Venäjä ampui ohjuksia juna-asemalle, jossa oli menossa siviilien evakuointioperaatio.

Venäjä jatkaa siviilien pommitusta. Tänään se teki taas sellaisen iskun, että oksat pois. Venäjä ampui ohjuksia Kramatorskin kaupungissa juna-asemalle, jossa oli menossa siviilien evakuointioperaatio.

Asemalle ammuttiin kaksi rypäleohjusta kun alueella oli suuri määrä siviilejä. Heitä oltiin evakuoimassa. Iskussa ainakin 35 ihmistä kuoli ja 100 loukkaantui. Kuolleiden ja loukkaantuneiden joukossa oli myös lapsia.

Venäjä tietenkin itse väittää aivan muuta. Erään venäläisen uutisen mukaan asemalla oli sotilaita ja ohjukset ammuttiin sotilaskohteeseen.

 

 

Venäjän joukot ovat häirinneet siviilien evakuoimista jo monta päivää. He ovat pommittaneet kiskojen vaihteita ja itse rautatietä, jotta siviilien evakuoiminen olisi mahdollisimman mahdotonta. Sodan sama taktiikka jatkuu kuten ennenkin. Siviilejä tappamalla ja pommittamalla pyritään saamaan heissä aikaan pakokauhua ja sitä kautta yritetään murtaa Ukrainan puolustus.

Subscribe
Notify of
guest
108 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sergei

No mutku sotilaat tappelee vastaan ja on ilkeitä!!!!!!!!!!!!!! Meillä on tappokiintiö ja näin saadaan se kivasti täyteen ja päästään lomille, ihan normaaliahan tämä. Sitäpaitsi, kuka käski olla siellä??? Kai ny saatana sotaharjoituksissa aina vähän pommeja lentelee saatana. Oma vika. Eikä me sitäpaitsi mitään tehty. Valepuhetta. Natsit.

basso balalaikka

Lisäksi “natsit puhuu” vihapuhetta kuten “suka russkaja mira” (vitun venäjän maailma), eihän sitä kukaan kestä sortumatta yksittäiskansanmurhiin ?

Nih

Nämä siviilien murhaajat ansaitsevat yhtä julman kohtalon, ryssä on eläin.
Demari kimmo oli tähän aikaan putinin suuri fani ja aliarvoi Ukrainaa. Todellinen terijoen perillinen.

Nih

Niin jäi kimmon analyysi Ukraina kansasta.
https://www.youtube.com/watch?v=Fg5_wxWWTiA

Sherlokki suvakko

Kimmon puheet on tuosta muuttuneet, mutta naamanväänteistä näkee miten vaikeaa se hälle tuottaa. Eduskunnassa hän on kummallinen väliinhuutelija kun persut äänessä. Tuo filmin pätkä vahvisti tunteen, mikä vitun niljake äijä on, jos häntä äijäks voi edes kutsua. Alfa TV llä kin vääntelehti kuin jokin ankerias.

Kunhan kysyn

Kuka on Kimmo?

Kukavaan

“Kuka on Kimmo?”

Videossa esiintyy Kimmo Kiljunen.

Qroquius Kad

Kimmo muistetaan mm. vaatimuksesta avata rajat kaikille tunkeililjoille, koska linnutkin lentävät rajojen yli.
Linnut myös paskovat lentäessään ihmisten päälle, joten Kimmolla ei siis ole mitään sitä vastaan, että minä väännän paskat hänen naamalleen?

Paitsi että on tietenkin, eikä hänen sukunimessään ole silloin enää konditionaalia.

Qroquius Kad

Korjaan:
potentiaalia!

Kiljuu, juu!

Kiljunen on hyvä sukunimi. Sopisi mm Paavolle vaikka kiljusta ei ole nyt vähään aikaan puhuttukaan.

Jallu

Kimmo pääsi eduskuntaan kun valehteli, että alkaa korjaamaan eläkeläisten taitettua indeksiä, jonka SDP:n Paavo Lipponen sai aikaiseksi. Noh, yhtään aloitetta Kimmo Kiljunen ei ole tehnyt asian suhteen. Täysi huijari koko mies. Samoin Heinäluoma, ei muka koskaan ole ollut North Stream 2 kaasuputken kannalla, vaikka videot näyttävät ihan toista.

Nih

Moni vanha demari on jäänyt kiinni suoranaisesta valehtelusta. Moni ei hylkää vieläkään putinia. Eilen Kun Ukarainan pressa oli puhunut eduskunnalle ja sen jälkeen haastateltiin ulkoasiainvaliokunnan porukkaa, YLE:n persuja vihaava punainen toimittelija antoi puheenvuoron tuomiojalle Halla-ahon sijaan.Halla-aho on sentään puheejohtaja. Halla-ahon ilme oli kyllä näkemisen arvoinen ja kuittasi hyvin lopussa sanomalla kommunisti tuomiojaa varapuheenjohtajaksi, ihan kuin tämä toimittelija kloppi ei sitä olisi tietänyt.

Qroquius Kad

Näiden vanhojen demarien tapauksissa kyse ei ole putinismista, vaan heidän elämänsä jämähtämisestä sinne Kekkoslovakiaan, jonka naapuriin Neuvostoliittoon on pidettävä hyvät ja ystävälliset välit.

basso balalaikka

Ehkäpäs demareilla on jokin taktinen totuus: asiat, jotka koskvat omaa hillotolppaa oikeuttavat mihin hyvänsä valehteluun?

h44

Saako poikkeuksellisesti esittää Putiniin kohdistuvia väkivaltafantasioita?

