Filmi: uusruotsalaiset sytyttävät autoja tuleen

Norrköpingissä on ollut illan mittaan todella rauhatonta. Navestadin maahanmuuttajalähiössä on ollut kaduilla satoja uusruotsalaisia, jotka ovat polttaneet autoja ja raitiotievaunu yritettiin myös sytyttää tuleen.

Seuraava filminpätkä on Nina Drakforsin kuvaamaa tapahtumaa. Filmin loppupuolella näkyy, miten nuorukaiset sytyttävät auton tuleen. Jotain syttynestettä käytettiin. Auto roihahtaa iloisesti. Sen jälkeen palolaitos yrittää paikalle, mutta kohtaa kymmenpäisen nuorisojoukon, joka kivittää paloauton perääntymään. Palolaitos poistuu paikalta.

Faktapaketti: Mellakoiden syynä kerrotaan olevan tanskalais-ruotsalaisen Stram Kurs-puolueen Rasmus Paludan, joka aina silloin tällöin polttelee julkisesti koraaneja. Paludanin ansiona kerrotaan mm. Malmön toissakesäinen jättimäinen mellakka, jossa kymmeniä autoja poltettiin ja mellakoitiin muuten vain. Samoihin aikoihin myös Rinkebyssä poltettiin autoja.

Nyt mellakoiden siis kerrotaan olleen Paludanin syy, mutta voidaan hyvällä syyllä kysyä, että miten niin. Nimittäin Paludan ei polttanut Linköpingissä eikä Norrköpingissä yhtään koraania, sillä manifestit peruttiin. Siitä huolimatta muslimitaustaiset miehet ovat kiihottaneet toisiaan järjettömiin tuhotöihin.

Subscribe
Notify of
guest
52 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
X

Ruotsin poliisijohto ei todellakaan ole tehtäviensä tasalla. Uskomatonta.

Kaapo

Onhan he, he ovat sisäistäneet monikulttuurisuuden ihanuuden täydellisesti. Koko kaupunki saa nauttia ihanuudesta ja sen tuomasta rikkaudesta. Miettikääpä miten tylsä pääsiäisaika meillä on, ei mitään tapahdu missään.

Jorpa Kyyseppi

Onko niin että strateginen ydinlataus olisi ilmeisesti enää ainoa lääke ruotsintautiin monilla paikkakunnilla?

Eli peli on totaalisen menetetty.

Minkälaisia aikoja onkaan luvassa kun kuvissa nyt heiluu 10 vuotiaita mullaheita polttamassa autoja ja kivittämässä paloautoja? Heistä kasvaa varmasti ajattelevia diskuteeraavia ympäristöä rakastavia kansankodin tukipylväitä.

Lycka till. You are going to need it where you are headed.

tuomio ja valitus

On uskomattoman typerää viedä peltiautoja tuollaiseen kulttuuritapahtumaan.

Jo lapsikin ymmärtää, että poliisin pitäisi käyttää niitä kumipyöräisiä rynnäkköpanssarivaunuja.

Qroquius Kad

Ei sellaisia olekaan.
Rynnäkköpanssarivaunut ovat tela-ajoneuvoja.
Kumipyöräiset ovat panssaroituja miehistönkuljetusajoneuvoja.

Ja aivan turha syytellä Ruotsin poliisjohtoa mistään niin kauan, kuin Ruotsin hallitus ei anna poliisin tehdä työtään, koska se olisi rassismia.

samurai

Eiköhän ne rynnäkköpanssarit kuljeta myös miehiä, ei kai telat ole esteenä miesten kuljetukseen!!!

Metsäkulman Murre

Rynnäkköpanssari tuntuu sopivalta. Kuljettaa miehistöä ja on aseistettu.

Kenties olisi tarvetta kehittää siivilienhallintapanssari ja uudistaa poliisin taktiikoita ja strategioita. Lepyttelystrategia ei ainakaan ole lopettanut kaikkia levottomuuksia.

Ehkä tulevaisuuden Ruotsissa poliisien panssarit on varustettu vesitykein, vaahdon levittäjillä, kyynelkaasun suihkuttajilla, mikroaaltosäteilijöillä, feromonien levittäjillä, puhelinliikenteen estäjillä ja kaiuttimilla, joilla toistetaan massojen hallintaan sopivia ääniä. – Tässä olisi tilaisuus innovaattoreille.

