Turun Hansakortteli muuttui afrikaanonuorten mellastuskentäksi

Turun Hansakortteli on muuttunut ulkomaalaistaustaisten nuorten häiriköimäksi taistelutantereeksi, jossa suomalaiset nuoret joutuvat ottamaan vastaan pahoinpitelyjä ja alistusväkivaltaa. Kuluvan kuukauden aikana on tehty useita ilmoituksia pahoinpitelyistä.

Kuvio on ennestään Ruotsista tuttu. Uussuomalaiset notkuvat korttelissa isoilla jengeillä ja etsivät kohteeksi heikompia, pienempiä tai muuten yksin liikkuvia suomalaisia nuoria. Nuori piiritetään joukolla ja häntä tönitään ja revitään ja pyritään provosoimaan “oikeutettu” pahoinpitelyreaktio.

Yhdessä tapauksessa suomalainen nuori kaadettiin maahan ja häntä potkittiin. Pahoinpitely luvattiin lopettaa kunhan nuori nuolee uussuomalaisten kenkiä. Suomalaiset nuoret kertovat, että tämä on päivittäistä.

– Uussuomalaiset pummaavat tupakkaa ja rahaa ja sen verukkeella pyrkivät saamaan aikaan konfliktin, josta seuraa pahoinpitelyä tai muuta väkivaltaa. Päälle sylkeminen on pienintä.

Yksi tapa aloittaa riita on se, että afrikaanonuoret menevät suomalaisen nuoren luokse ja väittävät, että tämä on haukkunut jotakin neekeriksi. Väitteessä ei tietenkään ole mitään perää, mutta “rasismin” varjolla afrikaanot saavat “oikeutuksen” toiminnalleen.

 

Afrikaanot saattavat kohdistaa suomalaisvihaansa myös vanhuksiin. Naisilta viedään käsilaukkuja tai vanhuksia yksinkertaisesti vain muuten vaan kiusataan. Mummoja ja pappoja voidaan töniä korostetun tahallisesti. Yksi menee tönimään mummoa ja muu marakattilauma nauraa vieressä.

Pahin paikka on Hansakorttelissa sijaitseva nuorisokeskus, jonka afrikaanot ovat käytännössä vallanneet omaksi tilakseen. Suomalaiset nuoret eivät uskalla ja viitsi mennä enää sinne, koska tietävät, että tilanne päättyy aina konfliktiin.

Facebookissa on tullut vastaan useita kirjoituksia, joissa vanhemmat kertovat, että heidän lapsensa on tullut itkien kotiin. Lapselta on viety puhelimia, rahaa, korvakuulokkeita tai muuta pientä omaisuutta. Kaupanpäälle lapsi on pahoinpidelty tai kieritelty likaisessa maassa.

Turun poliisi ja Hansakortteli ovat hampaattomia asian edessä.

 

Subscribe
Notify of
guest
77 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
VMP

HS teki valeuutisen tuosta, niille ei taatusti kerrottu noin ja poimivat vain sopivat keromukset pimittäen totuuden tuonne kerrottiin taatusti moneen kertaan tuo mitä sinä kerroit nyt:

https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000008690574.html

Ei ole mitään ongelmaa

Pari kommenttia luin tuosta hs jutusta. Enempää ei pystynyt. Sellaista suvakki huttua että.

Fixit!

itse en kestä enää lainkaan kuulla valtamedian valeuutimia, alkaa päätä särkeä.

VMP

Niin tässähän ne pyysi ihmisiä kertomaan:

https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000008683738.html

Antti Tifa

Juu, eihän Hansakortteli voi antaa kultamunille porttikieltoa tai poliisi ei voi jalkauttaa partiota afrigaanoja tarkkailemaan sekä puuttumaan tilanteisiin. Sellainen olisi rasismia.
Stevarit taas on paskahousuja, että ne menee toiseen suuntaan vaikka näkisivät tilanteen. Mitäs sitä palkkansa eteen töitä tekemään ja vaivaa näkemään kun saman rahan saa luimistelemallakin. Toisaalta monikulttuurin vastustus nousee ja kaipuu suomalaiseen Suomeen kasvaa. Oppiminen on kovan takana, unelmoiminen on helppoa.

missä Odinit piileksii ?

