Autopalot vähentyneet, mutta viime yönä perinteinen autogrilli

Autopalot ovat selvästi vähentyneet viime aikoina, mutta aina jotain pientä. Tukholman eteläpuolella Huddingessa täräytettiin kymmenkunta autoa autogrilliin viime yönä.

Palot syttyivät kahden aikaan viime yönä. Poliisin mukaan kadun varressa olleet autot 5-10 sytytettiin tuleen tahallisesti. Palot levisivät viereisiin autoihin.

Aamupäivällä romut oli kerätty jo pois ja jäljellä oli palannutta muovinraatoa ja muuta palojätettä. Yllä olevat kuvat ovat aamupäivältä kun autonraadot oli jo kerätty pois paikalta.

 

Autonpolttobuumi on tosiaan lähes kokonaan lässähtänyt. Jos vertaa vaikkapa viiden vuoden takaisiin tapahtumiin, niin autopaloja oli joka yö. Yleensä palot etenivät niin, että kun jossain sytytettiin, niin toisaalla tehtiin “tukipoltto”.

On vaikea sanoa miksi poltot ovat hiipuneet. Joidenkin arvioiden mukaan se oli sen sukupolven trendi ja uusi sukupolvi tekee jotain muuta. Toisaalta pahimmat Järvan autonpolttajat ovat jo kuolleet omissa jengisodissaan. Erään arvion mukaan porukka on jo kotoutunut, että autopalot eivät kiinnosta.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma
jorma
25.3.2022 21:01

Ukrainan grillit saaneet Ruotsin toivot palaamaan perinteisen harrastuksensa pariin.

Pera Pervo
Pera Pervo
25.3.2022 23:00

Hienoa, että sentään joku matu jaksaa vieläkin kunnioittaa perinteitä. Vanhat polttelijat kotoutuneet? Eivät kai, sillä nimenomaanhan roihuavat autot luovat kotoisaa tunnelmaa ja kivaa värinää. Palojen vähentyminen kertoo pikemminkin omasta kulttuurista vieraantumisesta. Tässä olisikin oiva tilaisuus kannustaa matunuoria erähenkiseen (ulkoilu+tulenkäsittely) hyvään harrastukseen.

Tasapuolisuuden nimissä on kantiksillakin oma polttoleikkinsä. Joka joulu jännitän, kuinka Gävlen olkipukille käy.

Joppos123
Joppos123
25.3.2022 23:25

Tuohan on kuin ryssän tuhamassa ryssän Maripulissa missä ryssä tappaa lapsia?

Joppos123
Joppos123
25.3.2022 23:30
Vastaa...  Joppos123

Jossain vaan loppuu toi lasten tappaminen. Ja se tulee kovasti. Vitun raukat. Kuolkaat ryssät ja sen fanit.
Te häviätte sodan.
Jos tulette tänne niin tapetaan kaikki ja tuhotaan Pietari.
Eiks mene ihan tassan?

Uusi harrastus
Uusi harrastus
25.3.2022 23:56

Rinkebyssä joku jäbä ampui poliisia ja poliisi ampui takaisin!

Vesa Mustonen
Vesa Mustonen
26.3.2022 12:41
Vastaa...  Uusi harrastus

Rasisti-poliisi

Tuppukylät > Rupukylät
Tuppukylät > Rupukylät
26.3.2022 14:54

Eipä ole hauskaa noissa Skånen pikkukunnissakaan. Sossumatuja on kylät täynnä, kuten Brobyssa, ja nyt on rikollisjengi Black Cobrakin taas herännyt henkiin. IS-lippuakin on heiluteltu. Normaalikansalaiset eivät uskalla enää liikkua ulkona. Ukrainalaiset lienevät ihmeissään jos niihin kyliin joutuvat.

”När flyktingarna kom till orten blev Broby sanatorium, där långtidssjuka äldre vårdades fram till 1994, ett flyktingboende dit bilburen ungdom åkte och slängde smällare. Idag är det gamla sjukhuset ett olagligt boende där omkring 300 personer, framför allt nyanlända med försörjningsstöd, bor. Kommunen har vunnit i domstol över två män som driver boendet som måste betala vite om 250 000 kronor i månaden från och med maj.”(Expressen).

Nii sitä pittää
Nii sitä pittää
27.3.2022 00:45

Haastateltu gangsteri sanoi kuitenkin:

”Jos Ruotsiin hyökätään olen ensimmäisessä rivissä puolustamassa tätä kusimaata” (”pisslandet”).

Tino
Tino
26.3.2022 19:15

Integroitumiskyvyttömät hiekkavarpaiset haittamaahanmuuttajat asialla.

Mr.Reese
Mr.Reese
26.3.2022 22:22

On se noloa poltella autoja, kun ikätoverit myy kokaa, räppää, ampuvat toisiaan kullatuilla aseilla ja ajavat kalliilla bemareilla. Kyllä sitä mieluummin larppaa scarfacea, kun jotain kusista tuhopolttajaa.