Kauanko katselevat

Heitänpä villin Veikkauksen. Putin salamurhataan tms, jossain vaiheessa. Toivottavasti ennemmin kuin liian myöhään. Oliko se nyt 30 – 40 miljardia, mitä olikargeilta on takavarikoitu. Ja lisää tulee.

Kaitsu

Mikäs se on putlerin urheiden sotilaiden ammuskella ja pommittaa siviilejä.
Ei ole urhoilla suurta pelkoo kimmokkeista, kun siviileillä ei ole millä takasin ampua.

Että sellasia urhoja nää natsien jahtaajat on.

Joppos123

Jos tavoitteena on tehdä kansanmurha niin lapsista ja naisistahan se pitää aloittaa. Barbaariryssä toimii kuten on aina sodissa toiminut.
Nyt kun Kiovan ympäristössä on käynnissä “jänisjahti” jossa jokainen tavattu ryssä ammutaan niille sijoilleen niin sama toistuu kuukauden sisään Itä-Ukrainassa.
Ryssän “sotilaille” ei pidä antaa mitään armoa. Mitä enemmän putlerin roskasakkia lahdataan Ukrainaan sen parempi.
Seuraavaksi ryssä ajetaan pois Krimiltä.
Slava Ukraini ja Suomi menee NATO:oon ennen juhannusta.
Ime siitä putler ja putlerfani.

Islam on syöpä

Laitahan vähän jarrua. Kesäkuussa NATOlla on huippukokous, jossa Suomen mahdollista jäsenhakemusta voidaan aikaisintaan käsitellä. Tämän jälkeen alkaa jokaisen 30 jäsenvaltion mietintä asiasta. Nopeimmallakin aikataululla Suomi pääsee jäseneksi vasta marras-joulukuun aikoihin. Olettaen, että hakemus on jätetty ennen toukokuun loppua. Siinä on pitkä aika Putinille “kostaa” Suomelle ja mahdollisen sodan alettua jäsenhakemusta ei enää käsitellä. Ellei NATO luista omasta perustamissopimuksesta. Mitä tuskin käy.

Joppos123

Mitähän se putinin kosto mahtaisi olla? Sillä psykolla ei ole enää yhtään maajoukkoja tänne lähettää. Kaikki ovat Ukrainan lihamyllyssä.
Kyberhyökkäyksiä? Antaa tulla vaan.
Sabotaaseja? Antaa tulla vaan.
Ahvenanmaa? Antaa tulla vaan.
Puten valikoima on, kiitos Ukrainan urhoollisen vastarinnan aika rajallinen.
Näen jo silmissäni kohtauksen leffasta “Perikato” jonka uusversiossa putler kuulee meidän olevan NATO:ssa.
Hakemuksen jättämisestä siihen kunnes meidät sinne hyväksytään niin taitaapi takuumiehenä olla britit.
Olet siinä oikeassa ettei ovi aukea sotaa käyvälle maalle mutta putella ei vaan ole voimaa sotia samaan aikaan meitä ja Ukrainaa vastaan.
Jos saadaan hakuajalle vaikkapa brittien tuki niin de facto ollaan suojassa.

Islam on syöpä

Puten valikoima on ohjusiskuja ja satunnaisia ilmaiskuja pelkästään siviilikohteisiin aiheuttaen mahdollisimman paljon tuhoa ja kuolonuhreja. Tämä siis todennäköisin skenaario. Pelkkä rangaistus jäsenyyden hakemisesta ei vaadi millään tavalla valloittamista tai ylipäätään maavoimia. Riittää kun naisia ja lapsia kuolee mahdollisimman paljon. Tätä ei kannata unohtaa kun haaveilee NATOsta. Ja toivon jos laitetaan hakemus, että 5. artikla astuu heti voimaan.

Last edited 2 vuotta sitten by Islam on syöpä
Oikeus ja kohtuus

Ukrainan kuin Suomenkin vastaavassa tilanreessa täytyy viestiä että jokainen ohjus joka ammutaan Venäjältä palautetaan myös takaisin sopiviin kohteisiin se on täysin oikeutettua ja perusteltua ei ole semmoisia sääntöjä että sotaa pitää käydä vain puolustajan puolella tähän Venäjän muille luomaan sääntöön pitää tehdä muutos.

Power of the money

Samaa mieltä. Ei ole Putinilla mitään muuta, kuin ne ydinaseet. Taktiset. Ja niitä eivät käytä. Hulluja ne ovat, mutta en usko että niin pitkälle menisi. Sehän tietäisi sitten lopullista tuhoa. Venäjälle . Raha on niin suuri voima . Kun aletaan puhumaan oligarkkien kymmenistä, ellei kohta enemmistä menetyksistä , en usko että Putinin ns lasipalatsi kestää loputtomiin sitä. Tuhansia nuoria venäjän sotilaita tapettu. Ukraina antaa turpaan ryssälle. Jossain vaiheessa Kremlissä ns kuminauha katkeaa.

