Suomi myöntänyt turvapaikkoja yli 400 000 henkilölle viiden vuoden aikana

Tiesitkö, että Suomi on myöntänyt kehitysmaista tulleille ns. turvapaikanhakijoille viimeisen viiden vuoden aikana eli vuosina  2017-2021 yli 400 000 oleskelulupaa.

Oleskelulupa on myönnetty vuoden 2017 alusta alkaen, jolloin lupien myöntäminen siirtyi poliisilta maahanmuuttovirastolle, 392 780 henkilölle turvapaikkaperusteella. Kansainvälistä suojelua on myönnetty edelleen 32 098 henkilölle eli yhteensä siis 424 878 henkilölle.

Kaiken kaikkiaan oleskelulupia myönnettiin reilu 500 000 ihmiselle. Tässä kaikkien oleskelulupien joukossa on siis esimerkiksi työperäiset tms. oleskeluluvat. Ukrainalaisille ja venäläisille myönnettiin eniten lupia, sitten ryhmä määrittelemätön, Irak, Intia ja Kiina.

Näihin lukuihin ei ole otettu siis vielä mukaan Ukrainan sodan pakolaisia.

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
”Olkaa hyvä ja ottakaa!”

Hoppsan, hoppsan! Onko Suomi kirimässä Ruotsin ohi, ottaen huomioon että Suomessa on vain puolet Ruotsin asukasmäärästä? Montako turhista per kantisnuppi, Ruotsi resp. Suomi?

Kaapo

Eipä tuon vuoksi rahat mitenkään riitä hoitoalan palkan korotuksiin. Rahalle on paremman agendan mukaista käyttöä.

Sami

Juuri äskettäinhän me annoimme hoitajille 250 miljoonan euron palkankorotuksen, -Afrikkaan.

Edellisissä vaaleissa hoitajat saivat itse valita, annetaanko palkankorotus suomalaisille hoitajille, vai afrikkalaisille hoitajille.

Suomalaiset hoitajat halusivat antaa palkankorotuksen afrikkalaisille hoitajille. Onnea sinne Afrikkaan! 🙂

#250 miljoonan euron kehitysapukorotus

Mokka K.

Kehitysapu Afrikkaan nostaa lisääntyvyyttä ja halua tulla Eurooppaan.
Saamme yhä enemmän venepakolaisia Välimerelle.

Kukavaan

Vertaillaanpa hieman.

Suomi, jonka väkiluku on noin 5.5 miljoonaa, antaa oleskelulupia vuosittain noin 100.000 ihmiselle.

Kanada, jonka väkiluku on noin 38.5 miljoonaa, antaa oleskelulupia vuosittain noin 350.000 ihmiselle.

Miljoonaa asukasta kohti Suomi antaa 18000 oleskelulupaa. Kanada antaa noin 9100 oleskelulupaa. Kanadaa on pidetty siirtolaismaana. Mutta siirtolaisuus Suomeen on siis väkilukuun suhteutettuna kaksinkertainen Kanadaan verrattuna.

Johtopäätös. Suomessa on käynnissä väestönvaihdos. Suomalaisten lisääntymistä ei kannusteta. Päinvastoin suositaan lisääntymättömyyttä. Homoilun, lesboilun ja transuilun edistäminen on yksi monista keinoista lopettaa etnisten suomalaisten olemassaolo.

p.grandell

niinpä on.. joten mikä on että joku vuosikymmenien sitten taisteltiin itsenäisyyden puolesta. nyt mennään polvillaan sukupuolielimet etunenässä kontaen kaikkien imettäväksi. huh huh.. on kyllä gomorran aikoja…ei edes hävetä enään suomalaisuutta. rupee nyppimään ja vi#####

Kaapo

Eikä Suomessa valkoihoisella työssä käyvällä ole varaa lisääntyä. Isompi asunto, isompi auto ja muut lisäkulut, niin ei onnistu.

Jailhouserock

Muotia on olla niin glopaali, niin glopaali että. hesarin mukaan kaikki kulttuuri kuuluu vieraskielisille. Kun katsoo hesarin ihmisuutisointia, yleensä on edessä joku muu kuin suomalainen, on hienoa, että lehtikin mainostaa muun maalaisia ja muunmaalaista kulttuuria, se on NIIIIN hienoa että…Pokkeuksen teki J-karjalainen, joka vahvisti säännön.

Qroquius Kad

Täytyyhän sitä tietää, mitä ja miten vastapuoli valehtelee, että voi korjata propagandalla eksytettyjen oikeamielisten ihmisten harhautetut näkemykset.