Mutta yksinomaan poliisin välineistön ja toimintatapojen muuttaminen ei riitä. Muutoksen pitää tapahtua koko valtionhallinnossa ja jotta niin kävisi, pitää ruotsalaisten äänestyskäyttäytymisen muuttua.

rocky

Armeijassa ollessani olin BMP-1 vaunussa joka on telaketjuilla varustettu miehistönkuljetusvaunu.

Qroquius Kad

BMP:t ovat kylläkin rynnäkköpanssarivaunuja.
Niiden ja panssaroitujen miehistönkuljetusvaunujen käyttötarkoitus on kuljettaa jalkaväkeä taisteluun.

Eroina ovat rynnäkköpanssarivaunujen telavetoisuus, raskaampi aseistus ja vahvempi panssarointi.
Niinpä niillä kuljetetaan jalkaväkeä pidemmälle taisteluun kuin panssaroiduilla miiehistönkuljetusvaunuilla, ja ne myös osallistuvat taisteluun siihen kuljettamaansa jalkaväkeä tukien.

Molempien peruskäyttötarkoitus on siis sama, kuljettaa taisteluun n. ryhmän verran jalkaväkeä.

rocky

Sillä panssaroinnilla ei kauaa rynnäköi.Takaovissa polttoainesäiliöt ja rynkky läpäisee.

Qroquius Kad

Onneksemme länsimaiset mallit on suuniteltu paremmin.

Punavihernatsimafia

Mites toi ilmasto?

Kaapo

Ilmaston muutos ja sään ääääääääääri-ilmiöt on syy miksi auto syttyy tuleen. Samoin musuilla kuumuus keittää päässä aiheuttaen valtaisan mölinän ja raivokohtauksia.

pöh

Olihan ne pari vuotta sitten ameriikan suuret metsäpalotkin kuulemma ilmastonmuutoksen syytä, vaikka siellä otettiin kiinni paljon “vihervasemmistolaisia” itse teossa sytyttämässä niitä metsäpaloja. Mutta eihän ne metsäpalot varmaan ilman ilmastonmuutosta olisi polttopulloilla syttynyt 😀

ennakkoluuloinen

Juuri käytiin työkaverin kanssa pohdiskelu: Onko mitään syytä, mitä villit ei käyttäisi syynä laittaa kaikkea hajalle, tappaa tai pahoinpidellä joku?

liisa vtuhorsmanperse

Olen tutkinut, vertaillut isojen apinoiden ja afrikkalaisten ja arabikädellisten käytöstä, etenkin isot afrikkalaiset ihmisapinat myös pohjoisafrikkalaiset käytyy laumoissa hämmästyttävän samankaltaisesti, tarkkailin ostohelvetissä näiden kohtaamisia aivan kuin ns.apinat koskettelu ja isojen urosten palvonta, samoin kuin pienien yksilöiden riehaantuminen ja esitys on aivan yksi yhteen, kädellisten enempi karvaisten serkkujensa kanssa, nythän on kumoutunut käsite jonka mukaan eurooppalaiset perityisi apinoista afrikasta. Eurooppalainen laji perityy ihmisestä, mutta jotkut on yhtyneet apinoihin kts. varhaiset tutkimusmatkailijat.

Irmeli

Ja sitä taas nyyhkytetään praavdassa (hesari) että miksi Lähi-itä tai Afrikkalainen ei ole samanarvoinen pakolaisena kun Ukrainalainen. Tosta videostakin sen näkee, että miksi. Tänne väkisin änkeevät lähi-itä ja Afrikklaiset miehet eivät ole pakolaisia. Minusta asylum sanan käyttö rajalla ilman että että omaa pakolaistaustaa, on rikos ei ihmisoikeus.

Kurkuma

Suomeen on jo tullut noin 2.000 “ukrainalaista” sotapakolaista joiden äidinkieli on “tuntematon”. Eli saatiin taas kylkiäisenä lisää muslimiluteita. Kaksi TUHATTA! Pienen kylän verran livahti tosta vaan, luvalla..eikä kukaan avaa taaskaan turpaansa.