Qroquius Kad

Eikö Putler saa Suomesta sotaa käyvää valtiota yksinkertaisesti vain tällaisella tempulla:

ajattaa yksi taisteluvaunu Vainikkalaan, julistaa megafonilla Suomen fasistisen eduskunnan JAA-päätöksen NATO-äänestyksessä olevan sodanjulistus rauhantahtoiselle Venäjälle, jonka on pakko puolustautua.

Kun eduskunta äänestää liittymisen puolesta, tämä vaunu avaa tulen Suomen puolelle, käy vielä ajamassa pari tulliautoa lyttyyn, ampuu joitakin puita kumoon ja palaa takaisin Ryssän puolelle.

Siinä se; Suomi on sotaakäyvä maa! Pakkohan meillä on olla jo nyt jonkinlaiset salaiset turvatakuut tuollaisten ja pahempien provokaatioiden varalta, ettei koko asia kaadu tuollaiseen.

Jos Ryssä voisi estää Suomen liittymisen tuolla tavoin, mitä järkeä misään neuvotteluissa ja äänestyksissä on?

Ta sitten oltaisiin pidät

No erittäin hyvä kysymys. Mutta luulisin, että tuo on otettu huomioon. Luulisin, että sitten vastataan. Tykistöllä esim. Ja se on sitten menoa. Tai sitten ei. Sisäministeri kieltäisi. Rajoilla on pakolaisia. Niitä ei saa vaarantaa. Tosin se kumottaisiin. Jos sota tulisi. Ainakin uskon niin.

basso balalaikka

Miksei Suomi voisi puolustautua julistamatta sotaa, liikekannallepano erikoispuolustusoperaatiossa ei olisi sotaa, eikös emävalehtelua voi mikään muu maa, kuin ryssä harjoittaa, varsinkin kun ryssä on itse valehtelukilpailun aloittanut jo vuonna suolakurkku smetana ja hunaja?

Islam on syöpä

Tuota vaihtoehtoa olen itsekin miettinyt. Sen verran Venäjä uhkaa, jotta yleinen liikekannallepano alkaa ja sitten julistetaan tulitauko. Sota ei ole loppunut joskaan ei myöskään edisty mihinkään suuntaan. Näin on käynyt esim. Etiopian ja Eritrean kanssa. Ne olivat sodassa 30:n vuoden ajan. Taistelut kestivät vajaan vuoden, loppuaika oli tulitaukoa. Tämä ei estänyt etiopialaisia hakemasta turvapaikkaa sodan varjolla. Vasta nykyinen pressa julisti rauhan ja sai Nobelin Rauhanpalkinnon.

Joppos123

Eiköhän tähän olla varauduttu. Jos ei liitytä niin samaa paskaa on odotettavissa kunhan putte saa kasvatettua uuden sukupolven tapettavaksi “denatsifikaation” tarpeisiin. Ja silloin ollaan taas yksin.
Otetaan nyt se paska vastaan mitä sillä mulkulla on tarjota ja sitä ei ole paljon.
Ei putleria kiinnosta näköjään enää kuinka monta ihmistä se tapattaa.
Voi muuten olla niinkin, että se psyko kokeilee jossain vaiheessa NATO:a ja se on sitten se viimeinen virhe.
NATO:n joukot menevät konventionaalissa aseilla pitämään paraatia punaiselle torille noin kahdessa viikossa ja siitä on viikko ajoaikaa.

Näin on

Sehän tässä onkin. Kun se diktaattori on ns ajettu nurkkaan, sekä omat alkavat varmasti omien etujensa vuoksi protestoimaan, niin on varmaa , jotain alkaa tapahtumaan Kremlissä. Tai sitten aliarvioimme Putinilta vallan. Ja se sekopää todellakin voisi mennä liian pitkälle. USA olisi hänelle hyvä esimerkki. Eli käyttää ydinasetta. Taktista. Ja minusta nato on jo varautunut tähän.

Joppos123

Kysymys kuuluukin. Onko Venäjän kansa valmis itsemurhaan yhden jo kuolemaa tekevän mulkun vuoksi?
Jos mietitään vaikkapa 5 vuotta taaksepäin niin ryssälässä oli jo aika hyvin toimeentuleva keskiluokka jolla oli varaa ostella oma asunto, auto ja välillä matkustella.
Nyt se sama sakki saa opetella syömään mätää kaalia ja ulkomaanreissut, poislukien Kiina ja P-K voi unohtaa.
Mahtaa Igoria vituttaa.
Onko kansa ja sen muodostava väkivaltakoneisto valmis olemaan uusi P-K . Vol2 ?
Pohjois-Korean sakki ei tiedä paremmasta mutta ryssä pääsi jo makean makuun ja nyt se meni kertaheitolla.
On eri asia nyysiä tikkari sellaiselta joka tietää sen olemassa olon kui n sellaiselta joka ei koskaan ole koko namua nähnyt.

Kaiken muun lisäksi

Eli tarkoitin sitä, että luultavasti putinin ajatusmaailmassa, vetoaisi siihen hulludessaan, että ei ole ensimmäinen, joka käyttäisi taktista ydinasetta. USA käytti sitä vedotessaan omien joukkojen uhrien säästämisellä. Stna mikä sekopää meillä onkaan naapurina.

