Oulun raiskausringistä vaikuttaa kasvavan laajempi kuin aikaisemmin arvattiinkaan

Oulun raiskausaallon ensimmäisessä ryppäässä on kolme tai useampi tekijää, joten luultavasti kyse on vähintään kolmen miehen jonkinlaisesta saalistusringistä. Yksi kolmesta on selvästi harrastanut seksuaalisia tekoja myös ”kaveripiirinsä” ulkopuolella.

Oulun käräjäoikeus vangitsi perjantaina 1997 syntyneet Othman Ghadif Khalafin ja Bash Abdulrahmanin todennäköisin syin epäiltynä törkeästä lapsenraiskauksesta ja jälkimmäisen osalta myös törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tekoajat molempien osalta ajoittuvat viime vuoden marraskuun ja joulukuun ajalle.

Maanantaina samasta asiasta vangittiin vielä 1991 syntynyt Osamah Ibrahim Habeen Al Yasar. Tämän herran osalta törkeä lapsenraiskaus, jossa sama aikajana kuin edellisissä. Lisäksi Al Yasarilla on listalla törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja seksuaalipalvelujen ostaminen alaikäiseltä aikajanalla viime vuoden syyskuusta tämän vuoden helmikuun alkupuollelle.

Pt-median tietojen mukaan tästä asiasta on tulossa lisää kiinniottoja lähipäivien aikana, tai mahdollisesti niitä on jo tehty. Tulemme kertomaan tästä heti kun saamme lisätietoa.

Aikaisemmin vangittujen osalta tietoa ei ole enempää, mutta selvitämme asian maanantaihin mennessä.

Jos tiedät asiasta jotain, niin ota yhteyttä: ptmedia@pt-media.org.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sipe

Pitäisikö kaupungin päättäjien tilata taas sellainen hassu tiktok-video, auttaisikohan se?Eihän se maksanutakaan muistaakseni kun alle miljoona euroa.

Asiantuntija

Mistäs muslimi olisi siitä videosta mitään ymmärtänyt? Niillähän oli tanssahdellessaan vaatteet päällä. Pitää olla alasti, römpsä hyvin selkeästi esill, ja sitten musliminäyttelijän pitää antaa penetroida nämä tiktok naiset. Aktin jälkeen paikalle pitää tulla 4 muslimimiestä todistamaan että NOU NOU PIMPPI ZONE, ja sitten tulee paikalle vielä yksi muslimi joka lyö tätä penetroijaa isolla kepillä selkään neljä kertaa. Videon lopuksi ruutuun vielä varoitus-muslimi joka kertoo että oikeasti suomessa VOI tulla todistajia, että varokaa kun penetroitte! Jos ja kun muslimi tätä videota katsellessaan masturboi raivokkaasti niin häntä pitää asiasta myös huomauttaa että sen voisi tehdä myöhemminkin omassa rauhassa.

Moktar

Eikös teille ole kerrottu? Vanha ei niksuttele, vanha osaa kirjoittaa.
Taas pojat siellä pää punaisen öyhöttävät. Ettehän te tiedä näistä asioista mitään, minä osaan ja tiedän. Kyllä täällä persut ovat pääosin tehneet tekosensa, ei siinä yhden pubipetterin tai hullujussin kirjoittelut asiaa miksikään muuta. Menkää pojat ulos, on kaunis ilma ja krookkukset ovat tulleet esiin jo.
Taidanpa raaputtaa nurmikkoani.
Huutonaurua tovi.;)
Toivoo Moktar
PS. Älkää öyhöttäkö

Mustamakkara

Avainten heiluttelu on avain ongelmaan. Kaikki muu on rasismia.

