Mellakka roihahti myös Tukholman Rinkebyssä

Rasmus Paludan ja poltettu koraani.
Rinkebyssä alkoi mellakointi iltapäivällä. Satoja uusruotsalaisia kerääntyi Rinkebyn keskustaan ja juuri tällä hetkellä alueella rikotaan paikkoja ja poltetaan autoja.

Stram Kursin Rasmus Paludan vieraili puolen päivän jälkeen Rinkebyssä ja poltti yhden koraanin. Sen jälkeen Paludan piti poliisivartiossa, luotiliiveihin ja kypärään pukeutuneena puheen, jossa kritisoi islamia. Filminpätkää paikanpäältä.

 

Tästä seurasi, että Rinkebyn torin ympäristöön kerääntyi satoja uusruotsalaisia osoittamaan mieltään koraanin polttoa vastaan. Mielenilmaisu muuttui kuitenkin yleiseksi mellakaksi; paikkoja on rikottu, ikkunoita säretty ja ainakin pari autoa on poltettu.

Mellakointi on nyt poliisin ja uusruotsalaisten välistä, jolloin uusruotsalaiset viskovat katukivillä poliiseja. Yksi poliisi on viety sairaalaan saatuaan pieniä vammoja. Useita henkilöitä on otettu kiinni.

 

Pt-median Rinkebyn kirjeenvaihtaja kertoo, että paikalla on toista sataa kiivaasti käyttäytyvää, allahu akbaria huutelevaa kolmansista maista tullutta miestä. Joukossa on myös huivipäisiä naisia.

– Tällä hetkellä valkoisen ihmisen ei ole terveellistä liikkua Rinkebyn kaduilla, kirjeenvaihtaja kertoo.

 

Tukholman poliisi on varustautunut jo eillisestä alkaen tilanteeseen. Ympäri Rinkebytä on kymmeniä miehistönkuljetusautoja ja kadulla on kymmeniä mellakkapoliiseja. Alue näyttää kuin sotatoimialueelta.

Myös Örebrohon odotetaan illan mittaan mellakoita, sillä Paludan aikoo näyttäytyä palavine koraaneineen sielläkin. Vivallan maahanmuuttajalähiön kauppiaat ja yrittäjät ovat varautuneet iltaan mm. naulaamalla kauppojen ikkunoihin vanerilevyjä omaisuutensa turvaamiseksi.

Seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ei mitenkään outoa

Normaalia lähi-itämaista kulttuuri-ilmentymää.

AA vaan

Paikat paskaksi, imaamit julistavat luultavasti kostoa vääräuskoisille. Melkein 350 moskeijaa , sekä muslimi klaanien vallat jo nyt joissain päättävissä elimissä. Mikä voisi mennä vikaan? 2040 ja siitä eteenpäin. Veikkaan, että muslimi puolue sanelee aika pitkälle silloin, mikä on ruotsin suunta.

Heiku

Tuo koraanin poltto on ainut järkevä asia mitä koraanille voi tehdä. Saa edes lämpöä. Suosittelen ja kannustan ihmisiä polttamaan koraaneja. Se on tapa ilmaista itseään. Kovin usein ei sitä kannata tehdä, koska tuollaisiin kirjoihin ei tule sijoittaa rahoja sen kummemmin.

Mohammed Kuustonen

Koraanithan ovat valmistettu arabialaisesta puusta. Eiku ööööö… Ei kai SAAKELI vaan ole Koraaneissa VÄÄRÄUSKOISTA SELLULOOSAA??????????????????!!!!!!! NYT LÄHTEE HENKI KAIKILTA!!!!!!!!!!!!!! JAG SVÄÄÄÄÄR!!!!!!!

IQ Zero Negative

Onhan toi loogista. Rikotaan oma elinympäristö. Pistetään paskaksi oman porukan kauppoja. Poltetaan oman porukan autoja. Koska RASISMI?
Mites toi älykkyysosamäärä..?

Daavidin poika

Me taas täällä Suomessa odotetaan jännittyneenä Ryssän väkivaltaista tuloa aseineen rajojemme ylitse. Jää vain nähtäväksi miten meidän viattomien kansalaisten Suomessa käy.? Lähetetäänkö taas lapsia Ruotsiin evakkoon, vai muuttuuko tilanne niin, että Ruotsalaiset lapset tulee Suomeen evakkoon.? Täytyy myöntää, että Suomi on tällä hetkellä arvootulleksinen maa elää.! Kukaan ei oikeastaan tiedä mikä meidän kansalaisten kohtalo on Suomessa, koska Arkadianmäen pilari talosta tulee niin laihaa informaatiota.

Last edited 2 vuotta sitten by Daavidin poika
Risto Ryti

Ryhdistäydy hyvä mies!

