Aamuisen vasaramurhan tekijä ja uhri pitkäaikaisia työkavereita

Torstaiaamuisen vasaramurhan motiivi näyttää olevan jotain työhön liittyvää. Sekä tekijä että uhri olivat työskennelleet samassa työpaikassa jo yli 10 vuotta ja olivat läheisiä työkavereita.

Homma alkoi Upplands Brossa sijaitsevan asuinalueen pihamaalla. 45-vuotias nainen hyökkäsi vasaran ja puukon kanssa 40-vuotiaan naiskollegansa kimppuun. Väkivalta oli sen verran rajua, että uhri kuoli saamiinsa vammoihin.

Medioiden mukaan naiset työskentelivät samassa työpaikassa ja olivat olleet työkavereita jo ainakin 10 vuotta. Naiset olivat ystäviä myös työajan ulkopuolella. Kummallakaan ei ole mitään taustaa alamaailman kanssa eivätkä ole olleet poliisin kanssa tekemisissä aiemmin. Poliisin yksi teoria murhamotiivista on se, että 45-vuotias koki, että hänestä levitellään ”valheita” työpaikalla.

Teon jälkeen nainen istui autoonsa ja poistui paikalta. Poliisi otti hänet kiinni muutaman minuutin päästä ilman kummempaa draamaa.

 

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pera

Feministien oppi mennyt täysillä perille, naisia ja tyttöjähän kannustetaan näyttämään vihantunteensa. Ei saa olla kiltti, anna moran heilua.

Qroquius Kad

Hyvät naiset ja herrat,
tämän illan show jo aamulla:

unohtumaton parivaljakko Lady Headhammer ja hänen veitsenterävä verisiskonsa esittävät cover-versionsa kappaleesta:
”Me ei olla enää me”!

Viihtykää!

Ludo

Oli lukenut liikaa matuista ja alkoi apinoimaan

Moktar

Nyt pojat taitaa olla kovin öyhötystuulella. Eikö muisti pelaa; samanlainen tapaus kävi ihan täällä omassa ympäristössänne. Toki vasarapersun jäi tuomiotta toistaitoisten tolleroiden pöljäilyjen vuoksi. Siinä vaan nöösipojilta tuppaa tankuttaessa unohtumaan ettei paljoa kannattaisi Eikkana
huudella pää punaisena öyhöttäen. Ottakaa vaikka oppia minusta, minä kirjoitan Kotukseen maahanmuuttosanastoa ansiokkaasti kiiteltynä ja innokkaat lukijani ovatkin pyytäneet minua kirjoittamaan perussuomalaisten palstalle asiantuntevaa ja yhteiskunnallisesti napakkaa faktakirjoitusta. Toki nillitystä on kuulunut kateellisilta. PS. Turhaan huudella kirjoitusvirheistä enää.
Parhain Terveisin, Moktara

VMP

Mihin katosi loistava vastaus tästä?