Poliisi tutkii Espoossa tapahtunutta kahteen nuoreen kohdistunutta törkeää pahoinpitelyä

Poliisin esitutkinnassa saamien tietojen mukaan pieni joukko nuoria oli sopinut sosiaalisessa mediassa tapaamisen, jossa oli tarkoitus selvittää aiemmin tapahtuneita asioita. Paikalle saapui kuitenkin sovittua suurempi joukko, ja kohtaamisen yhteydessä useat nuoret kohdistivat lyöntejä sekä potkuja kahteen nuoreen.

− Poliisi otti pian tapahtumien jälkeen kiinni yhden nuoren henkilön törkeästä pahoinpitelystä epäiltynä. Kaksi muuta poliisin tapaamaa epäiltyä ovat alle 15-vuotiaita, eivätkä he siten ole rikosoikeudellisessa vastuussa, kertoo tutkintaa johtava rikoskomisario Aura Lehtinen.

Ensihoito tarkasti uhrien vammat, ja heidät ohjattiin lisätarkastukseen sairaalaan. Asian esitutkinta on poliisilla kesken.

Videon kuvaaminen ja sen levittäminen sosiaalisessa mediassa voi täyttää rikoksen tunnusmerkit

Pahoinpitelyä seurasi lukuisia nuoria, ja osa heistä kuvasi tapahtumat. Video tapahtumista leviää edelleen sosiaalisessa mediassa.

Poliisi muistuttaa, että videon kuvaaminen ja lataaminen sosiaaliseen mediaan voi täyttää rikoksen, kuten esimerkiksi yksityiselämää loukkaavaan tiedon levittämisen, tunnusmerkit. Videoita ei tule jakaa eteenpäin. Sen sijaan tieto videosta tulee ilmoittaa poliisille, ja sen voi myös ilmiantaa sosiaalisen median kanavan ylläpitoon.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Vakavissa rikoksissa pitäisi olla alle 15-vuotiaidenkin riksoikeudellisessa vastuussa.
Oppivat että voivat tehdä mitä vain, niin joku puukkokin heiluu sitten helpommin.
Varsinkin nää “tietyt jengit” kun ei tunne mitään omantunnon tuskia edes tappaessaan jonkun.

BLM Deluxe

Somalihan oli aidosti yllättynyt että puukottamansa mies kuoli puukoniskusta. Ja se oli sitten rasismia kun siitä ei Suomen laki tykännyt yhtään vaan päätti rasistisesti rangaista mustaa tappajapoloista, aitoa ja ainoaa uhria.

Anonyymi

Eikö sitä rikosoikeudellisen vastuun ikärajaa nyt voida mitenkään alentaa? Kyllä nämä gangsterinalut pitäisi pysäyttää ennen kuin on liian myöhäistä. Auttaako edes hallituksen vaihtuminen ensi keväänä? Pahaa pelkään, että suomalaiset, jotka seuraavat vain Yleä ja Hesaria äänestävät kuten aina ennenkin ja maailmanhalaus jatkuu.

Qroquius Kad

Sitä voisi alentaa yksinkertaisesti lakia muuttamalla normaallla lainsäädäntömenettelyllä.
Mutta sitähän suomalaiset eivät halua, koska eivät äänestä sellaisia edustajia jotka tämän tekisivät.

Eipä silti, ei sellaisia ehdokkaitakaan kyllä ole viime vaaleissa ollut…
Suomen kansa siis haluaa tätä.

Jorpa Kyyseppi

Kyllä. Etenkin väkivaltarikoksissa. Lapsikin ymmärtää että toista ei saa vahingoittaa. Jokin paremman kulttuurin tai kommunismin edustaja ehkä ei? Ja jos ei niin sitten on syytä opettaa jos kotona ei sitä opeteta tai jopa opetetaan toisin.

Lastenkotiin vedelle ja leivälle sekä tukka pois, hiukan voi teettää pakkotyötäkin. Ehkä vähän piiskaa myös jos ei muuten mene perille. Niin oppi Corn Pop myös aikanaan sanoi kommarien puolijumala Joe P Biden.

Seksuaalikasvatusta mulla

Niin. Uskottavuus poliisin suhteen on mennyt jo ajat sitten. Koskien näiden kunniakansalaisten rikosten suhteen. Taponen vetäisi uudelleen uskottavuuden pohjamutiin. Juu juu. Kyllä ne suomalaisetkin. Se saarna on täysin kulunut ja kuultu. Ne faktat, mistä ” natsit ” ovat varoittaneet, ovat nyt täällä. Ne ” natsit” , ovat edelleen sitä mieltä, että te suvakit olette ongelma, ja vähintään yhtä suuri ongelma kansalliselle turvallisuudelle, kuin kutsumanne kymmenet tuhannet muslimit. Joiden vaikutukset ovat vasta edessä. Kun ruotsissa moskeijoiden määrä on hälyttävä yli 300, sekä Suomessa sen alle 80, niin ei voi kuin ihmetellä. Ja täällä on ihan tosissaan esitetty suurmoskeijaa. Veikkaan, että se tulee Ruotsiin ensin. Kun ryssä raiskaa, se on järkytys. kun muslimi joukkoraiskaa….

Anonyymi

On outoa, että natseja nähdään joka nurkan takana ja he ovat muka uhka Suomen turvallisuudelle, mutta kommunistit, joiden ideologialla on orjuutettu ja tapettu ymmeniä ellei satoja miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa, istuvat Eduskunnassa ja hallituksessa ja se on ihan ok. Hitler oli suuruudenhullu despootti, mutta niin oli Stalin ja Maokin ja valitettavasti listaa voi jatkaa nykypäivän Venäjältä.

Jorpa Kyyseppi

…se ompi rikastus.

Tekijä. Sanoja. Syyllinen

Muistakaa suvakkipoliisin legendaarinen, itse keksimä, laki: SANATKIN OVAT TEKOJA!