Venäläinen edustaja ehdotti, että denatsifiointia jatketaan kuuteen muuhunkin maahan

Nexta tv:n mukaan venäläinen kansanedustaja Sergei Savostyanov ehdotti, että ”denatsifiointi” pitäisi edelleen jatkaa kuuteen muuhunkin maahan. Vaikea sanoa kuinka tosissaan tällaisia esitetään, mutta ihan avointa puhettahan tuo on.

Sergei Savostyanov ehdotti, että denatsifiointia jatketaan Kazakstaniin, Moldovaan, Puolaan, Liettuaan, Latviaan ja Viroon. Kazakstan ja Moldovahan eivät ole Nato-maita, joten on aivan mahdollista, että sotatoimia aletaan näitä maita kohti. Suomea ei kuitenkaan mainittu niiden maiden joukossa, jonne sotaa voitaisiin jatkaa.

Puolaan taas ei ole mitään saumaa, vaikka se onkin Nato-maa, niin jo yksin Puola hakkaa Venäjän mennen tullen. Kannattaa kuitenkin huomata, että Venäjä tekee koko ajan Puolan suuntaan provokaatiota, jotta Puola lähtisi sotaan mukaan.

 

Mariupolissa venäläiset jatkavat siviilien teurastamista. Paikallisia ihmisiä oli keittelemässä ruokaa kerrostalon rappusilla, kun paikalle tuli venäläinen joukko ja tappoi kaikki paikalla olleet siviilit. Ilman mitään sen kummempaa syytä.

 

Venäläisillä joukoilla ei ole jäljellä pienintäkään ”herrasmiesmoraalia”. Siviilejä ammutaan miten huvittaa eikä sotamoraali ole muutenkaan kummoinen. Joukot antautuvat todella helposti. Onhan se yksi tapa säilyttää henkensä. Ensin tappaa siviilejä ja sitten antautua.

 

Lisää antautuneita venäläisiä sotilaita.

Subscribe
Notify of
guest
94 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Koti, suloinen koti

Suomessa natsit marssivat ikkunoiden alla kuten Kokoomuksen Helsingin pormestariehdokas sanoi, toiseksi suurin puolue ja erityisesti sen edellinen puheenjohtaja on fasistinen jne.
Ei Venäjällä tarvitse keksiä tai luoda mitään omia perusteita Suomen denatsifikioinniksi kun suomalainen punaviheroikeisto ja -vasemmisto tuottaa niitä itse.
Voi hyvinkin olla, että monilla Sdp-, Vihreä-, Keskusta-, Vasemmistoliitto- ja Kokoomuspoliitikoilla on tiukka ohjaussuhde idästä KGB:n keräämien jo opiskeluaikojen tietojen ja riippuvuussuhteiden vuoksi ja nuoremmilla taas ympäristöjärjestöistä ja niiden kytköksistä.

Kaapo

Lisäksi Puutiainen ei halua talvisodan toisintoa niiden kohta vähemmistöksi jäävien valkoisten normikantisten kanssa. Toisaalta Jos denatsaaminen tuntuu tarpeelliselta niin tervetuloa tännekin, täällä ollaan valmiita kisaan!!!

komisario Palmuöljy

Zelensky ansaitsisi Nobelin rauhanpalkinnon jo pelkästään niistä puheista joilla hän on tylyttänyt Naton seurustelu-upseereita ja EU:n kaasujeesmiehiä.

p.grandell

farbro vartiainen on kyllä ihan stadilaisten malli..uskomaton mikä tollo, kaikki viherpiiperöt, liiman nuuskijat ja älyttömät politiikot on stadissa..huh huh..täällä maalla haisee kumi corvettea avalanchia 500mb jne. kauniita ihania friiduja..

Sherlokki suvakko

Ja paska 😀

Mää

En ymmärrä Suomessa Naton vastustajien pointtia käytännössä olemme enemmän Natomaa kuin moni siellä oleva moni eteläinen isompikin Natomaa ei paljon ole Naton käytännön toimiin osallistunut. Ymmärrän ettei Venäjä joka mieltää Suomen Natomaaksi ilman turvatakuita haluaa vapaan hyökkäysoikeuden mutta ei voi ymmärtää että Suomessa vastustetaan viidettä artiklaa kun kaikki riskit on jo otettu.

minä vai

Naton apu ei ole jäsenmaille automaattista.

Qroquius Kad

Baltian maat ja Puola ovat saaneet ja saavat apua, joten avun saaminen on todistettu.
Omituinen tuo joidenkin logiikka, jonka mukaan NATO haluaisi Suomen jäsenekseen, joka jätettäisiin sitten yksin pulaan ja aloitettaisiin koko liiton tuhoutuminen.

