Sitä mukaa kun venäläiset perääntyvät, paljastuu lisää siviilien teurastuksia

Venäläiset mediat kertovat, että Buchassa ja missään muuallakaan ei ole tapahtunut yhtään mitään siviilien teloituksia. Koko sinä aikana, kun venäläiset joukot ovat pitäneet kaupunkeja hallussaan, niin elämä on ollut viulunsoittoa ja Mullovaa.

Suomalaiset putinistit toistavat tätä Venäjän propagandakanavien toitotusta ihan samaan tapaan kuin ennen vanhaan stallarit toitottivat Stalinin ihanuudesta. Mitään miljoonia ihmisiä ei tapettu eikä ketään kyyditetty mihinkään Siperiaan.

Suomessa jopa tietyissä puolueissa ollaan sitä mieltä, että Ukraina on lavastanut näitä siviileihin kohdistuneita julmuuksia. Esim. VKK-puolueen Helsingin varapuheenjohtaja venäläinen Sofia Kazakov väittää Facebookissa, että venäläisten tekemät teurastukset ovat puhdasta valetta. Valetta, valetta ja valetta. Putin on rakkauden jumala ja saastaiset ukrainalaiset ovat itse teurastaneet omiaan, jos siellä muka on kuolleita.

Tältä näyttää taas mitä päivän mittaan on tullut ilmi, että mitä venäläiset ovat hääränneet miehitetyllä alueilla. Ensimmäisessä kuvassa on perhe, jonka venäläiset tappoivat ja yrittivät polttaa. Kannattaa muuten muistaa ja pitää mielessä todella tarkasti, että JOS Suomi olisi romahtanut talvella 1940 tai kesällä 1944, niin silloin Suomestakin olisi tällaisia kuvia.

Klikkaa kuvat auki, mutta varaudu koviin kuviin.

Venäläiset joka tapauksessa ovat perääntyneet pohjoisrintamalta kokonaan ja kaakkoisrintamakin alkaa pikkuhiljaa vapautumaan miehittäjästä. Siinä samalla kun venäläisjoukot pakenevat, niin he kokevat massiivisia tappioita. Miehistöä ja kalustoa tuhotaan tonnikaupalla.

 

Tuhottuja tankkeja. Romuraudan hinta romahti kerralla.

Subscribe
Notify of
guest
68 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Jos Moskovassa sataa huomenna räntää vaakasuorassa, mutta Vladolf Putler sanoo aamulla Auringon paistavan, puoleenpäivään mennessä Punaisella Torilla lojuu väkeä uikkareissa ja biksuissa sinisinä hytisten.

Jos joku kysyy moisen itsensäpalelluttamisen syytä, hän saa vastakysymyksen onko hän natsi vai fasisti vai eikö hän muka näe Arskan porottavan taivaalla kirkkaana ja ruskettavana juuri kuten Suuri Johtaja on sanonut?

Suomi Finland

Tai sitten joku pajapojista on erehtynyt ja Putler läksyttää kuin vierasta sikaa.

Suhuässä Spetznatz

”Nönnönnöö! Ette saa ikinä minua kiinni mistään! Olen sitäpaitsi täysin syytön, olen sankari! Eikä minulla ole internettiä eikä älypuhelinta joten en edes tiedä mitään. Ja älkää unohtako että olemme puheenjohtajamaa YKn Turvallisuusneuvostossa ja meillä on veto-oikeus. Tyhmät!”

Kidutuskeskus Tukholmassa

Tästä voisit Paavo kirjoittaa:
”Ryssäliigan tihutyöt Ruotsissa: kidutuskeskus Upplands Väsbyssä”
Ihan sama tyyli russkipojilla jo 100 vuotta sitten.

https://www.expressen.se/amelia/premium/ryssligans-illdad-i-sverige-hade–tortyrcentral-i-upplands-vasby/

Källor: ”Ryssligan, Flyktingarna från öst och morden i Bollstanäs 1919”, Svante Lundberg, delar av rättegångsprotokoll, Polismuseet, DN och SvD.