Ovatko Suomen poliisit tosiaan noin rappiolla ?
Jos viralliset tahot eivät partioi tuollaisissa paikoissa, niin riittävän voimankäyttövalmiuden omaavien rivikansalaisten tulee se tehdä.

Qroquius Kad

Ja mitäpä luulet niille rivikansalaisille tapahtuvan sitten?
Missä niitä muuten edes on? Eipä näy Odinin sotureita enää missään.

Joten siinä se suomalaisten rivikansalaisten voimankäyttö.
Tyhjää uhoa netissä.

Soo

https://soldiersofodin.fi/hae-jaseneksi/

Siitä mukaan tilannetta parantamaan

Qroquius Kad

Koskas ajattelit lähteä?

Neuvokaapas expertit

Tehän olette vastustaneet puolustaumista. Ja suvainneet rasismin. Tänne saa tulla perseilemään. Joka vastaan laittaa haukutaan natsiksi. Jos kaikki suomalaiset vastustaisi ei tätä tapahtuisi. Pahinpaa kansalle on omat luopiot. Kun pahat rytinät alkaa nämä luopiot hävitetään kaikissa kulttuurissa ekana. Luopio hakeutuu vastapuolen helmoihin. Turhaan. Kuka luottaa sellaiseen joka pettää omansa? No ei kukaan missään kulttuurissa. Kun täälläkin sisällissota alkaa on äärisuvaitsevaisilla huonot olot.

Qroquius Kad

Jos kaikki suomalaiset vastustaisivat, eduskunnsaasaistuisi 200 perussuomalaista ja Jussi Halla-ahon hallitus tekisi samanlaista politiikkaa kuin veljespuolueensa Fideszin Viktor Orbán Unkarissa.

Mutta kun te oman elåmänne sankarit uhoatte netissä tekemättä mitään niin tämä on tulos.

T

Kiitos tästä kuuluu äänestäjille. Älköön yksikään ihminen syyttäkö päättäjiä. Päättäjät vain noudattavat äänestäjien tahtoa.

Rullattu

Täytyyhän sitä äänestäjiä haukkua, ai niin, kukas äänesti vihreät haliitukseen?

pöh

Toi mamujengien väkivalta ei koske pelkästään lapsia ja nuoria, niitä varmasti eniten.
Mutta ihan tämmönen keski-ikänen suht iso ukkokin saa jo yllättävän usein jollain kauppareissulla ilman mitään näkyvää syytä jonkun mamujengin kimppuunsa.
Itelle käyny tosi useasti viimisen 1,5-2-vuoden aikana.
Ei tässä kummempaa ole sattunu kun iskuja tottunu kakarasta asti ottamaan ja antamaan, mutta koskaanhan ei tiedä millon niillä on joku puukko tai ase mukana?

T

Voiko kysyä missäpäin?

pöh

heh itä-helsingissäpä juu.
Täällä syntynny täällä kasvannu välillä käyny muualla, mut jotenkin itä-helsinkiläiset vaan aina palaa syntysijoilleen 😀

T

Eli tuolla suunnalla Helsinkiä aikuinenkin voi päästä nauttimaan monikulttuurista

pöh

No eihän tää seutu ollu varmaan aikanaankaan mikään ihanne lähiö kellekää, mutta kyllä sivulliset sai aina rauhassa olla.
Erona suomalaisten ja nykyisten mamujengien kanssa on se, että suomalaiset ei halunnu pienestäkään rikoksesta viranomaisten kanssa tekemisiin.
Mamujengeillä puolestaan on se, että vaikka ne tekisi minkä rikoksen ne kuvittelee olevansa uhreja. Mikä tietty johtuu siitä että niitä kohdellaan aina kun uhreja.

Kaapo

30-luvun lopussa ja 40-luvun alussa Saksassa kantiksia terrorisoinut roskaväki laitettiin ojennukseen. Sama pitäisi tehdä täällä nyt!

Qroquius Kad

Pitäisi ensin saada samanlainen hallitus kuin Saksassa tuohon aikaan ja kansakin pitäisi vaihtaa.

