentavaa täällä päteämisen sijasta. Hakkaa vaikkapa muijaasi tai vedä siskoasi turpaan jos se huora vie roskat ilman naamasäkkiä niin että lehdenjakaja menee kiimasta sekaisin. Klaani koolle, ja siskolta henki pois!

jukkelikoseon

Taitaa olla ihan suomalainen trolli useamman profiilin haltijana, toki voi olla kääntynyt uuteen uskoonsa.
https://www.suomi24.fi/profiili/Moktar.Gubta
https://www.suomi24.fi/profiili/Valuuttakauppias
Leikkii ulkomaalaista jotta juttunsa pysyisivät palstalla tuolla,
En suosittele ketään lukemaan juttujaan, karvahattutyyppi on tikittävä katastrofi ja trollaillut taoistakymmentä vuotta maahanmuuttoa ylistäen polvillaan.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mikään ei viittaa terrorismiin, eli kaikki tietää. Käännä uutiset 180astetta ja olet askeleen lähempänä totuutta . Pätee maahantun…muuttoon , homotukseen, ilmastonmuutokseen, koronakusetukseen, Ukrainan sotapropagandaan….

Joppos123

Kähtävät ajelulla? Mikään ei lienee viittaa terrorismiin kunnes nimet julksitetaan. Olisiko Muhammed ja Muhammed?

Gallup

Itse veikkaan että kyseessä ovat Mohammed ja Mohammed TAI vaihtoehtoisesti voivat myöskin olla Mohammed sekä Mohammed.

Noname

Kyllä neljän joukossa todennäköisesti on yksi Mohammad

Moktar

Nimi kirjoitetaan Gubta.
Huutonaurua pari varttia. 😉
PS. Minut tunnistaa miehekkäästä kuvasta ja sinisellä fontilla kirjoitetusta nikistäni, myös Valuuttakauppias ja TheRat ovat omia hyvän kirjoitustaidon lähteitäni.
Minulla on arvosana fuusioteoriassa, teillä ei ole.

Gallup

Siinä partavedessä kylpevä muslimivoimara KELA-fuusioteoriamies käytti ylivoimaista älykkyyttään ja selitti meille muille, tyhmille valkoisille rasisteille, että puoli tuntia on pari varttia. Montako varttia on työpäivän kesto? Kerropa lisää fuusioteoria “arvosanastasi”, kuinka matala se on ja tarkoititko ehkä suomennosta englanninkielisestä sanasta “degree” joka ei todellakaan ole ARVOSANA. Vittu mikä mongoloidi… Onneksi on emojit käytössä joilla apinatkin voivat kommunikoida edes jollain tasolla. Ugu bugu waga wuga. Opi käyttämään ensin edes vessapaperia ennenkuin rupeat naamaasi aukomaan.

Cousteau

Eikös Gubta ole ole valtamerten pohjamudissa elävä liero joku imee suurilla huulillaan ravinnokseen muitten eliöiden jätöksiä? Ainakin siitä on elinympäristössään jotain hyötyä. Toista se on maankamaralla loisivien Guptojen kohdalla.

Huru-ukko

Saaneeet ajokortin Kouvolasta lahjuksilla???

Gallup

Auton kaasupoljin oli rasistinen.

Kaapo

Samoin ohjauspyörä!

Toleranssit

Nooo… Onhan sielä yli 10 miljoonaa asukasta. Joten eiköhän tuo mahdu tavallisiin liikenneonnettomuuksiin.

Sattuuhan sitä. Eihän nuo juuri kortinsaaneet voi olla yhtä hyviä ajajia kuin me.

pöh

voisin vekata että kohta uutisissa sanotaan että mielenterveysongelmia.

Kaapo

Syrjäytymistä, rakenteellista rasismia, syrjintää, eriarvoistamista, traumoja vainosta, sodasta ja pakolaisuudesta, jne, jne

Särmääjä

Olikohan ihan belgialainen kaksikko tai oikeestaan Vallonian ranskalainen, sillä mitään belgialaisiahan ei oikeestaan ole olemassa.

Aki

Nuoret ovat liikkuneet aina.

