Venäjän perääntymien paljastaa lisää siviileihin kohdistuneita julmuuksia

Venäläisten siviileitä kohtaan tehdyistä julmuuksista tulee koko ajan lisää tietoa. Joka ainoasta kaupungista, missä miehitysjoukkoja on ollut, on tullut ilmi sellaista tietoa, että seuraavaksi voidaan kysyä, että voiko Ukraina ylipäätään enää neuvotella Venäjän kanssa mistään rauhasta.

Pohjoisrintamalla venäläiset joukot on käytännössä jo kaikki ajettu kohtapuoliin rajan taakse. Yllä kartalla tilannekatsaus nykyhetkestä. Kiovan molemmin puolin olevat joukot ovat perääntyneet jo ihan Venäjän rajalle ja Sumyssäkin joukot perääntyvät. Harkovassa on vielä jonkin verran joukkoja.

Niissä kaupungeissa, joissa venäläiset ovat olleet miehittäjänä, niin joka ainoassa kaupungissa tulee esille siviileihin kohdistuneita julmuuksia; teloituksia, raiskauksia, kidutusta jne. Alla olevat kuvat tulevat eri paikoista Pohjois-Ukrainaa. Lapsikuva voi mahdollisesti olla Mariupolista.

Klikkaa kuvat auki, mutta ole varovainen, sillä kuvat ovat julmaa katsottavaa.

Eräällä toisella filmillä selviää, että venäläisillä on ollut ihan oikeita kiduttamo-teurastamoja. Siviilivankeja on kidutettu ja sen jälkeen tapettu.

Kun Ukraina käy sotaa maahantunkeutujaa kohtaan, niin samaan aikaan myös Euroopassa on ongelma, viides kolonna osoittaa mieltään Venäjän puolesta. Saksassa on ollut isoja mielenilmaisuja, joissa saksanvenäläiset ovat osoittaneet tukeaan Venäjän hyökkäykselle. Suomessakin on ollut pienimuotoisia putinistien mielenilmaisuja, joilla on osoitettu tukea Venäjälle. Ruotsissa tällaista ei ole ollut havaittavissa.

Suomessa varsinkin kannattaisi nyt hieman ottaa uudelleen tarkasteluun se väittämä, että Suomessa asuvat venäläiset eivät tue Venäjän sotaa.

 

Monien eri lähteiden mukaan Venäjä on myös pakkosiirtänyt ukrainalaisia siviilejä Venäjälle. Mitään tarkkoja lukumääriä ei tiedetä, mutta joidenkin arvioiden mukaan jopa toistakymmentä tuhatta siviiliä on kyyditetty tuntemattomaksi jääneeseen paikkaan. Ukrainaan on perustettu nettisivu, jonka kautta ihmiset voivat etsiä omaisiaan ja tuttaviaan.

Sotilasasiantuntijat varoittavat, että Mariupolista ja etelärannikon kaupungeista tulee löytymään varmuudella tuhansia teloitettuja ruumiita, kunhan jos tilanne joskus selviää.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
HERÄTYS
HERÄTYS
4.4.2022 14:03

Sanna ja Sauli julkaisivat yhdessä tuumin tiedotteen asiasta jonka voi tulkita 100% varmuudella näin, vasemmistolaisia kun ovat: ”Suljemme silmämme, vaikenemme, unohdamme.”
Näin tulee käymään. Tuo oli Suomen taistelu tässä sodassa. Yksi twiitti. Periaatteessa voimahailt Ukrainalaisille. Kulisseissa panikoivat ja änkeävät ilman kansan suostumusta ja tahtoa Natoon, vasemmistolaisia kun ovat. Vasemmisto tuhoaa tämän maan ja tämän kansan.

Neuvokaapas expertit
Neuvokaapas expertit
4.4.2022 14:13

Vähän nyt pomppaa tämä Suomessa asuvat tukevat juttu. Meinaatteko että 80-l Suomeen tulleet venäläiset naiset tukevat sotaa ja ovat lähettämässä Suomessa syntyneet ja puoliksi suomalaiset lapsensa sotaan? Eiköhän suurin osa ole juuri näitä vaimoja ja heidän lapsiaan mitä Suomessa asuu. Munkin kylä kulmalla on monta vaimoksi tullutta.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.4.2022 20:00
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Itseäni huolettavat Venäjältä pakenevat tietokoneasiantuntijat, jo 70 000 tähän mennessä.
Kuinka moni heistä pakenee Vladolf Putlerin diktatuuria – ja kuinka moni on sen lähettämä näppäräsorminen hakkerikrakkeri, tehtävänään kaataa sähköverkot ja mykistää viestiliikenne?

