Uusruotsalaiset laittoivat pystyyn jättitappelun Tallinkin satamassa Tukholmassa

Kun opiskelijat järjestävät suuren opiskelijaristeilyn, johon osallistuu kolmatta tuhatta nuorta, niin mitä tekevät uusruotsalaiset gangsterit?

No lähtevät tietenkin mukaan risteilylle, sillä mikä olisikaan otollisempi paikka tehdä kokaiinikauppaa kuin Tallinkin autolautta, joka on buukattu viimeistä hyttiä myöten loppuun ja laivalla on monta tuhatta juhlivaa opiskelijaa. Eikä laivalta pääse pois.

Risteily alkoi perjantaina ja pysähtyi lauantaipäiväksi Tallinnaan, kunnes taas palasi sunnuntaiaamuksi Tukholmaan kymmenen jälkeen. Menomatka oli vielä normaalin opiskelujuhlinnan rajoissa, mutta tulomatkalla uusruotsalaiset hoksasivat, että molempien poolien kauppiaat myyvät samaa tavaraa. Siitähän syntyi valtava reviiririita, kun kurdiaanot ja syriaanot alkoivat selvitellä, että kuka on laivalla herra ja saa myydä kokaiinia.

Koko tulomatka oli yhtä kaaosta. Vartijoita liian vähän eivätkä he ole tottuneet gangstereihin, joilla saattaa olla jopa pistooli taskussa. Useita monen hengen joukkotappeluita, joissa sivulliset olivat vaarassa.

 

Lopulta kun laiva pääsi aamulla Tukholmaan Värtahamniin, niin sataman pihalla roihahti kunnon joukkotappelu. 25-35 uusruotsalaista mätti toisiaan urakalla. Kun poliisi saapui paikalle rauhoittelemaan, niin muutamalta tekijältä takavarikoitiin ainakin viidakkoveitsiä.

Lisäksi tappelua käytiin laivan ulosmenogongeilla. Täällä uusruotsalaiset olivat naamioituneet, kun he hyökkäilivät toistensa kimppuun.

Poliisi otti muutaman henkilön kiinni ja asiaa tutkitaan väkivaltaisena mellakkana.

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.