Pirkanmaalaismiehen epäillään syyllistyneen 230 eri seksuaalirikokseen, jotka ovat kohdistuneet 128 eri henkilöön

Sisä-Suomen poliisi epäilee miestä useista törkeistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä, lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä, seksuaalipalvelujen ostamisista nuorelta, pakottamisista seksuaaliseen tekoon, seksuaaliseen tekoon pakottamisen yrityksistä sekä törkeästä huumausainerikoksesta.

Pirkanmaan käräjäoikeus jatkoi perjantaina 1. huhtikuuta 22-vuotiaan Pirkanmaalla asuvan miehen vangitsemista.  Hänet vangittiin perjantaina yhteensä 84 eri asianomistajaan kohdistuneesta seksuaalirikoksesta.  Hän on ollut vangittuna 30.9.2021 alkaen, jolloin hänet vangittiin 44 eri henkilöön kohdistuneista rikoksista.

Tekojen epäillään alkaneen vuonna 2016 ja ne ovat jatkuneet aina viime syksyyn saakka. Rikoksen uhreina on pääsääntöisesti ollut 10-17 -vuotiaita tyttöjä, mutta joukossa on joitakin nyt jo täysi-ikäisiä, joiden epäillään joutuneen rikoksen kohteeksi heidän ollessaan alle 18-vuotiaita.

Epäillyt teot ovat pääsääntöisesti verkkovälitteisiä seksuaalirikoksia

Epäilty on ensin tutustunut nuoriin eri viestisovelluksissa, pyrkien saamaan nuorista itsestä ottamia alastonkuvia tai kuvaamaan nuoria erilaisissa seksuaalissävytteisissä kuvissa tai videoissa sekä pyytänyt nuorta lähettämään em. materiaalia itselleen.  Epäilty on myös lähettänyt itsestään nuorille seksuaalisävytteistä materiaalia.

Useisiin tekoihin on liittynyt myös uhkailua siitä, että epäilty levittää uhrin arkaluonteisia kuvia eteenpäin, ellei uhri lähetä itsestään arkaluonteista materiaalia.  Lisäksi joissakin teoissa epäilty on tarjonnut rahaa, tupakkaa, alkoholia tai huumausainetta vastineeksi nuoren antamista seksuaalisista teoista.

Poliisin tiedossa on vain yksittäisiä uhreja, joiden arkaluonteista materiaalia on levitetty. Poliisi selvittää myös näiden levittämisen yksityiskohtia ja informoi niistä asianosaisia henkilöitä.

Joidenkin uhrien osalta on epäily siitä, että epäilty ja uhri ovat tavanneet ja heidän välillään on ollut fyysisiä seksuaalisia tekoja.

Poliisi jatkaa seksuaalirikosten tutkintaa

Rikosten esitutkinta on edelleen kesken ja poliisi pitää todennäköisenä, että rikoksen uhreja selviää vielä tutkinnassa lisää.

Poliisi on ollut jo yhteydessä tiedossa oleviin uhreihin ja heidän huoltajiinsa. Suuri osa heistä on jo kuultu esitutkintaan.  Kun uusia uhreja tunnistetaan, poliisi tulee olemaan yhteydessä heihin ja heidän huoltajiinsa.

Poliisi on hankkinut uhreille rikosasiaa varten avustajan sekä ohjannut nuoria ja heidän läheisiään kriisituen piiriin.

Syytteen nostamisen määräaika on 30.9.2022

 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T

2015 -henkilöstöä?

HyvaJatkaa

Ullaatuuus, minula taala suklapatukka. Sina kokaile minu patukka ja mina xxxxx sinu.

Muslim Power

”mies” =) Koska ei vartavasten ilmoitettu KANTASUOMALAINEN mies niin asia on sillä selvä.

Qroquius Kad

Murhainfossa on aiheesta kaksikin vietisketjua. Aiemmassa, joka on tämän näköinen:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=34717

kerrotaan vangitun nimi ja manitaan olevan kantasuomalaisen normaalin perheen epänormaali poika.
Linkin sisältämiin tietoihin on suhtauduttava varauksella ”Ei varmistettu”.

Kaapo

Laittaisivat jannun matkaselliin odottelemaan tutkintavankilasellin vapautumista.

Qroquius Kad

Mitä siellä matkasellissä sitten tapahtuisi?
Tänäänkin on useimpien ellei kaikkien Suomen vankiloiden matkaselleissä hyvänlainen määrä vankeja, mukana varmasti seksuaalirikollisia eikä heille tapahdu muuta kuin tylsistyminen.

Rullattu

En paljoa panostaisi tuohon paskasaittiin, pelkkiä vihreiden rakastajia kaikki.

Qroquius Kad

Elämä on valintoja.

Pessimisti

Oli miten oli, mutta tässä maassa on näennäisesti asiat ns hyvin. ” Maailman onnellisin kansa” . Niin varmaan. Onhan se totta monilta kantilta vielä. Äidit tappaa itsensä ja lapsensa, lapsia raiskataan joukolla jne, isät ajaa autolla sen viimeisen kerran. Ja nuoret. Lasu vinkuu virhearvioinneistaan. Ai jaa. Olisiko kyse ammattitaitoisten työntekijöiden pula? Tai olisiko kyse lasubisneksestä? Jossa joku voittoa lasten kustannuksella tekevä firma, päättää kohtaloista? Itsemurhia tehdään liukuhihnalta. Järkyttävä luku muuten. Per vuosi. Satoja miljoonia lisätään rahoitusta, juuri sinne mihin ei pitäisi. Eli lisää vaan ongelmia, kun suvakki niin haluaa. Ja menoja valtiolle, minkä rahat ei riitä. Paitsi velaksi. Minkä meidän lapsemme maksavat. Siis ne kouluja käyneet. Mikäli tänne jäävät.