Ukrainalaiset tekemässä valtavaa mottia Kiovan luoteispuolelle

Kiovaan on syntymässä lähipäivien aikana sellainen motti, että Venäjä huutaa sen jälkeen haikeaa hoosiannaa. Ukrainalaiset ovat edenneet työntäen venäläisjoukkoja päivä päivältä kauemmas.

Kiovan luoteispuolella käydään lähipäivien aikana mahdollisesti sodan kannalta hyvinkin ratkaisevia taisteluja. Venäläisjoukot pääsivät parhaimmillaan ihan Kiovan kaupunkialueen rajoille. Sen jälkeen homma kääntyi ja nyt Ukrainan joukot työntävät päivä päivältä taaemmas.

Kaupunkialueella Bucha-Irpin-Hostomel-suunnalla on eniten venäläisjoukkoja, mutta he ovat kokeneet niin suuria menetyksiä, eikä alueelle enää toimi huolto. Näillä joukoilla on käytännössä jo nollahuoltoa.

Tästä pohjoiseen Dymerin suunnalla joukkoja työnnetään koko ajan taaemmas. Samoin kuin lännessä Borodiankan suunnalla. Siellä joukoilla on tilanne, että tällä hetkellä ainoa perääntymistie on kohti Kiovaa. Buchan suunnalla olevilla joukoilla on myös huolto täysin loppu, joten sielläkään ei ole paljon vaihtoehtoja.

Mottisulkeisia on useita. Ehkä äkkiseltään uskottavin voisi olla se, että Dymerin suunnalla pohjoisessa joukkoja saadaan työnnettyä lisää taaksepäin, jolloin osa joukoista voi siirtyä länteen päin. Borodiankan suunnan joukoilla taas osa työntää venäläisiä kohti Kiovaa kun osa joukoista suuntaa kohti kaakkoa ja kohtaa Dymerin suunnan joukot.

Jos näin saadaan toimittua, niin motissa on valtava määrä venäläisjoukkoa. Mitään tarkkoja tietoja sotilaiden määristä ei ole, mutta useista tuhansista, mahdollisesti kymmenistä tuhansista miehistä. Plus kalusto päälle.

On pohdittu, että mitä tehdään, kun motti saadaan kiinni. Vaihtoehtoja on joitakin, mutta uskottavin on se, että motti pidetään kiinni niin kauan kunnes venäläisjoukot antautuvat. Kun huolto ei pelaa, ei ole ammuksia, ei polttoainetta, ei ruokaa, ei mitään. Silloin vaihtoehto on itsemurha tai antautuminen.

 

Monilta suunnilta tulee viestejä, että venäläisten sotamoraali on täysi nolla. Venäläiset antautuvat helpolla. Joissakin paikoissa jostain Uralin perukoilta väkisin tuodut miehet ovat kieltäytyneet ampumasta, kun heille on selvinnyt, että sotaan on tuotu tietämättään.

 

Hostomelissä venäläiset polttivat hevostallin perääntyessään. Useita hevosia paloi elävältä, muutama pääsi pakoon.

Subscribe
Notify of
guest
93 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mustamakkara

Ryssä-Medvedev moittii Puolaa ja sen poliitikkoja.

“Kansalaisten edut on uhrattu”

Puheet on kyllä aika omituisia kun vertaa sitä, mitä niiden omassa maassa tehdään. Puolalaiset eivät ole ryssille velkaa yhtään mitään. Kaikki tervejärkiset kansat tekevät nyt pesäeron ryssään.

Isä Pilvinen

https://fi.wikipedia.org/wiki/Katynin_joukkomurha

en usko puolalaisten hetkeen unohtavan Neuvostoliiton osuutta toisessa maailmansodassa.

luke

Jakoivat Puolan rittentrop sopimuksella ensin saksa hyökkäsi toiselta suunnalta ja viikkoa myöhemmin Nl. Hitler ja Stalin aseveljiä että sellaisia natseja kumpikin aikoi pettää toisensa mutta Hitleri ehti ensin.Venäjän Natseilla on esikuvansa.

Kilekindad ei riitä

👉Tämän vuoden puolella menevät Suomi ja Ruotsi NATOon!