Särmääjä

Ymmärrän sen että jotkut suvakit voukaa kuinka Putin on Hitler, mutta voisitte edes täällä olla levittämättä sitä samaa iänikuista kommunistipaskaa. Neuvostoarmeija aikanaan tappoi ja raiskasi lähes jokaikisen saksalaisen natsihirviönä Saksaan päästyään jonka käsiinsä sai ja neuvostopartisaanit terrostien lailla lahtasi siviilejä. Sitä on täällä neuvosto ja DDR pumpulissa vuosikymmenet piiloteltu natsisikapoliiseja ja sotaveteraaneja kadulla potkien.

Qroquius Kad

Totta on, että Putin on enemmän Stalin, mutta siitä ei saa samanlaista nimiväännöstä.

Vesa Mustonen

Putlin

pöh

Uskon kyllä että ryssän julmuuksia tapahtuu, niin sekopäistä sotajoukkoa sinne on palkattu.
Mutta on se propagandakin edelleen melkosta kun ihan valtamediatkin julkaisee kuvia jotka ei ole edes Ukrainasta ja on monien vuosien takaa.

pöh

Ota tästä nyt selvää kun virallisten tietojen mukaan venäläiset poistui sieltä Buchasta kuun vaihteessa, ja se pormestari kertoi siellä että siviileillä kaikki ok.
Sitten muutaman päivän päästä olikin muka kadut täynnä ruumiita, ja siinä välissä tuli ne Ukrainan azov natsijoukot sinne.
Vaikka kuinka on Ukrainan puolella, niin on tässä kaikessa todella paljon outouksia.
Ja se nyt on vanha sanonta joka pitää paikkaansa, että sodan ensimmäinen uhri on totuus.

pöh

Mitäs sitten se kun kadulla makaavat ”ruumiit” nouseekin ylös sen jälkeen kun kamera-auto on mennyt ohi?
https://banned.video/watch?id=624b230e5d21384cac26740c

Kyllä se nyt vaan on niin että sitä propagandaa tuottaa taas selvästi niin putinistit kuin ukrainalaisetkin.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

sensuroi vaan kuten HS. Samaa kuraa.

Xxxcx

Hävettääkö yhtään?

https://twitter.com/lapatina_/status/1511059303611969542?s=21&t=1aCQIQZQ05yQvrnlYDQgpQ

Noiden Venäjän valkopesujuttujen levittäjät ovat syyllisiä lapsenmurhiin kuten niiden tekijät. Tapahtumien peittely kertoo ettei kyse ole yksittäisen sian (en kutsu rottaa sotilaaksi) ylilyönnistä tai vahingosta vaan tavanomaisesta Venäjän sodasta. Käsky on käynyt.

Pohjanmaalla muistetaan isoviha.

Edes omista joukoista ei välitetä. Tosin vähemmistökansat ovat etulinjassa, isovenäläiset stadioneilla.

Mutkun jenkit… Se ei oikeuta mihinkään. Ja kyllä Ukraina tekee propagandaa, se on selvä. Kaikkea ei pidä uskoa. Venäjää ei juuri ollenkaan, mutta se on ihan niiden oma syy.

Ukraina taistelee meidänkin puolestamme. Josko Venäjä vihdoin muuttuisi hävityn sodan jälkeen?

Rullattu

Sinäkin putinisti olet itkenyt kun ”et ole mitään pahaa kirjoittanut” ja silti on kirjoituksesi poistetettu.
Olet kyllä säälittävä ryssän perää nuoleva 2 jalkainen rotta.

Fatwantarkistaja

Mikä estää ryssää tekemästä parempaa propagandaa. Joka tapauksessa joku tietää kuvausryhmän olevan tulossa. Riittävän moni ryssä menee tielle makoilemaan ja tahallaan liikahtelee. Kyllä joku tarttuu luotettavan median nauhalle ja taas on ryssällä varmat todisteet lännen hapatuksesta ja kusetuksesta. Tuskin niitä edes kiinnostaa meidän mielipiteet, omilleen niiden on valehdeltava, edes kohtuu-uskottavasti.