VMP

Olen kuullut sanottavan, että itis ei oo enää itis vaan nigis useammastakin suusta, aluksi ihmettelin mikä helvetin nigis.

Jep

Tai lähi – Itäkeskus.

pöh

No joo sanontoja kai löutyy paljonkin.
Kerrotaan ny sennonen kokemus itksestä, vein kerran uuden naisystävän sinne leffaan, Niin se kysyi multa oikeesti monta kertaa et ollaako me viel Suomessa. Kun yhtään valkosta ihmistä ja suomea puhuvaa ei ollu missää koko iltana meidän lisäks.

pöh

Nii kaikkihan nää tietty johtuu eri kokemuksista.
Mä en vaa jotenkin sillon ymmärtänny kun joka ainoa vastaantulija oli mustaihonen eikä puhunnu Suomea. mutta se mun toiselta puolen Suomea oleva tyttöystävä oli aivan ihmeissäään. Kaiken lisäks kävi viel sellanen et joudiuin tappelee viel metromatkalla takaspäin..
Sekin on muuten ihan paskapuhetta että niillä on uskonto mikä kieltää sen

Muuttoa pukkaa

Me olemme saaneet sellaiset päättäjät kuin olemme ansainneet. Se on demokratiaa. Ja se toteutuu joka vaaleissa.

On hyvä että Hansa-kortelissa on tällainen meininki. Siinä suomalaisnuoret oppivat kasvttamaan itselleen selkärangan. Ja jos se ei kasva, niin aina voi muuttaa pois Turusta vaikka Tampereelle. Silloin Turkuun jäävät vain ne joiden mielestä vaaleilla valittu lauma päättäjiä ajaa heidän asiaansa. Eli, käytännössä eläkeläiset.

Kun kyselin tässä taannoin eläkeläisiltä nimiä uuden puolueen perustamista varten, niin yhtenä kohtana oli “EU:sta eroaminen ja itsenäisyyden palauttaminen”. KAIKKI eläkeläiset sanoivat että “Ei missään nimessä”. Joten, Turkuunkin voivat jäädä sitten ne eläkeläiset joiden mielestä tuo on OK.

Qroquius Kad

Miksi luulet että se sinun puolueesi saisi yhtään enempää ääniä kuin jo olemassaolevat mikropuolueet ja sellaisiksi yrittävät?

Neuvokaapas expertit

Eläkeläisiä en sääli. Hehän tätä ovat halunneetkin. Ahneuksissaan luulleet saavansa jotai veronmaksajia. Vanhemman väen pitäisi jo tietää mitä paska kulttia kehitysmaissa harjoitetaan.

Big l

Mä oon toivonu kokoajan että kävisivät edes kerrankin mun päälle. Mut ei noi kusihousut uskalla ison tatuoidun kaljun äijän päälle käydä. Katselevat maahan kun tuijotan vitun vihaisesti. Noin 10 vuotta sitten 7 rullahuulen ja ählyn lauma koitti ravintolassa onneensa ja huonostihan niille kävi. Yhden kebabbilan pistin remonttiin kun eivät tuoneet ruokaa jonka tilasin ja homma hiukka lähti räpylästä. Aikanaan yks nekru kuseksi helsinkiläisessä ravintolassa tupakkakoppiin ja nenä hommiks se meni samantien. Lahdessa kaverin kans pistettiin nekrulaumaa pipoon ihan kunnolla kun ravintolassa ahdistelivat mimmejä…ei tullu portsaritkaan väliin. Mutiaiset on ihan vitun surkeita kusihousuja kun on kunnon vastus. Ei ne uskalla kun porukalla heikompia piestä.

Qroquius Kad

Sittenhän sinun kannattaa käydä siivoamassa Hansakortteli?

Big l

Eilen tuli aiheesta keskusteltua parin kova nyrkkisen hepun kanssa.

Qroquius Kad

Bravo! Komppaan!
Teidän ei tarvitse kertoa menestyksestä täällä;
se on luettavissa seuraavan päivän lööpeistä.