NATO VAHVEMMAKSI

Tästä oli 2 tunnin keskustelu eilen SVTssä poliitikkojen ja experttien kesken: https://www.svtplay.se/video/34590732/agenda/agenda-special-sveriges-sakerhet-27-mars-21-05?info=visa

Lopputulos: apua kyllä annetaan puolin ja toisin mutta MITÄ apua, sitä ei kukaan tiedä. Suomen ei ole pakko lähettää sotilaitaan Ruotsiin jos ei halua. Ja päinvastoin. Ei edes NATOn ole PAKKO lähettää yhtikäs mitään. Trump halusi vetää USAn POIS NATOSTA kokonaan. Jos Trump tulee takaisin 2024 voi näin käydä, nobody knows. Mutta mielummin NATO kuin NEUKKU.

Pentik Anis

Ei niin, mutta Suomi saisi taatusti vastata Natossa Baltian puolustuksesta.. lisäksi yksi kiva puskurimaa Venäjän kylkeen.
Lisää rahanmenoa, lisää vastuuta. Hiphurraa.

Qroquius Kad

Jos haluaa jotain, on annettava itsekin.
Miksi kukaan Suomea tukisi, ellei itse olla valmiita mihinkään yhteistyöhön.
Mutta mikäs siinä, ollaan sitten vaan yksin kuten ukrainaliset nyt!

Ilmari

Ihan tuulesta temmattu oletus

Ceterum censeo

Putinistit tunnetaan juuri ahkerasta natsittelusta ja siitä, että he näkevät natseja kaikkialla. Niin meillä kuin muuallakin.

Nismit ja nistit bannaan

”Ei natseja minnekkään!” on kuultu moneen kertaan ja nyt on Ukrainassa nähty mitä se uho tarkoittaa käytännössä eli sotarikosta ja kansanmurhaa.

Me vastaamme: ”Ei RYSSIÄ minnekkään!” ennenkuin imperialistiset unelmat on ikuisesti haudattu.

pah

Olisi hyvä jos Venäjä todettaisiin avoimesti ja rehelliseksi semmoiseksi mikä se tekojensa valossa selvästi on: Sotarikoksiin syyllistyvien mafioosojen johtamaksi kansanmurhaa toteuttavaksi, naisia ja lapsia murhaavaksi terroristivaltioksi.

Mitä nopeammin tuo rikoksia ihmisyyttä vastaan tekevä rikollisten paratiisi eristetään muusta maailmasta sitä parempi. Terroristien kanssa on turhaa neuvotella yhtään mistään.

pah

Samankaltainen kuin Ensimmäinen Tshetshenian sota ?

1 Tshetshenian sota 1994-1996 oli paljolti samankaltainen kuin Venäjän suurhyökkäys nyt Ukrainassa alkaen 24.2.2022. Paljon varusmiehiä, paljon tappioita, paljon romutettua kalustoa, paljon tuhoa Tshetshenian siviiliasutukselle. Sekin sota päättyi lopulta Venäjän tappioon ja se joutui vetämään joukkojensa rippeet Tshetsheniasta Hasavjurtin rauhansopimuksen (allekirjoitettu 31.8.1996) mukaisesti.

Tuolloinkin Venäjä tavoilleen uskollisesti teeskenteli käyvänsä ”rauhanneuvotteluja” Tshetshenian vapailla vaaleilla valitun laillisen presidentti Dzhohar Dudajevin kanssa – mutta heti kun tilaisuus koitti murhasi hänet satelliittipuhelimeen suunnatulla ohjuksella 21.4.1996.

Uusi uhri mutta sama kuvio.. Neuvottele siinä sitten.

P. Synkkäpää

Kohta lie aika lähteä kottiin
Ryssän joukot on survottu mottiin

Kevätkylvöt ne siellä jo odottaa
Pitää vanjoja ensin vaan korohorottaa

pöh

Ukrainassahan on oikeasti avoimesti vajaa parituhatta natsia.
Mutta jos aletaan mennä ”denatsifiointia” niin sitte ollaan vaarallisella polulla eikä kukaan voi tietää millon joutuu poistetuksi.

pöh

Ihmiset ei selväti tiedä yhtään mitä ne kommentoi.
Mä olen sitä mieltä että putin ja hallintonsa on sotarikollinen joka joutas hirteen.
Silti on pakko katsoa myös muita asioita. Mut en ny jaksa enempää selitellä, jos ei aivot toimi niin sitte ne ei toimi.