Islam on syöpä

On ydinaseisiin jo puolustusjärjestelmä. Taktiset ydinohjukset tuhotaan toisella ohjuksella, tosin niiden matalamman lentoradan takia ne tuhotaan aina turhan lähellä maata. Nämä siiloista ammuttavat maailmanlopun ohjukset lentää kiertoradan puolella ja ne tuhotaan satelliiteista ammuttavilla ohjuksilla jo avaruudessa ellei puolustusjärjestelmä ole jo kehittynyt emp:ksi, mikä taas käristää kaiken elektroniikan ohjuksesta tehden siitä suutarin.

Väliintulo?

Totta. Nato/USA on puolustus. Minusta naton johtajalta, oli paljon puhuva kommentti. Ovat ottaneet käyttöön asejärjestelmät, mitkä viittaavat ydinaseisiin. Eli vastaus putinin uhkaukseen. Minusta pelkkä tuo naton vastaus olisi pitänyt olla tarpeeksi. Mutta,ei ollut. Tappaa edelleen surutta lapsia ja naisia.

Islam on syöpä

Ja tuo on erittäin pelottava piirre sotapäällikössä: ei enää välitä mistään.

Väliintulo?

Niin sepä se. Kun sekopää tapattaa siviilejä. Milloin länsimaat puuttuvat asiaan? Ylivoimaisilla resurseillaan? Tarvitaan vain usan sana.

Joppos123

Kyllä veliseni noihin on varauduttu, huoli pois.

luke

Voi olla että Venäjä ei tee mitään kun Suomi on jo käytännössä Natossa Venäjän etuhan olisi jatkossa pitää länsiraja yhtä vakaana kuin se on ollut tähänkin asti sillä lienee muualla aivan tarpeeksi ongelmia jostain syystä asiantuntijat ja poliitikot eivät näe tätä mahdollisuutta Venäjänkin täytyy ajatella tulevien vuosikymmenien edes jonkunlaisia suhteita luulen että Venäjän Karjalan ja Pietarin alueella ei haluta huonoja suhteita Suomeen sekin painaa asiassa.

Karma

Ja kehtaavat kitistä siitä että Ukrainalaiset teloittavat vangittuja sotilaita.. Eivät teloita tarpeeksi paljon, sanon minä.

Joppos123

Sodassa häviää aina ensimmäisenä totuus ja heti perään lähtee inhimillisyys.
En moiti Ukrainan sotilaita primitiivireaktiosta kun on tullut julki ryssän barbaarius.
Kenttäkomentajana en ryssänbarbaarien ampumisiin puuttuisi mutta yhtään siviiliä ei tapettaisi. Se on saletti.
Sotilaalla, siis oikealla sellaisella kulkee raja ketä ammutaan ellei sitten he ole uhka.
Eri asia jos skidit, mimmit ja vanhukset ammu kohti tai tee muuta jäynää. Silloin nekin ovat kohde.
Nyt vaan näyttää siltä, että kun ryssä sai turpaansa niin ne ampuvat kostoksi kaikki jotka ovat tähtäimen sisällä.
Kun eivät pärjänneet sotilaille niin helppo maali.
Osoitus paskasta kurista ja armeijasta. Ei ihme kun tuli kuokkaan.
Vitun ali-ihmisiä koko sakki.

Pooh

Pah. Ne oli jenkkejen masinoimat natsit, jotka ton teki.

Särmääjä

Silloin kun Donetskin kaupunkiin osu rypälepommi niin täällä pohdittiin mahdollista lavastusta, vaikka siellä oli näkyvissä jopa räjähdysjälkiä toisin kun tässä. Näyttää kuin ihmiset olis ammuttu.

Runtiti-pou

Joo selvät merkit on niin kuin donitsikansanmurhasta 8 vuotta. Ei kun nehän olikin ihannaurettavia ne lavastukset siitä Donetskin rypäleestä.

Mitään jälkiä ei ole muka kuin Azovin natsien luodinreikiä….eiku katso nyt ihmeessä kuvia.

Seuraava ehdotus?

Kyllä. Siellä on Hollywood mukana lavastamassa. Ihan varmasti. Nasa sekä kaikki muut. Koko venäjän hyökkäys on pelkkää teatteria. Jep jep.

Rullattu

Mitäpä sitä terroristi muuta osaa, itse asiassa, taitaa ryssä olla niitä jotka on keksineet koko terrorismin ja muslimit on omineet sen noilta, en kyllä ihmettelisi yhtään.

K J

Yritän kommentoida sotaa:

UMV-lukijoille tiedoksi, että disinformaatio ja propaganda kuuluu sodankäynnin sydämeen, eli teidän kannattaa miettiä sitä, että asia on erittäin vakava. Propaganda kuuluu asiaan niin täällä kuin toisella osapuolella. Suomi kuuluu siihen osapuoleen, kuka on käynyt läpi sodan Neuvostoliittoa vastaan ja se on koodattuna oikeiden suomalaisten geeneihin. Suomen kansa on pieni mutta pippurinen.

Neo-Neuvostoliitto ei pysty käymään sotaa koko maailmaa vastaan. Pakotteet auttavat ja kannatan niitä.

Liittoumat kuuluvat asiaan ja näitä asioita pitää ajatella. Historian alkuhämäristä tulevaisuuteen.