Jos emme mene NATOon on ainoa sotilasapu (”boots on the ground”) se minkä Suomi antaa Ruotsille ja Ruotsi Suomelle. Mikään NATOmaa ei tule lähettämään joukkoja meille jos emme ole jäseniä. Piste.

Jalmari 47

Suomi liittyy Natoon, Ruotsi ei.. Suomi on edelleen sotajoukkojen temmellyskenttä.. Ruotsi kusetti Suomalaisia jo jättäytyessään pois Euro valuutasta. Suomalaiset uskoivat että Ruotsikin luopuu Kruunustaan, mutta ei!
Samana aikana (20 v.) Ruotsin talous on kasvanut 30% Suomen +-0!

Pirtsakka

En tiedä miksi, mutta minusta noiden jokaisen – Putinin, Medvedevin, Lavrovin ja kaikkien samankaltaisten puheet kuulostavat pelkästään naiiveilta. Vähän samaan tapaan naukuvat kuin urheilijat, jotka nyt ovat pakotelistalla.Yksikin taitoluistelija sanoi, että pakotteista päättävät tulevat katumaan, sillä luistelusta “katoaa loisto”. Putinin lehdistösihteerin Laskovin 24-vuotias tytär piti pakotelistalle joutumistaan epäoikeudenmukaisena ja sanoi, että hänellä ei ole mitään tekemistä isänsä rahojen kanssa (noinkohan)? Jatkoi vielä, että pakotteita ei pitäisi soveltaa aikuisiin, jotka elävät itsenäistä elämää ja käyvät töissä. No lapsiinko niitä pitäisi soveltaa? Putin ja lakeijansa ovat kuin pieniä lapsia, joilta on viety tikkari. Uhkailla kyllä osaavat ja tappaa viattomia, myös lapsia.

Sellaista

Korjataan sen verran että tämä lehdistösihteeri on Dmitri Peskov. Jonka tytär joutui pakotelistalle.

Last edited 2 vuotta sitten by Sellaista
Pirtsakka

Joo, niin olikin ja kiitos, että korjasit. Menee tässä informaatiotulvassa jo Peskovit ja Lavrovit päässä sekaisin…no, samaa sakkia joka tapauksessa. Laskov ei tosin edes sovi noista yhdenkään nimeksi, jos on niin (en tiedä), että nimi olisi johdettu venäjän sanasta “laska” eli hyväily tai hellä kohtelu. Tai voihan meillä olla slaavien kanssa vähän eri käsitys siitä, mitä merkitsee hellä kohtelu?

Ohmygod

Pitää muistaa, että kaikki nämä putinistiset lausumat on tarkoitettu Venäjän sisäiseen käyttöön. siellä ne toimivat, koska kukaan ei uskalla väittää vastaan.

Lännestä katsottuna nämä uudet termit “operaatiosta” alkaen ovat naurettavia.

Pirtsakka

Luin näinä päivinä venäläistä riippumatonta lehteä “Meduzaa”, joka lähti maanpakoon Venäjältä ja toimii nyt Riiasta käsin. Kaiken pahuuden keskellä nauratti, kun siellä kirjoitettiin II maailmansodasta (Suuresta Isänmaallisesta sodasta venäläisittäin) nimellä “II maailman sotilaallinen erikoisoperaatio”. Lehteä voi lukea englanniksi. Jokaisen artikkelin alussa on liirumlaarumia lehden sisältöön vaikuttaneista “vieraan vallan agenteista” selustan turvaksi. Oli myös kirjoitus nuoresta ukrainalaisesta matemaatikosta, lahjakkaasta sellaisesta, joka vangittiin sen jälkeen, kun oli puhunut ääneen ja julkisesti asioita, joista ei sovi puhua. Istui tyrmässä 15 vuorokautta ja teki vapauduttuaan itsemurhan. Jäähyväissanoissaan kirjoitti mm. “kuolemaakin pahempaa on vapaudettomuus”. 26-vuotias.

Pirtsakka

Tarkennukseksi vielä: matemaatikko asui Venäjällä, josta pyrki lähtemään juuri sodan alkupäivinä takaisin Ukrainaan. Pidätettiin rautatieasemalla.