Voisi ukrainalaisetkin lavastaa. Onko tarvetta? Pitäisikö homma kusta heti alkuunsa, ei kai.

Last edited 2 vuotta sitten by Fatwantarkistaja
VMP

Ukrainalaisten ei tarvitse lavastaa yhtään mitään kai älyät sen?

Uuno

Ruotsin SVT Rapport lähetti livenä Butjasta tänään ja haastatteli useita asukkaita.

Butja
Satelite

Jotkut ei taida ymmärtää että satelliitit ovat filmanneet kaiken mitä ulkona tapahtuu, mm ruumiit joista iso osa on maannut samassa paikassa päiväkausia.

Jns. Man

Jäitä hattuun nyt! Ymmärrätte että nuo sateliititkin ovat sodan toisen osapuolen käytössä eli länsileirin. En siis luota noihin lausuntoihin yhtään. Muistakaa miten esiteltiin Irakin joukkotuhoasetehtaiista otettuja sateliittikuvia 2002.
Mikä syy venäläisillä olisi lahdata siviilejä ja jättää heidät näkyville? Täydellinen jackpot ukrainan ja Lännen propagandalle!
On lapsellista kuvitella että tässä sodassa olisi vain yksi pahispuoli. Tuolla Itä-Ukrainassa 20-80% väestöstä on venäjänkielisiä.

Jortonki

”Mikä syy venäläisillä olisi lahdata siviilejä ja jättää heidät näkyville?”

Jätetään peloitteeksi muille.

”Tuolla Itä-Ukrainassa 20-80% väestöstä on venäjänkielisiä.”

Bucha on keski-Ukrainassa, Kievistä länteen.

Sinä olet ryssän kätyri.

Rullattu

Juokse putinisti pakastimeen ja jää sinne.
Olen itse saanut kuulla mitä Ukrainassa on ryssä tehnyt omassa taloudessa asuvalta ko maasta tulevalta naiselta.

Narratiivia

Venäläisiä rintamakarkureita siviilivaatteissa siinä ajattelivat piiloutua näkyville makaamalla kuolleena tappamiensa siviilien kanssa kunnes autot ajaneet ohi.

X

Miten toimit jos olet keskellä katua ja sitä pitkin tulee panssari kuljetus ajokki, etkä tiedä ovatko omia vai ketä, olet nähnyt ihmisiä tapettavan tosta vaan, karkuun ei kerkiä juosta. Voi olla että ainoa mikä tulee mieleen on heittäytyä kuolleeksi ja toivoa parasta. Siten on yritetty selviytyä aikaisemminkin. Toisaalta jos ryssä tekee vilunkia niin osaa Ukrainakin. Uskon niin.

Vesa Mustonen

Ei siellä mitkään ruumiit liikkuneet – kaareva peili oli se joka aiheutti harhan – jos katsot hieman tarkemin, jalkakäytäväkin alkoi ”elää” – toisessa kohtaa taas vesipisara liikkui kameran linssin yli – aivan luonnollisia ilmiöitä vähänkään kuvauksesta tietäville.

Ytimessä

Nuo kyläläiset on parhaita todistajia ei heillä ole mitään motiivia valehdella kuka heidän läheisiään murhasi ovat olleet silminnäkijöinä asian ytimessä .Jos joku tappaisi perheenjäseneni niin valehtelisinko mistään rahasta että sen teki joku toinen ei varmaan viha olisi niin hirveä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ja missä ne siviliit on kuvissa? Tankkien alla?

Jösses

Klikkaa sitä +-merkillä ja kehotuksella merkittyä kohtaa siinä tekstissä.