Kohta loppuu teksitila, mutta näillä näppäimillä ja hyvää viikonloppua.

pöh

Ukrainan kansalle pitäisi hurrata ja kannustaa, mutta ihmettelen että Suomen eduskunta seisoaltaan taputtaa Zelenskyille?
Sehän lakkautti ensinnäkin opposition toiminnan käytännössä nosti itsensä kuninkaaksi, ja juuri esiintyi Kreikan parlamentille azov natsien kanssa, mikä nosti ison kohun ja paheksunnan Kreikassa.
Omasta mielestä samanlainen diktaattori kuin putin, olosuhteista huolimatta.

Islam on syöpä

Eduskunnalla oli käsikirjoitettu ohjelma, joka käski taputtaa seisaaltaan.

IKEA

Ja tämä eroaa meidän Sannasta miten?

VMP

Venäjän suunnitelmat oli oikeuden mukaiset: https://oikeamedia.com/o1-179100

VMP

https://fi.wikipedia.org/wiki/Azov-pataljoona niin ne “natsitkin” ilmaantuivat vasta venäjän hyökättyä….

marko

Tämäkin kannattaa tutkia kunnolla ennenkuin alkaa syyttelemään ketään. Ohjus oli toshka-u mallinen

Älkää nyt viitsikö

Niin. Olemme varmoja, että venäjä on syytön kaikkeen. Niinpä niin. Tappavat lapsia ja naisia, sekä raiskaavat. Melkoinen näytös on menossa, mikäli noin 5 miljoonaa näyttelevät sodan uhreja. Siinähän kalpenee, jopa eastwoodin katse leffoissa. Tai pacino mafia pomona. Näin kärjistäen. Sekä typerästi leikkiä laskien.

marko

Ei kai ketään haittaa että syylliset löytyy? Koskahan ne paikantaa mistäpäin se ohjus laukaustiin.

VMP

Niin, että luulet, että josku löytyy just se venäläinen joka teki tuon? Ihan sama kuin etsisi jokaista luotia kenen ryssän piipusta se on lähtenyt..

IKEA

Joo suomalainen puukotti Mora puukolla. Murhaaja on siis ruotsalainen. Mitäs jos sinä menisit saunan taakse vetämään itseäsi turpaan?

Islam on syöpä

Videoita katsoneena tästä räjähdyksestä: Itse räjähdys on tapahtunut tuon valkoraitaisen rakennuksen takana, täysin pimennossa näihin ruumiisiin nähden. Videolla oli nähtävissä vielä käynnissä oleva tulipalo jota palomiehet sammuttivat. Kyseessä ei ole rypälepommi, muuten tämä laituri olisi täynnä verta, ruumiinosia ja sisälmyksiä. Junan kyljessä on selvästi luodinreikiä ja ruumiit ovat yleensäkin liian kokonaisia ollakseen ohjuksen räjähdys. Vaikea tulee selvittää mitä todellisuudessa tapahtui. Samanlaisia ryssän retkuja nämä ukrainailisetkin ovat, joskaan en hyväksy minkäänlaista siviilien teurastusta miltään taholta.

Rullattu

Oman elämänsä etsivä se siinä.
Huomaa että raamattusi on mv ryssälehti.

Islam on syöpä

Minulla ei ole mitään raamattua. Ainoa mitä voidaan sanoa varmaksi on, että Venäjän joukot tunkeutuivat Ukrainaan ja ruumiita ja romua on tullut. Kaikki muu on propagandaa.

Rullattu

Sinä et muuta osaakaan kun jauhaa samaa jargonia kun putinistit yleensä.
Väität että Ukrainalaiset on myös ryssiä, etä varmaan oikein tiedä että Ukrainalainen, paljasjalkainen ei ymmärrä ryssän kielestä yhtään mitään sillä ei ole tosiaan mitään ryssänkieltä mitä oikeat Ukrainalaiset puhuu äidinkielenään.
Ennemmin sinäkin puhut ryssänkieltä, aivosi ainakin on samat kun ryssillä.

Islam on syöpä

Minä en usko mihinkään paskaan mitä kumpikin osapuoli suoltaa. Hyvä kun itse todistat omistavasi täysin samanlaiset putkiaivot kuin vihervassareilla yleensäkin on. Ja mikä helvetin ideologia putinismi muka on, kun Putin itsekään ei ole varma mitä ideologiaa kannattaa. Sitä paitsi ukrainan kieli eroaa venäjästä vähemmän kuin suomen kieli eestistä.

Last edited 2 vuotta sitten by Islam on syöpä
Rullattu

Ensinnäkin Suomenkieli ehkä muistuttaa vironkieltä mutta mikään lause ei tarkoita sitä mitä suomessa, olet niin sokea putinisti että elät jossain paskapilvessä missä ei näy kun putinin lässyttämä sonta.

Joppos123

MV , ryssän äänitorvi on muuten hakkeroitu paskaksi. Siksi nuo anuksen ja bätmänin fanit tunkevat tänne aidosti isänmaallisten palstoille.
Eivät pääse vemputtamaan samanmielisten maanpettureiden kanssa anuksen julkaisuun.
Jokainen alapeukuttaja on ryssän kätyri ja maanpetturi.
Niitä vituttaa kun ollaan kohta NATO:ssa ja jumalansa putler saa turpaansa Ukrainassa.
Maanpetturi on olioista alhaisin, alhaisempi kuin nykyisin Ukrainassa naisia ja lapsia tappava rämeneukku.

