Ukrainalaisten pakolaisten ilmaisista kaupunkilipuista valitus oikeusasiamiehelle

Tukholman liikennelautakunta teki  3. marraskuuta päätöksen, että ukrainalaiset pakolaiset saavat liikkua ilmaiseksi Tukholman paikallisliikenteessä. Riittää, että näyttää Ukrainan passin lipuntarkastuksessa.

Tästä seurasi, että mieliä pahoittui valtavasti. Asiasta käytiin pitkä, kiivas ja harras keskustelu Tukholman turvapaikka-aktivistien sosiaalisen median palstoilla. Jos ukrainalaiset saavat liikkua ilmaiseksi metroilla, busseilla ja paikallisjunilla, niin silloin myös somalien, afgaanojen, gambiaanojen ja nigeriaanojen pitää saada liikkua ilmaiseksi. Tätä mieltä olivat turvapaikka-aktivistit.

Asia ei jäänyt pelkäksi keskusteluksi, sillä nyt homma on edennyt valitusten johdosta oikeusasiamiehelle. Turvapaikka-aktivistit ovat tehneet asiasta ilmoituksen, kuten myös vasemmistoliiton toimijat. Perusteluissa sanotaan, että sitä on muitakin pakolaisia muistakin maista, joilla pitää olla tämä sama oikeus matkustaa ilmaiseksi.

Vasemmisto vetosi edelleen siihen, että invaasiovuonna 2015 vasemmisto yritti saada tulijoille ilmaiset matkat näyttämällä LMA-korttia, eli kortti, joka todistaa henkilön olevan turvapaikanhakija. Tätä SL eli Tukholman paikallisliikenneyhtiö ei hyväksynyt.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kaitsu

Selevähän tuo, myös valepakolaisten pitää saada sama etu.
Vasemmiston edustajat , sekä turhapaikka – aktivistit vois joskus tehdä jotain järkevää, esim nykyisessä tilanteessa mennä Ukrainaan tekemään molotovin cocktaileja, joilla urheat Ukrainalaiset sotilaat voi polttaa ryssien perskarvat karrelle.

Suomi Finland

Ukrainalaiset pystyvät nyt tuomaan bussimatkustajina näkyviin eron turvapaikanhakijoiden ja ‘turvapaikanhakijoiden’ välille. Tästä aktivistit ovat epäilemättä kauhuissaan.

Jailhouserock

Kyllä, näinhän asia on!

Annette

Minkä maiden passeilla nää läpsyt kulkee?

Läpsy on läpsy

Eivät läpsyt matkusta ilmaiseksi passeilla. Monet normiläpsyt menevät vain kuskin ohi eivätkä näytä eivätkä sano mitään. Eivät kaikki mutta monet. Rinkebyn linjalla 179 noin joka kolmas.

Qroquius Kad

Ja minä se olin luullut, että Afrikan Ihmeet, samoin kuin Lähi-idän Lähettiläät matkustavat Ruotsin julkisella liikenteellä ilmaiseksi;
jos kuski erehtyy kysymään heiltä lippua, tulee parhaassa tapauksessa karmeaa rassismus-äbäläwäbälää, mutta yleisempää on että sellaiseen erehtyvä kuski hakataan tai tapetaan.

Turkin hihasta

” 3. marraskuuta”, tarkoitat 3. maaliskuuta?

Tottakai turhapaikkavassariaktivistit valittavat, he ovat putinisteja ja/tai mitä hyvänsä antieurooppalaisia. Mutta ei hätää! Kohta on joka sompulla ja eritreaanolla Ukrainan väärennetty passi, ei mene kuin viikko. Kiinasta ja Turkista niitä ainakin saa.

Joppos123

Näille “aktivisteille” on tärkeintä, että valkoisia tapetaan. Mustamuna on niin ihqua.

Lentoyhtiöt seinää vasten

Auttakaa ukrainalaisia jotka tulevat monen tuskaisen taipaleen takaa koiran tai kissan kanssa. Tietyt lentoyhtiöt boikotoivat heitä:

https://bit.ly/3L3nxn0

AGERA!!! STÄLL FLYGBOLAGEN MOT VÄGGEN OCH KRÄV EN HUMAN BEHANDLING AV FLYKTINGAR OCH DERAS HUSDJUR – DE HAR FLYTT TILLSAMMANS OCH SKA FÅR FORTSÄTTA SIN RESA TILLSAMMANS! RIV POLICYN – NU MED ETT BRINNANDE KRIG I NÄROMRÅDET. GÖR EN INSATS ATT VARA STOLT ÖVER – SOM SÅ MÅNGA ANDRA!

