Tekeekö Jallu liveskriimauksen maaillmanennätyksen?

Jos ei ole muuta tekemistä, niin voi kuunnella lämmintä jorinaa Jallun Youtube-kanavalta, jossa meneillään jos ei maailman, niin ainakin Suomen ennätys livesrkiimauksessa. Tällä hetkellä livelähetystä on kestänyt reilu 24 tuntia. Sinä aikana on tapahtunut monenlaista, mm. sammuminen.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.