Onko nyt aika aloittaa Suur-Suomen rakentaminen?

Maailmanrauhan ja yleisen hyvinvoinnin kannalta olisi tietenkin parasta, jos Neuvostoliitto – tai Venäjä, joksi sitä nykyään taas kutsutaan, pilkottaisiin pieniksi kansallisvaltioiksi.

Uralin tällä ja tuolla puolen on kymmeniä etnisiä kansallisuuksia, jotka menestyvät ilman globalisti-imperialistivaltio Venäjää. Monet mongolikansat, kuten esimerkiksi burjaatit asuvat tälläkin hetkellä Burjatian tasavallassa, jossa on oma perustuslaki. Vain raha ja ulkopolitiikka on Venäjän kanssa samaa. Burjatia oli itsenäinen mongolivaltio 1700-luvulle asti, jolloin se liitettiin Venäjän keisarikuntaan.

Venäjä on sitten pikkuhiljaa sortanut ja vienyt Burjatialta myös itsehallinnon ja nykyisin se on jonkinlainen autonominen tasavalta.

Samanlainen tulevaisuuden valtio on myös Jakutia eli Sahan tasavalta, jossa asuu jakuutteja. He ovat ns. turkkilaista kansaa. Jakutia oli itsenäinen valtio jonnekin 1600 luvulle, kunnes Venäjä liitti sen yksipuolisella sopimuksella keisarikuntaan. Nykyään Jakutia voisi olla ihan hyvin itsenäinen valtio, sillä jakuuteilla on määrätietoinen pyrkimysl isätä suvereeniuttaan.

Suomen kannattaisi nyt aloittaa johtotehtävissä maailmanlaajuiset neuvottelut Venäjän ikeessä elävistä kansallisvaltioista ja heidän itsenäisyydestään. Olisi aivan ihanteellista, jos Venäjä pilkottaisiin etnisiin itsenäisiin valtioihin eikä Suomen selän takana olisi suurvaltaa, jonka oikkuja ja metkuja pitää miettiä vuosisadasta toiseen. Maailmanrauhan kannalta olisi suurteko, että Venäjä yksinkertaisesti romahdutettaisiin ja kukin etninen kansallisuus avitettaisiin itsenäiseksi valtioksi.

Venäjän vanhalle loistolle voisi jättää ehkä Moskovan ja Pietarin kaupunkivaltiot, mutta ei mitään muuta.

Suomi voisi näissä neuvotteluissa varata karttaan hahmottamani alueet Uralille saakka. Vähäväkistä seutua loppujen lopuksi, mutta paljon luonnonvaroja, joita Suomi voi hyödyttää. Lisäksi saadaan Muurmanskin ja Petroskoin satamat käyttöön, joiden kautta voidaan hyödyntää koillisväylää laivaliikenteen kaupallisessa vauhdittamisessa.

Jos tällainen puolue perustetaan, joka ajaa tätä asiaa, lupaan kirjoittaa kannattajakortin ja äänestää.

Subscribe
Notify of
guest
74 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Antti Tifa

Mulle riittäis, että Karjalan tasavalta liittyisi Suomeen jollain aikataululla.
Siinäkin riittäis siivoamista ja murheita ainakin kahdelle sukupolvelle.
Kyllä työllistäisi joka ainoan työkykyisen se savotta.

8f604ec592ed69eb.jpg
Olavi Koskela

Tai paremminkin ne alueet, jotka jouduttiin luovuttamaan pakon edessä kakkosrähinän rauhanteossa. Esmes Viipuriin lähtisin siivous- ja remppatöihin viivana. Kyllä sitä sielläkin työmaata olisi ihan nokko. Erityisesti vanha tuomiokirkko eli nk Agricolan kirkko on aivan pelkkinä raunioina.

Qroquius Kad

Eniten minä kaipaan Petsamon rannikkoa ja sen jäätymätöntä Liinahamarin satamaa.

Sam Colt

Paavo lie ottanut liian ison tujauksen kesken tekoista kiljua.
Vuodesta 1945 Suomi on pyrkinyt kehittymään ja vaurastumaan osaamisella ja tekemisellä sekä taitavalla politiikalla.
Ei sitä ajatusta tarvitse hylätä vain sen takia, että naapurissa sattuu tilapäisesti hallitsemaan verenhimoinen hullu.
Venäjä saa kyllä joskus laskun maksettavakseen tekemistään vahingoista.
Venäjällä ei enää ole ystäviä, Kiinakin odottaa vain pääsevänsä osille kun konkurssipesää jaetaan.
Maltti on nyt valttia ja hyvin valitut kumppanit.
Nyt pitää suunnitella eikä reuhata joutavia.