Maja Majava

”Rämeneukku” 😂😂😂

Washbrush

Elisenvaarassa aikoinaan sama meininki.

Joppos123

Putin tuo vanha ja rappeutuva ihmispaska saa varmaan stondarin kun kuulee kuinka monta naista ja lasta on tapettu. Sen “armeija” ei pysty taistelemaan oikeita sotilaita vastaan.
Nyt on sen aika kun ryssän “armeija” tapetaan viimeiseen mieheen Ukrainassa.
Putler voi viettää voitonpäivää hirressä roikkuen, ARMATA:n tykinputkessa.
Putleristien kannattaa alkaa pakata kamppeitaan ja hakeutua messiaansa syliin.
Säälittäviä isänmaanpettuteita ja jos putte alkaa keuhkoomaan niin teidät rotat kaivetaan esiin.

IKEA

Tässä ollaan melkein asian ytimessä. Putinin stondari. Koko sota johtuu juurikin siitä ettei Putin enää stondareita vuosiin ole kokenut, katkera säälittävä pienimunainen impotentti ruma kääpiönäätä. Olisi vaan ostanut bootsit, ison auton ja lahjonu kumihuulisen instagram-muovitissisutturan seurakseen näytille kuten kaikki muutkin epätoivoiset miehet joilla viimeksi oli testosteronituotantoa kehossaan 40 vuotta sitten.

Pirtsakka

Mauno Koivisto kirjoittaa kirjassaan “Venäjän idea” suuren pohjan sodan ajoilta, mitä ruotsalainen sotapäällikkö kirjoittaa Puolasta kotiin: “Tänk. Att varje dag mörda, bränna och våldtaga. Vilket härligt liv!” (Vapaasti suomennettuna: “Ajatella. Että saa joka päivä murhata/tappaa, polttaa ja raiskata. Mitä ihanaa elämää!”)
Nyt sanotaan, että kyse on yhden miehen sodasta. Luin ukrainalaisen naisen kommentin jostakin – en muista mistä – että jos kyse olisi yhden miehen sodasta, Ukrainaan olisi marssinut yksi mies. Putinin lisäksi hirttä pitää tarjota jokaikiselle, joka on aseeseen tarttunut, ylimmästä komentajasta alimpaan varusmieheen. Tosin hirsipuu on liian helppo ratkaisu, samoin niskalaukaus. Tuomion tulee olla sitä luokkaa, että siitä kärsii loppuelämänsä jokaisena päivänä.

Joppos123

Ihan samaa mieltä. Olisi vaan keskittynyt 24 karaatin kokovartalomulkku lentelemään kurkiaurojen kärjessä ja painimaan tiikereiden kanssa ilman paitaa niin kaikki olisi paremmin mutta kun ei.
On se kyllä aika pelle. Ihan samaa kastia kuin P-K:n tissiposki kimuli.

Qroquius Kad

En minä vertaisi tsaari Vladimiria Pikku Rakettimieheen:

Putler on pienikokoinen, ikääntyvä diktaattori. Hän on ilmiselvästi vakavasti sairas;
kilpirauhassyöpä on mainittu ja Ryssän taholta kiivaasti kiistetty, joten pitänee paikkansa.
Miesparka yritti palauttaa Neuvostoliiton viimeisten elinaikojensa kunniaksi ja seuraajiensa perinnöksi, mutta voi!

Pikku Rakettimies sen sijaan on isältään asemansa perinyt nuori nautiskelija.
Ei hänellä ole mitään halua alkaa riehua mihinkään suuntaan niin, että se estäisi häntä syömästä, juomasta ja naimasta niin paljon kuijn haluttaa.

Jos hän joutuisi vaikkapa nyt Ryssän touhujen takia samanlaiseen pakkorakoon kuin Putler, uskon hänestä köytyvän nopeasti varsin Mukava Kaveri.

pah

Jaa että miksikö Venäjä sotii? Putinin hyökkäyksen motiivit taitavat olla kuten on tuonut julki, eli NL/Keisarikunnan- alueiden ja puskurivaltioiden ryöstö ja ko. maiden ja niille rakennettujen tilusten palauttaminen imperialistisen roistovaltion yhteyteen.

Paremmin rakennettujen alueiden toimiva infra ja rakennukset toki pitäisi saada ryöstettyä mahdollisimman pienin vaurioin ja jos mahdollista kokonaan vahingoittumattomana.

Luonnonvaroissa kylpeävä Venäjä ei tietenkään välttämättä tarvitsisi meidän velalla ja vaivalla rakentamia tiluksia sen enempää kuin Ukrainan öljyä, kaasua ja hiiltä, mutta kuten kunnon kasakat aina, toki ne silti voi kaapata kuljeksimasta sillä kyseessähän on aivan valtavan tuottoisa ryöstö.

Qroquius Kad

Ei se ole oikein kannattava ryöstö sellainen, jonka saalista ei voi hyödyntää;
jos Ryssä saisi kahmittua kaiken Ukrainan kaasun ja öljyn, se päätyisi Lännen taholta täydelliseen saartoon.

Siinä ne sitten yrittäisivät myydä kaasua ja öljyä kiinalaisille, jotka määräisivät hinnat.