Last edited 2 vuotta sitten by Lentoyhtiöt seinää vasten
bussimatka_kelaan

Nythän on kokonaan unohdettu Itä-Euroopan 12 miljoonainen romanipopulaatio. Kaikki Itä-Euroopan romanit muuttuvat ukrainalaisiksi yhdessä yössä. Hölmölä vai Viro? Kyllä nuo tietää minne kannattaa hommata bussikyyti.

Jortonki

Tuossa bussikyytiin tarvitaan Ukrainan passi… Horttokaalot eivät kyllä lähde sitä Ukrainasta hakemaan, puukot ei riitä siellä kivääritaisteluissa. Ja rassismihuutokaan ei Ukrainassa paljoa auta.

Ystävää ei jätetä

Auttakaa ukrainalaisia jotka tulevat monen tuskan takaa kouran ja kissan kanssa. Monet lentoyhtiöt boikotoivat heitä:

https://www.savethedogs.eu/chiediamo-di-cambiare-le-condizioni-di-imbarco/?utm_source=social+network+&fbclid=IwAR3_xZpGidYbD2YrOXisnu-iRWmqXe6HXJXnnVkZd5ZqxSy9egjLM032PZY

Ilmari

Suomessa tällaista valitusta tuskin tehdään. Ukrainan passilla saa kulkea ilmaiseksi julkisessa liikenteessä. Saman oikeuden saa olemalla somali.

Moonman

Mediassa on joka käänteessä puhuttu naisista ja lapsista ja niitähän sieltä tuleekin, mutta viime päivinä on alkanut tulla viitteitä että merkittävä määrä tulijoista onkin afrikaanoja, syriaanoja, irakiaanoja, ties mitä aanoja, osa paennut asevelvollisuutta ukrainassa, mutta joillain ei mitään ukrainan passia ole ollutkaan, vaan kriisiä käytetään savuverhona rikastajien tuomiseen pohjoismaihin ja muualle länsi-Eurooppaan.

basso balalaikka

tokihan somalien, afgaanojen, gambiaanojen ja nigeriaanojen on mahdollista olla ilmaiseksi Kiovan metrossa ja katsella ilmaiseksi Ukrainalaisia elokuvia.
ja samalla 18-60 vuotiaat miesoletetut voivat käyttää ruotsissa oppimiaan autogrillaustaitoja venäläisten sotilasajoneuvojen kanssa, jos ovat jo oppineet länsimaiset kirjaimet Z V ja O.
p.s. kuinka maa, jonka vaakunassa on kana kuvittelee voittavansa maan jonka vaakunassa on haarukka ?

Riku Laine

Kun tässä se juttu että Ukrainasta tulleet pakolaiset ovat oikeita pakolaisia eivät pakoloisia joten ihan hyvin voi sallia Ukrainasta tulleille vähän helpotusta mutta ei ihan määrättömästi kuitenkaan.

Timppis

Voi vimbledon ukrainalaiset on joutunut ojasta allikkoon.rynkky laulaa autot palaa vähän räjähtelee paska haisee mut banjot ei soi.

Yrttioksa T.

Afgaanit, somalit, eritrealaiset, syyrialaiset ja irakiaanot eivät ole turvapaikanhakijoita vaan toimivat islamin uskon levittäjinä, ja väkivallan edistäjinä. Heillä ei ole tarvetta turvapaikoille (ovat feikkipakolaisia). He ovat jokainen turvassa omassa kotimaassaan. Ukrainalaiset sen sijaan ovat pakolaisia. On syytä antaa heidän kulkea ilmaiseksi julkisessa liikenteessä. Ukrainalaiset ovat eri asia kuin valehtelevat muslimit.

Jake

Kyllä nyt on feministisuvakit ja valeloispakolaiset tuskissaan. Ei muuta kun kadulle kivittämään ja autoja polttamaan.

Minä

Eikös nuo kaikki muutkin tulijat saaneet ainakin aluksi matkustella vapaasti eli oli seutulippu tms. kullakin?

Nämä ukrainalaiset ovat kuitenkin hyvin eri asia kuin onnenonkijaturvapaikanhakijat, jotka valehtelivat minkä kerkesivät saadakseen etuja.

Voin veikata suurella varmuudella, että ukrainalaiset eivät valita paskasta puurosta, eivät heittele roskia pihamaata täyteen, eivät itke, jos joutuvat itse siivoamaan omat tilansa, eikä lapseksi kerrotut ole partaisia keski-ikäisiä, eivätkä ole tulleet norkoamaan elinikäistä sossujonon paikkaa.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
trackback

Buy Backlinks

lihclaonm etija sfscjtn whme iwgqyqdszcmctfw