Poliisi tutkii epäiltyä tappoa ravintolan ulkopuolella

Helsingin poliisi on aloittanut esitutkinnan epäillystä henkirikoksesta. Epäilty tappo tapahtui ravintolan edessä Kruununhaassa 29.3. kello kolmen aikaan aamuyöllä.

Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen, jonka mukaan ravintolan ulkopuolella oli ammuttu miestä. Paikalle saapui lukuisia poliisipartioita. Paikan päältä löytyi uhri, jota oli ammuttu. Ensihoito yritti elvyttää miestä, mutta hän menehtyi tapahtumapaikalle. Kyseessä oli 36-vuotias mies.

Epäilty tekijä ilmoittautui itse poliisille tiistaina 29. maaliskuuta. Hän on iältään 29-vuotias. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä tappo ja ampuma-aserikos.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa muun muassa kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla. Epäillystä rikoksesta ei ole mahdollista tiedottaa toistaiseksi enempää, koska se voisi vaarantaa alkuvaiheessa olevan tutkinnan.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Täällä muuten taas pommit paukkuu, tuskin nyt venäläiset vielä on tulossa, eiköhän ne ole lähi-idän “sotapakolaiset” kun taas paukuttelee?
Mutta tota olen aina ihmetellyt kun muka sotaa pakenevat, ja sitte kun ovat “turvassa” niin koko ajan ollaan ampumassa ja räjäyttelemässä jotain. Voisi ajatella että jos sotaa pakenee, niin ei halua enää kuullakaan mitään ampumista ja räjähtelyä.

Jane

No kun ne ei oikeasti pakene mitään sotaa, vaan tulevat kutsuttuna KELA:n asiakkaiksi.

Sam Colt

Eiköhän tuo ollut melkein kantasuomalainen.
Kukapa muu mutkan kanssa ravintolaan pyrkisi.
Sukulaisten neuvosta tuli tunnustamaan.

Qroquius Kad

Edustanee siis sitä melkein kantasuomalaisiin kuuluvaa väestönosaa, jolla on lieviä kotoutumisvaikeuksia vielä puolen tuhannen maassaolovuoden jälkeen?

Harri

Voisko olla pussihousu

Ilmari

Kyseinen ravintola on Pataässä.

pöh

Vaikka nyt en varsinaisesti karaokesta tykkää, niin oli silti aika hyvä karaoke ravintola aikanaan. Laivalta tulessa käytiin monesti, tosi hyviä laulajia oli, paljon kyllä myös “julkkiksia”.

horolan isäntä

Sijainti asiakaskunta jne. viittaa ehken muupuolisten keskinäisiin, melodraaman mahdollisuutteen, en tosin ole käynyt vuosiin voihan paikka olla jo arabimafioiden hallussa,kuten Kaivohuone ja monet yökerhot.

Valtsu

Pataässä on aina vetänyt puoleensa liivijengejä ja romaneita. Eiköhän sieltä tekijä löydy.