Sherlokki suvakko

Paavolla vain on oikeus lukea hesaria ja tulkita sitä meille taaveille, kjeh kjeh 😉

Moonman

Suomalaisten määrä vielä notkahtaa rankasti alaspäin lähivuosikymmeninä kun boomerit kuolevat vanhuuteen. Alamäki kiihtyy siinä vaiheessa kun koulutetut, nuoret suomalaiset muuttavat johonkin missä osaamista arvostetaan, eikä heitä veroteta hengiltä jotta voitaisiin maksaa huumeita diilaavien jengikehitysmaalaisten ilmainen elämä tai bensasta 3 euroa/litra. Globalistihallitukselle jää kirjaimellisesti musta pekka käteen

Anonyymi

Näin Suomi arvostaa koulutusta; antaa ilmaisia opiskelupaikkoja lähes keille tahansa kehitysmaista saapuville ja karkottaa törkeillä elinkustannuksilla ja veroilla omat hyvin koulutetut nuoret ulkomaille! Hallitukselta puuttuu taito nähdä huomista kauemmaksi monessa muussakin asiassa, mutta otetaan coolisti vaan!

Moonman

Niin, aika selvää on ettei hallitusta kiinnosta keitä suomessa asuu, opiskelee tai notkuu. Ehkä pitäisi kiinnostaa koska kansalaisyhteiskunnan sirpaloitumisen myötä romahtaa myös Seppo Oikkosen sanoin tiedollis-kognitiivinen taso. Se näkyy jo monella tapaa esim. lehtien tapa uutisoida näistä jengi-oikeudenkäynnin osapuolista, ikäänkuin kyse olisi jostain samanlaisista ihmisistä kuin kaikki muutkin. Milloin aikaisemmin esim. pakko-hoitoon määrättyjä psykoja on seurattu ihailevasti yhtä antamuksella päivälehdissä. Näille oli joskus luokitus “criminally insane”, mikä linnatuomion lisäksi oikeutti steriloinnin.

pöh

Ikävä kyllä lähes kaikki tähän asti on ollut pelkkää huijausta. Ei ole perustetta turvapaikkaan, sitä käytetään vain hyväksi.

Kukavaan

Suomeen on siis viiden vuoden aikana vuosina 2017-2021 päästetty maahan pakolaisina 400.000 ihmistä kokonaissiirtolaisuuden ollessa 500.000.

Kanadaan on vuosina 1980-2021 päästetty noin miljoona ihmistä pakolaisuuden perusteella.

Pakolaisuuden perusteella Suomi on ottanut vuosittain keskimäärin 80.000 ihmistä. Kanadan vastaava luku on 24400 ihmistä vuodessa. Tosin näiden lukujen erilaisuutta saattaa selittää eri ajanjaksot.

Pakolaisuuden perusteella maahan päästetyt ovat taakka Suomelle. Kanadan ja Suomen siirtolaisuudessa maahanpäästämisperusteet ovat erilaiset. Halu ottaa elätettäviä on Kanadassa ollut vähäisempi kuin Suomessa.

Kukavaan

Lähde unohtui:

“Refugees in CanadaA glimpse into the lives and achievements of the one million refugees who arrived in Canada since 1980.”https://www.unhcr.ca/in-canada/refugees-in-canada/

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!!!!!!

Minä

Sinun piikkiisi.

Nih

Siltikin valitetaan työvoimapulasta ja vaaditaan maahnmuuton lisäämistä työvoiman saatavuuden turvaamiseksi, joku tässä nyt ei täsmää.Veikaan että sosiaalimenot ovat suorastaan räjähtäneet samaan aikaan jos joku teksi siitä vertailua.

Minä

Taitavat olla nuo kustannukset poliitikoille yhtä pyhiä kuin kaksikielisyyden kustannukset ruotsin kielen osalta. Niitä piilotellaan viimeiseen asti.

Anonyymi

Pauli Vahtera teki Tilastokeskuksen virallisisiin tietoihin pohjaten tutkimuksen, jossa maahanmuuton kustannukset vuosittain ovat yli kolme miljardia, siis yli 3000 miljoonaa. Tuostakin luvusta varmasti jäi puuttumaan monet salatut harkinnanvaraiset tuet ja kerrannaisvaikutukset. Vahteran tutkimusta ei tietenkään valtamediassa noteerattu, vaikka tilintarkastajana elämäntyönsä tehnyt mies takuulla hallitsee numerot ja asioiden taustat tai sitten tuomio oli “väärin tutkittu”. Toinen kuoliaaksi vaiettu tutkimus on Suomen Perustan tutkimus kuntien sosiaaliavusta maahanmuuttajille. Päättäjien lupaamaa selvitystä mihinkään maahanmuuton taloudellisiin vaikutuksiin ei ole tähänkään päivään mennessä tehty!