Littbucker Inc.

Ei Venäjällä ikinä ole ystäviä ollut. Venäjä on se mielenvikainen jätkä joka uhkailee hakkaavansa sut ellet oo sen kaveri. ”Ystävyys” Venäjän kanssa on aina perustunut perseennuolemiseen ja pelkoon siitä että ellei persettä nuole niin tulee ruumiita. Kuten nytkin Ukrainassa nähdään.

Asiantuntematon

Kiinaa kannattaa pelätä Venäjästä tulee sille loputtoman luonnonvarojen reservaatti alusmaa. Se joka hallitsee luonnonvaroja resursseja jotka länsimaissa mene toiseensuuntaan kuin Kiinan loputon laari Venäjällä tulee lähitulevaisuudessa olemaan se kiistaton ykkönen. Venäjä on vain se kiinan siirtomaa jossa on heidän tukemansa nukkehallitsija jo nytkin ilman Kiinan tukea Putin ei kauvaa porkuttaisi.Kiina pelaa vain peliään mutta jos joutuu valitsemaan lännen ja Venäjän välillä pitkällä tähtäimellä se on tietysti Venäjä lännessä sitä ei ymmärretä perustellaan vai nykyhetken kauppasuhteilla.

Qroquius Kad

Viime aikojen parhaasta biisistä on tehty suomalainen versio:

https://www.youtube.com/watch?v=d-UfIOzWFGE&t=118s

BAYRAKTAR!

Sumpit

Minulla on turkkilainen kahvinkeitin nimeltä BAYRAKTAR!

Nirizovski

Hupaisaa että kartalla ei huolittu Ahvenanmaata mukaan. Eikä Arktista, seki o VITTU MEIRÄN!

Nirizovski

Ja meillä on jo niin paljon irakilaisia ja somaleita että nekin maat o VITTU MEIRÄN!

Typerää touhua

Ainakin sossumaksujen osalta.

Särmääjä

Ensin sanot että Venäjä pitäisi pilkkoa kansallisvaltioihin ja sitten samaan syssyyn että Suomeen pitäisi liittääkin hirveä määrä alueita Venäjästä.

Qroquius Kad

Mitä me sitten niillä tekisimme?
Lisäksi tuolla alueliitoksella olisi aikamoisen pitkä eteläraja vartioitavaksi.

Sellaista

Mitä hyötyä niistä puista on jos metsäkoneyrittäjät laittavat hanskat naulaan kun ei vain enää kannata koko homma. Metsäkoneyrityksissä palaa moottoripolttoöljyä muuten 100-miljoonaa litraa vuodessa, sekä dieseliä palaa 20-miljoonaa litraa. Samoin maanrakennus voi käyttää aika samoja lukuja löpöä vuoteen. Nyt moottoripolttoöljy maksaa jo yli 1,30€/litra, kiitos hallituksemme. Diesel maksaa jo 2,30€/litra.

Nythän on tullut jo maatiloilta myöskin uutisia että lopettavat kokonaan maanviljelyn, koska ei homma kannata enää noilla polttoaineen hinnoilla ja lannoitteiden hinnoilla. Vihervasemmistohallituksella ei ole aikomustakaan saada hintoja alemmas, koska joku keksitty ”ilmastokriisi”. Kokoomus ajaa myös samaa typerää ilmaston pelastamista.

Mahdolisuudet ovat 0, näistä syistä.

Last edited 2 vuotta sitten by Sellaista
Sellaista

Kaikki uudet puolueet jäävät vain sinne 5% kannatukseen kuten nämä kaikki VKK ja sinimustat liikkeet ja muutkin. Niin siinä käy. Typerät äänestäjät aina vain äänestävät samat Kokoomus (Taantumus), SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto sekä Keskustaa ja sitten valitetaan kun alamäki jatkuu. Niin se menee aina.

