Venäjä teki suuren ohjusiskun Kiovaan siviilialueelle

Venäläisten ohjusiskut aiheuttivat viime yönä suurta vahinkoa Kiovan luoteispuolella. Ohjuksia ammuttiin ostoskeskukseen, jonka välittömässä läheisyydessä oli korkeita kerrostaloja.

Yksi ohjus näkyy valvontakameran kuvassa, jossa kellonaika on itä-euroopan aikaa puoliyö. Tuon jälkeen paikalla tapahtui vielä pari suurta räjähdystä. Sotilasasiantuntijoiden mukaan kyseessä on tavallista suurempi räjähdys, eli suurempi kuin tankin tms. ammus.

 

Kuolleiden määrästä ei ole tietoa. Mutta alue näyttää osuman jälkeen kuin vieraalta planeetalta.

 

Vertailun vuoksi, niin kyseinen paikka näytti vielä muutama kuukausi sitten ihan tavalliselta suurkaupungin ostoskeskusalueelta.

 

Tähän väliin kevennys. Tällä kertaa se ei ole päivän putinisti vaan päivän ilmastosössöttäjä. Sen kertoo vihreiden Emma Kari. (Yle 18.3.2022)

”Ukrainan sota osoittaa, että Suomen suunta ilmastopolitiikassa on oikea. Fossiilivapaan hyvinvointivaltion rakentaminen on myös turvallisuuspolitiikkaa.”

 

Mariupolin tilanne pahenee entisestään. Siviilien tilanne näyttää olevan se, että he kuolevat kaupunkiin tai joutuvat pakkokuljetetuksi johonkin tuntemattomaan paikkaan sotavangeiksi Venäjälle. Joiden avulla Venäjä sitten tulee tulevaisuudessa kiristämään Ukrainaa.

 

Kun on sotatila, niin siviiliväestölle tehdään tietoiskuja. Kyltissä, joka on Lvievin kaupungissa, sanotaan, että älä kerro sairaanhoitopaikkojen sijaintia. Syyriasta tiedetään, että Venäjä pommittaa niitä ensimmäisenä.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
56 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
paavo on valetelija

Last edited 2 vuotta sitten by Paavo Tajukangas
Qroquius Kad

Tietääkseni ip-osoitteessa näkyy lähettäjän katuosoite, joten jos se on lähetetty omakotitalosta, on homma aika selvä.
Mutta jos se näyttää kerrostalon rappua, miten oikein meinaat selvittää kuka se on kaikista rapun asukkaista?

Rullattu

Tuskimpa tuolla edes mitään työpaikkaa on, mutta jos, niin aika hyvä ideo voipi olla kertoa tuollaisen pomolle minkälainen ryssän kätyri on hänellä duunissa, se voi nimittäin aiheuttaa aika nopean irtisanomisen.
Ainakin omassa työpaikassa jos siellä paljastuisi yksikin ryssäkätyri niin olisi kyllä lopputili äkkiä hällä käsissä.

Rullattu

Olet noita helvetin aunustappi putkosen psykoppaatti uskovaisia.
Nyt sinun rakastamat ryssät on kuljettaneet ydinohjuksia Ukrainan rajalle, eli aikovat ihan tosissaan niitä käyttää, vieläkö housut märkänä fanitat ryssiä?
Kukahan se sitä paskaa on, katso hartaasti ryssänkätyri peiliin.

No 1.

Ryssä halusi vain kurjistaa Ukrainaa. Mitään sotilaallista merkitystä tuolla ei ollut.

Venäläiset on kurjaa kansaa

Minä

Omituisia pommituskohteita. Siksipä se ei ole muuta kuin tuhoamisvimmaa.

Igor Gonokokki

Nimenomaan EI- omituisia pommituskohteita. Ryssä haluaa tarkoituksella levittää pelkoa, tuhoa ja kauhua siviiliväestöön kuten mikä tahansa terrorijärjestö.
Ryssä on slaavilainen IS.

Kuljetaan puku päällä ja kraka kaulassa ja ollaan olevinaan hienoa johtajaa mutta kuoren sisällä on fanattinen nilviäinen jolle väkivalta on yhtä normaalia kuin hengittäminen.

