Biisi: Ukraina räppi

Itse tykkään räppimusiikista sen ”uhopoljennon” takia. Ja kun puhutaan uhosta, niin ukrainalainen räppi on ihan 5/5 isänmaallista uhoa, joka vetelee mennen tullen jotkut uusruotsalaiset rasismisössöttäjät.

Ukraine Army rap on kyllä sellaista tykitystä, että oksat pois. En ymmärrä venäjää, mutta kyllä biisistä tulee selväksi ”Slava Ukraini”. Tässä biisissä on oikeasti sitä sellaista perkeleen potkua, jota koko länsi kaipaa. Kun kuuntelet biisiä, niin kuuntele sen poljentoa ja unohda kaikki neekeriräpit. Kuuntele mikä uho. Vittu mikä poljento. Meikäläinen saa henkisen orgasmin tästä uhosta.

 

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.