Karma Kosti Vihdoin

Luistelusta kuten muustakin urheilusta ei kyllä loisto katoa, ryssien mukana katoaa 95% dopingtapauksista. Vilpillistä kansaa. Joo, meilläkin semmoista harrastettu. Kiinni jäätyään hävetti niin että ryyppäs itsensä hengiltä, ja toiset lopettivat kun ei enää kehdannut naamaansa näyttää. Me opimme omista mokistamme, ryssät selittelevät omiaan ja uhkailevat LOISTON poissaololla. Ryypätkää itsenne hengiltä mielummin, tommost kitinää jaksa kukaan. Vitun taitoluistelijoita koko kansa…

Tervejärkiset paitsi...

Paitsi Suomi.

Huono Naapuri

Niin, miten on, onko Suomi tehnyt pesäeron ryssään vai ei?

Qroquius Kad

Ei ainakaan vielä, ja huonolta näyttää tämän tohvelisankaripresidentin ja pimpsallituksen aikana.

Hys hys hys... shh...

Sauli Tohveli ja Voi Mariini 😀

Ohmygod

Mitä tarkoitat pesäerolla? Olemmeko jättäneet kantamme avoimeksi?

Erkyli

Nykyiset tapahtumat asettavat uuteen valoon Smolenskin lentoturman. Video löytyy missä väitetään Puolan presidentin tulleen ammutuksi koneen putoamispaikalla.

20.000> 300.000 kohta

Ryssä kostaa ”epäystävällisille” maille, mm niille joille toimittaa oljyä ja maakaasua. Alkaa nyt vaatia että maksu suoritetaan ruplissa jotta saavat lässähtäneen valuutan nousemaan.

Pakolaisia saattaa tulla Ukrainasta Ruotsiin 300.000, prognoosia on juuri nostettu. Ensinhän se oli 200.000. Tämäkin menee ihan nappiin Lilleputin mielestä joka ajaa ihmisiä pakenemaan.

Tähän mennessä on tullut 20.000 Ukrainasta Ruotsiin, kun lasketaan asyylia hakeneet ja massadirektiivilla tulleet yhteen. Asiasta on suora lähetys juuri nyt SVTssä.

Kaitsu

Kumpa vaan onnistuis ja putlerin erikoisoperaatio sais varsin erikoislaatuisen ja varmasti ansaitsemansa loppunsa.
Siinä sitä oliskin putlerilla selittämistä venäjän kansalle, kun joukot on motitettu Kiovan nurkille ja näkevät nälkää piruparat, vaikka kyseisten joukkojen piti motittaa Kiova.

HyvaJatkaa

Siinähän on yksi erikoisoperaatio Puutiaiselle, kun saavat laukaistua tuon jättimotin.

Put In The Dick

Elukat mottiin, ja sen jälkeen ei armoa. Ihan samalla mitalla vaan takaisin miten ovat siviileitä kohdelleet, kunnolla tulta niskaan.

HyvaJatkaa

Joo, motti vaan silpuksi ihan totaalisesti vaikka hitaammallakin tahdilla!!! Siinä se ryssällä alkaa p valumaan housuun ja saappaaseen kun huomaa, että edestä tai takaa on taas yksi osasto lähtenyt korventumaan helvetin tulille eikä itse pysty tekemään mitään kun ei ole enää kuteja ja ruokaakaan ei ole.

Sopivan vmäinen olo varmaan ryssällä kun a-tarvikkeet, polttoaine, vesi ja ruoka on lopussa eikä apuja tule mistään ja samalla tulee morkulaa ja kuulaa niskaan Ukrainalaisilta.

Katsotaan loppunäytös

No, tähän asti rintamia seuraavat ovat sanoneet että rintamat etenevät taisaiseen tahtiin, 6km/pv.

Toisaalta, jos ei Blackwater ja Dyncorp saisi mitään aikaan niin olisihan se melko noloa.

Mitä tulee tuohon USA:n asettamaa presidenttiin, Zelenskyyn niin kova poika se on vaatimaan Putinin kanssa koko ajan rauhanneuvotteluja. Mutta miksi neuvotella kun se on ilmoittanut että kynnyskysykset eivät tule kuuloonkaan. Että Ukraina ei niihin taivu. Silti heti seuraavana päivänä se vaatii taas neuvottelujen aloittamista Venäjän kanssa.

