Kuvagalleria Ukrainan rintamalta

Kuvakollaasi on kerätty sosiaalisesta mediasta eri tahojen kuvista, jotka ovat rintamalla.

Ukrainalaista Milenä-tyttöä ammuttiin venäläisten tarkastuspisteellä jossain Mariupolissa. Tyttö selvisi. Jälkimmäinen kuva viikko ensimmäisen kuvan jälkeen.

 

Mies katselee viimeisen kerran kotinsa keittiön ikkunasta ennen kuin lähtee… jonnekin. ”Ikinä en anna tätä anteeksi!” Tämän voi kyllä uskoa. Kerran kauan sitten naapurissani asui Karjalasta evakkona tullut vanha pariskunta, joiden molempien lapsuuden kodit ryssä oli pommittanut maan tasalle. Reilu 50 vuoden jälkeen vanha mies tärisi vihasta ja raivosta kertoessaan kuinka ei ikinä anna ryssälle anteeksi.

 

Erään konttorin loppu ja siirtymien etätyöhön.

 

Vanha mies saanut osumaa pommi-iskun aikana.

 

Siviileihin kohdistunutta tuhoa.

 

Venäläisen tuhottua kalustoa. Venäjä on yksin hylännyt kalustoa enemmän kuin yksikään pakeneva armeija koskaan.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.