Lähi-itäläiselle naisten ”knock-outtaajalle” vankeutta

Ali Al Rubaie.
Vuoden 2019 kesällä sai suurta huomiota eräs Malmössä tapahtunut pahoinpitely, jonka johdosta netissä laitettiin pystyyn jopa tapporahan keräys. Nyt oikeus tuomitsi ns. knock-out-teosta nuorukaisen pieneen vankeuteen.

Vuonna 2000 syntynyt lähi-itäläinen Ali Al Rubaie oli liikkeellä Malmön yössä muiden Lähi-idästä tulleiden kaveriensa kanssa heinäkuussa 2019. Tunnelma oli hilpeän leikkisä. Kokaiinia oltiin vedetty ja vähän juotu tärpättiäkin. Mikäpä se siinä kun on villi ja vapaa.

Jotain pientä kujeilua piti keksiä. Ali sen siinä sitten loppumetreillä keksi, veti ässän hihasta ja sanoi: lyödään jotain teinityttöä takaapäin niin lujaa nyrkillä päähän kuin jaksaa. Saa siinä ruotsalainen huora mukavan yllärin.

Näin toimittiin. Lähi-itäläisiä nuorukaisia oli liikkeellä muutama ja kun porukkaa kohti kadulla lähestyi ruotsalainen nuori nainen, niin yksi otti puhelimen videokuvausasentoon. Ali taas hiippaili vekkulina miehenä takaviistoon naisesta ja pamautti sen jälkeen naista niin paljon nyrkillä päähän kuin lähti. Lyönti osui naista pään sivulle jonnekin korvan kohdille. Nainen ”tipahti” iskusta suorilta jaloilta. Ja jätettiin siihen. Yksi vielä nauraa päälle ihan kuin joku voitto olisi saatu.

Kannattaa huomata, että nainen ja miehet eivät tunteneet toisiaan entuudestaan.

Video sai valtavan julkisuuden kesällä 2019. Nopeasti selvisi, että tekijäksi osoittautui lähi-itäläinen porukka, jossa päätekijänä siis Ali Al Rubaie. Poliisi otti miehen kuulusteluun. Mies myönsikin teon.

Nyt asia on saatu oikeuteen. Lundin käräjäoikeus tuomitsi Alin 5 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen pahoinpitelystä ja törkeästä huumausainerikoksista. Uhrille korvauksia tuli maksettavaksi 15 400 kruunua eli 1 487 euroa.

Kannattaa huomata tässä kuitenkin se, että suurin osa vankeudesta perustui tuohon huumausainerikokseen. Jos sitä ei olisi ollut, niin ei olisi saanut ehdotonta vankeutta. Nimittäin samoilla käräjillä tuomittiin toinen uusruotsalainen 5 vuoden ja 4 kuukauden ehdottomaan samasta törkeästä huumausainerikoksesta.

Nainen sai kuitenkin sen korvauksen, minkä oikeudessa pyysikin. Nainen kertoi oikeudessa, että tapahtuman jälkeen hän on ikään kuin mennyt psyykkisesti ”alas” koko ajan tapahtuman jälkeen. Hän ei uskalla liikkua ulkona varsinkaan hämärän tultua.

Tapahtumasta on olemassa video, mutta jätän sen julkaisematta, sillä nainen on pyytänyt, että mediat eivät julkaisisi videota enää.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kaitsu

Oikeus kokoontui ja jakoi tollasen mitäänsanomattoman tuomion muodon vuoksi.
Näin se suojaväri ja allahin palvominen taas näytti kansan oikeustajulle keskisormea.

Mahtaa kultamuna vielä saada koppikorvauksiakin, kun joutuu poloinen vähäksi aikaa pois pelipaikoilta ja sosiaaliset suhteetkin kärsivät moisesta vääryydestä.

Puosuvaari

Mitähän Toiviainen olisi tehnyt, vanha viharikos kun nainen valkoisella värillään rasismia osoittanut… Voi näitä tuomioita ja oikeusjärjestelmän surkimusta, oikeampi tuomio olisi suljettu hoito ja loppuiäksi lukkojen taakse ja mieluusti siellä Lähi-Idässä..

Anonyymi

Ruotsalainen sosiaalitoimi jakaa ”pojille” kalsareita, joilla Björn Borg saa kyseenalaista ilmaista mainosta. Ei kai näille mitkään halpiskalsarit kelpaisikaan ja siitä pitää Sveamamma huolen, että merkkivaatteet ne olla pitää alusvaatteista lähtien.

pöh

Joskus jossain tuli vastaan tommosia videoita paljonkin, Ranskasta ainakin.
Ihan vaan huvikseen jotain teinityttöä lyövät täysin yllättäen yleensä vielä takaapäin.
Sattuu sitä kyllä ihan täällä Suomessa miehillekin, itsellä juuri viimeaikaista kokemusta siitä.

pöh

Niin muuten tuo tyyppi on ainakin hyvin ”kotoutunut” Ruotsiin kun ihan Björn Borg kalsaritkin jalassa 😀

X

Huonoa mainosta Björnille.

rocky

Muutednkin kuvan perusteella melko salskea hanu.

Peijjooni

”Tapahtumasta on olemassa video, mutta jätän sen julkaisematta, sillä nainen on pyytänyt, että mediat eivät julkaisisi videota enää.”

Paavolta miehen teko.
Muita miehiä tässä tapauksessa ei sitemmin ollut.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

80-luvun alkupuolella tuli Turkuun marokkolaisia isännän elkein. Silloin me taistelukuntoa omaavat annoimme niille ns. isän kädestä. Jopa poliisi hiljaisesti siunasi tuon. Kahta tapausta olin henk.koht. todistamassa. Oli ajat ja viranomaisetkin toista silloin. Kaihoisasti Eila Kännöä muistellen. Toki minua silloin harmitti , että Eilakaan ei ollut päästämässä Sex Pistolsia 1978 Suomeen.

Dan Wesson

On se kova poika, kun tuollaisia uskaltaa. Aito kusiluikku.

100% Authentic

Muslimimiehen malliesimerkki.

Riku Rantala

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!

Punavihernatsimafia

Korostan että Ali on rakenteellisen rasismin rodullistettu uhri ja haavoittuvassa asemassa oleva poloinen pakolaislapsi.
Jokainen ihminen on saman arvoinen ja jokainen ihminen on laulun arvoinen.

JuhoL

Ruotsalainen viharikostuomio…