Ohmygod

Jos Putinin puheet on tarkoitettu vain venäläisille, niin ehkä osa Zelen puheista on tarkoitettu vain ukrainalaisille ja osa vain lännelle. Zelen puheet eivät yllä Moskovaan asti.

Minä

Miksi sen pitäisi neuvotella Putinille nöyristellen? Hyvä neuvottelun lähtökohta on, että koska Putin armeijoineen antautuu ehdoitta ja kuinka suuret sotakorvaukset Putin Venäjineen maksaa.

Mitään kompromisseja ei pidä hyökkääjän kanssa lähteä vapaaehtoisesti tekemään, sillä se olisi hyökkäämisen palkitsemista.

Kun katselee taisteluiden etenemistä, ei edes ole syytä nöyrtyä. Kuluttaa vaan Putinin armeijaa ja odottelee, että mm. Venäjän äidit kyllästyvät Putinin kehittämiin ruumisröykkiöihin.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
VMP

Näin kirjoittaa meille venäjän asettama peräpukamaferissoija, laitappa yksi juttu mistä putin ei ole omalle kansalle valehdellut huviksesi, historia tietenkin on historia venäjän/neuvostoliiiton mukaan joten se on ainakin sinun mukaasi totta onko muuta? Suomalaisten tekemät venäläisten joukkomurhat ja hyökkäys neuvostoliittoa vastaan on tietenkin totta.. Kuka asetti meille sisäministeriksi korruptoituneen hypokraattipaskakassan? Oliko se USA vai venäjä onko mahdollista, että se olisi moldova koska samaan tilanteeseen suomea on hyvin ajamassa? Onko mahdollista, että putin on USA:an asettama presidentti ei kai nyt venäjän itse asettama presidentti kusettaisi omiaan siihen malliin?

Jortonki

Rintamat etenevät 6km/pv. Suunta on alkanut vaihdella. Ryssistä tulee puskaryssiä.

Yleisesti ottaen olet putintrolli, syö sitä kaalisoppaaasi leningradissa (ilman sattumia).

mies kylmästä

ai että ILOISTA LUETTAVAA…. Jatkakaa samaan malliin ….

Sherlokki suvakko

Venäjä on ilmeisesti pyytänyt valkovenäjää liittymään sotaoperaatioon juuri tuon motitusuhan takia. Mikäli on uskominen Usan tiedustelua.

Rullattu

Usa laittoi menemään automaattisia ilmatorjuntaohjusalustoja Ukrainaan joten kohta alkaa ryssät tippumaan taivaalta urakalla. Lisäksi vielä hieno tapahtuma kun ryssän oma sotalaiva veteli ohjuksilla omia hävittäjiään alas, eihän nuo alkuasukkaat edes tiedä mitä ampuvat.

HyvaJatkaa

Samahan se oli yankeilla Irakissa. “Ystävällinen tuli” tappoi paljon omia…

Qroquius Kad

Tekevälle sattuu.

Hyvin tehty

Ruotsi lähetti taas 5000 panssarintuhoajaa entisten lisäksi ja miinanraivausvehkeitä.

Rullattu

Ryssät jotak on Ukrainssa jääneet vangeiksi, yhdelläkään ei ole kännykkää, sillä ne vietiin pois kaikilta sotilailta.
Nyt saivat esimmäistä kertaa ottaa Ukrainassa vankila olleessa yhteyttä omaisiinsa ja huomasi kyllä että ovat kuin pikkulapsia kun alkoivat useimmat rääkymään kesken puhelun.
Siinä näytettä että vangiksi jääneet ryssät saa parempaa kohtelua viholliselttaan mitä omiltaan.
Siinä osoitus miten iso sydän sykkii Ukrainalaisten rinnassa

Sellaista

Nyt tosiaan väitettiin, että Valko-Venäjä olis lähdössä apuun kun ei suuri Venäjä pärjännyt. Samoin Venäläisiltä kuulema jo ammukset ja syömiset vähissä. Menipä tämä hyvin…Uusia panssarivaunujakaan eivät saa pakotteiden takia kasattua..

