Kuva- ja filmikooste Ukrainasta

 

Ukrainan sodan uusi piirre verrattuna muihin sotiin on dronejen käyttö. Tietty droneja on käytetty jo aiemminkin, mutta nyt tämä “aselaji” on muuttanut tulevaisuuden sodankäyntiä merkittävästi.

Itsessään droneista voidaan tiputtaa pommeja hyvin tarkasti. Droneja käytetään myös tiedustelussa, jolloin vihollisjoukkojen sijainti saadaan sekin paikannettua millin tarkasti ja tykistö voi ampua täsmäiskun.

Esimerkiksi alla filmillä dronesta kuvattu filmi, jossa dronella saatiin venäläisten tykistöpatterin sijainti ja sinne tehtiin onnistunut isku.

 

Tässä ukrainalaiset paikansivat dronella venäläisen tykistöaseman, joka tuhottiin. Kuva ukrainalaiselta sotilassivulta.

 

Ukrainaan on saapunut jo paljon ulkomaalaisia joukkoja, jotka ovat tehneet merkittäviä iskuja. Alla USA:n vapaaehtoiset vapauttivat Kiovan ulkopuolella kylän venäläisistä joukoista.

 

Alla kuvassa kansainvälinen pataljoona on tehnyt venäläisistä tankeista romurautaa.

 

Viime aikoina venäläisillä tankkikuskeilla on esiintynyt uusi ilmiö, tankit parkkeerataan katolleen veteen.

 

Tässä parempi video aamuisesta ukrainalaisten iskusta Berdyanskin satamassa olleisiin sotalaivoihin.

 

Tuhottua venäläisten kalustoa.

 

Mariupol näyttää kyllä kärsineen todella pahasti. Kaupunki on aivan raunioina.

 

Loppuun kevennys, Mr Bean tapaa junassa Lukasenkan.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Noin pahasti voi hajota vain venäläinen tankki.

Ne on varmaan alkujaankin kehnossa kunnossa, mutta nyt menevät niin sanotusti lunastukseen.

Joppos123

Tornin alle sijoitettu automaattilatausjärjestelmä saa osuman tullessa tornin lentämään huitvittuun. Samalla panssarimiehet lentävät suotaan ryssänhelvettiin.
Ryssä on niin onneton, että vieläkin valmistaa vaunut samalla tavalla.
ARMATA:n piti olla erilainen mutta kun rahat pöllittiin ja se ainoa sammui paraatiharjoituksissa Punaisella torilla.
Hyvä kun uusia aseita viryaa Ukrainaan. Saamme nauttia vielä paljon noista paskaksi ammutuista ryssänkipoista,

Make's perfect sense

Pst ohjukset tekee kattoon hyvin pienen reiän josta pieni vikkelä suihku kuumaa kuparia leviää tankin sisälle ja tykin ammuksiin osuessaan heittää tykkitornin taivaslle. Jos tankki on omista tykin ammuksista tyhjä, niin pst-ohjus ei aiheuta paljoa vahinkoa.

Se mikä tuossa Armata tankissa on erikoista, on että siinä on vessa ja tykkitornin kotelointi erikseen miehistötilasta. Jos venäläiset ei oo ryssineet suunnitelmaansa, niin tarkotus on kai että jos tykkitorni räjähtää, nii miehistö selviää hätäpaska housuissa hengissä. Mutta onneksi on tuo vessa lähellä.

Best-In

Taitaa olla niin että ryssän tankki-design on niin semmoinen että kun ottaa osumaa niin ekaks räjähtää toi vessasysteemi. Saa pojat kuset ja paskat naamalleen ennenkuin koko PASKA räjähtää. On siinä sitten koko lääni täynnä ryssänpaskaa ja ryssänpalasia saatana. Noh, kelpaa metsän eläimille varmaan.. taitaa olla tällä hetkellä Ukrainassa aika outo ja ennennäkemätön ilmiö: Lihavat kulkukoirat.

Joppos123

Kyllä se vaan on niin, että jos onteloammuksen suihku läpäisee panssarin niin vaunu ja sen miehistö tuhoutuu riippumatta siitä syttyykö ammukset vai ei.
Tulee meinaan sen verran kuumana plasmana se kupari sisään, että se ja paine tappaa ja polttaa koko romun.
Teorissa kuskilla voi olla mahdollisuus päästä ulos.
Ryssä on halunnut välttää moisen epätasa-arvon ja nyt kaikki räjähtää palasiksi.
On se varmaan ryssän tankkimiehen uran huipennus ja tähtihetki palaa kilpaa hydrauliikkaöljyjen kanssa Ukrainalaisen pellon reunassa.
Jokainen sinne tuhottu vaunu on pois meidän rajoilta.
Se alapeukuttava putleristi lienee itse anus pötkönen tai sen pallinlutkuttaja.

Nih

Ryssien tankeissa ei ole ammukset suojattu ja koteloitu mitenkään ja sinne kun osuu, koko ammusvarasto räjähtää tuhannen päreikisi. Sillä ei tankin miehistöllä ole mitään mahdollisuutta selvitä hengissä. Ryssien tankit on suunniteltu kait sellaiseen “sotaan” jossa niitä heitellään kivillä ja kepeillä siviilien toimesta.Nyt saavat oikeaa tulta vastaansa oikeiden sotilaiden toimesta ja jälki on sen mukaista, romua romun perään.

Jallu

Taitaa olla niin, että kohta Venäläiset eivät ole missään turvassa, kun sotalaivatkin pystytään tuhoamaan.

