Itä-Euroopassa kovan puoleista sotilaslentoliikennettä

Itä-Euroopassa on nyt kovan puoleista sotilaslentoliikennettä. Useita Naton koneita on ilmassa yhtä aikaa. Koko sodan aikana ei vastaavaa liikennettä ole ollut.

Puolassa 50 – 100 km päässä Ukrainan rajalta pyörii tällä hetkellä riippuen hieman 6 – 8 eri sotavoimien lentokonetta. Juuri tällä hetkellä ilmassa on ainakin yksi hävittäjä Typhoon FGR4, pari Blackhawk-helikopteria ja muutama muu raskas lentokone. Jälkimmäiset ovat olleet ilmassa tuntikausia.

Myös Romanian yllä rullaa Naton lentokoneita. Tällä hetkellä transponderi päällä näkyy yksi kone.

 

Tämä ei tietenkään tarkoita mitään sen kummempaa kuin sitä, että Romania ja Puola ovat Nato-maita ja siellä seurataan todella tarkasti tilannetta siltä varalta, että Venäjä saa päähänsä ampua ohjuksia jomman kumman maan puolelle.

LISÄYS: Viimeisten tietojen mukaan yksi venäläinen hävittäjä olisi lentänyt vähän aikaa Puolan puolella ja siitä johtuu tämä valmius.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Tuo Puolan ilmatilan loukkaus voitaisiin muissa olosuhteissa katsoa törkeäksi provokaatioksi.
Ottaen huomioon Ryssän surkeaksi osoittautuneen sotilaallisen suorituskyvyn, kyse saattoi olla taas kerran vain ryssimisestä.

pah

On tuo muuten aika erikoista että että ryssät ja valkoryssät saavat tällä tavalla ihan kaikessa rauhassa hyökkäillä kimpassa naapurinsa kimppuun, eikä kenelläkään hyökkäyksen toistaiseksi vielä ulkopuolella olevalla, omaa tappamistaan ja käsittelyvyoroaan odottavalla tulevalla hyökkäyskohteella saisi olla asian suhteen mitään nokan koputtamista? Pelätkööt ja odottakoot vaan kiltisti omaa käsittely-vuoroaan?

Jos lahtaamistaan odottelevat ympärysmaat eivät olisi pelosta ja suoranaisesta kauhusta näin kankeita niin olisi mielenkiintoista tietää montako minuuttia ympäröivillä NATO-mailla menisi aikaa näiden maailmanrauhaa terrorisoivien imperialististen roistovaltioiden nuijimiseen maan tasalle.

Qroquius Kad

Venäjä ei ole NATO-maiden ympäröimä eikä USAlla ole mitään halua aloittaa III maailmansotaa Ukrainan takia.

Ei siinä Isossa Kolmosessa ydinaseita käytettäisi, koska Putlerilla ei ole mitään Punaista Nappia jota voisi yksin painaa.
Sen sijaan hänen alaisensa voivat hyvinkin totella käskyjä käyttää kemiallisia ja biologisia aseita.
Sitten nähtäisiin mitä se pandemia oikeasti tarkoittaa.

Rullattu

Ryssät alkoi tänään sitten käyttään törkeimpia aseita historissa, ohjuksia jotka nyt moukaroi Ukrainaa on niin kutsuttuja ”imuriohjuksia” niitä käytetään nimenomaan siviileiden tappamiseen, ohjus poistaa kaiken hapen monen metrin alueelta kun räjähtää myös ihmisen keuhkoista jolloin kuolema on saatanallista kitumista pari minuutia ennen loppua. Koko ryssän maan saisi nyt tuhota kokonaan ilman mitään sääliä kellekkään ryssälle, koko maa poroksi pommeilla niin kauan että neukuissa ei ole enää mikään pystyssä ja kaikki elollinen on kuollutta.

pah

Viimeinen lauseesi vaikuttaa varsin tehokkaalta ja toimivalta mutta toki aika radikaalilta?

Toisaalta, ottaen huomioon tuon rikollisen terroristiorganisaation omat epäinhimilliset terroristitapansa hyökkäillä ja terrorisoida pienempiään mm. kuvailemallasi tavalla niin ehkä tuommoinen vastavuoroisesti tarjottu samanhenkinen lääke hyvinkin auttaisi rauhoittumaan?

Lisäksi on syytä olettaa että tuo kuvailemasi kohtalohan meitä todennäköisesti pian muutenkin jokatapauksessa odottaa, niin vitunkos teet?

Se tästä puuttuisi että tuo rikollinen terroristimaa saisi rosvottua taas kerran naapurinsa maat ja pääsisi aiheuttamastaan hävityksestä kuin koira veräjästä. Kaiken kukkuraksi meidän pitäisi jäädä katselemaan näiden terroristien omahyväistä pullistelua. Parempi kertarytinä kuin..