Rami

Höpö höpö! Siviilit ovat jo Suomessa, turvakeskuksissa ja odottavat Kelan- kultakorttia! Ei tuolla ole enää kuin Zelesnyn natseja.

luke

Ukrainassa tuhotaan sen verran infraa ja muuta sen uudelleen rakentaminen vastaa Suomen tuhannen vuoden päästöjä.

Virtasen Anselmi

On sillä se merkitys, että se todennäköisesti lisää Ukrainan halukkuutta hyväksyä Venäjän asettamat rauhanehdot. Ja näitä iskuja tulee ilmeisesti lisää, ellei ehtoja hyväksytä. Ei tää niin kauheen mutkikasta ole. Tällainen käytös on suurvalloille ihan perussettiä.

Minä

Kun ette laske meitä kaupunkiin vapaaehtoisesti, pommitamme sen tuusan nuuskaksi.

Venäläistä ajattelua, ehkä tarkemmin venäläisten johtajien ikiaikaista aatosta.

pöh

En oikeesti ymmärrä miten tämmönen hallitus meillä voi olla, kuka hullu ne on äänestänny?
Maailmansota lähempänä kun koskaan nää miettii jotain ilmastotoimia.
2-vuotta koronapaniikkia ja nyt sitten tämä ja meillä mietitään ilmastotoimia.
Nyt ihan oikeesti herätys.

Persesyöpää Jokaiselle

Joo nyt on tärkeintä ottaa koronarokotus, ostaa sähköauto sekä tuhota talon toimiva öljylämmitys joka on planetalle ja jääkarhuille kovin haitallista. Toiseksi tärkeintä on antaa Afrikan kuninkaille uusia autoja ja taloja sekä tuoda suomeen 4 miljoonaa muslimia elämään tuilla. Kaiken tämän voimme yhdessä saavuttaa kun äänestätte vasemmistoa!

Kaitsu

Ryssä vituttaa, kun sota ei menny käsikirjoituksen mukaan. Tiukka vastarinta ja lännen yksimielisyys tuli toveri putlerille katkerana yllätyksenä.

Nyt sitten ikään kuin kostona tehdyistä virhearvioista ja lännen talouspakotteista homma pitää kostaa Ukrainalaisille pommittamalla kaupungit sorakasoiksi ja tappamalla siviilejä mahdollisimman paljon. Että sellanen erikoisoperaatio on menossa. Tosiasiahan on, että putlerin touhut on sotarikos ja raskaamman jälkeen.

Toivottavasti teitä putleristeja vituttaa tämä kirjoitus oikeen ryssän mitalla.

Suomi Finland

Ulkoministeri Haavisto: ”Teemme kaikkemme sen estämiseksi, ettei Valko-Venäjä liittyisi täydellä voimalla tähän sotaan”

Haavisto näyttää olevan Venäjän puolella.

Tai sitten suomen kieli ei ole ole oikein hallussa joko Haavistolla tai toimittelijalla.

Sherlokki suvakko

Mitä Haaviston sananat painaa missään, vai mitä kaikkemme tekeminen tarkoittanee. Kääntääkö hän urkupyssynsä itäänpäin?

Qroquius Kad

Se tarkoittaa juuri sitä, mitä Peppu sanoo:
”Teen kaikkeni ja katson, mihin se riittää!”
Ei se riitä minnekään mutta hei, Peppu teki kaikkensa!

Persesyöpää Jokaiselle

On ne rohkeita ryssät. Naisia ja lapsia ohjuksilla. Eikä edes hävetä. Suuria voittajia, rohkeita MIEHIÄ. Tulee ihan mieleen muslimi ”miesten” rakastama naistenhakkausmentaliteetti, sekin on todella rohkeaa ja kunniallista. Jatkakaa vaan.. jatkakaa vaan. Se loppuu niin että teidän kotikentälle sataa vähän isompaa pommia ja teidän kansastanne katoaa kummallisesti 50 miljoonaa henkeä, naista ja lasta myöskin, parissa päivässä. Ja maailma nauttii sekä nauraa. Tulkaapa sitten itkemään kuinka väärin se on tappaa siviilejä.

T

”Joiden avulla Venäjä sitten tulee tulevaisuudessa kiristämään Ukrainaa.”
Hyvä huomio. Tämä seikka ei tullut minulle mieleen, mutta Venäjä voi nähtävästi alentua näinkin alas.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Onhan näitä suurvaltojen operaatioita nähty.

