Biisi: Eugene Laze – Ukraina

Pt-median musiikkiosaston edustaja, Ukrainan asiantuntija, Eugene Laze teki biisin Ukrainan sodasta. Se kuunteluun.

Eugene on ollut tunnettu tyyppi Kiovan musiikkipiireissä jo pitkään. Vanhana kasakkana Laze on tullut tunnetuksi monista musiikkiosuuksista. Laze kertoo, että hänen iso osa kaveripiireistä ja musiikkiporukasta asuu Ukrainassa Kiovassa. Osa bändikavereista on sodassa, osa on siviilipuolen miehiä ja toimivat kaikki Ukrainan hyväksi. Monet bändipuolen miehet ovat vaihtaneet kitaran rynkkyyn, kuten Eugene sanoo.

Eugene teki muusikkona biisiin Ukrainan sodasta. Kannattaa kuunnella, hyvä biisi. Eugenen suku on Ukrainan kasakkoja.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.