Qroquius Kad

Ehkei se koko Ryssän tuhoaminen ole aivan realistinen ajatus, vaikka ei siitä kyllä mitään haittaakaan olisi.

Paras lopputulos olisi Ryssän pilkkominen osiinsa itsenäisiksi pikkuvaltioiksi, niin tsaari Vladimir saisi vaikka keikkua loppuelämänsä Moskovan suuriruhtinaana ja koko Venäjän maan tsaarina aivan virallisesti.

Valtakuntaansa ei tietenkään kuuluisi muuta kuin Moskova ympäristöineen ilman ydinaseita, jotka olisi syytä kerätä pois niiltä muiltakin uusvaltioilta.
Sotikoot keskenään tavanomaisin aein, mikäli enää viitsisivät, kun eivät enää haikailisi Suuruudesta ja Mahtavuudesta.

Jenkkien keksintö

Tämähän oli USA:n keksintö ja sitä käytettiin ensimmäisen kerran jo Vietnamissa. Eikä kukaan silloin osoittanut sormella ketään koska USA:han levittää demokratiaa.

HyvaJatkaa

Onhan siellä varmaan koko ajan ilmassa NATO:n ELSO-koneet keräämässä signaalitietoa kaikesta venäläisestä kalustosta. Erityisesti varmasti häirintälähettimistä, joita ohjuksissa on torjunnan haittaamiseksi.
Ja onhan siellä varmasti tiedustelua, josta Ukrainalle kerrotaan mitä vaan saadaan selville venäläisten liikendinnästä ja kalustosta. Tankkauskoneet tietysti käy tuomassa näille tiedustelukoneille polttoainetta lisää…

Last edited 1 vuosi sitten by HyvaJatkaa
Suomi Finland

Kuolema venäläisille sotilaille.

NJET KEFIR OMG

Ruotsissa Arla lopettaa kefiirin myynnin! Smetananmyyntiä ei lopeteta koska sen pakkaus ei ole ryssähtävä.

Tsaarin Pomppa

Venäjän tiedossa olevat ydinaseet ovat varmasti koko ajan Naton ohjusten tähtäimessä.

Toivo

Toivotaan että ovat!

Luotanko neukkulaan?

Putinaattori kai hakee näillä toimillaan sivistyneiden valtioiden puuttumista tilanteeseen, jolloin saisi ponnahduslaudan selittääkseen koko homman länsimaiden syyksi.

Bling Bling

Venäjän joukkojen ahdinko kasvaa. Jo ennestäänkin olemattoman huollon lisäksi Valko-Venäjän rautatietyöläiset ovat katkaisseet sieltä tulevan rautatien, joten ryssä ei saa sieltä kautta enää mitään täydennystä. Tuhkaa ja ruohoa joutuvat syömään, mikä onkin aivan oikein.

Samaan aikaan Taiwan ilmoittaa lähettäneensä Ukrainaan satoja droneja, joilla puolustajat voivat ohjata tykistöä ja pudotella räjähteitä nälästä ja vilusta kärsivän ryssän päälle.

Last edited 1 vuosi sitten by Bling Bling
Pelko persiissä

Taiwan tekee näin vain sen vuoksi että Kiina tukee Venäjää. Se pelkää että Kiina miehittää sen ja siksi se kerää maailmalta jo irtopisteitä.

Maailma muuttuu

Ehkä tuo länsi vain haluaa näyttää että meillä on polttoainetta tuhlattavaksi asti. Tai sitten ne verryttelee turbiinin laakereita.

On muuten mielenkiintoisia nämä nyky-suihkarit. Siinä missä Drakenit pistettiin käyntiin ruutipanoksella ja katsottiin ettei moottoriin jäänyt liekkiä palamaan kun se kylmänä kusi kerosiinia jokapuolelle. Niin nykyisissä Horneteissa kuittaillaa ensimmäisen 10min vikakoodeja ja odotellaan että moottorit lämpiää jotta sillä uskaltaa edes lähteä kentältä ilmaan.

Heittoistuimetkin on kehittyneet sitten Suomen MIG-ajoista jolloin penkin alla oli käytännössä Berjoskan muovipussissa kilo dynamiittia. Nyt on hidastimet ja kiihdyttimet ja remmien kiristimet sekä eriaikainen lähtö.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Sotahullut ne täälläkin meuhkaa. Jos niiltä kysyttäisiin , että haluatteko totaalista sotaa, niin mikä olisi vastaus? Sama kuin tässä? https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Urheilupalatsipuhe&ved=2ahUKEwiZ9I7Stdn2AhXtkYsKHVFuCzoQFnoECAQQAQ&usg=AOvVaw1l9nJlGHbuJRQ0vkM2oWIN mitä opimme historiasta. Emme mitään. Ja taas mennään…

Qroquius Kad

Mene kertomaan tuo ukrainalaisille.

Suomi Finland

Ei nyt ole edes mitään sotaa, vaan erikoisoperaatio.

Haluan vain totaalista erikoisoperaatiota.