Odysseus

Liekö Ukrainan pakolaisvirta ollut kuin Troijan hevonen, jonka hännän alta on yön pimeydessä plörähtänyt noita “luteita” kuten sotureita siinä alkuperäisessä tarinassa.

Qroquius Kad

Ei ole Troijan hevonen, koska se oli harkittu sotasuunnitelma.
Tämä pakolaisten myötä tuleva sonta on paremminkin kuin joki, joka paisuu yht’äkkiä mahtavaksi virraksi Pahojen Tyyppien räjäytettyä ylävirran padon.

Alajuoksun puhdistamot tekevät parhaansa suodattaakseen niiden kapasiteetin ylittävän määrän joen virtaaman mukana tulevaa paskaa.
Suurin osa jää haaviin, mutta osalle ei voi mitään, ja se valuu saastuttamaan alajuoksun vastaanottajia.

Metsäkulman Murre

“Minusta asylum sanan käyttö rajalla ilman että että omaa pakolaistaustaa, on rikos ei ihmisoikeus.”

Sinäpä sen sanoit. Miten tuon ajatuksen saisi leviämään massoihin. Ehkä tiivistämällä se iskulauseeksi. Tässä yritelmiä.

“Asylym-sanan käyttö ilman pakolaistaustaa on rikos, ei ihmisoikeus.”
“Asylym-sanan valheellinen käyttö on rikos, ei ihmisoikeus.”
“Tekeytyminen pakolaiseksi on rikos, ei ihmisoikeus.”

AA vaan

Niin. Sanotaan suoraan, että riittää, kun alkaen 2015 jne googlaa päättävien naisten kommentteja. Vielä ennemminkin. Yllättäen eräs niistä onkin nyt Afrikka komissaari eu: sa.

K.M

Saisivat ne kurin, kun vain armeija tulisi väliin, nuo pitäisi laitaa kaikki kalterien taakse joksikin aikaa että rauhotuisivat ilman ruokaa eikun vettä ja kalaa ei muuta.

pöh

Voi vain kysyä miksi noita tyyppejä ei karkoiteta esi-isiensä maille? Ihan selkeästi joku aavikko olisi niille luontaisempi paikka kuin pohjoismaat.

pah

“Ihan selkeästi joku aavikko olisi niille luontaisempi paikka kuin pohjoismaat.”

Ottaen huomioon tuon kehareiksi kutsutun idioottilauman ääliömäisyyden, en yllättyisi yhtään vaikka joskus paljastuisi että se suunnaton saharan aavikkokin syntyi näiden kaikki paikat tomuksi särkeneiden paukapäiden riehumisen seurauksena.

GLGL

Tuo ei muuten ole kovin kaukaa haettu. Saharan aavikoituminen on suurin ihmisen aiheuttama ympäristötuho maapallolla.

Simppa

Täysin mahdollista että esimerkiksi eläinten liikalaiduntaminen on pahentanut aavikoitumista.

Qroquius Kad

Jos vaikka siksi, että ruotsalaiset haluavat tätä.
Miksi muuten he äänestäisivät vaaleista toiseen valtaan tuon saman porukan, joka haalii muslimeja Ruotsiin, hyysää heitä kuin piispaa pappilassa ja kieltää poliisia puuttumasta heidän kepposteluihinsa?

Junkkari

Kovin on hienoja takkeja näillä sotaa ja vainoa paenneilla

pöh

Mä en muuten ole mikään täysin rasisti, vaikka joku ehkä sellaisena pitää kun en hyväksy ihan kaikkea mitä nää keksii. Mulla on naapurina somali nuori kundi joka käy joka päivä töissä ja on aina ystävällinen ja aina tervehditään. Mutta noi lähi-itäläiset on paljon pahempia, ne pilaa ihan jokaisen “mamun” maineen.