p.grandell

muista kultainen sääntö, asioilla on aina ja aina 2 osukasta…jos on patriootti rakastaa omaa maataan….mitä sitten me olemme ?tom of finland, homppelien maa?joskus kyllä hävettää meidän meininki..

fuk

Haaveiletko märästä yöstä pääminesterin kanssa? Sisäministerin? Herlinin? Ulkomaisen suurjijoittajan karvaisen mahan alla olemisesta? Tunnustatko rakkautesi? Myönnä. Ainakaan lääkäreitä ette rakasta ne ei varmaan kuulu suomeen ja homot on teidän suuri ongelma niin taidatte tosiaan olla sieltä tyhmimmästä päästä ja vittu miksi mun pitäisi noiden ensin mainittujen lisäksi rakastaa vielä idioottejakin? Näin karisivat ne patriotismin viimeisetkin muruset.. Miksi kukkaan ei sano, että hävettää idiootit niitä on kuitenkin suomessa enemmistö? Eikö ahvenanmaalla tilaa, kun ne aiheuttaa opotunistien ja muiden mulkkujen kanssa kaikki ongelmat..
Lukenut teidän juttuja niin tosiaan kuva minkä annatte patriotismista on tasan keskimääräistä simppelimpi jonka mielen mukaan tulisi kaikkien olla

VMP

Niin itsessäni oli normaaliin suomalaisuuteen kuuluvaa patriotismia mutta kun olette tehneet samaan tapaan kuin ”suomalaisuuden uudelleen määrittelyn”(kaikki varmaan muistaa) patriotismille, en voi enää sanoa olevani yhtään sinne päinkään.

pöh

anteeks mä luulen etten kommentoi ikinä enää mitää, ihmiset on niin tyhmiä et mitä niille mitää selittää

p.grandell

natsi? miksi pitää jos on kansallismielinen, puolustaa omaa rotua lähimäisiä. on sceidaa? kyllä tämä tummien populismi on ihan persiistä. mikseivät rakenna omaa kotimaatan, vaan pitää tulla loiseksi tänne?kerroppa se……mikä ihme siinä on ihkua?batiikki noidathan rakastaa näitä karviksia ja yön-timoja.ei normaali veronmaksaja,, 45,5% maksan veroja, kaikki menee vaan ihan ……

Vesa Mustonen

Ei siellä mitään natseja ole – NSDAP lakkautettiin jo 1945 – jotain uusnatseja tai muita huonoja jäljitelmiä voi olla, mutta niitä on Venäjälläkin pilvin pimein…

Qroquius Kad

Olivatko nuo siviilit kerrostalonsa pihalle murhanneet venäläiset ryssiä vai Kaukasuksen muslimeja?
Elleivät peräti niitä Syyrian arabeja, joita värvätään tuolle suunnalle;
kun tiedetään sikäläisten taistelukyky, sopii kysyä mihin tarkoitukseen.

Rami

Paavo se vaan jakelee kuvia arvostetussa julkaisussaan, muttai tiedä keitä kuvissa on, tai keitä he olivat?
Toisenlainen totuus, Petri Paavola
https://www.youtube.com/watch?v=6kvwimLqHbw

VMP

Siinä ei sanota mm. sitä, että petri paavola on tyypillinen metodisti.

Joppos123

Mitäs se putlerinluttuja täällä huutelee? Ai niin teidän lutkuttajien oma sivusto MV on kiinni. Anus pötkönen otti rahat ja lähti Pattajalle. Ihan kuten viimeksikin kun alkoi maa polttaa jalkojen alla.
Vittu kun te olette idiootteja. Säälittäviä sellaisia.

Joppos123

Herra ”bätmäninkin” kandee alkaa kasvattaa siipiä. Ikinä ei voi tietää koska tulee yllättävä lentomatka.
Sama koskee kaikkia ryssännuolijoita.
Jos ei ryssä teitä tapa( ja sehän tappaa luiserit) niin me hoidetaan homma.
Ei taida jäädä meidän kontolle.

Kukavaan

”Sama koskee kaikkia ryssännuolijoita.
Jos ei ryssä teitä tapa( ja sehän tappaa luiserit)”

Juuri näin se toimii. Järjestelmä alkaa ”puhdistaa” itseään. Uskollisetkin kannattajatkin saatettiin lähettää gulagiin ellei ammuttu heti. Jotta kiintiöt täyttyisivät, otettiin vaikka suoraan kadulta.

Kukavaan

Kyllä MVlehti.net oli vielä 27.3.2022 klo 09:00 toiminnassa. Pääkirjoitus ja kuusi uutista on päivätty 26.3.2022. Januksen sijainti on eri asia. Onko hän kertonut jotain siitä.