T
T
4.4.2022 14:51

Ei tietenkään kaikki, mutta iso venäläisvähemmistö muodostaa mahdollisen uhan. Mitä isompi vähemmistö, sitä todennäköisemmin siitä populaatiosta löytyy Z-väkeä. Ja sota-aikana lauma-ajattelu saa helposti vallan, ikävä kyllä.
Muutama vaimo siellä täällä ei ole uhka

Jortonki
Jortonki
4.4.2022 19:26
Vastaa...  T

Tuossa autokavalkadissa ei tainnut olla yhtään Ladaa. Nyt ryssillä on ongelma kun varaosien vienti länsiautoihin on lopetettu.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
4.4.2022 23:06
Vastaa...  Jortonki

Ladakin vissiin lappu luukulla, jos on uskominen. Siis uusia ei kyetä valmistamaan. Kiinasta saa halvalla osia, luulen niin.

Erkki Nimimimerkki
Erkki Nimimimerkki
4.4.2022 15:06

Venäläisten nimittäminen ”örkeiksi” on loukkaus kaikkia taruolentoja kohtaan.

Oercki
Oercki
4.4.2022 15:13

Olet tuon jo ilmaissut parikin kertaa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.4.2022 19:55
Vastaa...  Oercki

Kertaus on opintojen äiti.

Jortonki
Jortonki
4.4.2022 22:16
Vastaa...  Qroquius Kad

Venäläisiä voitaisiin nimittää ”Russakoiksi”. Diminutiivi sanasta ryssä, ja tarkoittaa siis ”pieni venäläinen”. Tarkoittaa myös torakkaa.

Torakka on siis suomeksi ”pieni venäläinen”

Ja kaikista tunnetuin pieni venäläinen on vaahtosammuttimenkokoinen, ja puutarhatontunnäköinen Suuri Johtaja.

Peksi
Peksi
4.4.2022 15:10

Ei mitään uutta..vaikka tuollaiset näkymät tuntuu absurdeilta,kun katsoo almanakan vuotta.
Mitä tapahtui itärajan joissakin kylissä..Seitajärvi esim..Mannerheim ristin ritari Alakulppia vaivasi lopun ikänsä,ettei saaneet kiinni tekijöitä ja kait teki YK:hon pyynnön tutkia ryssän sotarikoksia suomessa..puhumattakaan itä-euroopasta ja saksan itäosista..olisi pitänyt lännessä kuunnella Pattonia ja Churchilliä mitä pitäis tehdä

luke
luke
4.4.2022 17:49
Vastaa...  Peksi

Pattoni olis halunnu jatkaa Berliinistä eteenpäin jolloin ei olisi nykyistä ongelmaa.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
4.4.2022 15:44

Sota on sotaa mutta tää kaikki ylimääräinen, täysin tarpeeton kiduttaminen… ei mahdu kaaliin.

Hanssi
Hanssi
4.4.2022 15:45

Ei saatana. Julmaa ja tunteetonta tappamista ryssiltä. Sen näistä kuvista oppii, että antautua ei kannata vaan taisteltava vaikka omaan loppuun saakka. Tappaa ne kumminkin.

Tapio
Tapio
4.4.2022 16:01

Meillä täällä Suomessa on SAFKA eli Suomen antifasistinen komitea. Sen pääspede on Johan Bäckman. Heidän juttujaan voidaan lukea uusi mv lehdestä. Yksi kaheleimmista on Narinka torilla yksinpuhujana esiintynyt Panu Huuhtanen. Esiintyvät Kremlin äänitorvena, mutta mielestäni ovat Kremlin hyödyllisiä idiootteja joiden kohtalo on sama kuin aikanaan neukkulaa rakentamaan lähteneillä komukoilla.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
4.4.2022 23:22
Vastaa...  Tapio

Putkosena en huutaisi sähkökaappi sinisenä Venäjän hyökänneen Ukrainaan. 15 vuotta lintupöntönrakennusta opettaa oikean totuuden. Kiväärinperääkin voi tulla. Siinähän tulee tuhotuksi, kun nousee isänmaataan vastaan, näin on julistettu.