HyvaJatkaa

Ihan oikein ryssälle!

Valtsu

On kyllä mielenkiintoista nähdä, onko Lukshenko valmis uhraamaan maansa Venäjän hyväksi. Selvästi mietityttää, kun on näinkin pitkään täytynyt odotella, vaikka Putte tarvitsisi tiukasti apua.

Laskiämpäri

Likasanko on likasanko. Kyllä hän ehdottomasti lipoo Pulteria ensikädessä.

Minä

Kun odottelee ja katselee kuinka homma kehittyy, saattaa käydä edullisemmaksi olla osallistumatta. Putinin valta saattaa kadota, Venäjän armeija saattaa lopettaa operaation ja vetäytyä.

pzkw

Huvikseni näitä keskusteluja lueskelen enkä ota kantaa kuka teki väärin tai oli oikeassa mutta että tuolta naapuriltammeko loppuisi materiaalit noin kuukauden sotimisen jälkeen? Ihan kaikkea satuilua nyt ei kannata uskoa.

Qroquius Kad

Onhan siellä kamaa ja ukkoa, mutta eri asia paljonko ja moniko on käyttö- ja ennen kaikkea sotakelpoista.
Jos varastossa on 2 000 panssaria joista vain 20 liikkuu, se ei liene järin mahtava täydennys sotavoimaan?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Niih.

IMG_20220322_214620.jpg
NOT

Eikö?

11FA730F-93DA-4928-BC5A-1D4B42A305D7.jpeg
Lämäri

Ja voitettiin me se lätkämatsikin.

X

Niinpä se Ryssiä kirvelee eniten..: D

Ohmygod

Mikä aiheutti Putinille raivokohtauksen ja johti hyökkäyskäskyyn.
Johonkin nääs piti pettymys purkaa..

Jortonki

Sama tapahtui jo 2014 Sotsin olympialaisissa. Suomi lähetti Venäjän mustanmeren maitojunaan SleepySleepers – Rasputin – YouTube neljännesfinaaleissa. Ras-Putain rääkyi tuskaa ja hyökkäsi Krimille ja itä-Ukrainaan.

X

Ryssät on niin kusessa että Valko Venäjän on pakko tulla apuun, siis jos Lukasenka saa joukot liikkeelle.

Jortonki

Lokasankolta ja Putainilta ei onnistu enää edes erektio. Ei edes aamuisin. Saati sitten joukot.

Sellaista

Nythän siellä taas Peskov tarjoilee ydinpommeja jälleen kerran lännelle. Taitaa olla melkoinen epätoivo meneillään.

Lämäri

Ei niil oo. Ryssil ei oo edes seksipommeja.

Sellaista

No, sellaisia löytyy ihan tästä paikkakunnalta, jos vähän aikaa etsii.

Mustamakkara

Paskov se vaan paskoo aivopieruja.

Risto Jääskeläinen

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Kuten Peskov toetaa: “Ukrainassa on sujunut suunnitelmien mukaan.” Ehkäpä huolto ei pelaa Venäjältä Ukrainan pohjoispuoliskolle, mutta etelämmäksi toimii?

Qroquius Kad

Olisihan se nyt tuhannen ihme, jos Ryssä myöntäisi sodan, korjaan erikoisoperaation menneen ja menevän päin mäntyä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tässä sulle luotettava , valtamedioiden käyttämä asiantuntija. Nämä kertovat miten miten päin mäntyä menee. Täällä ainakin uskotaan.

Sori, mutta Pt-median kautta ei voi julkaista toisia ihmisiä solvaavien artikkelien linkkejä.

Rullattu

Teillä putinisteilla on sama virsi joka kerta kun ryssistä aletaan kertomaan jotain negatiivista, te tyyliini, “usa, valtamedian lukijat, nato ja lässyn, lässyn”

Voin kertoa että tuskin yksikään täällä joita väität valtamedian seuraajiksi, ei tuota ole, minäkään en ole valtamediaa seurannut enkä uskonut ainakaan 25 vuoteen. Sitten natosta, on puhtaasti puolustusliitto joka ei hyökkää mihinkään maahan, muuta kun puolustaa omiaan jos sinne vaikka sinua rakkaasi, ryssät hyökkää.
Nato ei ryöstä jäsenmaidensa rahoja, siitä olisit kuullut joka puolelta maailmaan natoon kun kuuluu helkkaristi maita, mutta hiljaista on ollut.
Muista tuo ryssän ihannointisi kun nuo hullut alkaa käyttämään ydinaseita ja eurooppa hukkuu säteilylaskeumaan.

