Linköpingissä hengenvaarallinen tilanne, mellakoitsijat pukeutuivat poliisiunivormuihin

Linköpingin poliisi joutui todella pahasti alakynteen mellakoitsijoiden edessä. Poliisi joutui hylkäämään useita ajoneuvoja, joita mellakoitsijat sitten ryöstelivät.

Pahin tilanne tästä seurasi se, että useat mellakoitsijat varastivat poliisiautoista poliisien univormuja ja keltaliivejä. Sen jälkeen he pysäyttelivät autoliikennettä. Filmillä näkyy, miten yksi poliisin keltaliiviin pukeutunut nuorukainen leikkii liikennepoliisia.

 

Tällä filmillä näkyy, miten muslimimiehet ovat vallanneet useita poliisiautoja ja niiden takakontteja ja sisätiloja pengotaan. On luultavaa, että mellakoitsijat ovat saaneet haltuunsa myös poliisin aseistusta tai muita voimankäyttövälineitä.

 

Mellakoitsijat saivat varastettua monista poliisin pakettiautoista tavaraa, ennen kuin poliisi valtasi alueen takaisin.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
seant

Taitaa tulla Suomen ensimmäinen Nato-komennus Nato-maa Ruotsiin.

Qroquius Kad

Tekemään mitä?
Ei rikollisuus kuulu NATOlle.

Jorpa Kyyseppi

🤪🤣 Siihen mennessä nykyinen alistautuva ja häviävä hallitus on luovuttanut vallan pohjois-irakistanin kalifaatille, joka luonnollisesti julistaa sodan saatanallisille vääräuskoisille naapurimaille välittömästi.

Jorpa Kyyseppi

Tarkoittanet pohjois-irakistanin kalifaattia?

Ratkaisun avaimet

”Ali,sinusta tulisi aikanaan hyvä poliisi, sinulla on ystävälliset silmät ja leveät hartiat ja osaat arabiaa. Suomi tarvitsee maahanmuuttajataustaisia viranomaisia. Halla sinusta tulisi varmaan hyvä opettaja niin kantasuomalaisille kuin maahanmuuttajille. Säilytä arabian kielen taitosi, vaikka puhutkin vuoden kahden päästä virheetöntä suomea, tarvitsemme sinunlaisiasi!” (Sauli Kuha, Oulun poliisilaitoksen päällikkö, kolumni Eristämisestä integraatioon!, Oulu-lehti, 31.10.2015)

Minna Cunt

Tee jalo teko ja tarjoa asuntosi juhlapaikanhakijalle:

https://www.ouka.fi/oulu/asuminen-ja-rakentaminen/asuntojen-valivuokraus

Minä

Tarjoa asuntosi sosiaaliturvapaikanhakijalle. Hän laittaa sen päreiksi ja saat sitten haisevan asuntosi raunioina takaisin.

Minä

Uskomattoman typeriä ihmisiä löytyy poliisilaitoksen johdosta. Nykyisin tuollainen suvakkipää taitaa olla jo vaatimus virkaan pääsemiseksi ja uraputkelle. Ilmankos mennään silmät ummessa kohti suuria ongelmia.

Neuvostovastaisuus v.2

”Kaakkois-Suomen poliisilaitos on irtisanonut päällystöön kuuluvan poliisin.

Syynä on äärioikeistolaisten näkemysten aiheuttama luottamuspula.” (yle.fi 31.3.2020)
On uskomatonta, jos tuollainen syy kelpaa nykyään irtisanomisperusteeksi. Jatkossa voi sanoa irti kenet tahansa virkamiehen, jos mielipiteet vituttavat, naama ei miellytä, auto on parempi, kieltäytyy antamasta persettä jne, kunhan muistaa ilmoittaa syyksi ”äärioikeistolaisten mielipiteiden aiheuttaman luottamuspulan”. Jatkossa se voikin käsittää monia muita luottamuspulaa henkiviä asioita kuten ilmastokriisin epäily, monisukupuolisuudelle naureskelu kahvitauolla jne. jne.

Sorgen Sie

Uutisen päiväys meni väärin. Se on tältä keväältä eli 31.3.2022 eikä kahden vuoden takaa.

kari ilmarinen

Hups – eivätkö nämä olleetkaan hoitovajeen paikkaajia ja eläkkeiden turvaajia.. Se voitto tulee sitten pikkuisen myöhemmin, lupasi perunanenä Löfven. Taitaa olla aika pitkä odotusaika – ellei sitten tarkoiteta muslimien sharia-lakien voittoa..

Qroquius Kad

Ei ole poliisin vika, että hallituksessa istuu poliisiasioista vastaavina ministereinä viherpimppisiä tyttöjä, jotka kieltävät poliisia tekemästä työtään.

jorma

Helsingissä oli aikanaan Eläintarhan ajot. Ruotsissa ovat kopioineet idean, mutta muokanneet siitä sangen erilaisen formaatin. Voi elämän kevät sentään tuota näkyä.

kanander

Kyllä ovat ainakin Linköpingin pollarit hempulisakkia vai akkojako lienevät. Miksi ne eivät käyttäneet aseita, kun poliisin omaisuutta ryöstettiin?

Mr X

Ei Helvetti !!!! Armeija hoitamaan virkaa,muuten homma senkuin pahenee.

Stefan Lööööfvenni

Ei rassismia voi korjata aseilla! Alistuminen ja nöyristely on ainoa oikea tapa!

pöh

Ja Ruotsinko kanssa meidän pitäs joku puolustusliitto tehdä?
Johan venäläiset kuolisi nauruun 😀

Anonyymi

Miksi tällaisia videoita ei näytetä Suomen televisiossa? Monet täällä uskovat varmaaankin, että Ruotsi on edelleen sama hyvinvoiva kansankoti ja pahat puheet panettelua ja rasismia.

Qroquius Kad

Koska Suomen valtamedia ei halua suomalaisten näkevän tällaista.
Jätän kotitehtäväksi pohtia, mistä se voisi johtua.

Antti Tifa

Jahas, juutuupistakin löytyy jo jotain. Olkaapa hyvä.
https://www.youtube.com/watch?v=-Gv1IVQ7f_g

Lallukka

Vittu on ne… Vittu nehän on viisaita nääs.

Minä

Tuollaista jälkeä syntyy, kun on vihervassujen ja muiden ns. suvaitsevaisten maahanmuuttopolitiikkaa. Järjen puute tapaa johtaa ongelmiin. Niin yksinkertaista se on.

Vaan kun osa kansasta uskoo kuvitelmaan, että kun joku sosiaaliturvapaikanhakija astuu rajan yli Suomeen, muuttuu saman tien älyllisesti ja kulttuurillisesti suomalaisen tapaiseksi osaajaksi.

Puhuvat rikkaudesta ja kansainvälisyydestä. Tuloksena on kansainvälisiä slummeja ja maan köyhtymistä.

Juha Sipilä

OLEN SHOKISSA, SITÄ ON JO JATKUNUT MONTA VUOTTA🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Heiku

Hyi. Kauheaa väkivaltaa. Pois maasta. Karkotus. Kirjanpolton tulee olla sallittua. Mikäli ei sitä hyväksy, karkotetaan.

Fatwantarkistaja

Yhtä järkevää ottaa pakolaisia kuin ampua ydinohjus Moskovaan. Sitten ihmetellään huuli pyöreänä, että mitäs nyt tapahtuu.

Qroquius Kad

Paitsi että nämä riehujat eivät ole minkään kriteerin mukaan pakolaisia.

Juha Sipilä

OLEN SHOKISSA.