VMP

Noiden uusien puolueiden ainut tehtävä on nähtävästi kerätä persuilta typerät äänestäjät pois jottei ne vaan pääse hallitukseen, moisia puolueita ei näitä muita puoluita rokottamaan ole. Jos jotain salaliittoa pitäisi epäillä niin voisi jopa luulla, että nämä vanhat samat puolueet ovat jossain tekemisissä noiden uusien puolueiden kanssa koska ovat ainoita jotka niistä hyötyvät.. Ja jostain syystä nämä uudet puolueet käyvät vielä kaikkein kovaäänisintä kamppanjaa persuja vastaan… Sitten kun lukee niiden kommentteja niin ovat vielä kovin venäjää puolustavia.

Pena

Teoriasi voisi hyvinkin pitää paikkansa. Eikä yllättäisi. Kyllähän valtamedia on monesti pitänyt lokakampanjaa perussuomalaisten kannatuksen romahduttamiseen. Nämä pienpuolueet tekevät tätä samaa. Tarpeeksi tyhmiä äänestäjiä kun löytyy niin kuvittelevat, että nämä sinimustat ja vkk olisivat joku pelastus. Samoin kun kuvitellaan kokoomuksen olevan, vaikka se on sama tuhon tie, kuten nykyinen vihervasemmisto hallituskin.

Qroquius Kad

Kylähän tuo PS:n Unkarin veljespuolue Fidesz on yksinkin koitunut unkarilaisten pelastukseksi islamisaatiota vastaan, joskin sekin pitää parlamentissa sikäläisiä kristillisiä apupuolueenaan.

Mitä puolueiden väliseen yhteistyöhän tulee, sehän se juuri on vienyt Suomea tuhoon:
tämä Sössöjen, KaKojen, Kepulien ja viherkommunistien saumaton yhteistyö persujen patoamiseksi.

Zervuskahaidis

Uusien puolueiden tulisi kirittää isompaa samanhenkistä puoluetta, että jos tämä ”maltillistuu” liikaa ja luopuu kaikista jyrkimmistä ajatuksistaan, niin takavasemmalta löytyy yksi tai useampi kirittäjä, joka kyllä kerää jäsenet & äänestäjät ja optimitapauksessa menee heittämällä ohi.

Kaikki munat samaan koriin harvoin toimii.

Zervuskahaidis

Mitä hyötyä…” uliuli valivali. Kuulostat siltä, miltä kaikki duunipaikan kitisijätkin, kun jotain uutta pitäisi tehdä – vaikka juuri viime kuussa valitettiin miten ”tää on aina tätä samaa, olis jotain erilaista”.

Kakarana luetuista Aku Ankoista on elävästi jäänyt mieleen Roopen esiteltyä (kenties hieman villejäkin) ideoitaan ja Akun nikoteltua: ”M-mutta k-k-kun…” Roopen murjaisema hieno vastaus: ”Sanat ’mutta’ ja ’kun’ EIVÄT KOSKAAN ole auttaneet VOITTOON!”

Pätee tähänkin.

Koheli Omampa

Onhan Mockbassa se KREMMEL (kuten ruotsalaiset ääntää) ja kremmelistä kaikki harmi nimenomaan pulppuaa.

Särmääjä

Natoko sitten suorittaisi sotilaallisen erikoisperaation Moskovan ja Pietarin demilitarisoimiseksi ja deputinisoimiseksi?

Qroquius Kad

Mikähän se sellainen voisi mahdollisesti olla?

h44

Onhan siellä valtava hiilinielu, ikimetsää silmän kantamattomiin. Ei tarvitsisi tehdä Suomesta luontoreservaattia.

Särmääjä

Puhut pilkkomisesta itsenäisiin valtioihin, mutta toi on alueiden jakamista ja liittämista eri maihin. Krimikin pilkottiin Ukrainasta itsenäiseksi valtioksi kun Venäjä otti sen ja liitti itseensä?

pah

”Olisi aivan ihanteellista, jos Venäjä pilkottaisiin etnisiin itsenäisiin valtioihin eikä Suomen selän takana olisi suurvaltaa, jonka oikkuja ja metkuja pitää miettiä vuosisadasta toiseen.”

