Poliisi tutkii epäiltyä tappoa ravintolan ulkopuolella

Helsingin poliisi on aloittanut esitutkinnan epäillystä henkirikoksesta. Epäilty tappo tapahtui ravintolan edessä Kruununhaassa 29.3. kello kolmen aikaan aamuyöllä.

Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen, jonka mukaan ravintolan ulkopuolella oli ammuttu miestä. Paikalle saapui lukuisia poliisipartioita. Paikan päältä löytyi uhri, jota oli ammuttu. Ensihoito yritti elvyttää miestä, mutta hän menehtyi tapahtumapaikalle. Kyseessä oli 36-vuotias mies.

Epäilty tekijä ilmoittautui itse poliisille tiistaina 29. maaliskuuta. Hän on iältään 29-vuotias. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä tappo ja ampuma-aserikos.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa muun muassa kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla. Epäillystä rikoksesta ei ole mahdollista tiedottaa toistaiseksi enempää, koska se voisi vaarantaa alkuvaiheessa olevan tutkinnan.