Qroquius Kad

Minkäs sille voi, jos jonkun ymmärrys on sillä tasolla että uskoo UMV:tä ja Litteän Maan Seuran Sanomia.

Mustamakkara

USA:lla ei ole mitään etupiiriä. Kaikki maat liittyvät Natoon täysin vapaaehtoisesti, jos liittyvät. Ketään ei pakoteta. Venäjä puolestaan on maa, jonka puolustussysteemeihin kukaan ei halua liittyä vapaaehtoisesti. Ja sitä kiukuttaa. Mutta kun ovat ryssiä, niin eivät osaa sopeutua ja kehittyä, vaan polkevat varmaan ikuisesti vuosituhannen ikäisissä kangistuneissa mongolikaavoissaan, joilla eivät voi millään pärjätä länsimaille.

pzkw

Nato viimeksi puhunut ydinaseen käytöstä Venäjää vastaan. Venäjä pyyteli turvatakuita ja niihin ei mitenkään täällä lännessä reagoitu. Ei se ryssä yksistään ole syyllinen joka asiaan. Ja todellakaan en ole kummankaan puolella tässä asiassa vaan haluan asennoitua mahdollisimman neutraalisti. Ehkä useamman muunkin pitäisi etsiä “totuutta” molemmilta puolilta eikä pelkästään luottaa vain toisen puolen narratiiviin.

Jortonki

Mutta jos se onkin sujunut Ukrainan suunnitelmien mukaan? “Comical Dimitry” Peskov ylistää ryssien joutumista mottiin sillä että he saavat isomman taivasosuuden putintaivaasta.

MaaTuska Tuskamaa

Ja 72 maatuskaneitsyttä.

Karma Kosti Vihdoin

Nollahuolto=Viimeinen voitelu. Noi kuolee kaikki ja kotijoukoille Putin valehtelee että me voitetaan tää matsi. Tai siis niille jolle on kerrottu että matsia edes on, tai siis harjoitusottelu. Pojat on viikonloppuleirillä. Kurssilla. On se hieno mies tuo Vladimir. Kunnon näätä. Äidit hamstraavat sokeria että saa kakut leivottua kun sotapojat tulevat voittajina kotiin. Voi sitä yllätysten määrää kun ois sokerin sijaan pitänyt hamstrata hautaseppeleitä. Noooh, tämmöstä tällä kertaa. Onnea valitsemallenne tielle, Venäjä! Tulevaisuus on RUUSUINEN.

Tappiot pimitetään?

Mites on, eikö niitä ruumispusseja ole jo tuotu Ryssälään vai kuopataanko ne Ukrainan multiin jotta omaiset eivät saa tietää miten on käynyt pikkuäijän ”Pelastusoperaatiossa”?

Qroquius Kad

Ne liikuteltavat krematoriot ovat epäilemättä ahkerassa käytössä.

Jortonki

Ellei niitä krematorioita ole pöhäytetty myös tulille Ukrainan droonista. Lisää nääs ryssien kiusaa (ja tappaa pari putinuskovaista) kun täytyy laittaa varusmiehet haudankaivuun.

Sen jälkeen on hankala sanoa, “hyökätkää tuon jängän yli, on ihan turvallista”.

Kari Jurri

Putte painaa ton motin ja siinä sivussa Kiovan sileeks taktisella ydinaseella ja kas, siinäpä todiste Ukrainan joukkotuhoaseista ja siitä kuinka sairaita natseja ne on. Nukettaa nyt oma pääkaupunki.

Tappiot pimitetään?

Ei mahdotonta…

Qroquius Kad

Erittäin epätodennäköistä silti.

Mustamakkara

Xi paskoisi housuihinsa, jos Venäjä käyttäisi ydinasetta. Olisi yhä vaikeampaa tukea Venäjää edes antamalla lämmintä kättä.

