Linköpingissä jättimäinen mellakka – poliisi joutui perääntymään

Linköpingissä on täysi rähinä päällänsä kun pillastuneet muslimit laittoivat pystyyn mellakan. Muslimimiehet ovat hyökänneet lähinnä poliisin kimppuun. Syyksi mellakoille ilmoitetaan Rasmus Paludan, joka aikoi pitää kaupungissa manifestin, mutta jota ei kuitenkaan toistaiseksi ole pidetty.

Tanskalaisen Stram Kurs-puolueen Rasmus Paludan oli ilmoittanut pitävänsä klo 15.30 alkaen mielenosoituksen Linköpingissä, mutta ainakaan toistaiseksi mitään mielenilmausta ei ole tapahtunut.

Tämä ei kuitenkaan hillinnyt pillastuneita muslimeja, jotka aloittivat yleisen älämölön maahanmuutajien ongelma-alueella Skäggetorpissa. Paikkoja rikottiin ja ainakin yksi poliisiauto sytytettiin tuleen. Poliisi joutui perääntymään, mutta palasi paikalle kymmenien mellakkapoliisien voimalla. Alla filmillä otantaa, minkä muotoisesta tapahtumasta on kyse.

 

Alla filmillä kuvaa kun musliminuorukaiset hyppivät poliisiautojen katoilla ja laittavat virkavaltaa 6-0.

 

Poliisiautokolonnan päälle hyökätään. Joku nuorukainen on saanut varastettua poliisitakin itselleen.

 

Monilta filmeiltä näkyy kuinka kaduilla on satoja muslimitaustaisia miehiä. Mölyn määrä on kovan puoleista.

 

Toiselta filmiltä näkyy miten poliisi on kuitenkin joutunut perääntymään ja on menettänyt otteen täysin. Muslimit ovat sulkeneet liikenteen ja laittaneet tiesulkuja kuin sotatoimialueella konsanaan. Poliisi joutui pakenemaan paikalta.

 

Kymmeniä autoja on sytytetty tuleen ja ainakin viisi poliisia on viety ambulanssilla sairaalaan. Poliisi on ottanut kiinni viisi henkilöä epältynä väkivaltaisesta mellakasta.

Mellakat syttyivät sen takia, että Rasmus Paludan oli ilmoittanut pitävänsä Linköpingissä ns. koraanipeijaiset. Linköpingissä sellaisia ei kuitenkaa ole pidetty, mutta useilla paikoilla ympäri eteläistä Ruotsia on poltettu koraanikokkoja.

Linköpingin sairaala on suljettu, sillä viranomaiset pelkäävät mellakoiden leviävän sairaalaan.

Seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Idiootit

Itse odotan, että nämä tulevat Suomeen. Ajan myötä. Sitten seuraan mielenkiinnolla suvakkien sekä poliitikkojen väliinmenoa. Että panderollit kiljuen, meillä on unelma. älkää riehuko. Älkää lietsoko vihamielistä ideologiaa. Naisia kohtaan. Tissit esillä. Tuskinpa tullaan näkemään. Ideologia, mikä on tappanut satoja miljoonia. Mahtavaa. Koska on festarit?

terhomatti.hämeenkor

Vitun murjaanit, ne ei muuhun pysty kuin älämölöö kummastakin päästä!

Islam on Rakkaus

Saakelin rasistinatsit tulevat islamilaiseen maahan haukkumaan muslimeita!!!! Onhan se ymmärrettävää että suurin osa rauhaa rakastavasta kansasta pillastuu kun noin ärsytetään. Kaikki ottivat töistänsä palkatonta vapaata taistellakseen FASISMIA vastaan!!!!!

Idiootit

Kyllä. Muslimit taistelevat ruotsissa tulevasta valtiovallasta. Ettekö nyt tajua!?

Sellaista

Sellaista menoa taas. Varmaankin on kohta Suomessa samanlaista, jos typerät äänestäjät äänestävät Kokoomuksen (Taantumuksen), eduskuntavaali voittoon ja SDP sinne mukaan. Ilmeisesti näin kansa haluaa galluppien perusteella.