Jep jep! Eiköhän näillä meidänkin herrojen melko rämäpäiseltä vaikuttavilla NATO-kuvioilla olekkin taustallaan joku vastaava kiero idea? Veikkaan että jossakin isojen poikien pelikuvioissa on tarkkaan mietitty ja suunniteltu että jotta ne tuon tyyppiset suunnitelmat saataisiin polkaistua eteenpäin niin idän karhu pitäisi saada tälläkin suunnalla houkuteltua astumaan sille viritettyyn ansaan, eli aloittamaan typeryyttään itse se sotiminen jonka jälkeen tie on auki. Tässä yhteydessä jostakin NATO:n ydinaseista höpiseminen lienee ärsykkeenä varsin tehokas houkute.

Sellaista

Kyllä tässä NATO voi olla paras vaihtoehto, ettei ala erikoisoperaatio Suomi. Johan siellä on Karjalan tiet jo kunnostettu ja levennetty, kaikki arvaa varmaankin että mikä on syy.

pah

Taidat olla oikeassa, eihän se ’puolustusliitto’ NATO tosipaikan tullen kuitenkaan uskaltaisi pistää tikkua ristiin vaikka kuinka jäsenten kimppuun hyökättäisiin.

Tässä kohtaa saattaa hölmömmilläkin herätä epäilevä kysymys, jotta mitä moisella hyvän sään poliittisella ’puolustusliitolla’ tekee?

Toiset sentään ampuvat ja hyökkäävät ja pätkivät sinua ja sitä sinun kampaviinereistä poliittisissa kokouksissa mättävää ’puolustusliittoa’ kaksin käsin pataan.

Luulisi että jossakin kohtaa sen puolustusliiton pitäisi uskaltaa tehdäkkin jotakin. Siis jotakin muutakin kuin vain ’puolustaa’ sua etäpalavereissa poliittisesti, mitä nyt kampaviinerikiireiltään joutaa.

Sellaista

Luepa tämä ja mieti uudestaan ihan kunnolla:

”Haave moninapaisuudesta asettuu mittasuhteisiin, kun verrataan Naton ja Venäjän voimaa: Venäjän puolustusbudjetti on noin viisi prosenttia Naton puolustusbudjetista. Vaikka ylivoimainen mahti Yhdysvallat jätettäisiin laskuista pois, olisi Naton muiden maiden yhteinen sotilasbudjetti yhä viisinkertainen Venäjään nähden.

Pekka Toverin mukaan Venäjällä ei olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia selvitä yhteenotosta Natoa vastaan. Siksi se ei ole sitä koskaan vielä yrittänytkään.”

No action talk only

Bundeswehrin entinen komentaja Klaus Naumann kiteytti hyvin Naton ja EU:n tilanteen eilen televisoidussa paneelissa, jossa oli mukana myös mm. Gustav Hägglund, siten että ylivoimaisimmallakaan aseistuksella ja varustuksella ei ole merkitystä, jos tahdonvoima ja päättäväisyys puuttuu ja se on Euroopan ongelma. Passiivisuutta perustellaan Venäjän ydinaseuhalla kun Putinin pitäisi pelätä Natoa.

VMP

Onko sulla mitään historian tietoa siitä mikä oli neuvostoliitto ja mitä se teki niille maille ja niiden kansoille? Onko sulla mitään muuta hajua kuin moskovan sijainti ja se kirkkosiellä venäjästä? Onko mitään hajua mitä ne tekee/on tehnyt siinä maassa? Onko sulla mitään hajuakaan mitä on venäläistäminen käytännössä?

Sherlokki suvakko

Kaikkein parasta olisi, et venäjä sotisi itse itseään vastaan, niin siellä loppuisi iänikuinen jauhaminen. Keskusjohto kaiken maailman pakkoineen on hidastanut kehitystä jo 100 vuotta. Eri kansallisvaltioiden kesken tulis kilpailua ns ”paremmuudesta”, näinollen se nostaisi taloutta nopeasti jaloilleen ym. Ns demokratia kuitenkin se pullonkaula, eihän se onnistu afrikassakaan, heimot käy ryöstöretkellä toistensa alueilla. Ja oligarkit vittuun oligarkkeja ei minnekkään.

Koheli Omampa

Oligarkit Arkangeliin!

Matti Hyyryläinen

Toiveenne on toteutunut..Neuvostoliitto käy parhaillaan itsensä kimppuun Ukrainassa..Ukrainan jälkeen joku vielä epäselvistä alueista alkaa selvittää välejään tuon aina yhtä vittumaisen ryssän perkeleen kanssa..Venäjän pystyttäminen otti sen 500 vuotta ja melkein yhtä monta miljoonaa alistettua ja tapettua naapuria..purkaminen sujuu nopeammin..Suomen olisi kivempi seurata näytöstä NATOn katsomosta eikä olla itse ottavana osapuolena kun jättiläinen kaatuu.

