Turun Hansakortteli muuttui afrikaanonuorten mellastuskentäksi

Turun Hansakortteli on muuttunut ulkomaalaistaustaisten nuorten häiriköimäksi taistelutantereeksi, jossa suomalaiset nuoret joutuvat ottamaan vastaan pahoinpitelyjä ja alistusväkivaltaa. Kuluvan kuukauden aikana on tehty useita ilmoituksia pahoinpitelyistä.

Kuvio on ennestään Ruotsista tuttu. Uussuomalaiset notkuvat korttelissa isoilla jengeillä ja etsivät kohteeksi heikompia, pienempiä tai muuten yksin liikkuvia suomalaisia nuoria. Nuori piiritetään joukolla ja häntä tönitään ja revitään ja pyritään provosoimaan ”oikeutettu” pahoinpitelyreaktio.

Yhdessä tapauksessa suomalainen nuori kaadettiin maahan ja häntä potkittiin. Pahoinpitely luvattiin lopettaa kunhan nuori nuolee uussuomalaisten kenkiä. Suomalaiset nuoret kertovat, että tämä on päivittäistä.

– Uussuomalaiset pummaavat tupakkaa ja rahaa ja sen verukkeella pyrkivät saamaan aikaan konfliktin, josta seuraa pahoinpitelyä tai muuta väkivaltaa. Päälle sylkeminen on pienintä.

Yksi tapa aloittaa riita on se, että afrikaanonuoret menevät suomalaisen nuoren luokse ja väittävät, että tämä on haukkunut jotakin neekeriksi. Väitteessä ei tietenkään ole mitään perää, mutta ”rasismin” varjolla afrikaanot saavat ”oikeutuksen” toiminnalleen.

 

Afrikaanot saattavat kohdistaa suomalaisvihaansa myös vanhuksiin. Naisilta viedään käsilaukkuja tai vanhuksia yksinkertaisesti vain muuten vaan kiusataan. Mummoja ja pappoja voidaan töniä korostetun tahallisesti. Yksi menee tönimään mummoa ja muu marakattilauma nauraa vieressä.

Pahin paikka on Hansakorttelissa sijaitseva nuorisokeskus, jonka afrikaanot ovat käytännössä vallanneet omaksi tilakseen. Suomalaiset nuoret eivät uskalla ja viitsi mennä enää sinne, koska tietävät, että tilanne päättyy aina konfliktiin.

Facebookissa on tullut vastaan useita kirjoituksia, joissa vanhemmat kertovat, että heidän lapsensa on tullut itkien kotiin. Lapselta on viety puhelimia, rahaa, korvakuulokkeita tai muuta pientä omaisuutta. Kaupanpäälle lapsi on pahoinpidelty tai kieritelty likaisessa maassa.

Turun poliisi ja Hansakortteli ovat hampaattomia asian edessä.

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.