Linköpingissä hengenvaarallinen tilanne, mellakoitsijat pukeutuivat poliisiunivormuihin

Linköpingin poliisi joutui todella pahasti alakynteen mellakoitsijoiden edessä. Poliisi joutui hylkäämään useita ajoneuvoja, joita mellakoitsijat sitten ryöstelivät.

Pahin tilanne tästä seurasi se, että useat mellakoitsijat varastivat poliisiautoista poliisien univormuja ja keltaliivejä. Sen jälkeen he pysäyttelivät autoliikennettä. Filmillä näkyy, miten yksi poliisin keltaliiviin pukeutunut nuorukainen leikkii liikennepoliisia.

 

Tällä filmillä näkyy, miten muslimimiehet ovat vallanneet useita poliisiautoja ja niiden takakontteja ja sisätiloja pengotaan. On luultavaa, että mellakoitsijat ovat saaneet haltuunsa myös poliisin aseistusta tai muita voimankäyttövälineitä.

 

Mellakoitsijat saivat varastettua monista poliisin pakettiautoista tavaraa, ennen kuin poliisi valtasi alueen takaisin.