Uusruotsalaiset laittoivat pystyyn jättitappelun Tallinkin satamassa Tukholmassa

Kun opiskelijat järjestävät suuren opiskelijaristeilyn, johon osallistuu kolmatta tuhatta nuorta, niin mitä tekevät uusruotsalaiset gangsterit?

No lähtevät tietenkin mukaan risteilylle, sillä mikä olisikaan otollisempi paikka tehdä kokaiinikauppaa kuin Tallinkin autolautta, joka on buukattu viimeistä hyttiä myöten loppuun ja laivalla on monta tuhatta juhlivaa opiskelijaa. Eikä laivalta pääse pois.

Risteily alkoi perjantaina ja pysähtyi lauantaipäiväksi Tallinnaan, kunnes taas palasi sunnuntaiaamuksi Tukholmaan kymmenen jälkeen. Menomatka oli vielä normaalin opiskelujuhlinnan rajoissa, mutta tulomatkalla uusruotsalaiset hoksasivat, että molempien poolien kauppiaat myyvät samaa tavaraa. Siitähän syntyi valtava reviiririita, kun kurdiaanot ja syriaanot alkoivat selvitellä, että kuka on laivalla herra ja saa myydä kokaiinia.

Koko tulomatka oli yhtä kaaosta. Vartijoita liian vähän eivätkä he ole tottuneet gangstereihin, joilla saattaa olla jopa pistooli taskussa. Useita monen hengen joukkotappeluita, joissa sivulliset olivat vaarassa.

 

Lopulta kun laiva pääsi aamulla Tukholmaan Värtahamniin, niin sataman pihalla roihahti kunnon joukkotappelu. 25-35 uusruotsalaista mätti toisiaan urakalla. Kun poliisi saapui paikalle rauhoittelemaan, niin muutamalta tekijältä takavarikoitiin ainakin viidakkoveitsiä.

Lisäksi tappelua käytiin laivan ulosmenogongeilla. Täällä uusruotsalaiset olivat naamioituneet, kun he hyökkäilivät toistensa kimppuun.

Poliisi otti muutaman henkilön kiinni ja asiaa tutkitaan väkivaltaisena mellakkana.

 

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Viidakkoveitsien kanssa siis pääsee laivaan. Hyvä tietää, kun miettii lomanviettovaihtoehtoja.

No. Huviveneessä ei ole koskaan etnistä väkeä, joten merimatkat siis omalla veneellä, jos merelle tekee mieli.

HyvaJatkaa

Rannassa oli appelu ja vasta sitten kutsuttiin poliisit paikalle??? Miksi poliisi ei ollut rannasssa vastassa mellakkavarusteissa ja ottamassa kiinni kaikki henkilökunnan osoittamat kriminaalit?

Miksi jo yöllä merellä poliisin terrorismin vastaiset yksiköt eivät nousseet laivaa veneistä ja helikoptereilla ottaen laivan haltuun? Kriminaaliväki raudoissa ruumaan ja rannassa suoraan putkaan, kunnes asia on selvitetty kokonaan.

basso balalaikka

Eikös nuita kurdiaanoja syriaanoja ja muita uusruåtsiaanoja edes haastateltu huimausainerikkomuksista? , Ai niin, sekös olisi ollut rassistista ?

jorma

Risteilylle Tukholmaan…?

70-luvulla laulettiin, että lähteä nyt Ruottiin, kun ei oo kielipää. Nykyään pitäisi laulaa, että lähteä nyt Ruottiin, kun ei oo sekopää.

Antais tapella

Olis ny kerrankin Reinikaisen tapaan antanu niiden tapella väsyksiin asti. Ja sitten katsellut että ketkäs vielä on hengissä ja ketkä vain uupuneita. Paljon helpompi on taltuttaa väsyneitä tappelijoita. Samalla kun paikallinen “skoiska” laskee ja kärrää kuolleet pois.

Sillä voisi olla mantereellakin rauhoittava vaikutus kun nämä väestöt vähenevät.

Kaitsu

Antaa noiden sotaa ja vainoa paenneiden mättää toisiaan turpaan oikein sydämensä kyllyydestä ja varmuuden vuoksi yllyttää kultamunia vielä vaan vähän kovempaan tappeluun.

Rahtaa sitten rähäkän laannuttua raadot hautausmaalle ja siipeensä saaneet voikin sitten jättää oman onnensa nojaan, lääkitköön ite mustelmansa ja haavansa kun ovat kerran omaa tyhmyyttään niitä hankkineetkin.

pöh

Kunhan toisiaan hakkaavat niin antakaa niille aseet, päästään paljon helpommalla ja halvemmalla.

Oloneuvos

Enemmän koirapartioita paikalle niin rupeaa collegehousugansterit rauhoittumaan ja ne koirat on nimittäin vittumaisia kavereita kun käskystä saavat iloikseen purra ja palkintokin vielä tulee.

h44

Muistaakseni jokunen vuosi sitten Tukholmanristeilyllä joltain perheenäidiltä oli takavarikoitu omenaveitsi tms. nysä ettei vaan tapahdu karmeita. Niin ne ajat muuttuvat.

ernesti_loosonen

mikäs vitun idiootti tämä Allah aist wi tuh on?

Laivat pilalla

Syy miksi emme enää mene ruotsinristeilylle.

Antti Tifa

No tämähän oli oikea hyvän mielen uutinen. Ehkä muutama nuori kääntyi vastustamaan monikulttuuria ja haluaa suomalaisen Suomen jossa tällaisia tapauksia ei ole.

Moonman

Ruotsissa käydessä joko siellä tai suomen päädyssä on aina ollut koira haistelemassa portilla. Kai rikastajilla on joku konsti sitten miten saavat roudattua kaman laivaan. Vasta viime marraskuussahan afrikaanot järjestivät turun balticilla sellaiset kokaaininhuuruiset ahdistelu/raiskausjuhlat, että ihmiset joutuivat linnoittautumaan hytteihinsä

Sam Colt

Myönteistä uutisessa oli se, että joku on sentään otettu kiinnikin. Någon gripen!

horolan isäntä

Tämmöinen kokaiiniristeily on ilmeisestikin saanut viranomaisilta luvan, vaikea uskoa ettei nykymaailman aikaan tiedetä “millä laiva on lastattu” jo pelkkä terroristi-iskun uhka on laivoissa melkoinen, matkustajatiedot luulisi tutkittavan ja esm. kurdimafian kuin syyrialaisten rikollisjärjestöjen jäsenet lienee viranomaistiedoissa, haiskahtaa korruptiolta isolla riskillä. Joku vuosi sitten suomeen järjestettiin ns.raiskausristeilyjä, taisivat olla rikosvapaan mtu.ryhmän tekosia nekin? Melkoisen riskin on ottaneet laivayhtiössä , tuomoinen viidakkoveitsiväki voi aiheuttaa joukkomurhan jo pelkällä paniikilla. Lisäksi tuo määrä mikä laivaan on saatu kokaiinia ja miten, huumekoiria ei tietenkään lasten juhlissa. Mafiat ok. rules

Jailhouserock

Sekä vasten-että myötämielipuolinen uutinen.