Minä

Liki joka kymmenes Suomessa oleskeleva on elättiulkomaalainen. Hallitus näännyttää suomalaiset vaikka nälkään verotaakan alla, kunhan vaan saa jakaa suojaa suurille pummilaumoille (ukrainalaiset eivät kuulu tähän ryhmään).

Kaitsu

Suomen herrat on päättäny, että maamme tulee tässäkin asiassa olla edelläkävijä ja suorastaan suurvalta.
Olemmehan me jo suurvalta ainakin hölmöydessä ja verovarojen tuhlauksessakin, joten miksei sitten tässäkin.

jorma

Oleskelulupa= ikuinen Kelagoldcard.

Vähän Hämäläinen

Olisi mielenkiintoista tietää, että miten moni oleskelulupa on 1) pysyvä oleskelulupa, 2) jatkolupa ja 3) ensimmäinen oleskelulupa? Eli sama henkilö on voinut Suomessa oleskelunsa aikana hakea useampia lupia. Yhtä kaikki, Hyvin tuo systeemi tuntuu työllistävän…

Pequulijenkkatwist

Koitin löytää sivuja mistä näitä tietoja kunnolla löytäisi. Laitatko Paavo linkkejä mistä keräsit tiedot, jotta voidaan jakaa näitä myös perus-medioiden toimituksiin ja muille asiasta kiinnostuneille.

Pequulijenkkatwist

Selailin niitä äsken ja olipas karmeaa luettavaa.
Että kenen iloksi veroja oikein kerätään…
Voi kertakaikkiaan, taas vähemmän kiinnostaa jatkaa arjen puurtamista.

Irmeli

No ei ole ihme että rikokset lisääntyy ja rikollisjengit. Turvattomuus ennen niin turvallisilla kotikaduilla senkun lisääntyy. Miks pitää kotimaani täyttää ihmisillä joilla ei ole mitään tarkoitusta sopeutua. Eikö siihen muka meillä kantasuomalaisilla ole oikeus sanoa haluammeko heitä vai ei. He tuovat tänne omat brutaalit tapansa ja halveksuntansa länsimaista elämäntapaa eli vapautta ja tasa-arvoa ja demokratiaa kohtaan. Puhumattakaan naisten/tyttöjen halveksunnasta. Emme tarvi tämänlaisia ihmisiä mihinkään, he eivät tuo maallemme mitää hyvää, mutta ottavat kaksin kourin ja valittavat joka asiasta. Onko tarkoitus rapauttaa yhteiskuntamme ja elää pelossa kun rikolliset ulkomaalaiset riehuvat jokapaikassa, niin kun Ruotsille on jo käynyt.

einari

Vaaliuurnilla saadaan sitä mitä tilataan, me ollaan nykyajan orjakauppiaita, ostetaan
tuhansilla miljoonilla ruskeaa siirtymää edustajillemme! Siksi olemme maaaaailman
“ONNELLISIN” kansa???

Aksu

Ei sitten kumma jos päätön tuhlaus ja kansan nälkiinnyttäminen globalsitiihallituksemme seuraava siirto.

Sherlokki suvakko

Onko tää sitä tissisinformaatioo?

Kokenut mies

Jos asut suuremmassa kaupungissa, niin väestövaihto on niin selvä asia ettei kukaan voi sitä enää kiistää. Ehkä paksukalloisimmat Oulat yrittävät viimeiseen asti väittää sitä salaliittoteoriaksi, mutta Suomi on täytetty kehitysmaalaisilla, joilla ei pitäisi olla täällä mitään asiaa. He eivät hyödytä Suomea, mutta tuovat asunto ja vastaanottobisnekselle, sekä halpatyöalalla suuret voitot. Vuosikymmenten jälkeen muutos on pysyvä eikä sitä saa millään käännettyä.

jami

Riippuu laskeeko Ukrainan ja Venäjän kehitysmaaksi. Persereikävaltioita ne kyllä on molemmat.

pöh

Se kansanvaihto on kuulemma salaliittoteoriaa, mutta jokainen näkee itse totuuden ainakin jos asuu alueilla joihin nämä keskittyvät.
Etnisesti suomalaisia ei välttämättä näe enää juuri ollenkaan.