Sherlokki suvakko

Onko Janus jotenkin hemmetin iso vihollinen, et pitää edes mainita! Nukke, olkoon vaikka vitun kuusessa, sotaministeri vai mikä lie, ihminen hänkin on. KAIKKI sotahullut on tulevia käpykaartilaisia, eivät edes tiedä missä sydän sijaitsee! Sanat on sanoja, teot eri asia.

VMP

Onko tämä nyt sitä ”oikeaa” duuman ja kulttuuriministerin hyväksymää historiaa?

Sherlokki suvakko

Lueppa rivien välistä, niin huomaat mitä agendaa juutuppipläjäys palvelee.

VMP

Onko backmanin kertoma histori määritelty venäjällä valtion salaisuudeksi jos ei niin miksi?

VMP

Onko johan packmanin kertoma historia määritelty venäjällä valtionsalaisuudenksi jos ei niin miksi?

pah

Aivopestyjen Venäläisörkkien ”totuus” on mikä on. Niille on valehdeltu 24/7 niin pitkään ja hartaasti että heillä on normaali ihmisyys ihan hukassa.

Eversti evp. Martti J. Kari kertoo kaiken olennaisen noiden aina ja kaikkialla patologisesti valehtelevien / Taqiyyaa (arab.تقیة‎) vääntävän ryssänkuvatuksen ”toisenlaisista totuuksista”.

Venäläinen strateginen kulttuuri – Miksi Venäjä toimii niin kuin se toimii?

Videon kylkiäisenä on kattava tekstitys/litteraatti/transkriptio.

Paavo the Great

Nyt sait Paavo 10 pistettä ja papukaijamerkin. Totuus on se joka kannattaa aina kertoa. Se kannattelee pitkälle. Vaikka vain kutinana.

On hyvä muistaa että Ukrainalaiset (ei venäläinen väestö) on kasaari- ja askenatzi juutlaisia. Ja jos joku kuvittelee että tsetseenit lähtivät puolustamaan venäläisiä… ehei. Käynnissä on ikivanha sota muslimien ja juutalaisten kesken. Ja tässä kohtaa tsetseenit näkivtä tilaisuuden tasoittaa ”muslimien kärsimää vääryyttä”.

Me olemme päässeet jo 2000-luvulle ja suurin osa asioista on unohdettu. Mutta että ihan kaikki eivät vielä ole.

Risto Koponen

kamelikuskien tuomisella palkkasotilaiksi ei vanga KGB-mies Putin voi edes kuvitella saavuttavansa mitään sotilaallista hyötyä miehiä vastaan tapeltaessa. Ainoa asia jossa ”eläinrakkaat” kamelikuskit ovat käyttökelpoisia on siviiliväestön pelottelu ja terrorisointi. Terrorisointivaikutusta voidaan saavuttaa silmittömällä ja säälimättömällä siviilien teurastamisella sekä tietenkin tyttöjen ja naisten systemaattisella joukkoraiskaamisella ja lopuksi orjuuttamisella. Kuffarihuorallahan ei ole muuta arvoa kuin olla poljettava reikä urhealle jihadistille. Tällä tavallahan voidaan murskata siviilien oman-arvon tunto. Ilja Ehrenberghän toisen maailmansodan lopulla kannusti puna-armeijan sotilaita saksalaisten joukkoraiskaamiseen IDEOLOGISENA TAVOITTEENA SAKSAN NAISTEN ITSETUNNON MURSKAAMINEN

Suomi Finland

Alkaa ryssiltä jo lähteä natsienpoistomopo käsistä. Millähän lihaksilla niitä natseja poistellaan? Oma armeija on paskana niin sotataidollisesti kuin moraaliltaan ja kalustokin alkaa olla käytettynä. Poika taitaa heittää huulta.

Nyt ne ryssät voi vetää hetken henkeä ja koota voimiaan. Siinä menee vuosia.

Nyt siis olisi natseilla hyvä tilaisuus käydä kimppuun kun ryssänpojat on huonossa hapessa. Mutta jos mitään sellaista ei tapahdukaan, niin mistäköhän se kertoo?

  • Siitä, että ne natsit ovat kuussa.
Joppos123

Ryssä ei uskalla käskeä reservejä liikkelle koska se huomattaisiin jopa ryssälässä
Ryssän armeija tuhotaan Ukrainaan. Putler saa kovan tappion.
Ja edelleen tuo alapeukku lukuttaa puten munaa.

Siitäs saatte

Sateenkaari Nato vielä suuttuu ja iskee mustalla dildolla kuonoon.

Joppos123

Onko puten huoralla vaikeaa?

Kukavaan

Sergei Savostyanov ehdotti käytännössä Venäjän alueen laajentamista Neuvostoliiton rajoille.