Karma Kosti Vihdoin

Onkohan ne ryssät jotka jäi sinne hissiin loukkuun vielä hengissä? Taitaa hississä olla aikamoinen dunkku tällä hetkellä. No voi sentään, harmillista.

Geograafikko

Voitaisiin jo pikkuhiljaa kutsua Venäjää sen oikealla nimellä: Länsi-Korea. Those west koreans sure are a sad bunch of stupid fucks.

Kehitysmaista pahin

Tai Epä-Korea. Ruotsiksi EPA-Korea (vrt. EPA-traktor).

Enpä olisi uskonut edes Puuttinin vajoavan NIIN alas kuin mitä on vajonnut. Puuttinin brändi on tuhottu ikiajoiksi.

Banzaider

Minä olen lähinnä yllättynyt siitä kuinka kauan Putler jaksoi ylläpitää “reilu mies”-kulissiaan. Mahtanut kyrsiä ja järsiä umpiryssää kaikki nämä vuosikymmenet kun ei ole saanut olla oma itsensä. Nyt sitten RYSSITÄÄN ja kunnolla, nämä viimeiset sairaat päivänsä. Ei taida hullu ryssä edes tajuta että planeetalla ei ole ketään joka surisi kuolemaansa.

Qroquius Kad

Eiköhän tuo liene ennemminkin vanhenevan diktaattorin kipuilua, kun tietää päiviensä vähenevän eikä enää ole lihaksia joita esitellä valokuvaajille;
niinpä on pullisteltava asevoimilla eikä sekään onnistu.

Lersmanni

Pienimunaisen miehen syndrooma. Vladimir Micropenis Lilliputin on hyvin hyvin vihainen kaikelle.

Jaska

Paavo rakastaa matuja ja vihaa venäläisä. Supersuvakki lampaan vaatteissa.

Sam Colt

Missä olet nähnyt Paavon maturakkauden näillä sivuilla?
Voi olla että Paavo viis veisaa lähi-idän ongelmista, mutta ei halua niitä Pohjolaan.

Mustamakkara

Jaska taitaa rakastaa venäläisiä lastentappajia?

Ulkokylvöjä

No nyt… Zelensky teki eilen ehdotuksen tulitauon aikaansaamiseksi. Se ehdotti että jos Ukraina ei liity NATO:on niin Venäjän tulisi taata Ukrainan koskemattmuus:

https://www.dw.com/en/zelenskyy-offers-compromise-for-everyone/av-61225098

Mutta niistä kynnyskysymykssitä se ei edelleenkään halua joustaa. Eli, D-valtioiden itsenäisyydestä ja Krimin kansanäänestyksestä. Vielä se pitää niitä tynkä-Ukrainaan kuuluvina.

Olisi kiitollinen kun jäljelle jää sentään euroopan vilja-aitat. Muutoin voi olla että niissä ei viljellä tulevana kesänä. Tosin, aikaahan vielä on sellaise 2kk kylvää.

Lersmanni

Koko tää homma johtuu siitä että Putinin tytär on sanonu isiiiiiiiii mä haluuun ison linnan Krimin rannalla, siellä on niin nättiä ja siel ois kiva juoda samppanjaa partsilla isiiiiiiiiiii anna mulle semmonen!!!! “Mutta tyttöpieni, ukraina ei siitä tykkäis” Isiiiiiiiiiii, TAPA UKRAINA isiiiiiiiiiiii !!!!! ääääää mä haluuuuun mä HALUUUUUUUUUUN!!!!!!! MUUTEN MÄ VIHAAAN SUA!!!!!!! Kukas nyt lapseltaan voisi semmoista kieltää.

Pirtsakka

Putin määrää: kaasumaksut perittävä ruplissa “epäystävällisiltä mailta”.

Ulkokylvöjä

Jumankekka mä repesin täysin kun luin tuon uutisen. Eurooppa on näin pakotettu tukemaan ruplaa ja tällä tavalla Venäjä saa jäädytetyt varansa pikkuhiljaa euroopasta takaisin.

Ja koska rupla on koko ajan pohjannut kultakantaan, niin nyt seuraakin dollari-kuplan puhkeaminen. Mikki-hiiri raha ei kelpaa enää minnekkään. Ja nyt on sitten EU-maat ihmeissään.