HÄPEÄ
HÄPEÄ
4.4.2022 16:36

Motyzhyn pormestari Olga Sukhenko miehensä ja poikansa kanssa oli vaan tyynesti viety ryssotilaiden taukotuvan taakse ja tapettu.

Venäjän armeija ei ole mikään armeija, se on murhanhimoinen rosvojoukko pahimpaan kehitysmaatyyliin.

Kaitsu
Kaitsu
4.4.2022 16:49

Selittäkääs nut putleristit kuka nää paremminkin Tsingis kaanin ja hunni Attilan laumojen tekosilta tuntuvat raakuudet on tehny??
Vai osuuko liian lähelle suurta ja mahtavaa ja menossa olevaa erikoissotilasoperaatiota??

Varsin erikoinen tämä operaatio kyllä tuntuu olevan. Puutiainen lähti Ukrainaan jahtaan natseja mutta käyttämänsä konstit on, ku suoraan Aatun oppikirjasta.
Hyvin on putella menny oppimestareiden, noiden kahden viiksivallun Aatun ja Joosepin opit jakeluun.
Vielä ku viikset itelleen kasvattaa, niin a vot.

Huru-ukko
Huru-ukko
4.4.2022 18:52
Vastaa...  Kaitsu

Ei taida onnistua se viiksieen kasvatus: Ei parta pahoille kasva, turpajouhet joutaville.

PEKKA RÄSÄNEN
PEKKA RÄSÄNEN
4.4.2022 17:51

Saatanan ryssät, elukat. Toivon ja rukoilen Ukrainan armeijan jauhavan paskaksi tuon siviilejä teurastavan putinin joukkion.

Särmääjä
Särmääjä
4.4.2022 18:47

Venäjä tekee nyt kaikkensa että saa Mariupolin sekä koko muunkin Donbassin ja tulee pitämään siitä kynsin ja hampain kiinni kuten Krimistä ja myös jonkinlaisesta maakaistaleesta Krimille.

Kukavaan
Kukavaan
4.4.2022 19:32

Julmuudet voivat olla osa sodankäynnin doktriinia. Julmuuksien salliminen tai katsominen sormien läpi voi lisätä julmuuksia tehneiden yhteishenkeä. Bonuksena pitävät suunsa kiinni.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.4.2022 19:57
Vastaa...  Kukavaan

Siinä on oma kyyninen logiikkansa, etenkin kun riski joutua vastaamaan tekemisistään on pieni tai olematon.

VMP
VMP
4.4.2022 22:26
Vastaa...  Qroquius Kad

No raiskailisitko sinä jos olisi sota kakaroita? Tietäisit ettet jäisi kiinni. Vai antaisitko kiväriin perää tälläistä yrittävälle?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.4.2022 22:30
Vastaa...  VMP

En, mutta en olekaan ryssä.

VMP
VMP
4.4.2022 21:11

Tämä toistuu niin kauan kuin länsimaat antavat. Pakotteet tulisi pitää niin kauan, että venäjän omilla kanavilla kerrotaan nämä tapahtumat alkaen toisesta maailman sodasta ja neuvostojoukkojen teoista ja sen jälkeen niiden joukkojen teoista alistamissaan neuvostoliiton maissa, ihan kuin tehtiin natsien teoista ja toitotetaan ne niille.

Olavi Koskela
Olavi Koskela
5.4.2022 08:48
Vastaa...  VMP

Niin, kun tämä sota joskus – toivottavasti hyvin pian – loppuu niin Putinilla on kaksi tulevaisuuden vaihtoehtoa: yrittää palauttaa tilanne EU-maiden ja muunkin maailman suhteen jotenkin normaaliksi – tai yrittää vallata sotaa laajentamalla ainakin Eurooppa ja Lähi-Itä, ja hallita sitten valtauksiaan totalitaarisella pakkovallalla ja kurilla. Eka vaihtoehto ei tule toteutumaan kymmeniin vuosiin, jos koskaan. Toka vaihtoehtoon papparaisella ei ole rahkeita likikään riittävästi. Jo pelkästään unionin alueella on porukkaa semmoset 450 miljoonaa: hallitsepa niitä sitten vajaan 140 miljoonan (vähenevän) väestön ja pahasti yskivän sotakoneiston tuella. Ja onhan se NATOkin ja jenkit joku tekijä tässä yhtälössä. Eipä ole kovin hääppöset tulevaisuuden näkymät puutiaisella.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.4.2022 12:17
Vastaa...  Olavi Koskela

Tämänhetkisessä valossa näyttää selvältä, ettei sota voi päättyä ennen kuin tsaari Vladimir on pudonnut valtaistuimelta tavalla tai toisella.