Duman kansanedustaja Oleg Matveychev on pistänyt paremmaksi. Hän haluaa Alaskan takaisin ja Californiasta Fort Rossin siirtokunnan maat. Hän haluaa Venäjälle myös Etelä-Mantereen, koska hänen mukaansa venäläiset sen löysivät.

https://whitehousewire.com/2022/03/16/alaska-governor-fires-back-after-russian-mp-demands-reparations-from-us-including-alaska-and-part-of-california/

Joppos123

Ryssällä ei ole tällä hetkellä varaa vaatia mitään. Saavat turpaansa Ukrainassa ja sotilaat ovat loppu.
Nyt pitää vain eristää koko maa.

Kukavaan

”Who first saw Antarctica?”
Etelämantereen reunan tai jääreunan väitetysti näki 1820 Baltian saksalaisen Thaddeus Bellingshausenin retkikunta. Bellinghausen oli syntynyt Hiidenmaalla. Luultavasti puhui kotonaan saksaa. Myös britit olivat tehneet näköhavaintoja, löysivät Etelä-Shetlannin saaret 1819.

https://antarcticguide.com/about-antarctica/antarctic-history/early-explorers/7who-first-saw-antarctica/

Joppos123

Juhanukseen mennessä olemme NATO;ssa ja puten lutkuttajat voivat haistaa pitkän paskan.
Jos mikä nyppii ovat maanpetturit joita tälläkin palstalla esiintyy. Kuvottavinta ihmissaastaa mitä voi vain kuvitella.
Ei putte teitä säästä kun alkaa tilinteko. Kandee ostaa redbullia, siitä saa siivet kun teidät lingotaan ikkunasta ulos.
Olette sen ansainneet.

Jerry Cotton

Saksa estää liittymisen, koska se käy edelleen kauppaa Venäjän kanssa ongelmitta. Suomi taas häviää satoja miljoonia vuodessa vientituloja Venäjän kanssa. Poliitikkomme ovat siis idiootteja, kunnsuostuvat tähän. En ole ostanut yhtään mitään Saksalaista Merkelin päästyä valtaan, joten en voi boikotoida enää enempää. Natoon en silti halua, koska Stubb.

VMP

Ja btw suomi häviä mitään vaikka juustoa ei vientituilla sinne viedä.. Se, että muutamat kepulaiset häviää reippaasti on taas helvetin hyvä.

Last edited 2 vuotta sitten by VMP
Joppos123

Onko anus pötkönen vielä hengissä? Taitaa olla niin, että verikoirat ovat jäljillä eli FSB.
Tuli vissiin varastettua liikaa. Ei käy kateeksi ja ei sääliksi. Niskalaukaus on odotettavissa.

Legion

Huumorisivusto, otttakaahan jo järki käteen. Venäjä on auttanut tuhansittain siviilejä turvaan. Miksi ei olisi tappanut saman tien, jos Paavon ja muiden russofobien logiikka käytössä?

VMP

On ja joukolla venäläiset ovat auttaneet puuteessa olevia naisia ja lapsiakin.. Tässä hyvä kertomus venäläisistä vapauttajista:
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006493452.html
” Jopa keskitysleirivankeja sekä saksalaisten pakkotöihin siirtämiä venäläis- ja puolalaisnaisia raiskattiin, kun neuvostojoukot olivat ensin vapauttaneet heidät.”
Kukapa ei raiskaajaryssää haluaisi vapauttamaan, kannattaa muistaa, että nämä raiskaajat olivat noiden nyt jo arvomerkein koristeltuja isoisiä ja tälläiset taipumukset ovat periytyviä
Ryssä ei ole raiskauksiaan anteeksi pyyntänyt eikä siellä ole katsottu aiheelliseksi edes asennetta toisenlaiseksi muuttaa, ainoa mitä ovat saaneet aikaiseksi on naisen hakkauksen laillistaminen. Ryssä raiskaa ja kyllä niitä suomen vankiloissakin on kuten somppuja

VMP

Niin ryssähän kiistä koko homman ja valehtelee siitä koko kansalle ja turha toivo teille mikään putinin ampuminen johtaja vaan vaihtuu järjestelmä pysyy samana ja voiton päivää juhlitaan suurena sankaruutena ja sama paska toistuu….

K J

On venäläiset tottuneet Putinin diktatuuriin sen verran, ettei lähellekään kaikki usko SODAN olevan pelkkä ”operaatio”.

Itse tunnen kymmenisen venäläisiä ja ukrainalaisia, ketkä asuvat Suomessa. Tutustuin heihin aikoinaan Lahdessa Eimon kännykänkuori korporaatiosta, kunnes kiinalaiset ostivat yrityksen ja pilkkoivat sen epäkommunistisesti [sic] paloihin ja myivät eteen päin.