Kaapo

Niiiiin totta!!!

pöh

Hullu maailma, voi vaa miettiä et miten tähän pisteeseen on päädytty?

Qroquius Kad

Ensimmäisen maailmansodan seurauksena.

Se poiki toisen maailmansodan, jonka seurauksena kansallismielisyys demonisoitiin natsismina, kommunismi valtasi puoli Eurooppaa ja alkoi mädättää Länttä sisältäpäin.
Lisäksi Afrikan siirtomaat itsenäistyivät muuttumaan paskastanioiksi.

Tässä sitä nyt ollaan.

Särmääjä

Oikeestaan se itäinen puoli Eurooppaa, joka oli kommunismin alla on nyt paljon terveemmällä pohjalla kun läntinen puoli, vaikka kovan hinnat siitä maksoivatkin.

pöh

Siinäkin on ihan totta että nykyään EU maat on pahimpia mädättäjiä, ja ihan väkisin koittavat jakaa kansat kahtia millä keinolla tahansa.

Qroquius Kad

Taisi varmaan tarkoittaa läntisten EU-maiden monikultturisteja, jotka tekivät naama irvessä Eurabiafrikkaa ja raivosivat Visegrád-maille, kun näitä johtavat valtiomiehet eivät alistuneetkaan täyttämään maitaan raiskaaja-valloittajilla.

Nyt touhu on sattuneesta syystä keskeytetty, ja saattaapa olla hiukka vaikea polkaista uudestaan käyntiin;
ainakaan Visegrád-maita ei enää voi syyttää pakolaisvastaisiksi, sen verran tehokkaasti ne ovat osoittaneet pakolaisten auttamishalukkuutenbsa.

Sen sijaan valloittajina maahan tunkeutuvia nuoria miehiä vastaan ne puolustautuvat.
Kuten Ukraina nyt.

Qroquius Kad

He saivat arvokkaan oppimiskokemuksen, joka puuttuu läntisen Euroopan kansakunnilta.

Nih

Lähes heti kerrottiin, ettei kyse ole terrorismirikoksesta ja järjellistä syytä ei löydy. No milloin esim. islamilaisesta terrorismissa yleensä järkeä on ollut tai yleensä siviileihin kohdistuneessa terrorismissa.

Patokangas

allahu akbariako ei tällä kertaa kuulunut? Tai kuultiin, mutta ei uutisoitu? Autot ja rekat kiellettävä näiltä “partalapsilta”.

IKEA

Varmaan tekninen vika.

Bääd Poritsch

Apeat verhot-emergency.

horolan isäntä

Luin eilen tapauksesta Belgialaisesta lehdestä ja tuossa silminnäkijä kertoi auton tehneen U käänöksen ja kiihdyttäneen väkijoukkoon …? Tapauksen todenperäinen uutisointi on erityisen vaikeaa koska ollaa tuolla globalismin ytimissä ja natsijakin siellä on paljon kerrotaan, natsein yhdistäminen tapaukseen on ainkin jäänyt pois, totuus on tuolla jossain ulkona 😉

Qroquius Kad

Tuolla kerrotaan että olivat italialaiset serkukset Nino ja Paolo:

https://pledgetimes.com/massacre-in-belgium-those-responsible-are-nino-and-paolo-of-italian-origin-bigodino/

Ovat hienojen autojen ja kova vauhdin ystäviä, eikä auto ilmeisesti pysynyt käsissä kun piti esitellä ajotaitoaan, joskin tuossa artikkelissa mainitaan jotain epämääräistä perhekonfliktista.

VMP

Ihan tyypillisiä bmw kuskeja, näitä on paljon suomessa, yhteistä niille kaikkille on, että huudattavat jumputi jumputia tai jotain muuta vajaaälyisten musiikkia ja limainen nilkkimäinen olemus, pieni muna ja lukevat vauhdin maailmaa joka on oikeastaan koko kirjoitettu sivistys mitä niillä on, jutut on maksimissaan tätä tasoa:

https://www.youtube.com/watch?v=jDj0P5a_q14

Isompana ne ostaa audin ja niitä kutsutaan mulkuiksi.