Mihin sijoittaa? Ota nämä vinkit talteen!

Sijoittaminen voi olla haastavaa varsinkin silloin, kun sijoituksella tavoitellaan suuria voittoja. Sijoittajan on hyvä uskaltaa tarttua haasteisiin ja sijoittaa sellaisiin yhtiöihin, joihin kaikki eivät vielä sijoita.

Itselle vieraaseen yhtiöön tai vieraaseen alaan sijoittaminen voi tuntua suurelta riskiltä, mutta sijoittamismarkkinoilla riskien ottaminen on yleensä se, mikä kannattaa. Varman päälle pelaamalla ei kovinkaan usein pääse käsiksi mukavan suuruisiin tuottoihin.

Yksi kasvavista aloista on erilaisia pakkaustarvikkeita valmistavat yhtiöt. Pakkaustarvikkeiden kysyntä on kasvanut viime aikoina kovasti, sillä nykyisin verkkokaupasta ostetaan enemmän kuin koskaan ennen. Verkkokaupasta ei tilata ainoastaan pieniä ja harvinaisempia tuotteita, vaan sieltä tilataan myös kaikkea arkipäiväistä. Ne tuotteet tulee tietenkin pakata asianmukaisesti ennen kuljettamista.

Pakkaustarvikkeita valmistaviin yhtiöihin sijoittaminen on siis yksi hyvä vinkki. Esimerkiksi Cyklop kuuluu tällaisiin yhtiöihin. Sen tuotteiden kysynnän voidaan odottaa kasvavan jatkossa.

Mitä pakkaustarvikkeita valmistavat yhtiöt myyvät?

Ennen sijoittamista on tärkeää tuntea hieman sitä yhtiötä, jonka menestyksen puolesta on valmis sijoittamaan omia rahojaan. Jos puhutaan pakkaustarvikkeita myyvistä yrityksistä, voidaan ottaa esimerkiksi erilaisia koneita yrityksille myyvät yhtiöt. Niin vannekoneet kuin teippikoneet ovat kysyttyjä tuotteita, sillä niitä tarvitaan lähes jokaisessa suuressa yrityksessä.

Jos yrityksen verkkokauppatoiminta on kysyttyä ja asiakkaita on paljon, nopeuttaa teippikone silloin lähetysten pakkaamista. On selvää, että jos jokaisen lähetyksen alkaa teippaamaan käsin, siinä kuluu paljon arvokasta työaikaa. Sen vuoksi teippikone onkin tarpeellinen väline aivan jokaiseen yritykseen.

Yritykset tarvitsevat tällaisen tuotteen ja siitä ollaan valmiita maksamaan kohtalaisen korkea hinta. Vannekone on yhtä kätevä siinä, missä teippikonekin. Sen avulla voidaan kiristää niin muovi- kuin teräsvanteet, joilla voidaan sulkea monenlaisia lähetyksiä. Vannekone on sinällään yksinkertainen laite toimintatapansa puolesta, mutta nuokin laitteet maksavat paljon. Moni yritys kuitenkin ostaa vähintään yhden vannekoneen ja jokainen myynti kasvattaa pakkaustarvikkeita valmistavan yrityksen voitto-osuutta.

Tulevaisuuden sijoituskohde

Pakkaustarvikkeita valmistavaan yritykseen sijoittaminen on järkevää, sillä tuollaisten yritysten tuotto tulee kasvamaan lähivuosien aikana. Verkkokaupan yleistyminen jo itsessään on yksi syy sille, miksi tuotteiden pakkaamista helpottavia koneita tarvitaan. Kaikki yritykset tietävät, että jos pakkaamisen hoitaa käsin, siinä kuluu arvokasta työaikaa, joka on aina pois jostain muualta. Sen vuoksi yritykset haluavat koneistaa mahdollisimman paljon toiminnastaan. Koneistamisen avulla lähetysten pakkaamiseen kuluvan ajan saa vähintään puolitettua.

Joskus aikaa voi kulua tätäkin vähemmän, kun verrataan siihen aikaan, joka kuluisi käsin tehdessä. Jo nyt on siis hyvä alkaa miettimään tulevaisuuden aloja ja sitä kautta sijoituskohteita. Kun yhtiöt eivät vielä ole kovin suuria eikä niillä ole hurjasti sijoittajia, osakkeiden hinnat ovat maltillisia.

Osakemarkkinoilla pärjää parhaiten silloin, kun osaa ostaa osakkeita ennen kuin yritys kasvaa valtavaksi. Tällöin itse on ostanut osakkeita pilkkahintaan ja niiden arvo alkaa kasvamaan kasvamistaan. Jossain vaiheessa voikin huomata, että arvo on noussut moninkertaiseksi ostohintaan nähden. Siinä onkin sijoitusmarkkinoiden hienous, sillä pienellä riskillä voi saada hurjia summia. Toisaalta taas edullisiin osakkeisiin sijoittaminen ei ole riskialtista puuhaa. Osakkeiden hinnat ovat alhaiset, jolloin sijoittaja ei menetä suuria summia myöskään silloin, kun osakkeiden hinta ei lähde nousuun.

Vuoden 2022 vinkkinä voidaan kuitenkin antaa pakkaustarvikkeita valmistaviin yrityksiin sijoittaminen. Ota yrityksistä selvää ja sijoita rohkeasti sellaisiin, joiden arvelet menestyvän hyvin tulevaisuudessa. Omiin vaistoihin kannattaa luottaa, sillä monesti aavistus siitä, että johonkin sijoittaminen kannattaa, osuu oikeaan. Sijoittaminen on nimittäin osittain myös aavistelua ja veikkaamista.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Varma Voitto Ikuinen

Kiitosta.

Riku Laine

Omalla kohdalla olen huomannut että sijoittaminen virt.valuuttoihin ollut voitokkainta.

Pertti Keinonen

En.
https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=bitcoin+best+investmet+decade&ia=web
Tosin ETH tuottaa todennäköisesti edelleen paremmin koska nuorempi ja pienempi markkina-arvo.

Last edited 2 vuotta sitten by Pertti Keinonen
Riku Laine

No se lähti jotenkin hupimielessä aluksi pienillä summilla sitten huomasin että kurssihan poukkoilee btc:ssä aika riuskaa tahtia.
Sitten pääsin erääseen porukkaan joka myös louhii, ostaa ja myy.
Aloitin vähän vakavamman sijoittamisen erityisesti btc:lle kun kurssi oli alle neljä donaa (1btc) ja siitähän se lähti. Tänään näyttää olevan 42.578,8
Simppeliä mutta myös vitun rasittavaa.
Olen sijoittanut myös ltc:hen ja etheen.

Pertti Keinonen

Kryptopörsseissä.
https://bitcoinkeskus.com/binance-arvostelu-kokemuksia/
Ja hakukoneet on juuri peruskysymyksiä varten.

Last edited 2 vuotta sitten by Pertti Keinonen
Riku Laine

Helpoin ja ”rehellisin” tapa on kotiuttaa coinmotionissa ja se perii pienen kulun siirrosta. Suosittelen kuitenkin privakauppaa ja se vähän vaatii suhteita.
Tee tili nyt esim. coinmotioniin ja huomaat mitä tarkoitan.

Riku Laine

Voi paska taisin sortua vähän mainontaan se oli vain esimerkki.

Rullattu

Paras sijotus olsi perustaa vastaanottokeskus, niin rahaa kyllä tulisi mätilehmiltä ovista ja ikkunoista.

Qroquius Kad

Sellaisen putiikin pyöritäminen kävisi kuitenkin ennen pitkää turhan raskaaksi.