Nämä miehet ja naiset entisestä Neuvostoliitosta ovat ystäviä toisillensa, vaikka eri neuvostomaihin ovatkin kuuluneet. Eivät pidä lainkaan Putinin toimista ja uskovat jonkinlaiseen palatsivallankumoukseen jossain vaiheessa.

Venäjän kaukoidästä kuulemma roudataan ns. vinosilmiä tykinruoaksi Ukrainaan ja juuri armeijaan joutuneiden poikien äidit ovat huolissaan tapahtumien etenemisestä.

K J

Moldova tulee olemaan seuraava kohde, jos ajattelee asiaa geopoliittisesti.
On mielenkiintoista seurata Valko-Venäjän yrittäytymistä päästä sodasta ohi, ilman sanktioita. Kansa on jo antanut mielipiteensä, vaikka tiedonkulkua estetään.

K J

Taitaa olla ihan oikea kartta…

venäjän-naapurimaiden-kartta.jpg
K J

NO EIPÄ OLLUT – MUTTA TÄSSÄ SELVEMPI.

VALKOVENÄJÄ.jpg
VMP

Kannattaa muistaa, että suurin osa venäläisistä ei osaa kuin kyriiliset aakkoset ja muuta kuin venäjää taitavat on todella harvassa.

Nih

Noilla kiinnijääneillä on takuulla kaamea loppu ja jos joukossa on palkkasotilaita, henki lähtee varmasti. Yhdellä näkyy olevan vielä punainen päähinen, kuin hirvimetsällä sillä erotuksella että siihen on helppo tähdätä.

Totuu tulee julki

Tässä ukrainalaisten kohdistamaa väkivaltaa kiinnijääneitä venäläisiä kohtaan. Sotarikoksia pukkaa kidutuksista:

:::::::

Kaitsu

Ryssäthän rupee oleen jo niin noiden natsiensa lumoissa, että kun ryssä vilkasee peiliin, niin hetihän se on valmis listiin kuvajaisensa natsina.

Aatu porukoineen teki kaikkeen mahdolliseen syypäitä juutalaisista ja bolsevikeista.
Nyt putleri jengeineen jahtaa sitten natseja kieli vyön alla ja näkeekin kummasti natseja erikois…jne operaatioidensa perusteluksi jokapuolella.

Ei tämä homma kovinkaan paljoa ole muuttunut sitten 30- luvun, kun toimeen alettiin.
Diktaattorit ovat vainoharhaisia jo ihan lähtökohtaisesti tai ainakin hyvin pian vallastaan sokaistuneena muuttuvat vainoharhaisiksi.

Nick

Tuossa toisessa videossahan on sotarikos menossa, venäläiset vangit on montun edessä valmiina teloitettavaksi. Geneven sopimus ”unohtui” ukrainalaisilta.

VMP

Faijas teki sotarikoksen jumalan pilkan lisäksi kun sinut siitti.

Tossa sulle totuutta, muista, että venäläisen totuuden mukaan tätä ei tapahtunut ja sitä juhlitaan voitonpäivänä ja nuo tyypit ovat saaneet kasakaupalla mitalleja ”urheasta” toiminnastaan, se on venäläinen totuus

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006493452.html

VMP

Venäjä ei ole koskaan noudattanut geneven sopimusta, voi ihan lähteä siitä vankien kohtelusta joihin jotain linkkiä jo laitoin

Nick

Tämä paska PT pitää poistaa kirjamerkeistä, valikoi liikaa mielipiteitä, pahemmin kuin valta eli valemedia. Eikö totuutta kestä katsoa silmiin?

Jerry Cotton

Jos Ylen linja pitää, niin tässä vain paljastetaan faktoja, joita sitten selitellään jälkikäteen. Esimerkiksi muka leikkaamalla. Eiköhän jokainen oikeudenkäyntiä seurannut muista, miten nurinpäin Aron tapauksessa käännettiin faktat paitsi tuomiossa, niin myös uutisoinnissa. Huvittavinta on, että Yle tekee juuri tuota eli katkoo pätkiä. Esimerkkinä vaikkapa toimittaja Lokasta kertonut Ylen paikallisuutinen.