Saastamaski

Mutta missä on videot tolppiin kiinnitetyistä ihmisistä, joita nämä kivaihmiset ovat tolppiin sitoneet ja heitä myöskin kiduttaneet? Aiemmin PT-media ainakin vielä toi rehvakkaasti esiin tuota niin ihmismäistä kiva-käyttäytymistä.

Saastamaski

Luin PT-mediaa, jossa tolppaan sidotusta kirjoitettiin melko innokkaasti “ryssän kätyrin” kohtalosta. Sen jälkeen olen nähnyt lisää noita videoita tolppiin sidotuista ja nähnyt heitä kidutettavan. Putinistien prooagandaahan se on, jos joku muu taho kuin PT tuo sen esiin.

lasjg

Vittitkö laittaa videoita missä ryssät raiskaa naisia ja lapsia, entäs viitsitkös muistuttaa ryssän maailman ennätys lasten ja naisten joukkoraiskauksesta voitonpäivänä?

Saastamaski

Voit laittaa ihan itse niitä videoit5a. Jos et vielä tajunnut, niin minä en ottanut kantaa venäläisten toimintaan, vaan lähinnä PT:n toimintaan. Onhan tietysti ihan kiva, jos osaa edes sen verran ottaa kantaa, että saa vietyä kommentin aihetta sivuun.

Saastamaski

Näitä kirjoittamattomien lakien noudattajia myös pyritään normaalimaailmassa rankaisemaan sotarikostuomioistuimessa. PT-median sijaan kirjoittamattomat lait ovat ihan fine. Ja ne pahat ihan vaan teipataan kiinni tolppaan ja jos muuta videomatskua on olemassa, niin se on putinin propagandatoimistosta? Näinkö se menee PT:n ajatuksenjuoksun mukaan?

Mee töihin

On siinä mielensäpahoittaja, voi jumalauta.. Varmaan muslimiraiskaajakin on uhri joka ansaitsee kunnioitusta eikä rangaistusta?

VMP

Mitä kirjoittamattomia lakeja on desantteja varten?

Qroquius Kad

On kirjoitettujakin lakeja:
vakoojat, desantit ja palkkasoturit ovat laittomia taistelijoita, jotka eivät nauti sotilaan oikeushyvää ja joita ei siis tarvitse kohdella sotavankina.

VMP

Joo kaikki kunnia desanteille, tietysti harmi, että kohtelevat niitä samalla tavalla kuin vihollinen kun pitäisi tietenkin pyrkiä olemaan parempi, eikös desantit kyllä joka sodassa ammuta heti, ei edes vangeiksi oteta.

Toisaalta jos sellainen maalittaa sun kämpän ja kaverit ryssän tykistölle niin voi olla hankalaa kun omaa elämää/maata nuo kuitenkin puolustaa.

Kirkaan Vakkeli

No eihän niiltä ole kuin vedetty housut alas ja korkeintaan annettu piiskaa pyllylle mikä on aivan oikein kauppoja ryöstäneille mulkuille jotka pilaavat yleistä moraalia.

Kuvia löytyy netistä huru mykky, googlaa sanoilla ”looters”, ”Ukraine”.

Saastamaski

Joo mut kuka päättää, että tuo ja tuo on tolpan arvoinen? Joku sadisti, joka keppi kädessä odottaa innolla, että pääsee rokottamaan? Ja se on hienoa toimintaa?

Kaapo

Se on ”yhdessä sovittu” (niin kuin Suomessa monet asiat työpaikoilla) että varas laitetaan tolppaan. Varkaallekin kivempi kun monesti sotatilalain voimassa ollessa voi olla määräys, että varkaan voi suoraan ampua.

Super Judge

Taidat olla itsekin näpistelijä ja varas, ja nyt on paha olla? Miksei noita kohdella kuten sinuakin, kunnioituksella!!!!!! Sinä pääset aina puhuttelulla pälkähästä joskus ehkä joku pienenpieni naurettava sakko jos pöllit jotain kallista, mutta aateveljiesi/siskojesi julkinen nöyryyttäminen tekee pahaa kattoo?? Oikeasti niin tuo käytäntö pitäisi olla jokaisessa sivistyneessä maassa sama: pitkäkyntiset housut kintuissa julkisille paikoille päiväksi näytille. Saa ottaa kuvia, löydä ja potkia minkä jaksaa. Katotaan tuleeko näpistelijä enää uudestaan. Jos tulee, kaks päivää tolpassa perse paljaana ja sitä rataa. OIKEUS!!!!!

HyvaJatkaa

Kyllä vaan… Vanha perinteinen jalkapuu kauppakeskuksen eteen ulos (eikä katoksen alle) ja siihen varastelijat kiinni pariksi päiväksi jokaisesta myymälävarkaudesta. Päälle saa sylkeä, mutta ei potkia eikä hakata muuten.

Moonman

Stalin jo odottelee putinia ryssänhelvetissä. Tavoitteena varmaan oli että ukkeli muistetaan jonain suurmiehenä, mutta kaikki muistavat 100 vuoden päästä vaan tuon reisille menneen hyökkäyksen ukrainaan

Andrei Cousteau

Tankit vedessä on venäläinen ekoteko. Niistä tulee terveitä koralliriuttoja. Tuohon ei Ukrainan natsit itse pysty!

Jallu

Sotalaiva esiteltiin hienona sotalaivana ennen tuhoamista. Tuhoamisen jälkeen se olisikin ollut avustustarvikkeita siviileille tuonut alus. Kyllä kävi paha erehdys nyt Ukrainalaisille.

VMP

Tykeilläkin oli tarkoutus ampua hernekeitto purkkeja nälkää näkeville natsien kiduttamille ukrainalais lapsille..

VMP

Hah joku kävi laittaa miinuksen kun paljastin venäjän valtionsalaisuuden “Soppa tykistä”