Antti Tifa

Harmillista, että ne kaikki muut pilaa sen sun hyvän naapurisomalin maineen.
Joo, hyvää päivää vaan päivää ja kaikki hyvin siihen asti kunnes….
Sitten annat medialle lausunnon, oli niin kunnollinen ja aina ystävällinen naapuri.
En voi uskoa että hän teki jotain näin törkeää, mutta onneksi yksittäistapaus nro 4658.
Pahinta tässä on se, että sullakin on äänioikeus.

pöh

Anteeks vaan mää pidän 30-vuoden kokemuksella massa maahanmuuttoa hyvin ikävänä ilmiönä.
Mun paras kaveri esimerksi taoppoi itsensä kun somalit joukkoraskasi hänet ja oikeudessa häntä syyllistettiin lisää ja syylliset vapautettiin.
Että älä tule mulle lässyttämään. Se ei silti poista sitä että jotku on ihan hyviäkin tyyppejä.

Grate

Ei ne ole hyviä tyyppejä. On jo todettu ja tiedossa että islamilainen valehtelee kurakirjan ohjeistamana kunnes pääsevät iskemään. Älä usko vilpittömyyteen jos sinua tervehditään. Muuten upposit heidän valheisiin.

pöh

Vaikka olenkin pitkälti samaa mieltä niin edelleen haluan sanoa, että jokainen on yksilö.

Qroquius Kad

Yhteiskunta koostuu ihmisistä, sanoi Mikko Ellilä.
Ja jatkoi, että suomalainen yhteiskunta on pohjoismainen hyvinvointiyhteiskunta, koska se koostuu lähinnä suomalaisista ihmisistä.

Somalialaisesta yhteiskunnasta ei voi oikein puhuakaan, koska sellaisen muodostaminen olisi somalialaisten ihmisten tehtävä.
Toki sielläkin sellainen, tai paremminkin sellaisia on.
Kovin ovat erilaisia kuin suomalaisten muodostamat yhteiskunnat.

Ja kovin ovat monet sikäläiset tuoneet suomalaiseen yhteiskuntaan omia ominaisia ominaisuuksiaan.
Varsin jokainen omana somalialaisen kulttuurinsa edustaja-yksilönään.

Kurkuma

Ai sun naapurissa on se YKSI somali joka käy “töissä”. Muilla ei semmosia somalinaapureita ole joten vittuuks tos höliset.

Metsäkulman Murre

Olisi suotavaa, että somalit pysyisivät Somaliassa ja tekisivät siellä töitä. On tietysti somaliyksilöitä, jotka osaavat käyttäytyä Suomessa. Mutta he ovat muutakin kuin yksilöitä. He kantavat perimää, joka on luonut Somalian. He tuovat mukanaan Somalian.

Suomen ja Somalian kulttuurit ovat niin erilaiset, että syntyy kitkaa. Sitä vältellään omaehtoisella segregaatiolla. Suomen hallinto ja vallassaolijat pyrkivät vaimentamaan somaleihin kohdistuvaa sopeutumispainetta kriminalisoimalla ja sensuroimalla suomalaisten käytöstä.

Somalien lisärasitteena suomalaisten kannalta on islam. On se kumma, että Kolmannen valtakunnan lippua ei saa kantaa ja n-sanaa ei saa sanoa, mutta islamia saa julistaa.

h44

Pitäisi varmaan lisätä kuularuisku paloauton varusteisiin.

Big l

Mikähä v*ittu noita kehari jorkkeja niin kiehtoo noissa autojen poltoissa. Mikä ihme siinä on niin kivaa? Sen taitaa ymmärtää vaan neekeri apina ja rättipää apina. Ilmeisesti palaneet autot luo kehitysmaa tunnelmaa yksinkertaisten jorkkien iloksi. Ympärillä vallitseva Sivistys taitaa sattua noiden pieniin vähäpätöisiin aivoihin

Washbrush

Ruotsissa yhteiskunta on syyllinen. Näille muslimimoniosaajille ei ole osoitettu asuntoa, työpaikkaa, eikä diskorahaa. Tilanne korjaantuu kutsumalla kaikki Suomeen paikkaamaan työvoimapulaa ja kotoutumaan. Vihreät – de Röda

Daavidin poika

On jo monta kertaa jo todistettu, että nämä sotaa,ja vainoa, kidutusta paenneet ovat tuoneet sotansa mukanansa tänne pohjolaan.