VMP

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/aabb8681-76ba-4b0d-be37-a6d74d6d8925
”Näin Sergei, 31, salakuljetti karmivat raiskausvideot venäläisestä vankilasta
Turvallisuuspalvelu oli tarjonnut hänelle lyhyempää neljän vuoden vankeusrangaistusta
”valtionsalaisuuden paljastamisesta”,” Huomio tuo valtion salaisuus, normaali valtiossa olisi noussut sankariksi mutta venäjällä sankareita ovat raiskarit, totuuden tunnistaa venäjällä siitä, että se on luokiteltu valtion salaisuudeksi.
Stalinin puhdisuksissa meni fiksuin väki, kieroimmat palkittiin ryssät on siksi tyhmempiä periytyvine taipumuksineen esim. seksuaaliseen väkivaltaan.
Ryssä raiskaa omatkin jo armeijassa, mutta nämä ovat valtion salaisuuksia joten taatusti totta, kuten kaikki venäjän pahuudet.

Jerry Cotton

Tuo on täysin totta Venäjästä, mutta miten se liittyy siihen, että toimittajat itse uhriutuvat siitä, mitä he itse ovat tehneet vuosia? Ruotsissa on rikottu tietosuojalakeja ja vaikka mitä, että on saatu anonyymit kirjoittelijat paljastettua ja maalitettua.

VMP

En minä tiedä, vastasin tolle nickille ja yritin saada sen ja parin muunkin aivot yksinkertaisilla esimerkeillä ymmärtämään kuinka venäjällä on ”totuus” määritelty ja totuus taas määritellään valtion salaisuudeksi kuten kaikki muutkin viat valtiossa.

lll

Voisiko joku kertoa Putinille että Suomessa natseja on joka paikassa.Äärioikeisto riehuu kaduilla päivittäin ja nekrumusuilla on niiiiiiiiiiiiin vaikeaa kun he kokevat sortoa.Ai näinkö ei muka ole vai?
No sepä outoa.Uskon vakaasti kaiken mitä punafasistinen yle tovereineen minulle miljardibudjetillaan kertoo ja heidän ”uutisensa” ovat retoriikaltaan aivan täsmälleen samanlaista paskaa kuin Putinin tukijoiden: Natsit sitä natsit tätä.

Hassu juttu vai mitä?

No mutta hei pääasia että saadaan nyt vähän lisää vihreää siirtymää että voidaan ryömiä ryssän edessä energiantarpeen mukaan ja maahan lisää nekruapinoita jotta työvoimapula helpottaa.Ihan yhteensattumahan se samanlainen retoriikka on.Natsien salaliittoteorioita väittää muuta.

VMP

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/aabb8681-76ba-4b0d-be37-a6d74d6d8925

”Näin Sergei, 31, salakuljetti karmivat raiskausvideot venäläisestä vankilasta
Turvallisuuspalvelu oli tarjonnut hänelle lyhyempää neljän vuoden vankeusrangaistusta ”valtionsalaisuuden paljastamisesta”,”

Huomio tuo valtion salaisuus, normaali valtiossa olisi noussut sankariksi mutta venäjällä sankareita ovat raiskarit, totuuden tunnistaa venäjällä siitä, että se on luokiteltu valtion salaisuudeksi.. googleta jotain venäjä raiskaus + jotain.

Stalinin puhdisuksissa meni fiksuin väki, kieroimmat palkittiin ryssät on siksi tyhmempiä periytyvine taipumuksineen esim. seksuaaliseen väkivaltaan.

Ryssä raiskaa omatkin jo armeijassa, mutta nämä ovat valtion salaisuuksia joten taatusti totta.

VMP

.

Last edited 2 vuotta sitten by VMP
VMP

Ryssille kertyy valtionsalaisuuksia jo tuosta sodasta enemmän kuin suomella on niitä kokohistoriansa aikana ollut, revi siitä.

Sam Colt

Venäläinen on keksinyt uuden synonyymin murhaamiselle: denatsifiointi.
Mitähän sanoisivat entiset venäjän taitajat Dostojevski. Tsehov, Tolstoi jne?

Vesa Mustonen

Miksi ei Suomi päässyt listalle – meillähän on jopa Natsipelle istunut Oulun kaupunginvaltuustossa – näin on valtamedian edustaja sanonut, eikä saanut siitä rangaistusta, joten sen täytyy olla totta !!! Ei natseja ouluun…

VMP

Tuohon olisi pitänyt laittaa niiden teon kuvaukset tohon alle, en jaksa just suljin..

VMP

Ja tohon olisi suomen tulevaisuuden kohdalle voinut kyllä laittaa perussuomalaiset, tässä ylittyi jo se max 2min päivä askarteluun jo reippaasti

VMP

Onko tuo tieto luokiteltu venäjän valtion salaisuudeksi jos ei se on valetta.