Joppos123

Kiina odottaa vesi kielellä kuinka puten armeija saa lopullisesti selkäänsä. Kiinaa kiinnostaa aikalailla kovasti siperian luonnonrikkaudet ja kun ostajia on vähän niin hinta tullee olemaan mitätön.
Jos putte ei suostu niin Kiina marssittaa miljoona vinosilmää pelastamaan paikalliset duunarit kansanmurhalta.
Kinuskit ovat shakinpelaajia ja miettivät asioita pidemmälle kuin me länkkärit.
Hyöty voi olla vaikkapa parin sukupolven päässä.
Putte on aika paskassa tilanteessa.
Valmiusarmeija saa selkäänsä Ukrainassa, Suomi on menossa NATO:on ja Kiina läähättää niskaan.
Mahtaa olla lastentappajalla unettomia öitä ja se sille ihmispaskalle suotakoon.

Qroquius Kad

Länkkäreillä kvartaali on neljännesvuosi, kiinalaisilla neljännesvuosisata.
Ryssämiesten keskimääräinen elinikä puolestaan alkaa lähestyä vodkan alkoholiprosentin numeroa, joten aika on kiinalaisten puolella.
Tsaari Vladimir on päättänyt vielä nopeuttaa kelloa…

pah

Siinä vaiheessa kun Venäjä miehittää Puolan, Baltian, Pohjoismaat ja muut vastaavat niin olisi kiva muistaa ennen evakkoon lähtöä välttää vahingoittamasta ja varsinkin polttamasta tiluksiamme ja muistaa siivota ja putsata kunnolla paikat jotta uusien asukkaiden varmasti kelpaisi asettua asumaan ehjään ja siistiin huusholliin.

Mahdolliset remontit ja muut korjaukset olisi myös syytä saada valmiiksi että uusien isäntien kelpaa sitten olla. Huomaavaista olisi jos evakkoon lähteneiden huoneistojen, talojen ja kiinteistöjen asukkaat voisivat vaikka leipoa pullaa ja laittaa muutenkin pöydän koreaksi uusia isäntiä varten.

Mukavaa sitten joskus käydä turisteina kuin Karjalassa kuunaan katsomassa luovutettuja tiluksia jotta onko uudet isännät pitäneet paikat yhtä hyvässä kunnossa.

Kuhan kyselen

Missä ovat todisteet?

Minä

Ei ainakaan putkosnäköisellä ämveelehdellä. Tai saattaa siellä ollakin, mutta keksityt todisteet siinä tapauksessa.

marko

kaikki tietää, että kyseessä oli ukrainalainen ohjus joka ammuttiin ukrainan hallitsemalta alueelta.. melkonen tukholmansyndrooma sulla päällä 🙂

Vladimir

Paavo taitaa saada rahoitusta CIAlta (sialta), heh

http://www.voterig.com/cia.mp4

Propagandasota käy kuumana.. puolin ja toisin

Runtiti-pou

Noinhan ne tosiaan soti natsejakin vastaan. Lentokoneet iskivät pakolaisjuniin ja -kulkueisiin. Jopa yksittäisiin ihmisiin. Niin tosin Lännenkin koneet. Natseja vastaan nytkin touhuavat.

Jo toisen Tshetshenian sodan alkuvaiheessa, kun joukot olivat vielä Venäjän puolella lähtökuopissa, Putin teki ohjusiskun täydelle torille toriaikaan Groznyissä.

Kyseessä on saatnallinen pahuus ja tietoinen massamurhaaminen. Venäjän vallanpitäjät ja vallitseva kulttuuri ja traditio siellä edustavat hirvittävää rikollisuutta

Ville

Onkohan toi kaikki Ukrainan julkaisema sotapropaganda totta? Venäjän propaganda on ainakin valhetta, senhän tietää kaikki. Tietääkö PT?

Sherlokki suvakko

Jäljistä päätellen on käytetty rypälepommia? Samaisesta pommista propakoi ryssä jossain donpassissa, mutta jälki ei ollut läheskään yhtä rumaa. Vittu kun surettaa nähdä pienen lapsen ruumis!!!!

Joppos123

Putte ja sen täälläkin alapeukuttavat fanit vemputtavat sellaisten kuvien ääressä.
Osoittaa vain kuinka äärimmäisen pahoja ei edes ihmisiä ne ovat.
Tuollainen saasta pitää poistaa maailmasta.

marko

tuonne ammuttiin kaks. donbassiin yks.

Suomi Finland

Vieläkö täältä löytyy kannatusta VKK:lle? Nyt on naamiot pudotettu ja inha puttepossun naama näkyy Ano Turtiaisen naamion alta. Sehän on viimeisen päälle Venäjän mies.

Valta kuuluu Kremlille on aivan oikea nimi mokomalle ryssän desanttikaartille.

Suomi Finland

“Ano Turtiaisen mukaan sopimuksen osapuolet ovat sitoutuneet edistämään keskinäistä yhteistyötä hyvän naapuruuden hengessä.”

Ano näyttää olevan mies, joka on pahempi petturi kuin mitä Urpo on ollut koskaan.

Sopimukset ovat Venäjälle joko arvotonta ilmaa tai sitten kiristysväline.