Lallukka

Natoa vastustan, mutta noita käikäleitä vastustan vieläkin kiihkeämmin.
Pakkopaitoihin koko kööri loppuelämäkseen. Joku suvakki voisi sitten ruokkia niitä ja pyyhkiä niiden pyllyt käikälöinnin jälkeen. Ja ihan omasta kukkarosta nääs.

Kurkuma

Jokainen noista maksaa elämänsä aikana ainoastaan tukirahoina miljoonan. Sitten vielä päälle omaisuusrikoksensa ja oikeudenkäyntikulunsa ja uhriensa korvausvaatimukset. Mutta käyhän se vastineeksi kerran kuukaudessa 15 minuuttia ruotsinkielenkurssin ja osaa nyt jo 24 vuoden kovan opiskelun jälkeen melkein kommunikoida välttävästi ruotsia puhuvan henkilön kanssa, jos kyseinen henkilö ymmärtää sanoja kuten brosha ja knulla din mamma. Ja näin kiittävät ilmaisesta elämästään. Onko tämä rasistien vika vai onko tämä geneettinen taipumus? Jos vasemmistolta kysytään niin rasismin. Jos kysytään ihmiseltä jolla on normaalia aivotoimintaa edes hitusen niin vastaus on ilmiselvä, ja oikea.
Painukaa muslimit helvettiin sivistyneistä maista, kiitos.

natohaukka

Ruotsiin pitäisi lähettää rauhanturvaajia.

pah

“Ruotsiin pitäisi lähettää rauhanturvaajia.”

Ymmärtääksenin ryssiäiset valmistelevat parhaillaan laajaa koko maan kattavaa liikekannallepanoa, jonka jälkeen lienee syytä olettaa että sieltä olisi tulossa muutamia miljoonia “rauhan”-turvaajia pitkin eurooppalaisia naapureitaan ja luultavasti tänne pohjoismaihinkin setvimään näitä meidän Nato-jäsenyysintoiluja jotta nähdään ollaanko me vaiko eikö olla menossa mihinkään Natoon.

Metsäkulman Murre

“…lienee syytä olettaa että sieltä olisi tulossa muutamia miljoonia ”rauhan”-turvaajia…”

Hyvä huomio. Kiitos siitä.

Esittämääsi pointtia ei normilänkkäri tule keksineeksi, koska ajatus on järjen vastainen. Mutta keksipä järjettömyyksiä, niin ne voivat toteutua.

Oletteko muuten miettineet, että näitäkin viestejä tekoäly analysoi ja etsii syyllisiä. Heitä tarvitaan, koska järjettömyydet eivät tuota hyviä tuloksia edes niiden keksijöille. Mutta järjettömyys on aina keksijöidensä mielestä hyvä asia ellei peräti avain paratiisin, joten syy huonoihin seurauksiin on syyllisten harjoittama sabotaasi.

Bisnis-Ahmed

Eilen kävi tukholman muslimit joukolla ottamassa vanhoihin autoihinsa palovakuutukset. Tänää kaikki nuo autot ovat kummallisesti pysäköitynä juuri siihen kohtaan missä muslimit tänään tulevat “osoittamaan mieltään”. Maanantaina korvausta hakemaan, ja ensi perjantaina uuden auton osto edessä.

Metsäkulman Murre

“Eilen kävi tukholman muslimit joukolla ottamassa vanhoihin autoihinsa palovakuutukset.”

Tässä olisi tutkivan journalismin paikka. Ovatko Expressen tai Aftonbladet kirjoittaneet asiasta. Vai onko tämä arvailua. Hyvinkin mahdollista silti.

Jaro

Hyvin tyypillisiä muslimeita. Länsimaihin soveltumattomia. Islam ei ole yhdistettävissä länsimaiseen elämäntapaan.

Kehis Venkulaksi, hejdåå!

Blåljusbrott eli hälytysajoneuvon kimppuun käymisestä saa nykyään jopa 2 vuotta vankilaa. Onneksi olkoon vaan hra Keharille.

Lumperi65

Jorn Donnerin olisi pitänyt nähdä tämä. Sehän haastatelussa sanoi aikanaan, että suomalaiset on tyhmiä. Maahanmuuttajien lapsethan itegroituvat osaksi yhteiskuntaa.