Daavidin poika

Taisi Sergei Savostyanov asettaa itse itsensä pakotelistalle sairaalla puheellaan.? Näyttäisi olevan nuori heppu joka on manipuloitavissa. Selvää mielistelyä Putinin suuntaan.

Pirtsakka

Anteeksi kauhiasti että kommentoin täten: nuori pskahousu, jonka korvantaustat eivät ole kuivuneet ja jolla ei ole minkäänlaista moraalia, paitsi tietenkin se, että kuvittelee pääsevänsä ikuiseen suosioon olemalla kuuliainen partiopoika. Mutta entäs sitten, kun valta joskus vaihtuu: pelkkä hylkiö tuokin silloin on. ONNEKSI.
Mikään ei ole vastenmielisempää kuin tuollainen räkänokkapentu, jolla ei ole minkäänlaista kokemusta elämästä tai politiikasta , mutta joka kuvittelee itsestään suuria. Hyi hiivatti.

Suomi Finland

Tuli kans mieleen, heti kun näin tuon Sergein 🙂

Suomi Finland

Mieleeni tuli, että Paavo Väyrysen Suomen kansalaisuudessa ei ole mitään järkeä.

Paavo Väyrysen voisi vapauttaa Suomen kansalaisuudesta ja hän voisi muuttaa johonkin geopoliittiseen ihannevaltioon, jolla on diplomaattisuhteet ainoastaan Venäjän kanssa. Hänen kielensä on täällä Suomessa vaarassa värjäytyä pysyvästi ruskeaksi.

Vai että ihan puolueeton ja sotilaallisesti liittoutumaton. Sallikaa minun nauraa. Siirtäkööt ne ryssät vaan sen Pietarinsa ja Muurmanskinsa vittuun, jos kerran niin pelottaa.

Qroquius Kad

Väyrysellä on sama ongelma kuin SDP:n Edistyksen Erkillä:
molemmat asuvat edelleen Kekkoslovakiassa Neuvostoliiton naapurissa.

VMP

Et nyt paavo niita kaikki mun töherryksiä ois poistanut, no laitan tän yhen

Kaksi marjaa.jpg
pah

Zelenskyin väitetään tietävän että ”Venäjän pakottaminen kokonaan pois Ukrainasta johtaisi kolmanteen maailmansotaan”
Pah! Luulisi että kaikille olisi ihan selvää että nämä ryssän rytäleet täytyy kaikki viskata niskaperseotteella omalle tontilleen ja sen lisäksi pommittaa koko ryssänmaa kauttaaltaan samanlaiseen kuntoon kuin mitä ovat hyökkäyksellään itse aikaansaaneet.

Vasta kun nuo on tehty niin sen jälkeen voidaan ruveta juttelemaan rauhanehdoista ja sotakorvauksista. Eiväthän ne tämän sorttiset ryssivät terroristi-idiootit muuten ikinä opi elämään naapureidensa kanssa ihmisiksi.

Venakot Venäjälle

Denatsifiointia tärkeämpää koko maailmalle on avryssifiering eli niin aatteista kuin ihmisistä ja 1000km välimatka puhevälille.

Pirtsakka

Näin juuri. Luin juuri ukrainalaisen Oleksin haastattelun ja katsoin hänen kuvaamansa videot, joissa näytettiin Mariupolin teatterin tuhoutuneen ilmaiskussa. Oleksi sanoi, että venäläiset kutsuivat sodan kaupunkiin. Ajatusta voi laajentaa koskemaan koko maata. Eli: jos ihmiset, tässä tapauksessa venäläiset, kokevat elämänsä huonoksi Ukrainassa, niin miksi eivät yksinkertaisesti muuta tai palaa Venäjälle? Mariupolin väestöstähän on yli 40 % venäläisiä, ja kaupungin pääkieli on venäjä. Pitäisi olla helppoa tehdä omat johtopäätöksensä sen sijaan, että kokonainen maa uhrataan. Sinun ajatustasi voi kehittää edelleen toteamalla, että kukin kansa pysyköön omissa maissaan, jos ja kun ei osaa elää muualla ihmisten tavoin. Sinänsä tragikoomista, että Mariupolissa Putin tappaa ”omiaan”. Natseja?

Qroquius Kad

Venakot Venäjälle? Mikäs siinä, mjtta entäs ne venakkojen karvaperseisen ryssämiehet?
Eikö heitä pidäkään palauttaa kotimaahansa vai miksi mainittiin vain venakot?
Ovatko he kenties jotenkin uhkaavampia sukupuolensa ja kauneutensa takia kuin miehensä, jotka sitä väkivaltaa tekevät?

Miksi te pelkäätte venakkoja niin kauehasti? Samanlaisia pimpsallisia ne ovat kuin suomettaretkin.