VMP

”sekopäistä sotajoukkoa sinne on palkattu” Vittu sinne mitään ole tarvinnut palkata ryssät raiskaa omiaan jo armeijassa. Ryssät on ryssiä onhan ne vitun vammasia ja väkivaltaisia ihan normaali ohjelmissaankin..

Bling Bling

 valtamediatkin julkaisee kuvia jotka ei ole edes Ukrainasta ja on monien vuosien takaa.”

Näinhän se on naapurissa, mutta länsimaisessa mediassa asiat on paremmin, sillä vapaalla maailmalla ei ole mitään tarvetta peitellä ryssän sotarikoksia.

Joppos123

Teistä putlereista kyllä joutaakin päästä,ihan sama mikä sen hoitaa. Sama koskee putlerin roskasakkia Ukrainassa.
Nyt vaan pökköä pesään ja lisää aseita Ukrainaan. Jokainen tapettu ryssänpaska on hyvä ryssä.

marko

Kuinkahan moni teistä on valmiita taistelemaan ja kuolemaan naton/natojäsenyyden puolesta? Veikkaan että meitä isänmaallisia on aika vitusti enemmän. Toivottavasti päästään ottamaan selvää joku kaunis päivä 🙂

Runtiti-pou

Mielenkiintoinenvideo putinistisesta valeoppositiosta:
https://seed177.bitchute.com/wdNv4eWePRjI/76WVakvKRwkB.mp4

Amerikassa tietenkin näitä riittää, mutta Bäckmankin mainitana monta kertaa jo alussa. Dugin ja co. destabilisoivat Amerikkaa ja Suomeakin.

pah

Jos kuuntelee evp. Martti J. Karin ”Venäläinen strateginen kulttuuri – Miksi Venäjä toimii niin kuin se toimii” – luennon niin tuosta kulttuurinkuvauksesta jokainen täysjärkinen voi päätyä lopputulemaan jonka mukaan Venäläisten kanssa neuvotteleminen ja heidän sössötysten kuunteleminen on ihan turhaa ajankulua. Venäläisörkkien ”totuus” on mikä on. Niille on valehdeltu 24/7 niin pitkään ja hartaasti että heillä on normaali ihmisyys ihan hukassa.

Eversti evp. Martti J. Kari kertoo kaiken olennaisen noiden aina ja kaikkialla patologisesti valehtelevien / Taqiyyaa (arab.تقیة‎) vääntävän ryssänkuvatuksen ”toisenlaisista totuuksista”.

Venäläinen strateginen kulttuuri – Miksi Venäjä toimii niin kuin se toimii?

Videon kylkiäisenä on kattava tekstitys/litteraatti/transkriptio.

T

Tämä oikeastaan parempi. Tiivistetty paketti
https://www.youtube.com/watch?v=21vXembyXY8

Simple Man

Tota populisti vasurisuvakkolehmää ei kyllä oksentamatta pysty katsomaan, ei kiitos.

Simple Man

Ryssä ja muslimi on periaatteessa täysin sama asia. Epäluotettava valehteleva selkäänpuukottaja varas. Luteita ja torakoita siis. Ei se tämän vaikeampaa ole, ei heitä tarvitse ”ymmärtää” tai ”suvaita” saatikka edes HYVÄKSYÄ. Heidän kanssaan ei pidä olla missään tekemisissä.

Isä Pilvinen

Ei mitään uutta, Samalla lailla puna-armeja vapautti Itä-Saksankin natseista kun nyt Ukrainan. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2015050719637628

234234234

Tämä on vielä pientä Venäjän skaalalla kun vertaa Tsetsheniaan, Afganistaniin jne. Kaikki propaganda siitä tietysti nyt otetaan irti mikä irti saadaan – ja toki se on myös ihan oikein niin. Ei Venäjällä ole mitään hyväksyttävää tai edes järkevää syytä lähteä sotimaan Ukrainaan.