Mersulla ajellen

Niin tiktok videota, avaintenhelistely koulutusta, pää, olkapää, peppu laulua, päiväkoti vierailuja, yläasteelle partalapset jne jne. Nuorten tyttöjen harrastus kimppaan, missä tytöt ovat tiukoissa trikoissa. Niitä kuvia sitten lähettelevät sinne, mistä ovat pakenemassa kidutusta, vainoa, sotaa yms. Tosin lomalla muistavat siellä käydä. Rahaa tulee Kelasta jne, ja on kivaa kun ajokortinkin saa tulkin välityksellä. Lue alta tiskin.

Suvisuvack

Eikö videossa voisi esiintyä myös yhteiskunnalliseen keskusteluun särmää tuova kehonkielen kokemusammattilainen ja sähköpolkupyöräilevä insestistä ja vaimon avunhuudoista fantasioiva poliitikko monikulttuurinäkökulmaa antamassa ja kirkon kantaa videoon antaisi kohupappikönsikäs voimakkaasti meikattuna mekossaan ?
Suvaitsevaisuus kunniaan.
Moktar.Gubta vihapuhepoliisiksi.

Sirpa-Tuula

Nyt täytyy muistaa että suomalaiset valkoiset miehet, ne vasta lapsia raiskaavatkin! HURJIA määriä joka päivä! Myöskin täytyy ottaa huomioon että aina kun muslimia syytetään ”raiskauksesta” niin kyseessä on madaltunut ilmoituskynnys eikä ”raiskausta” ole oikeasti tapahtunutkaan. Tämä johtuu valkoisten harrastamasta systemaattisesta ja rakenteellisesta rasismista. Rasistiset lapset ovat jopa tehneet itsemurhia lavastakseen syyttömiä, ihanan seksikkäitä muslimimiehiä!!! Kansan on herättävä, tämä sairas rasismi ei saa levitä! Toivon näillekin syyttömille muslimipoloisille tuntuvia korvauksia sekä presidentiltä henkilökohtaista anteeksipyyntöä. Jokaisen valkoisen joka ilmiantaa muslimin täytyy tietenkin menettää elantonsa sekä asuntonsa, mieluiten myöskin joutua hirmuteostansa vankilaan.

katkero

sirpa- tuula kipaisee ostamaan vitun ison mustan dildon ja leikkii sillä itsensä kanssa, on olemassa trolleja ja trolleja, mut toi on riman alitus, toki jos olet tuota mieltä? meille saa tulla ja katsotaan sitten miten sovit traktorimme haketus koneeseen? jäinen talvi onkin saanut metsän eläimet nälkäisiksi.

Mustamakkara

Sirpa-Tuula on tunnettu ironiasta.

Tarkoittaa juuri lähinnä päinvastaista kun sanoo.

GLGL

Juuri noin. Puhdasta sarkasmia, mutta näköjään ei mennyt läpi kaikkialla. Sarkasmin täyttymys huumorilajina on se, että 30%:lla se menee ohi.

katkero

Ei pidä leikkiä vakavilla asioilla.Kaikilla ei ole huumorintajua.Jatkakaa katsomalla salattuja elämiä.

Huulivoimala

Sirpa-Tuula on sarkasmia kyllä, mutta kauhuesimerkki perus-suvakkitädistä jolla järjenjuoksu sekä itsekkäät motiivit ovat juurikin tuota luokkaa. Länsimaissa on hälyttävän monta Sirpa-Tuulaa jotka rauhassa saavat rellestää ilman mitään seuraamuksia. Sirpa-Tuula on mielipiteensä päättänyt eikä ikinä niistä luovu. Faktat ja totuudet, sekä kymmenet tuhannet lailliset tuomiot eivät merkitse Sirpa-Tuulalle mitään, sillä Sirpa-Tuula ei VOI olla väärässä. Nykyään hullun akan irvikuva ”Karen” on Sirpa-Tuulaan verrattuna onneton räpeltäjä nössö, melkeinpä terve ihminen. Sirpa-Tuula on totaalipsykoosi.

Jallu

Onneksi vihervasemmistolta on tulossa laki, jolla saadaan Nämäkin raiskaajapoloiset lailliseksi. Voi sitä ilon ja riemun määrää sisäministeri Mikkosellakin.