Risto Jääskeläinen

Neekerithän ovat Afrikassakin rasistisia, mikseivät sitten Suomessa. Afrikkalaisten rasistisuus paljastuu siitäkin, että kun valkoiset valloittajat ovat vetäneet maiden rajat oman etunsa mukaisesti, jolloin samaan siirtomaahan on jäänyt useita heimoja, ja myös samaa heimoa useampaan maahan, eivät nämä kuulemma pysty kehittämään omaa maataan, kun rajat on vedetty väärin.
Jos nyt Suomen hallitus aloittaisi kampanjan neekereiden rasistusuuden vähentämiseksi, niin arvelisin olevani unessa.

VMP

Niin ja jotkut afrikkalaiset ovat arabeiden kavereita jotka ovat niille orjia myyneet enemmän kuin valkoisessa maailmassa koskaan on ollut.. Kukaan ei jostain syystä ole vaatinut anteeksi pyyntöä näiltä joiden koko kulttuuri ja talous historia on ollut orjakauppaa ja edelleen pitävät bantuja orjina, mutta heiltä pitäisi jotain omaa olemassa oloa pyytää anteeksi ja koskaan nämä “mustat” eivät koskaan ole orjina itse olleet..

VMP

joille ovat..

Kukavaan

Neekerit ottivat toisiaan orjiksi ja myivät heitä kenelle vaan. Se oli normimeininkiä.

Kun kamelikaravaani tuli pohjoisesta, ei sen miehistö ruvennut jahtaamaan neekereitä. Valtaapitävän heimon valvomilla kauppapaikoilla oli jo myyntiä odottamassa naapuriheimoista orjiksi kaapattuja.

Sama juttu rannikkolla. Laivan tullessa esimerkiksi nykyisen Ghanan rannikolle, ei miehistö lähtenyt noutamaan sisämaasta orjia. Paikallinen kuningas rannikolla myi mitä ostaja halusi ja hoiti itse varaston täydentämisen.

VMP

Somalit kauppasivat arabiaan, ovathan he olleet tuon alan kiistattomia kuninkaita.

Moktar

Nyt loppuu se öyhötys siellä. Eikö teillä ole sydäntä? Maahanmuuttovastaiset öyhöttäjät pilaatte aidon auttamishalun. Maahanmuuttajista ei huudella puskusta siellä pers’pojat!
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17370111/miksi-moktar-gupta-haluaa-alistaa-suomalaisia#comment-113542061
Lopettakaa minun haukkuminen ja ottakas oppia minusta. Nauretaan huutonaurua yhdessä vartti! 😉
Parhain Terveisin, Moktar

Irmeli

Nyt on kuulemma rasismin vastainen viikko. Minä taas vietän määrättyjen agresiivisten, röyhkeiden ja sivistymättömien Lähi-itäläisten ja Afrikkalaisten vastaista viikkoa…

Anniversary

Jokainen vuosi on muslimien vastainen vuosi. Jokainen vuosi on valepakolaisten vastainen vuosi.

Tino

Suomeen soveltumattomat haitalliset henkilöt. Pitävät heidät vastaanottanutta läntistä maata “vääräuskoisten” maana ja aloittavat rajun kiusanteon vihaamiinsa ihmisiin. He vihaavat meitä kaikkia. Näitä nuoria haittahenkilöitä tulee vastustaa, estää heidän pääsy maahan, ottaa säilöön ja karkottaa. Ei mitään tukirahoja, sulkeminen pois yhteiskunnasta. Lainsäädännöstä sellainen että he lähtevät sännäten pois. Voimme auttaa heidät pois kotimaihinsa mutta mitään paluurahaa ei anneta ja kaikki rahanarvoinen otetaan pois. Vaatteet saavat pitää ja kaikki mitä heillä oli ennen Suomeen tuloa. Heidän “uskontonsa” ei ole yhdistettävissä länsimaihin

Qroquius Kad

Ja kukahan tämän oikein mahtaa tehdä?