Hitleristä tehtiin II maailmansodassa psykologinen profiili selvittämiseksi, voisiko hän taipua tekemään rauhan.
Loppulausuma oli, että kaiken tähän asti nähdyn perusteella Adolf pitkittää sotaa mahdollisimman kauan, ja viimeisellä hetkellä ennen kiinnijäämistään tekee mahdollisimman näyttävän itsemurhan.

Moskovan tsaaria ei uhkaa kiinnijääminen, eikä hänellä liene haluja minkäänlaiseen itsemurhaan.
Hän on kuitenkin selvästi sairas;
kilpirauhassyöpä on mainittu, sekä kieltäytyminen oikeista hoidoista ja turvautuminen humpuukiin.

Se voisi kertoa lopun olevan lähestymässä, ja lisäävän tarvetta Suurelle Teolle historiaan jäämiseksi.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.4.2022 17:10
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Se olisi todellakin paras vaihtoehto niin maailmalle kuin venäläisille itselleenkin, kun heidän ei enää tarvitsisi kärsiä suuruudenhulluusharhastaan.
Suurin ilo siitä olisi heidän alamaisuudessaan viruville suomensukuisille ja muille ei-slaavikansoille, mitä nyt itsenäinen Jakutia hieman arveluttaa;
kauankohan Kiina antaisi sen olla itsenäinen?

Toisaalta miksipä Kiina haluaisi Jakutiaa ja muita Siperian osia valloittaa, kun voisi päinvastoin toimia niiden itsenäisyyden varmistajana mukavia kauppasopimuksia vastaan?

Nih
Nih
5.4.2022 04:23

Kaikki ryssät pitäsi karkoittaa Euroopasta venäjälle takaisin, jopa pakolla jos muuten eivät älyä poistua. Ryssästä on tullut leuhka, omasta mielestään yliolento tuon mieleltään sairaan yliryssän, putlerin takia.Hienoa että EU on tässä asiassa ollut suhteellisen yhtenäinen ja mielestäni KAIKKI yhteistyö ja varsinkin energian tuonti on topattava ryssän maalta.

jösse
jösse
5.4.2022 15:23

Sitten kun tämä kauhea venäläisten tuhoamissota loppuu tavalla tai toisella, venäläisten oligarkkien (putin mukaan lukien) biljoonaomaisuus tulisi käyttää Ukrainan kansan hyväksi ja tuhotun maan jälleenrakentamiseen ja vaurioiden korjaamiseen.Ihmishenkiä ja omaiten kuolemaa ei tietenkään voi rahalla eikä millään muullakaan voida korvata, mutta aineellisia ja taloudellisi vahinkoja ja menetyksiä kyllä. Oligarkkien varoja on jäädytetty valtavat summat, mutta itse en keksi mitään keinoa, jolla nämä varat voitaisiin siirtää ukrainalaisille mainittuun tarkoitukseen.Varojen jäädytyshän ei ole sama asia kuin takavarikko, mikäli olen oikein ymmärtänyt? Kysynkin viisaamilta että minkä kansainvälisen tahon/elimen päätöksillä tämä varojen takavarikointi voitaisiin tehdä?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.4.2022 17:17
Vastaa...  jösse

Kaipa ne jäädytetyt varat pitäisi siirtää Maailmanpankin alaisen Kansainvälisen jälleenrakennus- ja kehittämispankin hallintaan ja kanavoida sieltä Ukrainan jälleenrakennukseen.

Maailmapankki puolestaan toimii YK:n alaisuudessa, joten Ryssä pitäisi heivata ulos ainakin Turvallisuusneuvostosta, ennen kuin tällaiseen voitaisiin ryhtyä.