Venäjä teki suuren ohjusiskun Kiovaan siviilialueelle

Venäläisten ohjusiskut aiheuttivat viime yönä suurta vahinkoa Kiovan luoteispuolella. Ohjuksia ammuttiin ostoskeskukseen, jonka välittömässä läheisyydessä oli korkeita kerrostaloja.

Yksi ohjus näkyy valvontakameran kuvassa, jossa kellonaika on itä-euroopan aikaa puoliyö. Tuon jälkeen paikalla tapahtui vielä pari suurta räjähdystä. Sotilasasiantuntijoiden mukaan kyseessä on tavallista suurempi räjähdys, eli suurempi kuin tankin tms. ammus.

 

Kuolleiden määrästä ei ole tietoa. Mutta alue näyttää osuman jälkeen kuin vieraalta planeetalta.

 

Vertailun vuoksi, niin kyseinen paikka näytti vielä muutama kuukausi sitten ihan tavalliselta suurkaupungin ostoskeskusalueelta.

 

Tähän väliin kevennys. Tällä kertaa se ei ole päivän putinisti vaan päivän ilmastosössöttäjä. Sen kertoo vihreiden Emma Kari. (Yle 18.3.2022)

”Ukrainan sota osoittaa, että Suomen suunta ilmastopolitiikassa on oikea. Fossiilivapaan hyvinvointivaltion rakentaminen on myös turvallisuuspolitiikkaa.”

 

Mariupolin tilanne pahenee entisestään. Siviilien tilanne näyttää olevan se, että he kuolevat kaupunkiin tai joutuvat pakkokuljetetuksi johonkin tuntemattomaan paikkaan sotavangeiksi Venäjälle. Joiden avulla Venäjä sitten tulee tulevaisuudessa kiristämään Ukrainaa.

 

Kun on sotatila, niin siviiliväestölle tehdään tietoiskuja. Kyltissä, joka on Lvievin kaupungissa, sanotaan, että älä kerro sairaanhoitopaikkojen sijaintia. Syyriasta tiedetään, että Venäjä pommittaa niitä ensimmäisenä.

 

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.