mari

Ne samat puolueet jotka ovat tämän kaiken saaneet aikaan. Näin tapahtuu jo Tanskassa. Älä menetä uskoasi QK vaikka negatiivisuus taitaa olla luonteenpiirteistäsi dominoivin. Kunhan täällä Suomessakin alkaa tapahtumaan oikein kunnolla niin alkaa takit kääntymään useammalta puolueelta, juuri niin kuin Tanskassa. Kunhan stadissa ja muissa suurissa kaupungeissa alkaa kunnon jengisodat ja kranaatit lennellä päiväsaikaan, alkaa jopa Ylen aivopesevät kansalaisetkin kysellä, että mitäs vittua täällä oikein tapahtuu ja kuka tästä on vastuussa. Silloin valtapuolueet reagoi kuten tekivät Tanskassa. Itse uskon näin. Jos niin ei tule tapahtumaan, niin menkööt sitten pohjaan asti koko laiva. Minä hyppään sitä ennen kyydistä.

RAID

Sulla on mukanokkela kysymys kaikkeen. Viimeinen sana täytyy aina saada. Näsäviisas pikku nilviäinen. Avarin ansaitset.

Qroquius Kad

Ethän sinä lapsi kulta ketään pysty lyömään.

RAID

Tony Halmeen sanoin: Tommosen homon mä hakkaan ilmatteeks.

Qroquius Kad

Et pysty.

RAID

Mene sinä läski ensin lenkille ettet heti tipahda. Kelarahasi tulevat varmaankin kohta, niin voit jo tilata xxxxl kokoiset adidas juoksutrikoot. Mut juo noi kaljasi ensin rauhassa pois vaan, ja näsäviisastele muille netissä. Muuta et elämässäsi teekään. Säälittävä huomionhakuinen internet-liero. Pohjamutaa.

Qroquius Kad

Tuo kuvaushan sopii täydellisesti nimenomaan sinuun.
Tuota sanotaan psykologiassa projektioksi:
omat puutteet heijastetaan toisiin.

kari ilmarinen
  1. Koulutettuna toimittajana oikein HÄVETTÄÄ valtamedian puolesta. Kerjäillään lukijoilta kommentteja, tietoja asiasta ja varmasti JOKAINEN turkulainen tietää mistä ongelmat johtuvat, mutta lehtien palstoille ei asian todellisesta tilasta livahda mainintaakaan.
  2. Hävetkää nyt perkele isojen sanoma- ja iltapäivälehtien toimitukset!
  3. Onneksi meillä on PT-media..
M4å

Paavo, minulta mennyt ohi että jatkatkin uutisointia. Mitä tapahtui?
Upeaa että jatkat!

Sledge Hammer

Mä oon sohvalla ollu jo kauan, ei se niin paha oo. Eipähän tartte tota suklaata mussuttavaa ryhävalasta enää painaa.

Juha s

Kiitos muijallesi.

Hirsipuu

Ihminen on itsekäs. Totuuden kertominen vie leivän suusta kun palkan maksaa valehteluun keskittyvä pomo. Ne harvat jotka jaksavat huorata väärässä työpaikassa eivät varmana nuku öisin hyvin, mutta ne valehtelijat/suvakit jotka vartavasten valehtelutyöpaikkoihin ovat hakeutuneet nukkuvat todella makeasti. Uskovat jo omiakin paskapuheitaan, minkäänlaista itsekritiikkiä omaamatta eikä varsinkaan moraalia. Hyvä duuni, hyvä liksa, hyvä mieli! Samat toimittajat nyt moralisoivat Venäjän valtamediaa totuuden vääristelystä venäläisille, aikalailla ironista..

Suomi Finland

Hyvää Mannen päivää PT-median lukijoille!

Hansakortteli värähteli hyvin voimakkaasti ensimmäisestä uutisesta lähtien ja nyt tuli vahvistus tällekin kulttuurien ilotulitukselle.

Aake

Katupartio olis hyvä. Vaan kun noita pyrkimyksiä partiointiin on ollut mullakin taustalla jo monia 2015 alkaen. Niistä eri partioista ei koskaan tullut mitään. Netissä kyllä meuhkattin. Odinit oli ainoita jotka edes vähäksi aikaa sai jotain aikaiseksi. Itseä ei taas huvittanut lähteä leimautumaan natsiksi niihin.

