Murhapuolella melko rauhallinen viikko

Ruotsissa on ollut melko rauhallista murhapuolella. Jotain pientä, mutta loppujen lopuksi tunnelma on kuin kilttien koulupoikien kevättalkoissa.

Upplands Brossa aloitettiin aamu naisten välisellä. 45-vuotias nainen kävi 40-vuotiaan naisen kimppuun ja hakkasi tätä vasaralla. Iskut olivat sen verran kovia, että uhri kuoli.

45-vuotias otettiin kiinni tekopaikan läheisyydessä. Teko sattui pihamaalla. Motiivia ei toistaiseksi ole tiedossa.

Jönköpingissä löydettiin vakavasti pahoinpidelty mies keskellä yötä kaupungilta. Poliisi toimi tilanteessa mallikkaasti. Koirapartion avulla pystyttiin seuraamaan tekijän jälkiä ja saatiin otettua kiinni 25-vuotias mies epäiltynä murhasta.

Hässleholmissa tulitettiin kerrostalohuoneiston ikkunaa. Muutama kuti ikkunasta läpi keittiöön, mutta ei henkilövahinkoja.

Tiistaina iltahämärissä täräytettiin Botkyrkan ongelma-alueella Norsborgissa hengiltä parikymppinen nuorukainen. Poliisi sai ilmoituksen ammuskelusta paikallisen metroaseman ympäristöstä ja haravoinnin jälkeen löydettiinkin pensaikosta yksi haavoittunut henkilö, joka kuoli sairaalassa.

Tapahtumalla on varmasti paljon silminnäkijöitä, sillä ampumispaikka on sellainen, jossa on vilkasta liikennettä ja ympärillä paljon kerrostaloja.

Siinäpä pahimpia. Loppujen lopuksi aika rauhallista ollut.

 

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terrorin vuosipäivä

Naiset olivat työtovereita. Murhaaja väitti uhrin levittäneen juoruja/puhuneen paskaa hänestä. OMG.

Tänään on Drottningatanin terroriteon viisivuotispäivä eli siitä kun Rahmat Akilov Uzbakistanista ajoi Ebba Åkerlundin, 12 v, liiskaksi kaljarekalla:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/5Gqv2X/ebba-akerlunds-mamma-jeanette-hon-ar-med-mig-i-huvudet

Sherlokki suvakko

Pitäis kansalaisten valtamedian lisäksi oikesti tutustua esim Paavon teksteihin, niin tulisi varmasti ajattelemisen aihetta, että missä mennään. Kaverillani on kiire mennä kattoon uutisia: YLEn, sitten MTV ja HS, IL, IS ym julkaisuja. Jälki on juuri sen näköistä mitä on nähty varsinkin kun on tutustunut vaihtoehtoisiin julkaisuihin. Esim Ameeriikoista tai sitten minkä maan kansalaisten tahansa kansalaisten keskustelupalstoista saa hyviä vinkkejä. En ole minkään valtakunnan sos mediassa, siellä on aikas sakeaa settiä, mitä ny olen saanu kuulla, etten sitä tarkoita.

Mr.Reese

Paavo, tuleeko kiinnijääneestä Einarin murhaajasta mitään raporttia? Joku taiteilijanimi Scar sillä oli. Semmonen maitokahvin värinen kaveri.

Kukavaan

Tukholmassa elämä etenee totuttuun tapaan 🙂

Suositun venäläisen piirrossarjan Masjanja episodissa 127 vuodelta 2016 kuvataan elämää Pietarissa. Hauska. Sitä ensi kertaa katsoessa tuli mieleen Rinkeby. Videossa on englanninkieliset tekstitykset. Saa päälle hammasrattaasta.

https://www.youtube.com/watch?v=tXiwpFVMEXs&t=2s

Päivitys

Glöm aldrig Drottninggatan
I dag är det fem år sedan den illegala invandraren och islamisten Rakhmat Akilov kapade en lastbil som han sedan körde i full fart på butiksstråket Drottninggatan i Stockholm, vilken vid tidpunkten var fullt med intet ont anande människor. Fem personer dog, och många fler skadades och traumatiserades.

https://detfriasverige.se/glom-aldrig-drottninggatan/