Ketään ei kiinnosta

Se on jo. Sama meno. Valtamedia kirjoittaa unohdettujen iskelmä tähtien elämästä, ennenkuin muslimien uhreista. Joita on jo melkoisesti. kuolleita sekä raiskattuja.

Evplasse

Menetetty maa, stä saa mitä tilaa

Unelma Painajainen

Vesitykeillä viilennystä muhmettien niskaan!

Johan Steel

Olipa hyvä ettei ullut ajettua keskustan kautta Bauhaukseen tänään, tuulilasiaa on jo muutenkin pieni häränsilmä kuskinpuolella. Vai oisko mahdolliset vauriot saanut lasivakuutukseen?

Mami

Eikö noita älämölöjä saa pois, takaisin kotisatamaan kun eivät kunnioita ollenkaa maan lakeja???? Omituista, että annetaan tuollatavoin meuhkata!!!

Vuodesta 1992

Oliko tuo kirjoitus vitsi?

Allu

Keharit ölisee polttaa kaiken ja tempasevat hanskaansa kaupanpäälle eipä yllätä kun on kehareista kyse !!

Asko L

No, minkäs noille mahtaa nykylainsäädännöllä ja poliitikalla. No can do… Voi vain nauttia typeristä päätöksistä.

Mr X

Armeija toimeen,niinkuin unkarin rajalla tarjoilivat pippuria APINOILLE,kun yrittivät punkea rajan yli. Oli ilo silmälle,kun Abdullah ja Ismail saivat suitsuketta silmille, voi että.

Qroquius Kad

Ruotsilla ei ole toimivaa armeijaa, eikä sellaisia johtajia kuin unkarilaisilla.
Itsekukin voi pohtia tykönään, miksi näin on.

Jouni S.

Eipä voi liikaa korostaa, miten tärkeää on, että on esimerkiksi Pt, joka pitää näitäkin ongelmia esillä ja jakaa tietoa!
Valtamediastahan näitä ei löydy, koska siellä toimitaan vain (erilaisia tukieuroja jakavien) päättäjien uutiskanavina.
Ja uutiskynnys ei vaan ylity, koska se konkreettisesti osoittaisi eräiden tahojen ajaman politiikan tuhon tieksi, ainakin kantasuomalaisille.

liisa vtuhorsmanperse

Järkyttävää tämä kyllä on miten tähän on tultu ,poliisi ja pelastustoimi joutuu suojautumaan ja pakemaankin kehistysmaiden alikehittyneitä lajeja, jotka ovat itse tyhmyyttään päästäneet maahan osa suorastaan haettu, Minusta noiden palautus viidakkoon ja aavikolle olisi inhimillisin ratkaisu ja humaania. Osa varmaa tehnyt hirvittäviä rikoksia myös viidakossa ja aavikolla, ainakin suomessa tuota on käytetty perusteena estää palautus!? Aika kipeää kyllä.

Heiku

Iso epäonnistuminen poliisilta. Ainut järkevä teko koraania kohtaan on polttaa se. Suosittelen ja rohkaisen tähän ihmisiä. Kirja tulee saada polttaa ilman mitään ongelmia. Se on tapa ottaa kantaa asioihin.

timo

Ei tuo mitään pillastumista ole vaan musujen peruschillailua ja hengailua.
Sitten kun ne pillastuu alkaa nyrkit, teräaseet tai aseet puhua.

Ed Falcon

I HATE VERTICAL VIDEO. I got Vertical Video Syndrome. I simply hate vertical video so much it gives me goose bumps, rash, convulsions, vomiting and insomnia.

Totuutta kehiin

Suuri vaara on päästetty valloilleen. Valloitus on pistettävä kuriin. Ei vain odotellessa seuraava riehumista, kun tuolla se on tapana.

Mr X

Paavo & co tekee niin hyvää työtä,kertoo asiat,niinkuin ne ovat. Kysy il,is,hs ja kaikki muut ” totuuden mediat ” , mitähän UNOHTIVAT kertoa…….muslimit,se rauhan uskonto.