IMG_20220321_163254.jpg
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Alapeukuttajan kannattaisi miettiä tavallisen kansan kohtaloa kuvan tilanteessa. Perheelliselle tuo helvetin esikartano niin Ukrainassa, Libyassa,Syyriassa,Irakissa….ja ihan missä vaan. Kun sotahullut päättävät, tavan kansa kärsii.

E.Kari

Ukrainan sota osoittaa, että Suomen suunta ilmastopolitiikassa on oikea. Fossiilivapaan hyvinvointivaltion rakentaminen on myös turvallisuuspolitiikkaa.”

 
Olisi kannattanut ukrainankin sitten satsata siihen” fossiilivapaaseen hyvinvointivaltion rakentamiseen” niin venäjä ei olisi hyökännyt .
Onneksi me nyt keretään vielä kaivaa kaikkien taskujen pohjatkin viimeisitäkin hiluista ”fossiilivapaan hyvinvointivaltion” luomiseksi , niin olemme turvassa venäjältä.
Joten polttonesteen litrahintaan 10 e , maaja metsätalous lopetetaan ja kaikki muuttaa pääkaupunkiin toistaiseksi , kunnes kaikki päätösvalta on brysselissä ja siellä saadaan päättää meidän ylijäämä/ ilmastotuholaisten loppusijoituspaikasta mikä se lieneekään.
A`la laa Vihreää turvallisuuspolitiikkaa , Bon apetit.

Daavidin poika

Kyllä Putin antaa julmia määräyksiä puolustus ministerilleen Ukrainalaisten kansalaisten hävittämiseen. Tuleeko Putin istumaan joku kaunis päivä Haagin tuomioistuin salissa.?

Qroquius Kad

Eipä taida.
Jos hänet keikkaistaan, tuskin selviää hengissä.
Vaikka selviäisikin, enpä usko uudella hallituksella olevan halua luovuttaa Putleria Haagiin, josa perattaisin muidenkin tekemisiä vähän turhan tarkoin.

Anonyym

Vaikka kuinka muistelen, niin Saksa taitaa olla ainut suuren sodan hävinneistä ja silti olemaan jätetyistä valtioista, jossa syylliset on perattu ja suunta muutettu pitkäksi ajaksi. Japanin yhteiskunnan harjaamisesta en tiedä.
Venäjällä ovat varmasti yhä edelleen vallassa Stalinin viimeisten vuosien ylimystön ja hyötyjien jälkeläiset. Mitään ei o kummemmin tarvinnu katua eikä syyllisiä perata esiin. Sillä mennään.

Qroquius Kad

Neuvostoliitto ei ole ollutkaan häviäjien pöydässä, vaan sanelemassa rangaistuksia hävinneille.

pöh

Sodassa on aina propagandaa molemmin puolin, mutta ei ryssien touhua voi ymmärtää mitenkään.
Jotain pikkutyttöjä tappavat, stanan sankarit

tie ja totuus ja elämä

Sodassa aina suurin häviäjä on totuus.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Et vissiin ole tutustunut II maailmansodan oikeaan historiaan. Sama kaava toistuu nyt Ukrainassa.

VMP

Niin venäjä/neuvostoliitto valehteli käsittämättömät määrät silloinkin niin omilleen kuin muillekkin, mutta onkos se tehnyt muka sotienkaan välissä yhtään mitään muuta? Et vissiin ole tutustunut oikeaan fiksuun ihmiseen koskaan. Kannattaa tutustua myös oikeaan ketsuppiin ei mihinkää vale felixiin, et vissiin koskaan ole tutustunut oikeaan kouluun peruskoulun jälkeen, oikeasta naisesta sulla ei ole toivoan, mutta kyllä ne ääliötkin löytää tasoistaan seuraa älä hätäile.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Selvitä miksi Saksa hyökkäsi puoleen väliin Puolaan . Siellä oli sudeettialue , jonka saksalaisia asukkaita tapettiin 50 000. Sama tilanne Ukrainassa , pienemmillä ihmisuhreilla Donetskissa ja Luhanskissa. Minä en maininnut Venäjää ollenkaan , joten kuka on typerä. ”Tyhmyys ihmisen tyhmentää”. Olet vielä nuori, ota selvää asioista. Saman naisen kanssa olen ollut jo vuodesta 1985 ja kirjoituksestasi päätellen korkeakoulutetut lapsenikin ovat sinua vanhempia.