Make's perfect sense

Oho, pari tuntia sitten visioin paremmasta maailmasta, jossa venäjä olisi pienempinä palasina ja nyt Paavolla on jo kartta. Tällä vauhdilla projekti on viikon päästä valmis.

Tarjoan huomenna tuopposet, latvian pankkiin. Skål

Suomi Finland

Jos tuo toteutuu, muutan nimimerkkini muotoon Suur Suomi Great Finland.

Suur Suomen mainitseminen saa aina hymyn huulille.

Qroquius Kad

Se on ”Greater Finland”.

pah

Jos Venäjää haluaisi kohteliaasti edelleen kuvailla idän jättimäiseksi pelottavaksi karhuksi niin on vaikeaa olla huomaamatta että tuolle ”natseista ja homoista” hourivalle typerälle jättimäiselle karhulle ollaan parhaillaan tunkemassa Ukrainan suunnalla ”S-300 Surface-To-Air Missile System” kokoluokkaa olevaa dildoa perseeseen! Vieläpä ilman liukuvoiteita!
Seuratkaapa vaan sen suunnan tulevia tapahtumia. Tuota hieman perverssiä mielikuvaa on näet vaikea unohtaa kun seuraa miten hankalasti ja kivuliaan näkäisesti nuo turpa ja perse veressä ja häntä nolosti koipien välissä hiippailevat idiootit tulevat tulevassa ”voiton”- paraatissaan esiintyvät.

Sellaista

Nykyään kun joku gallup johdossa oleva Kokoomus (Taantumus), sekä SDP jos saavat olla tulevissa hallituksissa, tuhoutuisi tuollainen suur-Suomi myös melko nopeasti tämän seurauksena. Menisi liian kalliiksi eläminen hyvin äkkiä kun nämä nostaisivat verot tappiin. Sen seurauksena luonnonvaroja ei pystyisi käyttämään, koska polttoaineet liian kallista, eikä yrittäjiä löytyisi siitä syystä. Työkoneet ei sähköllä kulje vuosikymmeniin. Äänestäjät ilmeisesti haluavat kurjuutta lisää galluppien perusteella.

VMP

Niin ne kokoomus ja sdp yhdessä olisi yhdessä hallituskaudessa yksityistänyt tuottavuuden parantamiseksi(kok)/vanhusten oloja on parannettava(sdp) nuo kaikki läänit putinille, tai jollekkin ulkomaiselle sijoitusyhtiölle joille suomi maksaisi vuosittain vain ylläpitokorvausta noista alueista.

ATT

Ehdottoman kannatettava idea, varsinkin kun yhä useammat venäläisetkään eivät enää jaksaisi asua Venäjällä. Miksi turhaan siirtää ihmisiä kun voisi siirtää valtionrajoja?
Ongelma vain että Venäjän johdolla on ydinaseita ja he saattavat käyttää niitä jos kokevat suuruutensa uhatuksi.

En kyllä lähtisi perustamaan puoluetta tälle… Yhden asian puolueet ovat vähän turhia.

Namibian pääministeri

Varmasti onnistuu. Märissä unissa kaikki on mahdollista

Johan Pomppas

Jospa nuo alueet jossain vaiheessa järjestävät kansanäänestyksen ja päättävät liittyä Suomeen …

X

Tsuhnat tekee Suur Suomea!

Eläkepapat keinutuoliin!

Nämä Tuomiojat, Haloset, Göranperssonit, Lenahjelmwalleenit ym vanhat kuffanat ovat nimenomaan SYYPÄITÄ siihen että maailma on sen näköinen kuin mitä se on. He ovat tämän saaneet aikaan, joko tekemällä vääriä asioita tai jättämättä tekemättä sen mikä olisi pitänyt tehdä. Suu tukkoon nyt vaan! Poliitikot yli 68 vuotta pitäisi asettaa pois virasta ja hölötyskieltoon. He elävät vanhaa maailmaa ja ajattelevat vanhanaikaisesti, sitä samaa kuin 60-70-80- luvuilla. Maailma ei ole enää se sama vaan muuttunut. Kuffanat eivät tajua sitä vaan tunkevat sotkemaan asioita jotka eivät heille kuulu.

https://www.svt.se/nyheter/finsk-utrikestopp-svensk-finskt-samarbete-kan-vara-tillrackligt

hevosmies.