Erkki Nimimimerkki

Olisi niin paljon parempi, jos Suomen itärajan takaa aukenisi silmiinkantamattomiin ulottuva lasitasanko.

Qroquius Kad

Vielä parempi olisi, jos siellä olisi Uralille asti ulottuvana sama alue samanlaisena kuin nykyäänkin, mutta täysin asumattomana.
Sen luonnonvaroja voisi sitten hyödyntää kaikessa rauhassa örveltäjien häiritsemättä.

Psykiatri

Vladimir, tervetuloa vastaanotolleni, istukaaps tähän sohvalle ja kertokaa mitä teette Ukrainassa? ”Kiitos, me vapautamme Ukrainan natsien hirmuvallasta” Ymmärrän.. Entäs Vladimir, ovatko nämä natsit nytkin täällä kanssamme täällä vastaanotollani?

pah

Kyllähän tämä Putinin ja muiden ryssänkuvatusten älyvapaa sekoilu ”Natseista” ylittää parodiahorisontin aika railakkaasti. Denatsifikaatio-operaatioon valittu puhdistusjoukoksi WagnerGroup. Hassuksi asian tekee joukon perustaja, joka in avoimesti uusnatsi.

https://en.wikipedia.org/wiki/Wagner_Group
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dmitry_Utkin

Todistaakseen asian, on ihan tatuoinut SS-merkin toiseen olkaan. Saksalaisen arvomerkin toiseen Ja rintaan kotkatatuoinnin.

Psykiatri

Alapeukuttajat voivat vaikkapa meille muille näyttää kuvia/videoita/asiakirjoja tai mitä vaan näistä Ukrainaa vainoavista fasistinatseista. Kukaan kun ei ole niitä ikinä nähnyt, paitsi Vladimir. Yhtä todellisia kuin joulupukki, enkelit, loch nessin hirviö ja isojalka. Vladimir on samaa luokkaa kuin esim tuo mormonien Joseph Smith, silläkin viirasi päässä ja kunnolla mutta kuitenkin jumalauta löytyy sillekin seuraajia.. Vladimir voisi tehdä kunnon Jonestownit niin pääsisi planeetta ryssistä kertaheitolla eroon.

pöh

En tosiaankaan edelleenkään puolustele yhtään venäjän hyökkäystä, ihmisten tappamista ja kaupunkien pommittamista tuusan nuuskaksi. Mutta oikeastaan tänä päivänä mikään media ja missään asiassa ei ole puolueeton. Ja sillonhan ihmiset ei voi tietää totuutta mistään asiasta. Oletetaan että tulisi natosta kansanäänestys, niin eihän se olisi kansanäänestys vaan median äänestys, koska media kertoo joka asiassa ihmisille mitä pitäisi ajatella ja suurin osa sen uskoo. Eikä ole itselläni mitään nato kantaa, siinä varmasti hyviä ja huonoja puolia.

Bling Bling

NATOsta ei tule kansanäänestystä. Liittyminen on päätetty jo, eikä Putinin tai muiden ryssän trollien ulina vaikuta Suomen päätökseen mitenkään.

Ja mitä tulee Suomen NATO-jäsenyyden hyviin ja huonoihin puoliin, niitä voi punnita siten, että hyvien puolien vaakakupissa painaa Suomen kansan ja valtion itsenäisyys ja olemassaolo ja sitten katsoo, että onko se painavampi asia kuin huonojen puolien vaakakuppi. Normaalin suomalaisen lienee aika vaikea keksiä mitään, mikä painaisi huonojen puolien kupissa enemmän.

pöh

En ole mikään ryssän trolli, mutta jos nyt tulisi laaja sota missä nato mukana, niin aika huono puoli olisi sekin että Suomea venäjän naapurina käytettäisiin vain sotatantereena.
Ja vaikka venäjällä on ilmeisesti aika hullu presidentti, niin ei USA:n presidenttikään oikeen vakuuta.
Viimeksi puhuessaan luuli vaimoaan ja Michelle Obamaa varapresidenteiksi.