Qroquius Kad

Sudeettialue Puolassa. Enpä olekaan ennen sellaisesta kuullut.
Tšekkoslovakian sudeettisaksalaisista sitäkin enemmän.

Puolassa oli toki saksalainen vähemmistö, mutta ei heitä teloitettu, vaan päinvastoin heidän puolisotilaallinen järjestönsä Volksdeutscher Selbstschutz teloitti 50 000 puolalaista.

Teilläpäin historiaa opetetaan hieman oudosti.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kannattaa kuvat katsoa.

Qroquius Kad

Niin tosiaan, sitä TODELLISTA historiaa!

Onhan se toki tuttua:
Kuussa ei ole koskaan käyty, Ma on pannukakku jota Aurinko kiertää, holokaustia ei tapahtunut, juutalaiset hallitsevat maailmaa illuminaattien, vapaamuurarien ja reptiliaanien kanssa ja Suomi aloitti Talvisodan hyökkäämällä Rauhan Valtakuntaan Neuvostoliittoon.

Eli se siitä.
Olet menettänyt loputkin uskottavuudestasi, enkä kiinnitä sinuun enää huomiota.

Rullattu

Ainoa oikea teko.
Rysän kätyrien kanssa ei voi kirjoitella eikä keskustella, jos sen tekee, silloin hukkuu mahorkkaulosteeseen mitä alkaa joka ryssämatto päästelemään.

VMP

Onhan noille hyvä korjata noita venäjän hallinnon mukaan ”oikean” historian tietoja kun hatarat tiedot omaavat ottaa ne helposti totena. Tietysti pitäisi pysyä asiallisena , missä en aina itse pysy 🙂

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Paavo perkele sensuroi vastaukseni. Haista pata paska.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Pate

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Lue magneettimediaa, luulet vähemmän

VMP

Totta sillä sivulla yllättyy aina kuinka paljon ihminen oikeasti voi puhua/kirjoittaa paskaa jos alkaa rehellisinä teitä pitämään..

VMP

Tämä nimimerkki on kyllä loistava sinulle kommentoidessa

https://timo-vihavainen.blogspot.com/2022/03/se-oli-silloin-mutta-nyt.html

Tuossa voi olla liikaa tekstiä sinulle eikä ole edes selko-suomea 🙁 Mutta suomea kuitenkin lue niin ei tarvi puhua keskustapuoluetta ja nolata itseään.

VMP

Epäilen kyllä noilla tiedoilla ei yksikään nainen olisi sun kanssa, tietysti voit naisena pitää vaikka pääministeriä, mutta naiset kokee kunnian loukkauksena niiden ääliö ämmien kutsumisen naisiksi. On korkeakouluja ja sitten on korkeakouluja, yliopistoja ja yliopistoja …
Älyvaapata on ollut tehdä tietyistä ammattikouluista ammattikorkeakouluja. Btw opinnot loppui viimevuosituhannella. Ota asioista selvää ja ihmettele miksi idiooteillakin on mahdollisuus päästä esim. sairaanhoitajaksi(korkeakoulu nykyään) kertomaan ”oikeaa” historiaa.

pöh

Kyllä se Paavo niin on, ensimmäisenä häviää totuus. On sitä totuuakin aina jossain, mutta kukaan ei sitä enää erota kaiken propagandan seasta.
En haluais et niin on, mutta niin se on.

pöh

Mä oikeesti arvostan Paavo sun raportointia tästä Ukrainan sodasta. Ja vaikka välillä oltas jossain asioissa eri mieltä, niin ei se tarkota että olisin sua vastaan 🙂 maailmaan mahtuu mielipiteitä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Haista pate paska

Rullattu

Mikään ei ole parempaa huvia kun katsella kun tuollaisen ryssän kätyrin tuntemaa peräkipuilua.

Danzig

Suurin KATOAJA on totuus. Suurin HÄVIÄJÄ on ihmisyys.

asga

Venäjälle on tärkeää, että naapurimaissa menee huonommin kuin omassa maassa….

Allu

Vittumaista kuvailla tuolla alueella kun ei tiedä koska ohjus tulee niskaan perkeles ryssät on mulkkuja !!