Vittuuntunu Stadilainen

Eli meillä on taas uusi grooming-tapaus kyseessä.

Voimme todeta, että muslimimaahanmuutto on tuonut tämän ilmiön pysyvästi Suomeen – kiitoksia vihervasemmisto ja kokoomus!

Ja tuskin on mitään syytä olettaa, että tämä ilmiö rajoittuisi vain Ouluun..?

GLGL

Salatun tiedon mukaan rajoittuu vain Ouluun. Kaikki ne, jotka halusivat ottaa hajurakoa ”perinteiseen kulttuuriin” jaksoivat kävellä Helsinkiin asti. Joku osasi netissä kommentoida, että Helsinki sai osaavan porukan, Ouluun jäi ne, joilla puntissa pullotti (Paavoa vapaasti mukaillen, ei vihapuhetta, luonnollinen miehen ja transmiehen elintoiminto).

30 v muslimi kyttää 12 v

Niinpä niin. Muistamme treelta, kun läpsyttelijä raiskasi pikkutytön. Oikeuden mukaan tyttö ei laittanut vastaan tms naurettavaa. Lieventävä asianhaara. Tai Seinäjoen tapaus. Tyttö vastasi johonkin kutsuun tinderin kautta. Typeryyksissään. Kuinka ollakkaan, sieltä tulikin 4 – 5 ” turvapaikanhakijaa ”. Yksi tai pari raiskasi. Tästä oli juttua oikein iltakurassa. Luultavasti juttu on haudattu. Heikki Porkka, on tehnyt hyvän analyysin, 2015 jälkeen tapahtuneista Kemujen rikoksista. lyön vetoa, vaikka vuoden kaljoista, että kantasuomalainen ei raiskaa tulleita oikeita turvapaikanhakijoita, kuten nämä kutsutut partalapset raiskaavat, pahoinpitelevät, ryöstävät, jengiytyvät, huijaavat, ovat ylimielisiä, sekä ovat tarkoituksella aiheuttamassa epäjärjestystä.

Anti-Islam

Huom, aikaisemmat muitten muslimien kiinnijäämiset sekä saamansa lastenraiskaustuomiot eivät ole vaikuttaneet tähän muslimien rakkaaseen harrastukseen pelotteluna millään tavalla. Peto kun ei luonnolleen mitään voi. KAIKKI suomessa olevat muslimit ovat tietoisia siitä mitä uskonveljensä ovat tehneet ja mitä siitä seurasi, eikä kiinnosta paskaakaan sillä lasten nussiminen on muslimille elintärkeää hommaa. Ei luteetkaan ilman verta pärjää.

Ne On Ne Keenit

Kemumatu on kemumatu vaikka voissa paistaisi ja kermalla hauduttaisi.
Swedbankissa korkeassa asemassa oleva musta mies myi huumeita työaikana ja pläräsi paksuja rahatukkojaan. Valvontakamera ikuisti kaiken:

https://www.expressen.se/premium/krim/knarkcentral-avslojad-pa-swedbanks-finaste-kontor/

Ohmygod

Olisi edes tehnyt kotona askareensa, eikä talon ajalla.
Epäilen tosin, että ei hänen puuhansa pankissa muutenkaan Ruotsin yhteiskuntaa hyödyttänyt.

Antti Tifa

Vieläkö Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala on ällistynyt ?

btw5t.jpg
jami

No rasismistahan tämä kaikki tietysti johtuu. Eikö päivi edes sitä ole vielä oppinut?