Suomi Finland

Kaikkein pahin pettuuruus, mihin suomalainen voi syyllistyä, on vehkeily ryssän kanssa omaa isänmaata vastaan.

marko

kohdallasi taikatemppu on onnistunut.

Joppos123

Mätisäkkianus on putlerin kullinlutkuttaja pahimmasta päästä.
Ei sille tapetut lapset merkkaa mitään.
Aika häiriinryneitä tältä pallolta löytyy.
Ryssä on kuin ISIS.

Sherlokki suvakko

Joo, tai siis ei. VKK n alussa oli eri meininki ja eri syistä, täten liityin VKK hon ensimmäisten joukossa heittäen samalla persut mäkeen. VKK ssa heti vaalien jälkeen alkoi kähmäily ja Anon kiukunpurkaukset omilleen sai kyllä muuttamaan jo silloin mieltäni, et tää oli tässä, kaikkeen saa vaan pettyä. Ei enää minkää näköistä puoluetta, enkä tule todennäköisesti äänestämäänkään. Saa haukkua vapaasti, kiitos!

Suomi Finland

Tietty sitä voi äänestää ja sanoa sitten julkisesti, ettei ole äänestänyt. Kummassakaan tapauksessa ei tarvitse kuunnella sössötyksiä. Äänesti, tai ei.

Suomi Finland

Musti vai Vahti?

Sanon, että Hauho.

Maja Majava

Hyvä Paavo!

Joppos123

Jos nukkuvat heräisi eikä vain urputtaisi netissä niin jokin muutos voisi olla jopa mahdollista.
Äänestämättä jättäminen on mielestäni lupaus pitää turpansa kiinni.

Qroquius Kad

Asenteesi on täysin ymmärrettävä, veli P.T.:
olet joutunut puun ja kuoren väliin.
Vihaat Ruotsin maahanmuuttopolitiikkaa, mutta et kuitenkaan halua sen muuttuvan, koska muutos iskisi sinuunkin.

Ruotsin maahanmuuttopolitiikka on tuottanut niin paljon tuhoa, että jos ruotsalaiset saisivat unkarilaisherätyksen ja äänestäisivät Sverigedemokraternalle 77% edustuksen riksdageniin, Jimmie Åkessonin SD-hallitus ryhtyisi Kansalliseen Suursiivoukseen.
Siinä lakaisisi Suuri Luuta Ruotsista lopulta myös kaikki hyötymaahanmuuttajat.

Sellaisetkin kuin P.T.Kangas.

Joten en minä sinua syytä.

VMP

Rkpeen välistävetävät kurpat äänestävät aina ja suunnittelvat uusia tapoja kupata suomalaisia jokainen ei annettu ääni on ääni ruotsalaisille (buureille)..

Sherlokki suvakko

Tsemppaan! Kun ei saakkaan mitään, niin on turha pyytääkkään mitään ja on vaan parasta jättää äänestystoivomuslappu täyttämättä. Tyydyn siihen mitä annetaan, kun ei vaan jaksa tätä touhua saatana. Onko se muka niin, että äänestämälläkö ostat itsellesi elämän, vai mitä vittua se tarkoittaa? Tää hallitusten suvakointihimo ON saavuttanut jonkinlaisen lakipisteen!

Suomi Finland

Aluksi ajattelin, että Valta Kuuluu Kremlille on väännetty vaan ihan piruuttaan irvailumielessä kun se on kerran mahdollista. Nyt on paljastunut kuitenkin, että nimi on mitä osuvin.

Joku rokotevastaisuus vs rokotemyönteisyys erimielisyys on ihan pikkuasia sen rinnalla, että puhutaan aidosta isänmaallisuudesta vs ryssän nuoleskelusta/isänmaanpetturuudesta.

Ryssä on vihollinen niin kauan kuin siellä on vallassa sellaista porukkaa, jotka ylläpitävät niitä Martti Karin luennossaan mainitsemaa mongooliajoilta lähtöisin olevaa soopaa.

Ryssänmaalla on tietysti sellaista porukkaa myös, joka on erilaisen politiikan kannattajakuntaa. Aika näyttää, mitä tapahtuu. Pelkään, että meidän sukupolvemme ei tule näkemään erilaista Venäjää, mutta toivon kyllä, että sekin maa tulisi ruotuun.

Rullattu

Näin on.
Tuohon ei ole lisättävää.

Joppos123

Anus turtsi on samaa sakkia kuin anus pötkönen. Isänmaanpetturi jolla kuola valuisi jos ryssä valtaisi Suomen.
Osoittaa vain sen faktan toteen, että ei viides kolonna minnekkään ole hävinnyt.
Kuvottavia kansansavihaajia.

Qroquius Kad

En minä pitäisi Ano Turtapäätä maanpetturina, ennemmin hyödyllisenä idioottina, joka on nyt tajunnut asemansa eikä enää osaa muuttaa suuntaansa.

Trampas

Meitsillä ei enää Goosfraba toimi.

marko

Mitenhän tutkimukset etenee vai kokeileeko ne vaan taas unohtaa koko jutun?

KuSSpiä

Ihana ku päästää puolustusliitto Natoon, niin voidaan hyökätä Al-Qaidan ja muiden terroristiporukoiden rinnalla eri maihin! Ihkua! Irakisskin miljoona murhattiin Naton toimesta.