Sellaista

Äänestäkää vain Kokoomus eduskuntavaalivoittoon ja mikään ei tasan muutu. Ottavat varmasti myös SDP ja Vihreät hallitukseen, jolloin sama meno jatkuu.

Moonman

Saalistavia maahantunkeutujia on pyörinyt hansassa jo 20 vuotta, mutta erona siihen ja tähän päivään on se että nykyään kaikki väkivalta on sellaista “millään ei ole väliä väkivaltaa”-ennen koitettiin jollain verukkeella pölliä puhelinta, nykyään potkitaan päähän ja kustaan päälle. Vieläkään ei voida myöntää, että mitä enemmän ulkomaalaisia suomessa on, sitä pahemmin yhteiskunnan kudokset murtuvat ja raa,asta väkivallasta tulee ajanvietettä koska mitään seurauksia ei sosdem. Pullamössö-Suomessa tule.

Nih

Nuo röyhkeät läpsyttelijät alkavat oikeasti vituttamaan Euroopalaisia, kun samaan aikaan Ukarina käy sotaa ja selviämistaistelua ryssiä vastaan jossa kuolee siviilejä, naisia ja lapsia. Veikkaan että asenteet alkavat muuttumaan ja nähdään taas palautuskoneiden lentoja lähtömaihin.

Anonyymi

Hallituksen keinot ongelmaan ovat syrjäytymisen estäminen ja poliisien lisääminen sekä kirsikkana kakussa kaikille 2015 tulleille, täällä laittomasti 7 vuotta notkuneelle ja uusia oleskelulupahakemuksia tehtailleille automaattisesti oikeus jäädä tänne, olivatpa syyt kielteisiin päätöksiin olleet sitten mitkä hyvänsä. Maahanmuuttoviraston voisi siis näin ollen lopettaa kokonaan. Muutenkin annetaan kansalaisille viesti, ettei lakeja tarvitse noudattaa.

Duunari

Mikä tässä nyt on taas niin vaikeeta: Sossumuslimit ovat KUNINKAITA. Sossumuslimit MÄÄRÄÄVÄT. Kaikkien pitää PALVOA ja KUNNIOITTAA sossumuslimeita. Ihan itse te suvakit tätä halusitte, nauttikaa työnne hedelmistä. Tuo homma jatkuu ikuisesti. Tai siis niin kauan kuin sossurahahanat ovat tänne kuulumattomille auki.

kpk

Sinne vaan porukalla,ja neekereitä turpaan,ei se sen kummempaa ole,älkää olko nössöjä,siellä Turussa

Washbrush

Ei onnistu. Neekerilauman perseilyä piilossa seuraavat poliisit ovat kärppänä paikalla, jos neekerilauma uhkaa saada kurinpalautusta. Maijaan talutetaan valkoihoiset.

Qroquius Kad

Koskas ajattelit lähteä näyttämään, miten se käy?

nuorissaontulevaisuus

Missä viipyy Moktar selityksiensä kera?
Mitä tahansa tapahtuukin, siitä ei tahdo kgb-agenttikukkahattukarvahatut keskustella.
Maisema muokkautuu mahdottomaksi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17367650/inkerilaisten-quotpaluumuuttoquot-oli-kgbn-masinoima-operaatio

shubbabubbajoe

Vuosia sitten moni kansankynttilä huokaili ihastuksesta monikulttuurisuuden saapuessa Suomeen, ihqua ja uutta, varsinkin naisimmeisillä tuntui se tarve juosta puuteroimassa nenäänsä eksoottista mieskomeutta nähdessään. Kyllä se moktari on kolossaan taas palstalla , tuskin käy täällä, on kehittämässä ilmiantojärjestelmää saadakseen rekisteröitymättömät maahanmuuttovastaiset putkaan, on aiemmin kerännyt nimitietoja sähköpostiinsa urkittavaksi. https://keskustelu.suomi24.fi/t/17366561/on-ihme-touhua
Ei täällä sellainen peli vetele.

shubbabubbajoe

Moktarin mielitermi “maahanmuuttovastaiset” on perua maahanmuuttosanastostaan
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15468908/maahanmuuttosanasto—nakokohtia-kielen-muuntumiseen

Moktar

Mitäs täällä maahanmuuttovastaiset öyhötetään pää punaisen taas? 😉
Eikö sinulle ole kerrottu?
Vanha ei niksuta, vanha osaa kirjoittaa. Huutonaurua pari varttia, Toivoo Moktar

Kime

“Turun poliisi ja Hansakortteli ovat hampaattomia.” Hahahaha, munattomia ne on kun antavat hakata ja potkia lapsensa hampaattomiksi.