Qroquius Kad

Niin, jos tulisi sota…

No nyt ON sota, jossa Ryssä on hyökännyt maahan joka ei ole NATOn jäsen.
Samaan aikaan NATOon kuuluvien Ryssän naapurimaiden puolustusta vahvistetaan liittolaisvoimin.

Kummassa maassa asuisit nyt mieluummin, Virossa vain Ukrainassa?

Suomi on nyt samassa jamassa Ukrainan kanssa.

Tääh

Jos meidät nyt sitten ilman kansan lupaa liitetään natoon, miten käy esim aseistakieltäytyjille? Ei nato-maa voi semmoisia vankilaan heittää. Entä ahvenanmaa? Ei nato maissa ole mitään demilitarisoitua paskaa. Entä asevelvollisuus? Entä suomeen tunkeutuneiden muslimien, jotka ovat nyt suomen kansalaisia, asevelvollisuus? Ei kai aikuinen suomalainen mies voi nato-intistä noin vain sluibailla? Ehkä siinäkin on ”muslimi-homo” erityissääntö jota voivat käyttää. Muut tavalliset homot joutuu rintamalle. Nää on kiinnostavia asioita.

Bling Bling

”Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa”. — Tunnettu suomalainen lastenlaulu

Kansa on antanut mandaatin Suomen liittymiseen NATOn jäseneksi. Ensisijaisesti se on tapahtunut valitsemalla päätösvaltaiset edustajat päättämään liittymisestä eduskunnassa ja toissijaisesti – NATOn jäsenvaatimuksia mukaillen – ilmaisemalla ylivoimaisen mielipide-enemmistön liittymisen puolesta. Sen mukaan nyt mennään.

Ja mitä tulee muslimihomoihin, en nyt niistä niin kantaisi huolta; veikkaan, että he selviävät tästä myllerryksestä siinä missä muutkin.

Last edited 2 vuotta sitten by Bling Bling
Qroquius Kad

Nuo kaikki ruikutuksen aiheet ovat NATO-Suomessa aivan samalla tavoin itsenäisesti päätettäviä asioita kuin nykyäänkin.
Vaikka ei tässä mitään uutta ole:
NATOa vastustavat eniten ne, jotka siitä vähiten tietävät, mutta ovat keksineet siitä ikiomia pikku kauhuharhoja.

Ja hekin saavat äänestää.
Eivät tosin kaikki…

Xxxcx

Motovin leipäkorit palkitaan yhä molotovin coctaililla. Me suomalaiset saimme osansa. Siellä Pietarissa kuoltiin nälkään koska isä aurinkoinen ei halunnut evakoida siviilejä. Tie oli auki. Hyödyllisille hölmöille on hetki käyttöä, sitten… Kannattaisi elää arvokkaasti eikä suoltaa sontaa.

Siellä ne venäläiset yhdessä kuvassa jakoi ukrainalaista ruokaa ukrainalaisille. Ja sitten söivät nälissään itse, kun kamerat meni kiinni.

Ai niin, se jakokuvakin taisi olla tehty Tsetseeniassa

Nih

Ryssä on karmea otus joita ei pitäisi maapallolla olla. Veikkaan että seuraavilla antatuvilla ryssillä on karmea kohtalo, tuskin geneven sopimukset paljoa tulee Ukranalais taistelijoiden mieleen, vaan se on aitoa syvää vihaa. Ryssille on armeliampaa että tappavat ennemmin itsensä, kuin että joutuvat Ukranalaisten käsiin.

Bling Bling

Venäläisten ”ruoka-apu”, jota propagandavideoissa näytetään jaettavan, oli kaikki ”made in Ukraine”. Toisin sanoen ryssä ensin varastaa ja sitten lavastaa, joka olisi huvittavaa, ellei liittyisi tässä yhteydessä traagisiin sotarikoksiin ja siviilien kidutuksiin, raiskauksiin ja massamurhiin.