Idiootti

Tyypillinen sossusuvakki, jonka mielestä kaikki, mitä mussukat Afrikasta tekevät, on Oikeutettua. Ja lähi – itäläiset ovat vain tutustumassa tyttöihin. Se on sitä kulttuuria. 30v läpsyttelijä panee 12 v – 14 v perseeseen. Mistähän se johtuu? Olisiko siitä prkl:n kulttuurista? Eli mistä tulevat. Se on normaalia siellä savannilla sekä aavikolla. Ja täällä siitä maksetaan.

jpee

Painukaa,nyt hassanit vittuun täältä,tai tulee ruumita

Qroquius Kad

Ruumiita on jo tullut.
Kaikki suomalaisia.
Ainoat hassaninraadot ovat jäsentenvälisiä.

Ja ovat vastakin.

jami

Se hyvä puoli noissa ritsapillupissiksissä on että ne laittaa parhaimmillaan tusinan matua kerralla linnaan horoillessaan kaupungilla. Kukaan muuhan ei noiden matkaan enää lähtisi kaikkien näiden raiskausten jälkeen. Ei voi väittää ettei muka tietäisi mitä todennäköisesti tulee tapahtumaan.

Last edited 2 vuotta sitten by jami
Minä tunnen kuinka vauhti

Olen miettinyt tässä että miksi aina Oulussa? Miksei näille asioille saada loppua? Vai kanustavatko vanhemmat ja vievät nuoriosaan ”miehelään”? Äkkinäisempi luulisi että kun tästä nämä tuli aikoinaan esille niin kaikki vanhemmat olsiivat varottanet nuorisoa raiskaus-vaaroista. Mutta ei. Tuntuu että vauhti vaan kiihtyy.

Nih

He kokevat rasismia, sitä rakenteellista. Amsteny rientää apuun ja vapauttavat nämä väärin ymmärretyt.

pöh

Jos joku on jotenkin yllättynyt niin käsi pystyyn.
Vaikka myös suomalaiset tekee samaa, niin miksi päästetään afrikan ja lähi-idän tyyppejä joiden tiedetään varmasti käyttävän lapsia?

Pekka Ala-Prinkkilä

On Oulun paskalakit päästäneet kusipään vapaalta vastaamaan.
Ei muuta kuin kultainen Visa taskuun ja baanalle banemaan.

Muiden elämä aatteen puol

”Turvapaikanhakijoiden vastaanottopisteessä, suomalaisessa hotspotissa, tummatukkainen esikouluikäinen, hieman lapsen pyöreä Ali ja hänen vuotta vanhempi isosiskonsa Halla (nimet muutettu) leikkivät.— Halla huolehtii pikkuveljestään, äiti ja isä ovat taaempana.

Suomi ei ole enää eristäytynyt Pohjolan kolkka viime kesän jälkeen.Olemme tästä eteenpäin monikulttuurinen maa, jossa elää rinnakkain erilaisista etnisistä oloista kotoisin olevia ihmisiä. 

Kylän raitilla ja kaduilla tölläämisen sijaan avoin ihmisten kohtaaminen vähentää ennakkoluuloja ja lisää turvallisuutta.
—”
(jatkuu)

Muiden elämä aatteen puol

Ali,sinusta tulisi aikanaan hyvä poliisi, sinulla on ystävälliset silmät ja leveät hartiat ja osaat arabiaa. Suomi tarvitsee maahanmuuttajataustaisia viranomaisia. Halla sinusta tulisi varmaan hyvä opettaja niin kantasuomalaisille kuin maahanmuuttajille. Säilytä arabian kielen taitosi, vaikka puhutkin vuoden kahden päästä virheetöntä suomea, tarvitsemme sinunlaisiasi!” (Sauli Kuha, Oulun poliisilaitoksen päällikkö, kolumni otsikolla Eristämisestä integraatioon!, Oulu-lehti, 31.10.2015)

Koko kirjoitus muutoinkin on samaa julkeaa suvakkihöttöä ja suoraa valehtelua alkaen kirjoittajan luomasta mielikuvitusperheestä. Mainio on tuo maininta muutetuista nimistä.
Tällaisen porukan siis pitäisi suojella oululaisia. Ei ihme, että tilanne on se mikä se on.