On se komeaa nyt kuolla tulevan suursomalian aamunkoittoon.

Koheli Omampa

Nämä Tuomiojat, Haloset, Göranperssonit, Lenahjelmwalleenit ym vanhat kuffanat ovat nimenomaan SYYPÄITÄ siihen että maailma on sen näköinen kuin mitä se on. He ovat tämän saaneet aikaan, joko tekemällä vääriä asioita tai jättämättä tekemättä sen mikä olisi pitänyt tehdä. Suu tukkoon nyt vaan! Poliitikot yli 68 vuotta pitäisi asettaa pois virasta ja hölötyskieltoon. He elävät vanhaa maailmaa ja ajattelevat vanhanaikaisesti, sitä samaa kuin 60-70-80- luvuilla. Maailma ei ole enää se sama vaan muuttunut. Kuffanat eivät tajua sitä vaan tunkevat sotkemaan asioita jotka eivät heille kuulu.

https://www.svt.se/nyheter/finsk-utrikestopp-svensk-finskt-samarbete-kan-vara-tillrackligt

Raatteentie

Paavo, eiköhän me vaan pysytellä näis nykyysiis rajoos, ei ny aivan mahrottamaksi ruveta.

Kake

Suomesta voi tulla lähiakoina koko maapalon johtaja, Sanna Marin olisi sen puheenjohtaja.

Blm Nato rock rock

Kova kannatus siionistiselle lgbt natolle. Ei kiinnosta nwo touhut.

Keisarilla eiolevaatteita

Natohan kannattaa noita pervoliikkeitä eli haiskahtaa kulttuurimarxilaisuudelle

VMP

Tuo naton salattu tavoite oli isolla otsikoitu ”kansallis”mielisellä sivustolla joten tuo argumentti on validia validimpi(fim) ja ainoa hyväksytty mielipide ”kansallis”mielisille. Suuri ”kansallis”mielinen fimaani neuvosto(totuus sivujen toimittelijat) on näin päättänyt joten paha mennä kiistämään muuten tuomitaan maanpetturi persuksi

Vaikka normaali ihmisille noiden uskomukset naton ainoasta tarkoituksesta kuulosta absurdeille kannattaa muistaa, että heille se on kuitenkin ainoa totuus eikä ole muita totuuksia aluha partsan!

VMP

Ne luultavasti amppuu kipaa päässä pitäviä tallitteilla aseistautuneita purim päivän nahkahomoja kremliin joka saa homofobiset venäläiset kansanmurhaaja kenraalit paniikkiin ja antautumaan ja ottamaan käskyjä ruoskaa pitelevältä..

Hessu Hemming

Tulitko ajatelleeksi – no, yhtään mitään, kun tämän kirjoitit?

K J

Karttafriikki postaa huvikseen kuvan…

VIIKINKIEN ALUEET!

Viikinkien alueet.png
Waltsu

Hienoa Paavo! Karttasi on jo liitetty huolellisesti Moskovassa niiden todisteiden joukkoon, jotka vääjäämättä todistavat Suomen hautovan vihamielisiä aikeita ja oikeuttavat ennaltaehkäisevän operaation Suomessa. Ydinasein tarvittaessa. Kiitos Paavo, kuulen Putinin sanovan.

Waltsu

Taidat olla putinisti, kun haluat niin kovasti auttaa häntä propagandassa.

Waltsu

Niin, jos minä olisin putintrolli toimisin juuri siten, että tekisin parhaani antaakseni hänelle ”oikeutettuja perusteita” tavalla tai toisella ”puuttua Suomessa vallitsevaan huolestuttavaan tilanteeseen”.

Sillä onhan selvää, että kirjoittamalla Putinin puolesta, en vaikuttaisi juuri mihinkään ja saisin vain vihat niskoilleni. Siitä on esimerkkejä. Mutta tekemällä päin vastoin ja levittelemällä vielä utopistisia hyökkäyssuunnitelmia nettiin auttaisin häntä paljonkin nimenomaan kotimaan propagandassa, jossa hänen kuitenkin pitäisi jotenkin perustella vaikkapa hyökkäys Suomeen.

Waltsu

Älä nyt esitä tyhmää.