Azov-pataljoona puolestaan on erittäin tehokkaasti tehnyt ryssästä lannoitetta, joka on mieltä ilahduttavaa sen valossa, mitä nyt olemme jo nähneet ryssän raakuuksista ja sotarikoksista.

Last edited 2 vuotta sitten by Bling Bling
Vladimir

Lavrovin mukaan tämä Bucha-juttu on lavastettu valeuutinen.

Xxcx

Enempää todisteita ei tarvita kuin tuo Lavrovin lausunto. Syyllisiä johtoa myöten.

Voimakaksikko, hehe

L ei kuitenkaan kehdannut katsoa kameraan vaan mutisi ”lavastettu” pöytälevyyn. On siinä kaksikko, P&L. Peenis ja Lutkuttaja.

”P&L yhteen soppii, huomenna mennään pussauskoppiin!”

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/satellitbilderna-visar-doda-kroppar-i-butja-har-legat-pa-gatan-i-flera-veckor

Bling Bling

Rehelliseksi tunnetun, ulkoministeri Lavrovin mukaan Venäjä on myös rauhan valtio, joka ei koskaan ole hyökännyt minnekään.

Last edited 2 vuotta sitten by Bling Bling
Anonyymi

Ei tarvitse maailmalla enää tehdä elokuvia, joissa natsit ovat aina pahiksia. Kun kelkka kääntyy kommunistien suuntaan, voi tosin olla, ettei vihervasemmistolaista kulttuuriväkeä kiinnosta. Eikä ne venäläiset kakkosrähinässäkään olleet mitään puhtaita pulmusia. Televisiossa on kyllästymiseen asti näytetty dokumentteja natsien aikaansaannoksista ja Hitleristä, mutta Mao, Stalin ja muut miljoonia tapattaneet kommunistijohtajat ovat saaneet olla rauhassa.

vanha kyynikko

”Totuus on sodan ensimmäinen uhri”

anonyymi

Samaa väkivaltaa on luvassa Suomeen. Venäjällä on jo esiintynyt suomalaisten ”natseiksi” esittämistä.

Oletetaanpa, että Venäjän hallinto haluaa estää Suomen liittymisen Natoon. Eräs keino on aloittaa sotatoimet Suomea vastaan ennenkuin Suomi ehtii jättää Natolle liittymishakemuksensa. Sotatoimien ei tarvitse olla menestyksekkäitä.

Riittää, että lähettää sotilaita parveilemaan Suomen puolella ja ampuu silloin tällöin muutaman tykinlaukauksen ja ohjuksen. Ilmatilan loukkaukset ovat tietysti jokapäiväisiä. Sotilaissa on aina joku, joka haluaa ampua ”natseja”. Hulluja riittää. Omat tappiot Venäjälle ovat suotavia, koska niillä voidaan perustella lisävoimien tarve.

Nato tuskin ottaa jäsenekseen maata, joka on jo käynnissä olevan hyökkäyssodan kohteena.

Ikävä skenaario.

Qroquius Kad

Itsekin olen juuri tätä asiaa ihmetellyt:
miksi presidentti ja hallitus käyttäytyvät aivan kuin NATOon liittymiseen olisi kaikki maailman aika, ja liittymispäätös voitaisiin tehdä eduskunnan julkisen äänestyksen jälkeen ilman, että Ryssä lähettäisi vaikka yksinäisen panssarin Vainikkalaan ammuskelemaan puita lyhyemmiksi.

Ei tähän ole muuta järkevää selitystä, kuin että Suomelle on jo myönnetty jotkin salatut turvatakuut, jotka kestävät tuontasoiset ja suuremmatkin provokaatiot.
Sellaisena toimii sinänsä sinetöity F-35 Lightning II -kauppa:
se on niin uutta sotateknologiaa, ettei USA kerta kaikkiaan salli suomalaistyttöjen luovuttaa sitä Ryssälle, vaikka kuinka haluaisivat.