Kukavaan

Ongelmahan on pieni ja ratkaistavissa, mutta suomalaisilla on estoja käyttää tehokkaita keinoja. Kenties ratkaisu on useimpien käsityskyvyn ulkopuolella.

Nyt sitten on valittu uhrin asema. Kantikset uhrataan ja hyvitellään rikollisia. Hyvittely vahvistaa vain viimemainittujen käytöstä.

Mikään kahvitarjoilu tai lahjakortti muotivaateliikkeeseen ei lopeta rikollisia. Kyse on geneettisestä ja kulttuurisesta perimästä. Jos tuota perimää kantavista yksilöistä saadaan muutama rauhoitettua, se ei lopeta perimän leviämistä.

Jos viet aasipariskunnan hevostalliin, muutaman sukupolven kuluttua tallissa on enemmän aaseja. Ja bonuksena siellä on lisääntymiskyvyttömiä muuleja. Hevosten määrä pienenee.

Huuli O Iklesias

Eikö löydy turkulaisten lasten vanhemmista sellaista äijäporukkaa, joka käy laittamassa apinalauman nippuun ?

Pesis staga

Tuskin? ongelma on se razizmi, kun lyöt takaisin syyllistyt pahoinpitlelyyn poliisi lähtee siitä, eli pilaat ns. tulevaisuutesi, käräjätuomiot päätyy rikosrekisteriin pääsääntöisesti, sakkojutut ovat nekin poliisin rekisterissä, eli esim. työelämässä sitten rikosrekisteristä tiedossa ongelmia, tosin nykyään luottotiedotkin useasti tarkastetaan.

Ratkaisu on toki hyvinkin yksinkertainen, he joilla ei nyt juuri ole mitään menetettävää, ei ole sitä työtä, eikä niitä luottojakaan, tosin hyvä kunto, saattaa olla, jos on siitä pitänyt huolta, ihan Paavon kotikonnuiltakin on tullut avunpyyntöjä, en kai syyllistynyt kiihottamiseen, tai muuhun kriminaaliin.

Nämä pakolaisina suomeen tulleet tietävät nämäkin asiat oikein hyvin, tietävät myös mitä “ensikertalaisuus” tarkoittaa suomessa.

Rutale

Afgaanit sekä Arabiini pakokoiset osoittavat herruuttaan valloittamalla nuorison suosimat oleskelu paikat. Eihän näillä ressukoilla muutakaan mahdollisuutta ole olemassa. Valitettavasti nuoremme hyväksyvät toiminnan väistymällä paikalta. Mopolla kotiin ja ihannoimaan monikulttuurisuutta. On ne niin ihania, vaikka turpiin tulikin.

jjt

hienoa että joku kuitenkin,jatkaa myös uutisointia,joka päiväisistä vääryyksistä,kantaväestöä kohtaan.

Riku Laine

Tämä on jännää että rikastajat tuskin välittävät siitä että uhri olisi suvakki ja vaikka kuinka parkuisi että on heidän puolellaan niin ei taida auttaa.
Suvakki tietysti luonnollisesti syyttää itseään ja miettii että minkälaisen mikroagression hän käyttäytymisellään aiheutti.

Tarve on keksinnön äiti

Turun poliisi 🙂 Muistatteko kun Turun poliisi julkaisi kadulla tapahtuneen pahoinpitelyn selvittämiseksi uhrin tuntomerkit, mutta ei silminnäkijöiden antamia tuntomerkkejä. Tätä menetelmää ei osannut keksiä itse Sherlock Holmeskaan, mutta suomalainen komisariopa keksi!