GLGL

Ei ryssän tarvitse tehdä mitään väkivaltaista tuloa. Riittää, että ottaa Ruotsin tilanteesta mallia. Muurmanskin rata kuljettää kehitysmaalaisia koko rajan pituudelle. 50000 yön timoa rajan ylitse per viikko ja sitten päälle muutama koraaninpolttoprovo. Sanna ei voi asialle yhtään mitään.

Qroquius Kad

Eipä se Manna Sariini mitään voikaan, koska häneltä ei kysyttäisi;
ei hän oikeasti ole mikään Suomen Qeisarinna Qlitoris, vaikka naistenlehdet ovat niin hehkuttaneet.

Kun on vaaralle alttiina syntymämaa
Kotiaskareet jäädä saa.

Niinpä miehet päättivät syksyn 2006 Helsingin ASEM-kokouksen alla, ettei maahan päästetä ulkomaalaisia nuorkommunisteja.
Eikä päästetty.

Jos Ryssä kuvittelee nyt voivansa horjuttaa Suomea kuin Pipilän hallituksen aikana, se törmää Miehiin, jotka eivät kuuntele tyttöjä vaan tekevät samaa kuin 2006:
estävät haitallisten ulkomaalaisten maahantunkeutumisen.

Nyt se on paljon helpompaa.

kari ilmarinen

Ruotsalaisilta päättäjiltä on ollut ymmärrys hukassa reilut 20 vuotta, mitenkähän Suomessa – voisimmeko oppia jotakin, ihan etuajassa?

Allu

Suomalaisten politikkojen tason huomioiden vajakeille ei mene mikään oppi perille sanoisi Viktor Orban !!

Too Late

”Etuajassa” ette voi mitään oppia, se mahdollisuus meni 7-50 vuotta sitten riippuen siitä mihin verrataan.

Voisitte olla edes jälkiviisaita mutta sellaistakaan ajattelua ei ole vielä näkynyt Suomenmaalla.

Qroquius Kad

Älä nyt, onhan Suomen nykyinen eliitti havahtunut lopulta ymmärtämään ettei Imperialistisen Roistovaltio Ryssän naapurissa ole turvallista asua, ellei kuulu NATOon.
Kuten Suomikin kohta.

Bling Bling

Täytyy todeta, että Rasmus Paludan tekee arvokasta (ja vaarallista) työtä länsimaisen sivistysyhteiskunnan tulevaisuuden turvaamiseksi tuomalla konkreettisesti esiin holtittoman, ideologiaperustaisen maahanmuuttopolitiikan seuraukset.

Kun tuotetaan tarpeeksi paskasakkia sivistysyhteiskuntaan, sivistysyhteiskunta muuttuu paskasakkiheimojen taistelukentäksi.

Allu

Rasmus voisi pistäytyä Helsingin itäkeskuksessa keharit pillastuisi heti !!

Mohammed Kuustonen

Olisi kiva nähdä, ihan poliisin toiminnasta että ollaanko sitä ALISTUTTU vai viuhuuko pamppu entisaikojen malliin.

Qroquius Kad

Viuhuisi toki.
Nimittäin Rasmuksen ja kavereidensa niskaan.

Linnatuomio siihen päälle islamin törkeästä loukkaamisesta, vaikka Suomen Rikoslaissa ei tunneta sellaista rikosta.
Eivät tällaiset pikkuasiat ole silti ennenkään haitanneet.

Mr X

Allu,tarkoitat varmaankin LÄHI-ITÄKESKUSTA . Savunahkojen mekka .

AA vaan

Niin se lähi-itä keskus. Missä Isis terroristit shoppailevat. Pelastetut sellaiset. Pekan VIP lennoilla. Eikä maksanut paljon. Mitä nyt sen Afganistanin lisäksi, olisiko miljoonia? Siellä ne tappajat istuvat litkimässä lattea. Joiden kansainvälisten sopimusten mukaan pitäisi olla oikeudessa. Hirvittävistä rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Mutta Pekka oli eri mieltä.

Kim Laitinen

Rasmuksesta kuoriutuu aikamoinen sankari, nyt, ja tulevaisuudessa.

Tuhma Rasmus?

Mitähän Suomen RASMUS tykkää Tanskan Rasmuksesta?

Kim Laitinen

Puolustusyhteistyö Ruotsin kanssa? Miksei samointein Malin kanssa?

MalimaliPäläpälä

Se sopii hyvin! Ruotsi päätti juuri ottaa joukkonsa pois Malista.

Mr X

Ehkäkin PPPEkka pyllistelee,mutta onko suuntana mecca,moniinhan suuntiin voi pyllistellä,mutta onko sorkista tossut poissa-lentävä matto alla ?? Joku virma myi mattoja hätäsiin lähtöihin,no passport controll.

Maukka

Pohjanmaalla poltetaan Pääsiäisenä kokkoja, Ruotsissa taas autoja.