No, miten on? Asetetaanko lisää pakotteita? Onko USA:lla tai EU:lla siihen enää varaa?

Tohtori Oudompi

Nukea nurmeen.

Pirtsakka

Bloomberg kertoo vuonna 2020 Putinin “erityisedustajaksi” nimetyn Anatoli Tšubaisin eronneen tehtävästään ja lähteneen Venäjältä. Ollut eri mieltä Putinin kanssa Venäjän hyökkäyssodasta.

Runtiti-pou

Valtamediassa ollaan paljon pessimistisempiä. Ukrainalla ei olisi rahkeita motitukseen ja rintama polkisi paikallaan. Itä-Ukrainassa koko Ukrainan armeija uhkaisi jäädä mottiin venäläisten edetessä Harkovasta ja Mariupolista.

Ukrainalle on ennustettu sankarillisen tuhon tietä, koska Länsi ei auta tarpeeksi ja venäjällä on keskittää riittävät voimat

Toveri sentään antaa toivoa ja sanoo, että ukrainalaiset ovat ennenkin yllättäneet, joten mikä ettei uudelleen

Rullattu

Eiköhän ryssät ole jo siloitusta vaille hävinnyt.
Alkoivat aukomaan päätään Puolalle ja se riitti ko maan monenlle kansalaiselle, nyt on nimittäin Puolaisia liittynyt läjäpäin taistelemaan Ukrainan riveissä ryssää vastaan.
Joten kohta hiipuu mahorkan löyhkät pitkiksi aikaa.

Jortonki

Puolalaisia on suunnilleen samanverran kuin Ukrainalaisia.

Veljeys Ukrainaan on yhtä lähes kuin Suomella ja Eestillä (siis lähempi kuin Suomella ja ruotsilla).

Kun Puola liittyy taisteluun se on Game Over russia.

Pirtsakka

Ukrainan laivasto ilmoitti tänään tuhonneensa suuren venäläisen maihinnousualuksen “Orsk” Berdyanskin satamassa. Ukrainan apulaispuolustusministerin Anna Malyarin mukaan Orsk toimitti sotilasvarusteita ja pystyi kuljettamaan jopa 20 panssarivaunua, 45 panssaroitua miehistönkuljetusalusta ja 400 laskuvarjosotilasta. Alus ilmestyi Berdyanskin satamaan 21. maaliskuuta. Anna Malyar lisää: “Tämä on valtava kohde, johon armeijamme osui”.

Sitä Aitoa Peetä

Peen tarkoitus on saada ukrainalaiset joko pakenemaan tai sitten tappaa heidät sijoilleen. Valtavat pakolaismäärät sotkevat Euroopan piirustukset ja siitä Pee nauttii. Pee etenee niin pitkälle kuin pystyy.

Kukaties Pee suunnittelee siirtävänsä ryssiä Ukrainaan ja jäljellejääneet ukrainalaiset joutuvat toisen luokan kansalaisiksi. Venäjän talous on sekaisin ja konkurssin partaalla. Pee kuvittelee että mädästä maasta tulee terve jos se kasvaa geografisesti.

Pirtsakka

Samaten hän uskoo, että mädästä maasta tulee terve kun nuoret ja koulutetut jättävät Venäjän taakseen ikiajoiksi. Erikoinen ihminen, joka tuhoaa maansa ja sen kansalaisten elämän ja tulevaisuuden vuosikymmeniksi, eikä onneton tajua sitä itse. Onkohan tällä hetkellä yhtään toista ihmistä maailmassa, jota vihattaisiin yhtä paljon?
No, kiehukoon vihassaan kunnes jää totaalisen yksin. Se päivä saattaa olla lähellä, ja siitä Luojallen kiitos (sanoi tyttö, kun peili halakes).

Rullattu

Suomessa ei ole sotaa mutta hallitus hoitaa tuo ilman sitäkin kun pitää tuhota oma maa että ego kohottuu.
Tänään käytiin oman firman kanssa pitäkät puhelineuvottelut ja näyttää nyt siltä että ehkä vuosi vielä ja sitten firma, minä ja uusi perheeni lähdetään Puolaan elämään.